Inci
Bilgili
730ml Tritan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz Askı Aparatlı Tritan Çocuk Su Matarası Fiyatına Göre Alınır Mı?
730ml Tritan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz Askı Aparatlı Tritan Çocuk Su Matarası Şu Andaki Fiyatı 634.95 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
730ml Tritan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz Askı Aparatlı Tritan Çocuk Su Matarası Kullanıcı Yorumları Nasıl?
730ml Tritan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz Askı Aparatlı Tritan Çocuk Su Matarası Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
730ml Tritan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz Askı Aparatlı Tritan Çocuk Su Matarası Detaylı Bilgi
730ml Tritan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz Askı Aparatlı Tritan Çocuk Su Matarası Ürününün Satıcısı, Uzspace 730ml Tritan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz Askı Aparatlı Tritan Çocuk Su Matarası ürününü 634.95 Tl'den Satılmaktadır.
730ml Tritan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz Askı Aparatlı Tritan Çocuk Su Matarası Ürünü Kullananların Görüşleri
634.95 Tl ye satışta olan 730ml Tritan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz Askı Aparatlı Tritan Çocuk Su Matarası Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: 3 yıldır oğlum için aldım bu markadan çok memnun kaldım oğlum 1. Sınıfa başlayacak kızım 2 yaşında bunu kızıma aldım gri renkli olanı oğluma aldım, aşırı güzeller koku akıtma yok kalite istiyorsanız parasına bakmayacaksınız
İsim: A** O**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: FiftyFifty
Yorum: Ürün oldukça sağlam, güvenilir bir şekilde teslimat sağlandı. Teşekkürler
İsim: AYŞE V.
Tarih: 07 Eylül 2024
Yorum: senelerdir uzspace kullanıyorum büyük suluğa geçtiğimiz için aldım kızlarıma mükemmel bayıldım kaliteli ürün
İsim: **** ****
Tarih: 19 Eylül 2024
Satıcı: Livealive Home
Yorum: urunu yeni aldim 1. sinifa baslayan kizim icin asla tavsiye etmiyorum inanilmaz su akitiyo kullanissiz aldigima pisman oldum asla tavsiye etmiyorum
İsim: E** S**
Tarih: 18 Eylül 2024
Yorum: urun kalitesi cok iyi. pipetli ve pipetsiz kullaniminida cok begendik. kordonu bayagi uzun. tavsiye ederim.
İsim: S** S**
Tarih: 11 Temmuz 2023
Satıcı: Kampüs Kitap Kırtasiye
Yorum: Ürün harika. Boyutu büyük.
İsim: P** T**
Tarih: 03 Mayıs 2023
Yorum: ürün çok kaliteli kızım çok sevdi anında kullanmaya basladık su felan kacırma yapmıyo kaliteli kargo hemen geldi
İsim: İ** H** Ö**
Tarih: 26 Ağustos 2024
Yorum: pipetli kullanımı hiç güzel değil mecbur pipetsiz kullaniyor kızım
İsim: H** K**
Tarih: 02 Eylül 2024
730ml Tritan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz Askı Aparatlı Tritan Çocuk Su Matarası Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Merhaba suluğun pipetini kaybettik acaba temin edebilme şansımız var mı?
Cevap: Merhaba bu modelin yedek parçaları üreticisi tarafından ayrı olarak satılmamaktadır.
Soru: govdesi cam midir?
Cevap: merhaba hayır bpa içermeyen tritan plastiktir.
Soru: Merhaba ürünün markası uzspace mi . Malzeme tiritan mı acaba
Cevap: Merhaba, değerli müşterimiz evet uzspace tritan ve kutulu bir üründür.
Soru: plastik numarası nedir?
Cevap: Merhaba Ürün özelliklerinde maalesef plastik numarası belirtilmemiştir. Ürünün Tritan malzemeden üretildiği ve BPA içermez özellikleri belirtilmiştir.
Soru: merhaba 500ml olanı varmı acaba
Cevap: Merhaba, maalesef yok.
Soru: Görseldeki pembe geliyor değil mi ve sızdırma yapar mı
Cevap: Merhaba endişe etmeyiniz FiftyFifty mağazımızdan alınan ürünler birebir aynı renk gönderilmektedir.ürün kapak kapalı akıtma sızdırma yapmayacaktır.sağlıklı günlerde kullanılsın..
Soru: Merhava bu ürün de kılıflı ürün gibi poşetli pipetsiz iki farklı şekilde kullanılıyor mu
Cevap: Merhaba Evet pipetli veya pipetsiz kullanılabiliyor
Soru: Merhaba ,kılıflı ürünle farklı sadece ml (boyut) farkı mı
Cevap: Merhaba Ml ve boyut farkı var birde bu üründe elle taşıma kulpu var. (Çıkartıp takılabilir)
Soru: Görseldeki pembe olan geliyor dimi
Cevap: Merhaba evet efendim, kalem kırtasiye olarak her zaman birebir gönderim yapmaya özen gösteririz.
Soru: merhaba pipet temizlemek için fırçası varmı içinde acaba
Cevap: merhaba hayır sadece matara ilanıdır.
Soru: pipetsiz ve pipetsiz hali mi oluyor bir ürün
Cevap: hem pipetli hem pipetsiz kullanıma uygundur pipeti çıkarılabilir.
Soru: merhaba ürünün kapağı silikonlu mu acaba
Cevap: Merhaba kapağında sızdırmazlık silikonu bulunmktadır.
730ml Tritan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz Askı Aparatlı Tritan Çocuk Su Matarası Detaylı Resimler
730ml Tritan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz Askı Aparatlı Tritan Çocuk Su Matarası En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
730ml Tritan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz Askı Aparatlı Tritan Çocuk Su Matarası Şu Andaki Fiyatı 634.95 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
730ml Tritan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz Askı Aparatlı Tritan Çocuk Su Matarası Kullanıcı Yorumları Nasıl?
730ml Tritan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz Askı Aparatlı Tritan Çocuk Su Matarası Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
730ml Tritan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz Askı Aparatlı Tritan Çocuk Su Matarası Detaylı Bilgi
730ml Tritan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz Askı Aparatlı Tritan Çocuk Su Matarası Ürününün Satıcısı, Uzspace 730ml Tritan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz Askı Aparatlı Tritan Çocuk Su Matarası ürününü 634.95 Tl'den Satılmaktadır.
730ml Tritan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz Askı Aparatlı Tritan Çocuk Su Matarası Ürünü Kullananların Görüşleri
634.95 Tl ye satışta olan 730ml Tritan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz Askı Aparatlı Tritan Çocuk Su Matarası Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: 3 yıldır oğlum için aldım bu markadan çok memnun kaldım oğlum 1. Sınıfa başlayacak kızım 2 yaşında bunu kızıma aldım gri renkli olanı oğluma aldım, aşırı güzeller koku akıtma yok kalite istiyorsanız parasına bakmayacaksınız
İsim: A** O**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: Ürün oldukça sağlam, güvenilir bir şekilde teslimat sağlandı. Teşekkürler
İsim: AYŞE V.
Tarih: 07 Eylül 2024
Yorum: senelerdir uzspace kullanıyorum büyük suluğa geçtiğimiz için aldım kızlarıma mükemmel bayıldım kaliteli ürün
İsim: **** ****
Tarih: 19 Eylül 2024
Satıcı: Livealive Home
Yorum: urunu yeni aldim 1. sinifa baslayan kizim icin asla tavsiye etmiyorum inanilmaz su akitiyo kullanissiz aldigima pisman oldum asla tavsiye etmiyorum
İsim: E** S**
Tarih: 18 Eylül 2024
Yorum: urun kalitesi cok iyi. pipetli ve pipetsiz kullaniminida cok begendik. kordonu bayagi uzun. tavsiye ederim.
İsim: S** S**
Tarih: 11 Temmuz 2023
Satıcı: Kampüs Kitap Kırtasiye
Yorum: Ürün harika. Boyutu büyük.
İsim: P** T**
Tarih: 03 Mayıs 2023
Yorum: ürün çok kaliteli kızım çok sevdi anında kullanmaya basladık su felan kacırma yapmıyo kaliteli kargo hemen geldi
İsim: İ** H** Ö**
Tarih: 26 Ağustos 2024
Yorum: pipetli kullanımı hiç güzel değil mecbur pipetsiz kullaniyor kızım
İsim: H** K**
Tarih: 02 Eylül 2024
730ml Tritan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz Askı Aparatlı Tritan Çocuk Su Matarası Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Merhaba suluğun pipetini kaybettik acaba temin edebilme şansımız var mı?
Cevap: Merhaba bu modelin yedek parçaları üreticisi tarafından ayrı olarak satılmamaktadır.
Soru: govdesi cam midir?
Cevap: merhaba hayır bpa içermeyen tritan plastiktir.
Soru: Merhaba ürünün markası uzspace mi . Malzeme tiritan mı acaba
Cevap: Merhaba, değerli müşterimiz evet uzspace tritan ve kutulu bir üründür.
Soru: plastik numarası nedir?
Cevap: Merhaba Ürün özelliklerinde maalesef plastik numarası belirtilmemiştir. Ürünün Tritan malzemeden üretildiği ve BPA içermez özellikleri belirtilmiştir.
Soru: merhaba 500ml olanı varmı acaba
Cevap: Merhaba, maalesef yok.
Soru: Görseldeki pembe geliyor değil mi ve sızdırma yapar mı
Cevap: Merhaba endişe etmeyiniz FiftyFifty mağazımızdan alınan ürünler birebir aynı renk gönderilmektedir.ürün kapak kapalı akıtma sızdırma yapmayacaktır.sağlıklı günlerde kullanılsın..
Soru: Merhava bu ürün de kılıflı ürün gibi poşetli pipetsiz iki farklı şekilde kullanılıyor mu
Cevap: Merhaba Evet pipetli veya pipetsiz kullanılabiliyor
Soru: Merhaba ,kılıflı ürünle farklı sadece ml (boyut) farkı mı
Cevap: Merhaba Ml ve boyut farkı var birde bu üründe elle taşıma kulpu var. (Çıkartıp takılabilir)
Soru: Görseldeki pembe olan geliyor dimi
Cevap: Merhaba evet efendim, kalem kırtasiye olarak her zaman birebir gönderim yapmaya özen gösteririz.
Soru: merhaba pipet temizlemek için fırçası varmı içinde acaba
Cevap: merhaba hayır sadece matara ilanıdır.
Soru: pipetsiz ve pipetsiz hali mi oluyor bir ürün
Cevap: hem pipetli hem pipetsiz kullanıma uygundur pipeti çıkarılabilir.
Soru: merhaba ürünün kapağı silikonlu mu acaba
Cevap: Merhaba kapağında sızdırmazlık silikonu bulunmktadır.
730ml Tritan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz Askı Aparatlı Tritan Çocuk Su Matarası Detaylı Resimler
730ml Tritan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz Askı Aparatlı Tritan Çocuk Su Matarası En Uygun Satış Linki
Uzspace 730ml Tritan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz Askı Aparatlı Tritan Çocuk Su Matarası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Uzspace 730ml Tritan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz Askı Aparatlı Tritan Çocuk Su Matarası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.