65QN85C 65- 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim-

Sevim

Bilgili
65QN85C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Alınır Mı?
65QN85C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Mevcut Fiyatı 64990.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

65QN85C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Kullanıcı Yorumları Nasıl?

65QN85C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .

65QN85C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Teknik Açıklamalar

65QN85C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Ürününün Satıcısı, Samsung 65QN85C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV ürününü 64990.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

65QN85C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Son Yorumlar
64990.0 Tl ye satışta olan 65QN85C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9

Yorum: baya araştırmıştım oled ile arasında kaldım ama oled teknolojisi birazdaha gelişmesi lazım. ips panelden biraz tereddütlüydüm ama şuan çokgüzel duruyor. renk ayarlarını yapınca çok daha iyi. 65 inç aldım amasalonum büyük 75 de çok iyi olurmuş.
İsim: m** b**
Tarih: 21 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EPATeknoloji

Yorum: Çok memnunum .
İsim: Emre S.
Tarih: 21 Mart 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: Ürün harika. Keyifle kullanıyoruz. Görüntü kalitesi çok iyi. Tasarımolarak da çok güzel.
İsim: Ferat G.
Tarih: 06 Mart 2024
Satıcı: ALLMALL ELEKTRONİK

Yorum: çeyizim için aldım.muhteşem televizyon ve görüntü kalitesi var.parasını. hakkını sonuna kadar veriyor. düşünmeden alabilirsiniz.
İsim: L** Ü**
Tarih: Elite Üye
Beden: 26 Aralık 2023

Yorum: Samsung harika kaliteli satıcı hızlı kargo harika hızlı tekler.
İsim: Ş** N**
Tarih: 29 Mart 2024

65QN85C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Ürüne Dair Sorular

Soru: Merhaba ürün çerçevesi gri mi siyah mı?
Cevap: Merhaba, ürün rengi siyahtır. İlginiz için teşekkür ederiz

Soru: Satıcı mağaza ismi nedir acaba
Cevap: Merhaba, indüksiyon kullanımına uygundur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba satici bilgisini paylasir misiniz ?
Cevap: Merhaba, Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ürün Neo Qled mi ? Açıklama kısmında Qled yazıyor fotoğrafta Neo Qled yazıyor ?
Cevap: Merhaba, ürün Samsung Neo QLED TV'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba ürün teşhirmi kapalı kutumu
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba, cihaz neo qled mi yoksa qled mi
Cevap: Merhaba, ürün görüntüleme teknolojisi Qled. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhabalar ürün samsung türkiye garantili midir iyi çalışmalar
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Samsung Türkiye garantilidir. Yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ekran tazeleme hizi kac hz?
Cevap: Merhaba, ürün 100/120 Hz ekran yenileme hızına sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhabalar. urunu Kurulumu kendim mi yapmam gerekiyor?sigorta var mi?
Cevap: Merhaba garanti kapsamı gereği kutu açılım ve kurulumu Samsung servisleri tarafından yapılmalıdır. Samsung müşteri hizmetlerinden servis randevusu almanız gerekmektedir

Soru: Merhaba, urunun cerceve rengi siyah mi yoksa gumus rengi mi?
Cevap: Merhaba samsung parlak gümüş olarak beyan etmiştir

Soru: Merhaba SAMSUNG QE65QN85CATXTK 65 inç 163 Ekran DAhili Uydu Alıcılı Smart 4K Neo QLED TV bu ürünün Led teknolojisi : Quantum Mini Led olarak gözüküyor Doğru mudur?
Cevap: Merhaba, evet, ürün ilanda olduğu renk ve modelde sevk edilmektedir. İyi günler dileriz.

Soru: Sevgili Teknosa bu ürünü aldığımızda yanında Tefal airfry hediyesi oluyordu buradan alırsak yararlanabiliyor muyuz acaba
Cevap: Merhaba, hediye kampanyası bulunmamaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba. Ürün çerçevesi siyah renk midir? Aynı ürünün gümüş grisi de olduğundan emin olmak istedim.
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba ürün Qled mi neo Qled mi
Cevap: Merhaba ürün QLED TV dir.İyi günler dileriz.

Soru: Görselde Neo qled yazıyor . Ama siz sadece qled diye bir soruya cevap vermişsiniz. Müşteriyi yanıltma oluyor görselde.
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

65QN85C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

65QN85C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV En Uygun Satış Linki