Muge
Bilgili
9463 Fcs 6 Programlı Siyah Cam Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Satın Alır Mısınız?
9463 Fcs 6 Programlı Siyah Cam Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Güncel Satış Fiyatı 25999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
9463 Fcs 6 Programlı Siyah Cam Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?
9463 Fcs 6 Programlı Siyah Cam Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
9463 Fcs 6 Programlı Siyah Cam Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Ürün Hakkında Bilgi
Arçelik 9463 FCS 6 Programlı Siyah Ankastre Bulaşık Makinesi _x000D_
_x000D_
Genel Özellikler >_x000D_
Ürün Tipi >_x000D_
Tezgah Altı Ankastre_x000D_
Ürün Rengi >_x000D_
Siyah Cam_x000D_
Program Sayısı >_x000D_
6_x000D_
Ekran Tipi >_x000D_
LED_x000D_
Paslanmaz Çelik İç Gövde >_x000D_
Var_x000D_
Enerji Sınıfı >_x000D_
E_x000D_
Ses Seviyesi (dBA) >_x000D_
48 dBA_x000D_
Kapasite >_x000D_
14_x000D_
Ürün Serisi >_x000D_
GKS10_x000D_
Aksesuarlar >_x000D_
Yüksekliği Ayarlanabilir Fincan Rafları >_x000D_
Var_x000D_
Tüketim Bilgileri >_x000D_
48 dBA_x000D_
Enerji Tüketimi >_x000D_
0.951 kWh_x000D_
Su Tüketimi >_x000D_
12.9 L_x000D_
9463 Fcs 6 Programlı Siyah Cam Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Arçelik 9463 Fcs 6 Programlı Siyah Cam Tam Ankastre Bulaşık Makinesi ürününü 25999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
9463 Fcs 6 Programlı Siyah Cam Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Yorumlar Hakkında Bilgi
25999.0 Tl ye satışta olan 9463 Fcs 6 Programlı Siyah Cam Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Urun harıka ötesi herkese tavsıye ederım çok güzel duruyor ve ıcı çokmodern duruyor çok sağlam sadece geç gelıyor ama oda normal galıpabenım evde hepsı sıyah ve çok bebenden fıtratına göre baba duruyor
İsim: Y** p**
Tarih: 01 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: YALOVA ATAK DTM
Yorum: çok memnunum gayet güzel ve sık
İsim: kübra s.
Tarih: 01 Nisan 2023
Satıcı: TÜRKOĞLU AVM
Yorum: makine çok güzel indirimde almıştık servis kurdu gayet memnunum
İsim: b** e**
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Ocak 2023
Yorum: cok şık bir ürün,henuz kullanmadim.
İsim: F** İ**
Tarih: 10 Ağustos 2023
Satıcı: Altın Mobilya
Yorum: harika
İsim: E** E**
Tarih: 05 Ekim 2023
Yorum: Gelmesi 1 hafta sürüyor ama sorunsuz geliyor. Deprem bölgesi satıcısıolduğu için tercih ettim.
İsim: B** E**
Tarih: 18 Nisan 2023
Yorum: Ürün hasarlıydı fakat taşıma sırasında mı oldu yoksa öyle miydibilmiyoruz. Satıcı da geçerli bir çözüm yolu üretemedi. Bizde taşınmasürecinde olduğumuz için iadeyle uğraşamadık.
İsim: **** ****
Tarih: 03 Nisan 2023
9463 Fcs 6 Programlı Siyah Cam Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Akıllarda Kalan Sorular
Soru: benim yarı ankastre makinemin arçelik 9250 pflı yerine bu tam ankastre ölçüsü olur mu
Cevap: Merhaba gireceği ölçüler aynıdır efendim sadece bu tam ankastre olarak geçiyor kapak takılmasına gerek kalmıyor Bu modelde ön yüzeyi komple cam
Soru: E Sınıfı çok mu elektrik harcar.A ++ ya göre
Cevap: ENERJİ SINIFLARI DEĞİŞTİ HARFLERİN ÖNEMİ YOK YILLIK TÜKETİM MİKTARI ÖNEMLİ
Soru: Tutacak kısmının rengi nedir?
Cevap: merhabalar gri tutacak kısmına sahip
Soru: Benim tezgah altı derinlik ölçüm 60 cm dış yüzey kulpu ile beraber ölçünüz nedir
Cevap: Derinlik 57 cm Genişlik 59.8 cm Yükseklik 81.8 cm
Soru: 9463 fcs bulaşık makinesi ankastre falan yazıyor. bizim mutfakta normal bulaşık makinesi yerine bunu koysak olmuyor mu hocam
Cevap: Maalesef olmuyor
Soru: nasıl boyut farki var anlamadım
Cevap: MERHABALAR SİZLERE NASIL YARDIMCI OLABİLİRİZ
Soru: telefondan açma kapama yapılan modelmi
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, Hayır efendim
Soru: merhaba otomatik kapı açma özelliği varmı
Soru: ankastre için kapak kullanmaya gerke var mi
Cevap: Merhaba , Kapak kullanmaya gerek yoktur . Önü siyah camlıdır .
Soru: benim bulaşık makinesi için olan tezgah altı boşluğum 86 ya 64 bu makineden alabilir miyim?
Cevap: Merhabalar ürün tezgah altı ise bu model dediğiniz yere uyar çünkü alt tekerleklerinden ayarlanıyor ürün eve geldi mi mağazamızda irtibata geçiyorsunuz Arçelik servisini yönlendirip montajını yaptırıyoruz keyifli alışverişler dileriz
Soru: merhabalar on kısmında ki cam var sanırım peki iç kısmında aytiyetten kotuycu kapak varmi
Cevap: Merhabalar evet efendim
Soru: içinde ışık varmı yani ışıklımı
Cevap: MERHABA YOK
Soru: kolay gelsin. bunu koymam gereken yerde dolap yok dolap olmadan kullanıma uygunmudur
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, dolap olmadan kullanamazsınız. Arçelik 6166 SC modeline bakmanızı tavsiye ederiz.
Soru: Etrafı siyah mı beyaz mı acaba
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, Ürün ankastre üründür.
Soru: Iki model secimi sunuyor bu ilan ?
Cevap: Merhabalar tek renk siyah olarak mevcut
Soru: Merhaba kısa program kac dakika
Cevap: MERHABALAR 30 DK DIR.
Soru: orjinal kutusunda paketli hiç acılmamışmı.
Cevap: ORJİNAL KUTULU EFENDİM
Soru: yıkama kurutma ferformansi nedir bununla ilgili geri dönüş aldinmiz mi acaba
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz,Ürünümüz 6 proglamlı olup memnun kalınan modeldir .
Soru: merhaba bu urun icin makina boslugu mu olmasi gerekiyor yoksa kabin mi montaji nasil yapiliyor
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, kabin olması gerekli efendim.
Soru: kolay gelsin nereden hangi kargoyla gönderim yapıyorsunuz acaba
Cevap: Merhaba Yalovadan borusan lojistik
9463 Fcs 6 Programlı Siyah Cam Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Görseller
9463 Fcs 6 Programlı Siyah Cam Tam Ankastre Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
9463 Fcs 6 Programlı Siyah Cam Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Güncel Satış Fiyatı 25999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
9463 Fcs 6 Programlı Siyah Cam Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?
9463 Fcs 6 Programlı Siyah Cam Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
9463 Fcs 6 Programlı Siyah Cam Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Ürün Hakkında Bilgi
Arçelik 9463 FCS 6 Programlı Siyah Ankastre Bulaşık Makinesi _x000D_
_x000D_
Genel Özellikler >_x000D_
Ürün Tipi >_x000D_
Tezgah Altı Ankastre_x000D_
Ürün Rengi >_x000D_
Siyah Cam_x000D_
Program Sayısı >_x000D_
6_x000D_
Ekran Tipi >_x000D_
LED_x000D_
Paslanmaz Çelik İç Gövde >_x000D_
Var_x000D_
Enerji Sınıfı >_x000D_
E_x000D_
48 dBA_x000D_
Kapasite >_x000D_
14_x000D_
Ürün Serisi >_x000D_
GKS10_x000D_
Aksesuarlar >_x000D_
Yüksekliği Ayarlanabilir Fincan Rafları >_x000D_
Var_x000D_
Tüketim Bilgileri >_x000D_
48 dBA_x000D_
Enerji Tüketimi >_x000D_
0.951 kWh_x000D_
Su Tüketimi >_x000D_
12.9 L_x000D_
9463 Fcs 6 Programlı Siyah Cam Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Arçelik 9463 Fcs 6 Programlı Siyah Cam Tam Ankastre Bulaşık Makinesi ürününü 25999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
9463 Fcs 6 Programlı Siyah Cam Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Yorumlar Hakkında Bilgi
25999.0 Tl ye satışta olan 9463 Fcs 6 Programlı Siyah Cam Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Urun harıka ötesi herkese tavsıye ederım çok güzel duruyor ve ıcı çokmodern duruyor çok sağlam sadece geç gelıyor ama oda normal galıpabenım evde hepsı sıyah ve çok bebenden fıtratına göre baba duruyor
İsim: Y** p**
Tarih: 01 Mayıs 2023
Yorum: çok memnunum gayet güzel ve sık
İsim: kübra s.
Tarih: 01 Nisan 2023
Yorum: makine çok güzel indirimde almıştık servis kurdu gayet memnunum
İsim: b** e**
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Ocak 2023
Yorum: cok şık bir ürün,henuz kullanmadim.
İsim: F** İ**
Tarih: 10 Ağustos 2023
Satıcı: Altın Mobilya
Yorum: harika
İsim: E** E**
Tarih: 05 Ekim 2023
Yorum: Gelmesi 1 hafta sürüyor ama sorunsuz geliyor. Deprem bölgesi satıcısıolduğu için tercih ettim.
İsim: B** E**
Tarih: 18 Nisan 2023
Yorum: Ürün hasarlıydı fakat taşıma sırasında mı oldu yoksa öyle miydibilmiyoruz. Satıcı da geçerli bir çözüm yolu üretemedi. Bizde taşınmasürecinde olduğumuz için iadeyle uğraşamadık.
İsim: **** ****
Tarih: 03 Nisan 2023
9463 Fcs 6 Programlı Siyah Cam Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Akıllarda Kalan Sorular
Soru: benim yarı ankastre makinemin arçelik 9250 pflı yerine bu tam ankastre ölçüsü olur mu
Cevap: Merhaba gireceği ölçüler aynıdır efendim sadece bu tam ankastre olarak geçiyor kapak takılmasına gerek kalmıyor Bu modelde ön yüzeyi komple cam
Soru: E Sınıfı çok mu elektrik harcar.A ++ ya göre
Cevap: ENERJİ SINIFLARI DEĞİŞTİ HARFLERİN ÖNEMİ YOK YILLIK TÜKETİM MİKTARI ÖNEMLİ
Soru: Tutacak kısmının rengi nedir?
Cevap: merhabalar gri tutacak kısmına sahip
Soru: Benim tezgah altı derinlik ölçüm 60 cm dış yüzey kulpu ile beraber ölçünüz nedir
Cevap: Derinlik 57 cm Genişlik 59.8 cm Yükseklik 81.8 cm
Soru: 9463 fcs bulaşık makinesi ankastre falan yazıyor. bizim mutfakta normal bulaşık makinesi yerine bunu koysak olmuyor mu hocam
Cevap: Maalesef olmuyor
Soru: nasıl boyut farki var anlamadım
Soru: telefondan açma kapama yapılan modelmi
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, Hayır efendim
Soru: merhaba otomatik kapı açma özelliği varmı
Soru: ankastre için kapak kullanmaya gerke var mi
Cevap: Merhaba , Kapak kullanmaya gerek yoktur . Önü siyah camlıdır .
Soru: benim bulaşık makinesi için olan tezgah altı boşluğum 86 ya 64 bu makineden alabilir miyim?
Cevap: Merhabalar ürün tezgah altı ise bu model dediğiniz yere uyar çünkü alt tekerleklerinden ayarlanıyor ürün eve geldi mi mağazamızda irtibata geçiyorsunuz Arçelik servisini yönlendirip montajını yaptırıyoruz keyifli alışverişler dileriz
Soru: merhabalar on kısmında ki cam var sanırım peki iç kısmında aytiyetten kotuycu kapak varmi
Cevap: Merhabalar evet efendim
Soru: içinde ışık varmı yani ışıklımı
Cevap: MERHABA YOK
Soru: kolay gelsin. bunu koymam gereken yerde dolap yok dolap olmadan kullanıma uygunmudur
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, dolap olmadan kullanamazsınız. Arçelik 6166 SC modeline bakmanızı tavsiye ederiz.
Soru: Etrafı siyah mı beyaz mı acaba
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, Ürün ankastre üründür.
Soru: Iki model secimi sunuyor bu ilan ?
Cevap: Merhabalar tek renk siyah olarak mevcut
Soru: Merhaba kısa program kac dakika
Cevap: MERHABALAR 30 DK DIR.
Soru: orjinal kutusunda paketli hiç acılmamışmı.
Cevap: ORJİNAL KUTULU EFENDİM
Soru: yıkama kurutma ferformansi nedir bununla ilgili geri dönüş aldinmiz mi acaba
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz,Ürünümüz 6 proglamlı olup memnun kalınan modeldir .
Soru: merhaba bu urun icin makina boslugu mu olmasi gerekiyor yoksa kabin mi montaji nasil yapiliyor
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, kabin olması gerekli efendim.
Soru: kolay gelsin nereden hangi kargoyla gönderim yapıyorsunuz acaba
Cevap: Merhaba Yalovadan borusan lojistik
9463 Fcs 6 Programlı Siyah Cam Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Görseller
9463 Fcs 6 Programlı Siyah Cam Tam Ankastre Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki
Arçelik 9463 Fcs 6 Programlı Siyah Cam Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Arçelik 9463 Fcs 6 Programlı Siyah Cam Tam Ankastre Bulaşık Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.