683721 EI Kombi Tipi 2 Kapaklı No Frost Buzdolabı Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Aynur

Bilgili
683721 EI Kombi Tipi 2 Kapaklı No Frost Buzdolabı Tavsiye Eder Misiniz?
683721 EI Kombi Tipi 2 Kapaklı No Frost Buzdolabı Şimdiki Fiyatı Ile 49800.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

683721 EI Kombi Tipi 2 Kapaklı No Frost Buzdolabı Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

683721 EI Kombi Tipi 2 Kapaklı No Frost Buzdolabı Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

683721 EI Kombi Tipi 2 Kapaklı No Frost Buzdolabı Detaylı Açıklama

683721 EI Kombi Tipi 2 Kapaklı No Frost Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Beko 683721 EI Kombi Tipi 2 Kapaklı No Frost Buzdolabı ürününü 49800.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

683721 EI Kombi Tipi 2 Kapaklı No Frost Buzdolabı Kullanıcı Değerlendirmeleri
49800.0 Tl ye satışta olan 683721 EI Kombi Tipi 2 Kapaklı No Frost Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Kullanışlı kalıteli geniş tercih edebilirsiniz teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 04 Haziran 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: GÖKÇE EV ALETLERİ

Yorum: uygunken almıştım çok memnunum
İsim: o** o**
Tarih: 26 Kasım 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Kraft DTM

683721 EI Kombi Tipi 2 Kapaklı No Frost Buzdolabı Ürüne Dair Sorular

Soru: Merhaba 600l + yazıyor xxl buzdolabı modeline mi diriyor ?
Cevap: Merhaba evet efendim

Soru: Kurulum firması nasıl oluyor
Cevap: Merhaba efendim biz servis yönlendirmesini yapıyoruz ürün elinize Borusan lojistik aracılığı ile servise teslim ediliyor sonra size montaj olacak şekilde yardımcı olunuluyor

Soru: merhaba, dolap yerimizin yüksekliği 1.90 sığar mı
Cevap: Maalesef efendim yüksekliğin en az 193 cm olması gerekmektedir.

Soru: İyi akşamlar koyacağım yer 85 cm bi sıkıntı olur mu
Cevap: Merhabalar iyi akşamlar ürün eni 83 dir . Nofrost ürünlerde arkada tel yoktur ve bu telsiz ürünler sıcağını yan duvarlardan kusarlar. Yan duvarlar aşırı ısınır . 1 cm boşluk kalıyor sizin ölçüye göre idare eder . 90 cm olsa daha güzel olurdu

Soru: Litresi 580 L yazıyor bizim buzdolabında farklı modeli mi oluyor acaba ?
Cevap: Genel Özellikler Ürün Rengi Leke Tutmayan İnoks Dondurucu Yeri Dondurucu Altta Elektronik Gösterge Var Kontrol Sistemi Elektronik Tatil Modu Var Eko Modu Var ProSmart™ Inverter Kompresör Var Aydınlatma Tipi Yan duvarlarda ve tavanda LED aydınlatma İklim Sınıfı SN-T Ses Seviyesi 39 dBA Toplam Hacim (L) 615 L Ses Seviyesi Sınıfı C Soğutucu Bölme Özellikleri Soğutma Sistemi No Frost Hızlı Soğutma Var Soğutucu Bölme Fanı Var Koku Önleme Sistemi Var EverFresh+ Teknolojisi Var HarvestFresh™ Standard Soğutucu Bölme Hacmi (L) 430 L Kahvaltılık Çekmecesi Var Dondurucu Bölme Özellikleri Dondurucu Çekmece Sayısı 2 Kapaklı Bölme Sayısı 1 Buzluk Tipi Kartuşsuz Buzmatik Hızlı Dondurma Var Dondurucu Bölme Aydınlatma Tipi Aydınlatmalı Özel Kapı Tasarımı Günlük Dondurma Kapasitesi (kg/Gün) 8.5 kg Dondurucu Bölme Hacmi (L) 185 L Aksesuarlar Sebzelik Adedi 1 Tüketim Bilgileri Enerji Sınıfı E Yıllık Enerji Tüketimi (kWh) 332.15 Günlük Enerji Tüketimi (kwh/Gün) 0.91 Günlük enerji tüketimi 16°C (kWh/24h) (EU_2021_EP) 0.55 Ölçüler Ağırlık 120 kg Yükseklik 191.5 cm Derinlik 74.7 cm Genişlik 83.2 cm

Soru: kaç dsbel dir
Cevap: Merhabalar ürün 41 desibel

Soru: Merhaba ürün teşhir ürünü mü ve stokta var mı ?
Cevap: Mrb stoklarda mevcut

Soru: merhaba merdivenin dar ve asansörün küçük olduğu durumlarda balkondan /camdan asansörle nakliye imkanı oluyor mu
Cevap: Merhabalar efendim, bu tarz durumlarda alıcı tarafından asansör kiralandığı takdirde yapılabiliyor.

Soru: Merhaba enerji sınıfı nedir? E sınıf mı? Biz A plas arıyoruz
Cevap: Efendim enerji gurupları değişti A plas bulamazsınız yeni nesil enerji gurupları A plas dan daha az yakar

Soru: Ürün inoks mu yoksa rengimi inoks rengi
Cevap: Ürün inox efendim

Soru: WiFi özelliği varmı
Cevap: Merhaba, Wi-Fi özelliği bu modelimizde bulunmamaktadır

Soru: İletişim bilgileri verirmisniz
Cevap: İletişim bilgisi yasak efendim burdan yardımcı olabiliriz siparişten sonra biz iletişime geçiyoruz sizinle servis ile gönderim yapıyor ürün ücretsiz kurulum ve teslimat yapılıyor

Soru: Genişliği tam olarak kaç cm?
Cevap: Merhaba, Derinlik 74.7 cm Genişlik 83.2 cm Yükseklik 191.5 cm

Soru: Renk bordo mu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, gridir. Sanırım yanlış renk yazılmış oraya. teşekkrüler

Soru: Enerji sınıfı F olduğu halde neden A++ yazarak bizi kandırıyor sunuz?
Cevap: Kimseyi kandırmak gibi bir niyetimiz yok ürün a++ enerji sınıfına sahiptir efendim

Soru: Ürün rengi nedir? Gri mi
Cevap: Evet efendim gri

Soru: Beko wep sitesinde enerji sınıfı E diyor sizin satışında A+++ diyor hangisi doğru
Cevap: Efendim ürünlerin enerji sınıfı harf sıraları değişti A+++ artık E oldu

Soru: ürünün alt tarafıda soğutucu olarak kullanılabiliyor mu,ve bu özelliği olan(multimod sanırım) buzdolapların kodlarını paylaşabilir midiniz.
Cevap: Kodlar başlıkta yazıyor beko resmî sayfasından kodu yazarak tüm detaylarını öğrenebilirsiniz 683721 eı

Soru: kurulumu siz mi yapıyorsunuz?
Cevap: Merhaba, ürün evinize lojistik firması tarafından teslimatı yapıldıktan sonra kutu ve ambalajına dokunmadan yetkili servisten kurulum ve garanti başlangıcı için teknisyen talebinde bulunmanız gerekmektedir. Bu işlemler tamamen ücretsizdir.

Soru: Gönderimi hangi kargoyla yapıyorsunuz? Hangi şehirden?
Cevap: merhaba horoz lojistikle yapıyuoruz

683721 EI Kombi Tipi 2 Kapaklı No Frost Buzdolabı Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

683721 EI Kombi Tipi 2 Kapaklı No Frost Buzdolabı En Uygun Satış Linki