Elif
Bilgili
75UR81006LJ 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Bu Ürünü Almalı Mı?
75UR81006LJ 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Güncel Satış Fiyatı 43790.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
75UR81006LJ 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
75UR81006LJ 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
75UR81006LJ 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Detaylı Açıklama
75UR81006LJ 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürününün Satıcısı, LG 75UR81006LJ 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV ürününü 43790.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
75UR81006LJ 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Kullanıcı Değerlendirmeleri
43790.0 Tl ye satışta olan 75UR81006LJ 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Çok çok iyi indirimde aldım
İsim: **** ****
Tarih: 18 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: FixKırmızıBeyaz
Yorum: Ürün çok iyi tam bir fiyat performans
İsim: B** A**
Tarih: 16 Eylül 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: TV nin ferrarisi.....akilli kumanda harika

İsim: K** U**
Tarih: Elite Üye
Beden: 16 Haziran 2024
Yorum: Tv çok kullanışlı ve ekranı çok büyük
İsim: s** t**
Tarih: 03 Ocak 2024
Satıcı: LG Brandshoping
Yorum: Guzle geldi
İsim: O** E**
Tarih: 03 Eylül 2023
Satıcı: F2G_Tech
Yorum: Televizyon tam istediğim gibi kutusuyla geldi açılmamış şekilde görüntükalitesi çok güzel 2023 model hiçbir sıkıntı çıkmadı ve çok hızlı teslimettiler teşekkürler
İsim: S** K**
Tarih: 01 Ağustos 2023
Yorum: merhaba ben ürünü kargo teslim tarihinden önce teslim aldım alırken debana teslim tutanağı falan verilmedi ki daha öncede beyaz eşyaalmışliğim var böyle birşeyle karşılaşmadım .Gel gelelim asıl konuya TValdığım markanın servisi geliyor ve geldiğinde kutuyu onlar açiyor ve TVekranı çatlak tutanak tutuluyor akabinde ürüne iade kodu olusturmayaçalışıyDevamını Oku
İsim: ö** m**
Tarih: 14 Ağustos 2023
75UR81006LJ 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhaba sihirli kumanda mevcutmu ?
Cevap: Sihirli kumanda kutu içeriğinde vardır
Soru: Merhaba, ürün teşhir ürünü mü? Yoksa sıfır kutusunda mı? Acıldı mı
Cevap: Merhaba ürün sıfır kapalı kutudur efendim. Ürünler LG garantilidir. Kurulum yetkili servis tarafından yapılmaktadır.
Soru: LG 75UR91006 75inc merhaba bu televizyon ile bunun farkı nedir ? 2 modelde de sihirli kumanda mevcut mu
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: LG tv 127 ekran 2024 serisi fiatı nedir
Cevap: Stoklarimizda bu model mevcuttur
Soru: 75ur91 ile farkı nedir acaba?
Cevap: Merhaba burada ürün karşılaştırması yapamıyoruz. Saygılarımızla
Soru: Lg 75UR81.... 75 inc tv yi sizin sayfamızdan trendyoldan aldim içinde sihirli lg kumanda mevcut mu?
Cevap: evet model içerisinde mevcut
Soru: ekran yenileme hızı kaç hz
Cevap: LG TÜRKİYE OFFICIAL SİTEDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.
Soru: Merhaba ürünü aldık yolda kurulumunu kim yapıyor acaba öğrenebilir miyiz
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Qled midir ona göre alıcaz
Cevap: Qned değil Qned modeli 75qned diye yazar mağaza sayfasına bakarsanız orda var
Soru: Merhaba panel, hz nedir? Qled olduğu yaziyor doğru değil mi? Teşekkürler
Cevap: Panel led 60 hz görüntü tarama hızı var efendim
Soru: Ekran yenileme hızı kaç
Cevap: Merhabalar, yenilenme hızı 50Hz Native.
Soru: Sesli komut varmi
Cevap: Merhaba, Konu hakkında Marka müşteri hizmetlerinden bilgi almanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.
Soru: olet özelliği varmı
Cevap: Merhabalar ürün ile ilgili bilgi, garanti, kurulum ve teknik özellikler hakkında detaylı Bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: merhabalar Qled modelimi bu
Cevap: Merhaba. ürün Led ekrandır. iyi günler dileriz.
Soru: Bu ürünce bulutut var diye biliyordum özelliklerde göremedim varmı bulutut
Cevap: Merhaba, Bluetooth özelliği var.
Soru: Merhaba ürün duvara asılabilir mi?
Cevap: kuruluma gelen servis aparatı olunca asıyor kutu içerisinden apart çıkmaz
Soru: Kolay gelsin bu tv de kızılötesi sensörü var mı bigi alabilirmiyiz
Soru: Akılı kumanda varmı
Cevap: Merhaba kutu ıcerısınden akıllı kumanda cıkmaktadır.Saygılarımızla...
Soru: GARANTİSİ LG TÜRKIYE GARANTİSİMİ YOKSA FIRMA GARANTISIMI
Cevap: Merhaba, Ürün LG Türkiye Garantilidir. Saygılarımızla.
Soru: Selamlar tv nin ölçüleri nedir boy , genislik , yükseklik
Cevap: Ayaksız haliyle 167.5 cm genişlik, 96 cm yüksekliğe sahip; Ayağıyla beraber ise yüksekliği 104.5 cm yüksekliğe erişiyor efendim
75UR81006LJ 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Görseller
75UR81006LJ 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
75UR81006LJ 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Güncel Satış Fiyatı 43790.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
75UR81006LJ 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
75UR81006LJ 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
75UR81006LJ 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Detaylı Açıklama
75UR81006LJ 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürününün Satıcısı, LG 75UR81006LJ 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV ürününü 43790.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
75UR81006LJ 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Kullanıcı Değerlendirmeleri
43790.0 Tl ye satışta olan 75UR81006LJ 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Çok çok iyi indirimde aldım
İsim: **** ****
Tarih: 18 Temmuz 2023
Yorum: Ürün çok iyi tam bir fiyat performans
İsim: B** A**
Tarih: 16 Eylül 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: TV nin ferrarisi.....akilli kumanda harika
İsim: K** U**
Tarih: Elite Üye
Beden: 16 Haziran 2024
Yorum: Tv çok kullanışlı ve ekranı çok büyük
İsim: s** t**
Tarih: 03 Ocak 2024
Satıcı: LG Brandshoping
Yorum: Guzle geldi
İsim: O** E**
Tarih: 03 Eylül 2023
Yorum: Televizyon tam istediğim gibi kutusuyla geldi açılmamış şekilde görüntükalitesi çok güzel 2023 model hiçbir sıkıntı çıkmadı ve çok hızlı teslimettiler teşekkürler
İsim: S** K**
Tarih: 01 Ağustos 2023
Yorum: merhaba ben ürünü kargo teslim tarihinden önce teslim aldım alırken debana teslim tutanağı falan verilmedi ki daha öncede beyaz eşyaalmışliğim var böyle birşeyle karşılaşmadım .Gel gelelim asıl konuya TValdığım markanın servisi geliyor ve geldiğinde kutuyu onlar açiyor ve TVekranı çatlak tutanak tutuluyor akabinde ürüne iade kodu olusturmayaçalışıyDevamını Oku
İsim: ö** m**
Tarih: 14 Ağustos 2023
75UR81006LJ 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhaba sihirli kumanda mevcutmu ?
Cevap: Sihirli kumanda kutu içeriğinde vardır
Soru: Merhaba, ürün teşhir ürünü mü? Yoksa sıfır kutusunda mı? Acıldı mı
Cevap: Merhaba ürün sıfır kapalı kutudur efendim. Ürünler LG garantilidir. Kurulum yetkili servis tarafından yapılmaktadır.
Soru: LG 75UR91006 75inc merhaba bu televizyon ile bunun farkı nedir ? 2 modelde de sihirli kumanda mevcut mu
Soru: LG tv 127 ekran 2024 serisi fiatı nedir
Cevap: Stoklarimizda bu model mevcuttur
Soru: 75ur91 ile farkı nedir acaba?
Cevap: Merhaba burada ürün karşılaştırması yapamıyoruz. Saygılarımızla
Soru: Lg 75UR81.... 75 inc tv yi sizin sayfamızdan trendyoldan aldim içinde sihirli lg kumanda mevcut mu?
Cevap: evet model içerisinde mevcut
Soru: ekran yenileme hızı kaç hz
Cevap: LG TÜRKİYE OFFICIAL SİTEDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.
Soru: Merhaba ürünü aldık yolda kurulumunu kim yapıyor acaba öğrenebilir miyiz
Soru: Qled midir ona göre alıcaz
Cevap: Qned değil Qned modeli 75qned diye yazar mağaza sayfasına bakarsanız orda var
Soru: Merhaba panel, hz nedir? Qled olduğu yaziyor doğru değil mi? Teşekkürler
Cevap: Panel led 60 hz görüntü tarama hızı var efendim
Soru: Ekran yenileme hızı kaç
Cevap: Merhabalar, yenilenme hızı 50Hz Native.
Soru: Sesli komut varmi
Cevap: Merhaba, Konu hakkında Marka müşteri hizmetlerinden bilgi almanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.
Soru: olet özelliği varmı
Cevap: Merhabalar ürün ile ilgili bilgi, garanti, kurulum ve teknik özellikler hakkında detaylı Bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: merhabalar Qled modelimi bu
Cevap: Merhaba. ürün Led ekrandır. iyi günler dileriz.
Soru: Bu ürünce bulutut var diye biliyordum özelliklerde göremedim varmı bulutut
Cevap: Merhaba, Bluetooth özelliği var.
Soru: Merhaba ürün duvara asılabilir mi?
Cevap: kuruluma gelen servis aparatı olunca asıyor kutu içerisinden apart çıkmaz
Soru: Kolay gelsin bu tv de kızılötesi sensörü var mı bigi alabilirmiyiz
Soru: Akılı kumanda varmı
Cevap: Merhaba kutu ıcerısınden akıllı kumanda cıkmaktadır.Saygılarımızla...
Soru: GARANTİSİ LG TÜRKIYE GARANTİSİMİ YOKSA FIRMA GARANTISIMI
Cevap: Merhaba, Ürün LG Türkiye Garantilidir. Saygılarımızla.
Soru: Selamlar tv nin ölçüleri nedir boy , genislik , yükseklik
Cevap: Ayaksız haliyle 167.5 cm genişlik, 96 cm yüksekliğe sahip; Ayağıyla beraber ise yüksekliği 104.5 cm yüksekliğe erişiyor efendim
75UR81006LJ 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Görseller
75UR81006LJ 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV En Uygun Satış Linki
LG 75UR81006LJ 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LG 75UR81006LJ 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.