75u9520 75'' 4k Smart Tv Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Meryem

Bilgili
75u9520 75'' 4k Smart Tv Fiyatına Göre Alınır Mı?
75u9520 75'' 4k Smart Tv Güncel Satış Fiyatı 41949.0 Tl'den Satılmaktadır.

75u9520 75'' 4k Smart Tv Kullanıcı Yorumları Nasıl?

75u9520 75'' 4k Smart Tv Hakkında yaklaşık 51 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

75u9520 75'' 4k Smart Tv Ürün Özellikleri

75u9520 75'' 4k Smart Tv Ürününün Satıcısı, VESTEL 75u9520 75'' 4k Smart Tv ürününü 41949.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

75u9520 75'' 4k Smart Tv Kullanıcı Değerlendirmeleri
41949.0 Tl ye satışta olan 75u9520 75'' 4k Smart Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
51 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: süper servis çok memmun
İsim: **** ****
Tarih: 22 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Özşanal-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: android olsaydı çok iyiydi
İsim: Ö** İ**
Tarih: 10 Eylül 2024
Satıcı: Altıneller Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: güzel ve harika kalite
İsim: H** B**
Tarih: 06 Haziran 2024
Satıcı: Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Teşekkürler Vestel ve Servisi
İsim: E** B**
Tarih: 22 Mart 2024
Satıcı: Koza-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Çok güzel bir televizyon fakat 4k yayınlarında görüntü kalitesi mükemmel diyemem
İsim: E** S**
Tarih: 18 Ocak 2024
Satıcı: ŞÜKRAN Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Çok beğendim, tavsiye ederim.
İsim: K** E**
Tarih: 29 Kasım 2023
Satıcı: Egeizo DTM Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: güzel geldi
İsim: T** Y**
Tarih: 10 Kasım 2023
Satıcı: Doğan Group-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Canavar Canavar :)
İsim: K** E**
Tarih: 08 Kasım 2023
Satıcı: Simport

Yorum: Şahane sanki sinemada gibi ❤️
İsim: E** Ş**
Tarih: 07 Kasım 2023

Yorum: cok iyi ses kalitesi ve goruntusu muhtesem ekran gercekten cok buyuk,sinema ve mac izlemek icin almistim memnunum
İsim: M** H**
Tarih: 02 Ekim 2023

Yorum: 22.500₺ ye aldık . Aynı ölçü Samsunglar 30un üstüydü . Şu an için memnunuz
İsim: S** D**
Tarih: 21 Temmuz 2023

Yorum: Süper televizyon çok memnunuz
İsim: D** S**
Tarih: 01 Temmuz 2023

Yorum: Bu paralara cok guzel hızlı teslimat servis ilgi guzel daha ne olsun ki
İsim: M** G**
Tarih: 23 Mayıs 2023

Yorum: Büyüleyici bir büyüklüğü var ses sistemi vs harika ben bayıldım benimihtiyaçlarımı karşıladı
İsim: R** Ö**
Tarih: 05 Nisan 2023

Yorum: harika tam sınama televizyon
İsim: A** i**
Tarih: 16 Şubat 2023
Satıcı: Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Guzel urun fiyat performance iyi. Kurucu Vestel ekibiniz Cok iyi Kalkanbolgesinde sagolsun hemen geldiler.
Tarih: 08 Aralık 2022
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: devasa bir televizyon. Belgeseller mükemmel izleniyor. Tavsiye ederim
İsim: C** D**
Tarih: 02 Aralık 2022
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Ürün gayet güzel ama benim eve baya büyük oldu
İsim: E** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Temmuz 2024

Yorum: Öncelikle ürün çok hızlı ve sorunsuz ulaştı elime. Bu yüzden satıcıyateşekkür ederim. Fakat tv’yi ciddi anlamda beğenmedim. Ps5 ile beraberalmıştım. Çoğu oyunda ekran kare yenileme hızı yetersiz kaldığı içintamamen kararıyor. Playstation oynamak isteyenler için tavsiyeetmiyorum. Bazen normal kanalları izlerken de ekrar abuk subukgidebiliyor. Yani pDevamını Oku
İsim: Murat M.
Tarih: 21 Ocak 2024

Yorum: Satıcı ilgili telefon açınca yardımcı olmaya çalışıyor. Memnun kadım teşekkürler
İsim: S** Ö**
Tarih: 09 Aralık 2023
Satıcı: Egeizo DTM Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Android olmaması sebebiyle tavsiye etmiyorum hiç bir uygulama inmiyor
İsim: A** B**
Tarih: 05 Ocak 2023
Satıcı: Elmacıoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Fiyati icin uygun bir televizyon. Kumandasinda ve kullaniminda biraz zor.
İsim: T** S**
Tarih: 04 Ocak 2023

Yorum: sıkıntısız çalışıyor, renkler güzel teşekkürelr
İsim: c** G**
Tarih: 10 Temmuz 2024
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: teslimatta ve kurulumda sorun yaşamadik kumandasi çok kullanışşızinternetten filim izlediğim zamanlarda ara ara kumanda çalismiyor tvnin uzerinde dugme veya dokunmatik olmadigindan fişini cekip takiyorumtelefondan ekran yansıtmasında dikkatli bakınca donmalar oluyor ....
Tarih: 25 Nisan 2022

Yorum: Sipariş geç gönderildi, ancak ürün sorunsuz geldi. Gayet memnunum, busatıcı dan güvenle satın alabilirsiniz
İsim: C** O**
Tarih: 08 Ocak 2024
Satıcı: Koza-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Satıcı çok ilgilendi teslimat yetkili servise yapıldı onlar getiripkurulumu yaptılar sorunsuz.. Devasa bir tv başka markalara tonla paravermeye gerek yok vestel en iyisi satış sonrası servisi zatenilgileniyor daha ne olsun
İsim: m** k**
Tarih: 21 Ocak 2023

Yorum: tv 3 gün sonra teslim edildi. kurulum omtoj ekibi içinde randevuoluşturdum beklenen saate geldiler. vestel whatsapp hattıda yardımcıoluyor sizlere. Ürüne söyleyenecek söz yok. youtube exxen netflix hızıgayet iyi kanalların ayrı özellikleri var. gayet büyük kaliteli birürün. tavsiye ederim.
İsim: M** d**
Tarih: 22 Ağustos 2022
Satıcı: Zoroğlu Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: 1 ay geçti ürün teslim olmadı.
İsim: n** b** t**
Tarih: 25 Ekim 2023

Yorum: Satıcı Simport ürünü kargoya vermeden siparişimi iptal etti. sonradafiyatı değiştirdi ve yeniden satısa açtı. yorum sizin. herhangi biryorumum yok
İsim: Nurkan Ö.
Tarih: 22 Ağustos 2022

Yorum: TV gayet iyi. Ben ses kalitesini pek beğenmedim ama, bi soundbar vsalmak şart. Bir de ekranında ufak da olsa bi darbe iziyle geldi.Kuruluma gelen arkadaş rapor etti kusurlu ürün şeklinde ama bakalım ne olacak...
İsim: N** F** T**
Tarih: 07 Temmuz 2023
Satıcı: Demirhanlar Vestel Yetkili Online Bayi

75u9520 75'' 4k Smart Tv Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: Merhaba 75 ekran almak istiyorum televizyon ünitenin 148 santim sığımaması söz konusu olur mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün boyutları aşağıdaki gibidir. Bu bilgiler doğrultusunda kontrol edebilirsiniz. Ürün Boyutları YxGxD (Stand ile) (mm)1026x1684x370, Ürün Boyutları YxGxD (Stand olmadan) (mm)967x1684x73 tür. Saygılarımızla.

Soru: slm servis montajı ucretlimi acaba
Cevap: ÜCRETSİZ EFENDİM

Soru: Disneyland indirebiliyormuyuz
Cevap: merhaba android tv olmadığı için uygulama indirme imkanınız yoktur efendim

Soru: iyi gunler uygulama indirici varmi ornegin pubg indirilebilirmi
Cevap: Merhaba uygulama indiremezsiniz maalesef android özelliği yoktur

Soru: 2 ayak arasındaki mesafe kac cm acaba
Cevap: Ürün Boyutları YxGxD (Stand ile) (mm)1026x1684x370

Soru: PS 5 açarmı
Cevap: merhaba vestel müşteri hizmetlerini arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz?

Soru: wi-fi bağlanmıyor mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, Üründe dahili wifi özelliği bulunmaktadır. Saygılarımızla.

Soru: garanti kaç yıl android mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili üründe android özellik mevcut değildir. Smart modeldir. 3 yıl vestel garantilidir. Saygılarımızla

Soru: Satın alıp kutuyu açmadığımız taktirde 9 ay sonra kurulum yaptırabiliyormuyuz ve garanti kurulum yapıldığındamı başlıyor
Cevap: Merhabalar; teslimattan sonra kurulum sağlanmalıdır. Ürün açıklamasında kurulum gereklidir yazmaktadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: Duvara montaj yapıla bilinşyomu
Cevap: Değerli Müşterimiz, Kutu içerisinde askı aparatı mevcut değildir. Ancak, duvara montaj istemeniz halinde servisten ilk kurulum esnasında ücretsiz askı aparatı temin edebilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: Yazılımla nasıl hz yğkselteceğiz detaylı anlatırsanız sevinirim
Cevap: merhaba, Ürün özelliklerinde öyle bir detay mevcuttu efendim yetkili servisi ile öğrenmek gerekmektedir

Soru: internete bağlanıyor mu
Cevap: evinizdeki internete wifi üzerinden bağlanabilirsiniz

Soru: merhaba kolay gelsin biz şimdi almak istiyoruz ama kurulumu hemen yapmak istemiyoruz 1 yıla kadar mesela kutu acilimi yapmadık ama kurulum zamanı yetkili servis gelip kurarsa ve bı sıkıntı çıkarsa ekranda herhangi bişey varsa filan o andan itibaren garantisi başlamış olur mu yoksa aldığımız tarihten itibaren mi olur.
Cevap: ÜRÜNÜN KURULUMU GERÇEKLEŞTİĞİ ZAMAN GARANTİSİ BAŞLAR EFENDİM

Soru: Merhaba eni boyu kaç cm
Cevap: Ürün Boyutları YxGxD (Stand ile) (mm)1026x1684x370Ürün Boyutları YxGxD (Stand olmadan) (mm)967x1684x73

Soru: Askı aparatı var mı?
Cevap: SERVİS İLK KURULUMDA ÜCRETSİZ TAKMAKTADIR EFENDİM

Soru: Standlı ve standsız ne demek? Anlayamadım. Ayrıca eni boyu tam olarak kaç cm. Net bi cm yazar mısınız?
Cevap: stan duvara monte etmiyecekseniz fabrikasyon taşıyıcı ayağı demek. Ürün Boyutları YxGxD (Stand ile) (mm)1026x1684x370Ürün Boyutları YxGxD (Stand olmadan) (mm)967x1684x73

Soru: ürün wifi ye bağlanıyor mu kablosuz?
Cevap: Merhabalar, wifi özelliği bulunmamaktadır.

Soru: merhabalar hangi kargo ile gönderim sağlamaktasınız ve kurulumu başlatmak için ne kadar zamanımız var
Cevap: Merhabalar; hafta içi öğleden önce alınan siparişlerin çıkışı aynı gün gerçekleşmektedir. Cumartesi günü sabah 09.00'dan sonra alınan siparişlerin çıkışı pazartesi günü sağlanmaktadır. Ürün lojistik firma ile tüm il ve ilçelere gönderilmektedir. Lojistik firmanın maksimum teslimat süresi 7 iş günüdür. Lojistik firma kata kadar teslimat sağmaktadır. Tercih ettiğiniz ürünün çıkışı Hatay depo biriminden sağlanacaktır. Detaylı bilgi için Borusan Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: duvara monte edilebilir mi montaj ekipmanları var mı
Cevap: Merhabalar; ürünü teslim aldıktan sonra bizlere ücretsiz montaj kaydınızı açtırmanız gerekmektedir. (Tüm taleplerinizi bizlere yazarak iletebilirsiniz.) Duvar askı aparatını adresinize ücretsiz olarak hizmet sağlayacak olan Vestel Yetkili Servisinden ücretsiz olarak temin edebilirsiniz. Ürün teslimat adresinde yetkili servis tarafından kurulmalıdır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba sağdan sola kaç cm acaba ölçüsü
Cevap: Merhaba teknik detay sorularınızın cevabını yetkili servisten yada internet sayfasından öğrenebilirsiniz.

75u9520 75'' 4k Smart Tv Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

75u9520 75'' 4k Smart Tv En Uygun Satış Linki