Cansel
Bilgili
65qn90c 65" 163 Ekran 4k Neo Qled Tv Tavsiye Eder Misiniz?
65qn90c 65" 163 Ekran 4k Neo Qled Tv Şu Anki Fiyatı 71800.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
65qn90c 65" 163 Ekran 4k Neo Qled Tv Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
65qn90c 65" 163 Ekran 4k Neo Qled Tv Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
65qn90c 65" 163 Ekran 4k Neo Qled Tv Ürün Hakkında Bilgi
65qn90c 65" 163 Ekran 4k Neo Qled Tv Ürününün Satıcısı, Samsung 65qn90c 65" 163 Ekran 4k Neo Qled Tv ürününü 71800.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
65qn90c 65" 163 Ekran 4k Neo Qled Tv Kullanıcı Yorumları Nasıl?
71800.0 Tl ye satışta olan 65qn90c 65" 163 Ekran 4k Neo Qled Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Merak edenler için yazayım, test ettim VA panel. çok parlak ve güzelgörüntü alabiliyorsunuz. ben şahsen beğendim.
İsim: m** E** d**
Tarih: 18 Eylül 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: F2G_Tech
Yorum: Ürün harika fakat soundbar kampanyasından yararlanamıyoruz haberinizolsun samsung kabul etmiyor
İsim: s** ı**
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Temmuz 2023
65qn90c 65" 163 Ekran 4k Neo Qled Tv Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Merhaba ürün eni kaç cm acaba
Cevap: Doğru bilgi için Samsung resmi sayfasını ziyaret etmenizi rica ederiz efendim 65 inch boyutu 147 cm
Soru: ürünün model yılı nedir açıklamalarda göremedim
Cevap: 2023 yeni seri. Saygılarımızla
Soru: İyi akşamlar, İlandaki son kalan ürününüz kapalı kutu mu yoksa teşhir ürünü mü?
Cevap: Kapalı kutu efendim
Soru: VA panel mi IPS panel mi
Cevap: Merhabalar Samsung müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz
Soru: Merhabalar, ürün teşhir ürününümüdür? Kapalı kutumudur?
Cevap: Merhabalar efendim.ürün kapalı kutu sıfır 2 yıl samsung garantilidir.
Soru: Ürün açılmamış olarak mı geliyor?
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz sıfır, kutusunda ve Samsung Türkiye garantilidir. İyi günler dileriz.
Soru: Şu anda olan airfryer kampanyasından yararlanabiliyor muyuz?
Cevap: Merhaba, maalesef kampanyaya dahil değil. Saygılarımızla.
Soru: Bu ürünün kurulumunu bulunduğum şehirdeki samsung bayimi yapacak . Bingölde servisvarmı
Cevap: Merhaba, kurulum samsung servisi yapmaktadır. Bulunduğun bölge için 4447711 i arayarak servis için kayıt oluşturabilirsiniz
Soru: Bu ürünü aldığımızda samsungun verdiği para kart nasıl veriliyor
Cevap: Merhaba, Para kart kampanyası fiziki Samsung mağazalarından alımlarda geçerlidir.
Soru: TV alındıktan sonra kurulumu Samsung paralı mı yapıyor
Cevap: Merhaba, kurulum ücretsizdir
Soru: Merhaba ürün Samsung Türkiye garantili mi? ve ürün geldiği zaman yerkili servis tarafından kurulumu sağlanıyor mu?
Cevap: Merhaba, Ürün; Sıfır kapalı kutu, Samsung Türkiye garantili ve garanti süresi 2 yıldır. Samsung müşteri hizmetlerini arayarak ücretsiz kurulum yaptırabilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: Satıcı hangi ilden acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz adana bölge bayisiyiz.
Soru: Merhaba ürünün yanında soundbar hediyesi var mı acaba?
Cevap: Merhaba, Soundbar kapmayna koşullarını samsung web sitesinden öğrenebilirsiniz. Soundbar, kurulum sonrası Samsung tarafından gönderilmektedir. Saygılarımızla.
Soru: ürünün içinde duvara asma aparatı bulunuyor mu yoksa servis gelirken kendisi mi getiriyor. Ve duvara asma için para alıyorlar mi
Cevap: Kutuda askı aparatı yok servisten ücretli bir şekilde alabilirsiniz efendim
Soru: ürünün dahili uydu alıcısı yok mu?
Cevap: Merhaba 4K dahili uydu alıcısı bulunmaktadır. Saygılarımızla.
Soru: Airfreyer kampanyasından faydalanabiliyor muyuz
Cevap: Merhaba fiziki mağaza alışverişlerde geçerlidir
Soru: Slm bu tv nin antigrer oranı yüzde kaçtır
Cevap: merhaba, ürünle ilgili detaylı teknik bilgileri üretici firma sitesinden alabilirsiniz, iyi günler
Soru: Hediye çeki varmı
Cevap: Maalesef hediye çeki kampanyası geçerli değildir. Saygılarımızla
Soru: merhaba 2023 model değil mi bu model de connect box yok değil mi?
Cevap: Merhaba, ürün 2023 modeli olup , bu modelde connect box mevcut değildir
65qn90c 65" 163 Ekran 4k Neo Qled Tv Detay Resimler
65qn90c 65" 163 Ekran 4k Neo Qled Tv En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
65qn90c 65" 163 Ekran 4k Neo Qled Tv Şu Anki Fiyatı 71800.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
65qn90c 65" 163 Ekran 4k Neo Qled Tv Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
65qn90c 65" 163 Ekran 4k Neo Qled Tv Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
65qn90c 65" 163 Ekran 4k Neo Qled Tv Ürün Hakkında Bilgi
65qn90c 65" 163 Ekran 4k Neo Qled Tv Ürününün Satıcısı, Samsung 65qn90c 65" 163 Ekran 4k Neo Qled Tv ürününü 71800.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
65qn90c 65" 163 Ekran 4k Neo Qled Tv Kullanıcı Yorumları Nasıl?
71800.0 Tl ye satışta olan 65qn90c 65" 163 Ekran 4k Neo Qled Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Merak edenler için yazayım, test ettim VA panel. çok parlak ve güzelgörüntü alabiliyorsunuz. ben şahsen beğendim.
İsim: m** E** d**
Tarih: 18 Eylül 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Ürün harika fakat soundbar kampanyasından yararlanamıyoruz haberinizolsun samsung kabul etmiyor
İsim: s** ı**
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Temmuz 2023
65qn90c 65" 163 Ekran 4k Neo Qled Tv Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Merhaba ürün eni kaç cm acaba
Cevap: Doğru bilgi için Samsung resmi sayfasını ziyaret etmenizi rica ederiz efendim 65 inch boyutu 147 cm
Soru: ürünün model yılı nedir açıklamalarda göremedim
Cevap: 2023 yeni seri. Saygılarımızla
Soru: İyi akşamlar, İlandaki son kalan ürününüz kapalı kutu mu yoksa teşhir ürünü mü?
Cevap: Kapalı kutu efendim
Soru: VA panel mi IPS panel mi
Cevap: Merhabalar Samsung müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz
Soru: Merhabalar, ürün teşhir ürününümüdür? Kapalı kutumudur?
Cevap: Merhabalar efendim.ürün kapalı kutu sıfır 2 yıl samsung garantilidir.
Soru: Ürün açılmamış olarak mı geliyor?
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz sıfır, kutusunda ve Samsung Türkiye garantilidir. İyi günler dileriz.
Soru: Şu anda olan airfryer kampanyasından yararlanabiliyor muyuz?
Cevap: Merhaba, maalesef kampanyaya dahil değil. Saygılarımızla.
Soru: Bu ürünün kurulumunu bulunduğum şehirdeki samsung bayimi yapacak . Bingölde servisvarmı
Cevap: Merhaba, kurulum samsung servisi yapmaktadır. Bulunduğun bölge için 4447711 i arayarak servis için kayıt oluşturabilirsiniz
Soru: Bu ürünü aldığımızda samsungun verdiği para kart nasıl veriliyor
Cevap: Merhaba, Para kart kampanyası fiziki Samsung mağazalarından alımlarda geçerlidir.
Soru: TV alındıktan sonra kurulumu Samsung paralı mı yapıyor
Cevap: Merhaba, kurulum ücretsizdir
Soru: Merhaba ürün Samsung Türkiye garantili mi? ve ürün geldiği zaman yerkili servis tarafından kurulumu sağlanıyor mu?
Cevap: Merhaba, Ürün; Sıfır kapalı kutu, Samsung Türkiye garantili ve garanti süresi 2 yıldır. Samsung müşteri hizmetlerini arayarak ücretsiz kurulum yaptırabilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: Satıcı hangi ilden acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz adana bölge bayisiyiz.
Soru: Merhaba ürünün yanında soundbar hediyesi var mı acaba?
Cevap: Merhaba, Soundbar kapmayna koşullarını samsung web sitesinden öğrenebilirsiniz. Soundbar, kurulum sonrası Samsung tarafından gönderilmektedir. Saygılarımızla.
Soru: ürünün içinde duvara asma aparatı bulunuyor mu yoksa servis gelirken kendisi mi getiriyor. Ve duvara asma için para alıyorlar mi
Cevap: Kutuda askı aparatı yok servisten ücretli bir şekilde alabilirsiniz efendim
Soru: ürünün dahili uydu alıcısı yok mu?
Cevap: Merhaba 4K dahili uydu alıcısı bulunmaktadır. Saygılarımızla.
Soru: Airfreyer kampanyasından faydalanabiliyor muyuz
Cevap: Merhaba fiziki mağaza alışverişlerde geçerlidir
Soru: Slm bu tv nin antigrer oranı yüzde kaçtır
Cevap: merhaba, ürünle ilgili detaylı teknik bilgileri üretici firma sitesinden alabilirsiniz, iyi günler
Soru: Hediye çeki varmı
Cevap: Maalesef hediye çeki kampanyası geçerli değildir. Saygılarımızla
Soru: merhaba 2023 model değil mi bu model de connect box yok değil mi?
Cevap: Merhaba, ürün 2023 modeli olup , bu modelde connect box mevcut değildir
65qn90c 65" 163 Ekran 4k Neo Qled Tv Detay Resimler
65qn90c 65" 163 Ekran 4k Neo Qled Tv En Uygun Satış Linki
Samsung 65qn90c 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Neo Qled TvFiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung 65qn90c 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Neo Qled Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.