900 KMX S A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Alınır Mı?
900 KMX S A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Şu Andaki Fiyatı 20000.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
900 KMX S A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
900 KMX S A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
900 KMX S A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Teknik Açıklamalar
900 KMX S A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Arçelik 900 KMX S A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi ürününü 20000.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
900 KMX S A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi En Son Yapılan Yorumlar
20000.0 Tl ye satışta olan 900 KMX S A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Bayıldım süper
İsim: A** B**
Tarih: 21 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KAHRAMANOĞULLARI
900 KMX S A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Servis randevusunu nasıl alacağım ?
Cevap: Merhabalar, arçelik genel merkezi arayarak randevu alabilirsiniz.
Soru: Merhabalar, üründe atık su için depo var mıdır yoksa gidere mi bağlanması gerekmektedir ?
Cevap: Merhabalar, ürünün su haznesi mevcuttur. Herhangi bir gidere ihtiyaç yoktur.
Soru: yeni aldığım gri kmxs kurutma makinesinin neden arka paneli ve kablosu beyaz renk
Cevap: Üretim bu sekılde efendim
Soru: Merhaba, Çelik kazan mı galvaniz kazan mı ?
Cevap: Bilgimiz yok efendim
Soru: Makinanın üst üste koymak için aparatını yollar mısınız çamaşır makinesinin üstüne koyduracağım
Cevap: Merhabalar, servis randevusu aldığınızda makine üzerine kurulacağını iletirseniz servis getirecektir.
Soru: bu modelin beyazı var mı şuan ücreti nedir acaba
Cevap: Merhabalar, beyaz modeli şu anda stoklarımızda yoktur.
Soru: Merhaba. 8 kg camasir makinesinin uzerine 10 kg kurutma koyulabilir mi
Cevap: merhaba evet apart sayesinde
Soru: Merhaba açıklamada beyaz yazıypr ama gri ilanı deimi bu?
Cevap: ürün beyaz
900 KMX S A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Detaylı Fotoğraflar
900 KMX S A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
900 KMX S A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Şu Andaki Fiyatı 20000.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
900 KMX S A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
900 KMX S A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
900 KMX S A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Teknik Açıklamalar
900 KMX S A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Arçelik 900 KMX S A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi ürününü 20000.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
900 KMX S A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi En Son Yapılan Yorumlar
20000.0 Tl ye satışta olan 900 KMX S A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Bayıldım süper
İsim: A** B**
Tarih: 21 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KAHRAMANOĞULLARI
900 KMX S A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Servis randevusunu nasıl alacağım ?
Cevap: Merhabalar, arçelik genel merkezi arayarak randevu alabilirsiniz.
Soru: Merhabalar, üründe atık su için depo var mıdır yoksa gidere mi bağlanması gerekmektedir ?
Cevap: Merhabalar, ürünün su haznesi mevcuttur. Herhangi bir gidere ihtiyaç yoktur.
Soru: yeni aldığım gri kmxs kurutma makinesinin neden arka paneli ve kablosu beyaz renk
Cevap: Üretim bu sekılde efendim
Soru: Merhaba, Çelik kazan mı galvaniz kazan mı ?
Cevap: Bilgimiz yok efendim
Soru: Makinanın üst üste koymak için aparatını yollar mısınız çamaşır makinesinin üstüne koyduracağım
Cevap: Merhabalar, servis randevusu aldığınızda makine üzerine kurulacağını iletirseniz servis getirecektir.
Soru: bu modelin beyazı var mı şuan ücreti nedir acaba
Cevap: Merhabalar, beyaz modeli şu anda stoklarımızda yoktur.
Soru: Merhaba. 8 kg camasir makinesinin uzerine 10 kg kurutma koyulabilir mi
Cevap: merhaba evet apart sayesinde
Soru: Merhaba açıklamada beyaz yazıypr ama gri ilanı deimi bu?
Cevap: ürün beyaz
900 KMX S A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Detaylı Fotoğraflar
900 KMX S A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki
Arçelik 900 KMX S A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Arçelik 900 KMX S A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.