Sumeyra
Bilgili
65QL5D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
65QL5D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Güncel Fiyatı 26151.12 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
65QL5D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
65QL5D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Hakkında yaklaşık 60 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
65QL5D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Detaylı Bilgi
65QL5D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Ürününün Satıcısı, Toshiba 65QL5D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV ürününü 26151.12 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
65QL5D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Kullanıcı Yorumları Nasıl?
26151.12 Tl ye satışta olan 65QL5D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
60 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Biz iş yerine aldık, çok memnunuz
İsim: T** Y**
Tarih: 10 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol
Yorum: Öncelikle ürün özenli bir şekilde paketlenip güvenli bir şekilde ulaştı.Bir sonraki gün de yetkili servis gelip kurulumunu yaptı ve garantisinibaşlattı. Ürüne gelirsek görüntü olarak daha azını bekleyemezdim. Gayetkaliteli bir görüntü sunuyor. Ses kısmında bana yeterli gelmedi, DolbyAtmos vs bir çok özelliği var fakat tiz oranı beni tatmin etmedi.Devamını Oku
İsim: B** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Nisan 2024
Yorum: Özenlı paketlenmiş teşekkürler
İsim: G** B**
Tarih: 26 Mart 2024
Yorum: çok güzel bir televizyon yaklaşık 2,3 haftadır kullanıyorum yararını gördük
İsim: **** ****
Tarih: 25 Şubat 2024
Yorum: Ürün güzel kaliteli tavsiye ederim
İsim: İ** Ü**
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: Henüz aldık hiç kurulumunu sağlamadık ama buyukluğu evsane
İsim: N** S**
Tarih: 13 Temmuz 2024
Yorum: Fiyatına çok güzel bir ürün sorunsuz geldi yetkili servis gelipkurulumunu yaptı boyutu da baya büyük
İsim: S** Ç**
Beden: 12 Temmuz 2024
Yorum: TV muhteşem hiç düşünmeden alabilirsiniz
Tarih: 20 Mart 2024
Yorum: Henüz açmadım ama özenle gelmişti baya büyük
İsim: Fiko K.
Tarih: 08 Mart 2024
Yorum: fiyat performans ürünü .qled olması iyi.görüntü kaliteliyeterli.segmentindekilerden daha hesaplı.kurulum hızlı.
İsim: ö** ş**
Tarih: 18 Şubat 2024
Yorum: ürün gayet fiyata göre iyi bir ürün..
İsim: Ş** U**
Tarih: 22 Ocak 2024
Yorum: TV sorunlu geldi. Aralık sonu aldık TV ye değişim istedik fakat ürünfiyatı ocakta değiştiği için değişim değil ücret iadesi yapıldı. Buyapılanın haksızlık olduğunu düşünüyorum aynı ürün satışta. Satıştaolmasa anlarım. Yüksek fiyattan almamız için mi bu yapılan.
İsim: Y** A** Ö**
Tarih: 20 Ocak 2024
Yorum: Ceva 10 günde getirdi maşallah çok hızlılar ama tv iyi bi tık programlar kasıyor
Tarih: 09 Ocak 2024
Yorum: Mükemmel ötesi
İsim: M** E**
Tarih: 06 Ocak 2024
Yorum: Hızlı Teslimat için teşekkürler
İsim: M** C**
Tarih: 03 Ocak 2024
Yorum: İndirimde aldık elimize biraz geç ulaştı henüz kurulum yapmadık
İsim: R** A**
Yorum: FP ürün yani parasının hakkını fazlasıyla veriyor. Kargo hızlıydı kurmakiçin vestel servisi geldi gayet memnun kaldım. Kutudan ürünün ayaklarıçıkıyor askı aparatı için 100 lira aldılar.
İsim: F** P**
Tarih: 31 Aralık 2023
Yorum: tam bir fiyat performans ürünü çok memnun kaldım, zaten bayağıaraştırmıştım, bu fiyata bu büyüklükte QLED TV yok.. kumanda hızı yavaşyorumları görmüştüm ama bence gayet yeterli belki 1 saniye sonra tepkiveriyor ama çok rahat göz ardı edilebilir. Tek eksi yanı eğer ses siziniçin çok önemliyse bu tv sizi üzebilir.. Benim için ses yeterli amadolby atmDevamını Oku
İsim: Tunç B.
Tarih: 18 Aralık 2023
Yorum: Ürün fiyat performans açısından çok iyi, uygulama yüklenmiyor fakat çokfazla uygulama yüklü olarak geliyor sorun yaratmıyor , tek eksiğihoparlör kısmı kötü bir ses sistemine sahip
İsim: Mehmet G.
Tarih: 25 Kasım 2023
Satıcı: CarrefourSA
Yorum: harika ürün sorunsuz çalışıyor
İsim: s** g**
Tarih: 29 Ekim 2023
Yorum: harika
İsim: H** K**
Tarih: 17 Ekim 2023
Yorum: urun gayet guzel teslim aldiktan sonraki prosedurleri unutmayin kendinizacmayin sıkıntı yaşamazsiniz
İsim: M** Ö**
Tarih: 04 Eylül 2024
Yorum: Ürün çok güzel. Sadece biraz teslimatı gecikti ama beklediğinize değiyor.
İsim: B** Ç**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Yorum: Ürünü aldığım günün ertesi fiyatını aşağı çekti trendyol. Siparişimiiptalde etmediler. Adeta zorla sattılar pahalı fiyattan
İsim: S** O**
Tarih: 15 Temmuz 2024
Yorum: Henüz açmadım. kolosinde duruyor. yalnız bir tek kurye getirdi 5 katyukarıya. servis açtığında göreceğiz bir problem olmuş mu olmamış mi diye.
İsim: H** N**
Tarih: 09 Temmuz 2024
Yorum: İyi bir ürün
İsim: Ö** Ö**
Tarih: 26 Haziran 2024
Yorum: Göründüğü gibi geldi.
Yorum: Kalite akıcı, sesle ilgili kötü yorumlar gelmiş fakat bir televizyondanbeklenen sesi gayet iyi karşılıyor, tek problemi klavyede yazı yazmasızor onun dışında bu paraya alınabilecek en iyi ürün. He bide çok büyükolduğu için serviste asma aparatı olarak plastik aparat varmış butelevizyonu bu kaldırmaz dedi üzücü..
İsim: E** S**
Tarih: 08 Haziran 2024
Yorum: Servis ürünü açtı kırık olduğunu görüp tutanak tuttu.. trendyolunsürecini bekliyoruz.. 3 gündür karar verilecek.. neyin kararıysa artık..
İsim: Halil B.
Tarih: 06 Haziran 2024
Yorum: Ürünü üç gündür kullanıyorum. Neredeyse kusursuz ki ben henüz bu Tv ninyeteneklerinin sanırım çok küçük bir bölümünü keşif edebildim. Ancakciddi bir, sorunun var. Tv yi kurmaya gelen teknisyen görevli kurulumuyaptı ve şu an kanalları yüklüyor iki saat sonra açın çalışacak dedi vene yazık ki öyle olmadı. turkcell Tv+ abonesiyim. Girmiştim bir maceraDevamını Oku
İsim: C** S** A**
Tarih: 14 Nisan 2024
65QL5D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: baya büyük mü televizyon
Cevap: Merhaba, üründe derinlik 74 mm, uzunluk 1453 mm, yükseklik 836 mm'dir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: bu üründe blutut varmı birde native ile android arasında kaldım
Cevap: Merhaba, ürünün bluetooth özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kurulumu nasıl gerçekleştiriyorsunuz
Cevap: Merhaba, konu hakkında teknik servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: sadece ekran en boy örçüsü kaç
Cevap: Merhaba, üründe derinlik 74 mm, uzunluk 1453 mm, yükseklik 836 mm'dir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: merhabalar bu üründen elinizde stok var mı 12 adet lazım bana yeni açacağımız oyun merkezi için bilgi verirseniz sevinirim
Cevap: Merhaba, ilgili sorularınızı Hesabım -Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.
Soru: android mi
Cevap: Merhaba, ürün Smart TV'dir. İyi günler dileriz.
Soru: Google play var mı?
Cevap: Merhaba, üründe Web Tarayıcı özelliği bulunmaktadır. Smart TV Uygulamaları Netflix,Prime Video,YouTube özelliği bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba sesli komut özelliği var mı
Cevap: Merhaba, ürün Smart olduğu için sesli komut özelliği bulunmamaktadır. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Ekran yenileme hızı kaç hrz
Cevap: Merhaba, 50/60 Hz'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Bluetooth var mi cihazda? kablosuz kulaklığımıbaglamak istiyorum.
Cevap: Merhaba, ürünün bluetooth özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Çıkış yılı nedir
Cevap: Urun stokta yok efendim
Soru: Ürün QLED DİMİ?
Cevap: Merhaba, ilgili ürün QLED TV'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kurulumu Vestel servis mi yapacak
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.
Soru: iyi akşamlar hala sormun cevabını alamadım TV,ler 2023 tarihlimi
Cevap: Merhaba, ürün çıkış yılı 2022'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kaliteli mi ürün
Cevap: Merhaba ürün QLED teknolojisine sahip özellikleri iyi olankaliteli bir markanın ürünüdür
Soru: kesin 4K mı ona göre alacağım?
Cevap: Merhaba, ürün 4K Ultra HD Smart QLED TV'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba bu TV de masa üstü ayakları mevcut mu
Cevap: Merhaba, ürün ayakları mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba, ürün toshiba mı garantisi firması toshiba mı yoksa başka firma mı?
Cevap: Merhaba, ürün 3 yıl Vestel garantilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba HDMI ve USB girişi varmı
Cevap: Merhaba, üründe HDMI girişi mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba uzaktan ses komutu varmı kumanda da
Cevap: Merhaba, ürün Smart olduğu için sesli komut özelliği bulunmamaktadır. İlginize teşekkür ederiz.
65QL5D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Resim Ve Fotoğraflar
65QL5D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
65QL5D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Güncel Fiyatı 26151.12 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
65QL5D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
65QL5D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Hakkında yaklaşık 60 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
65QL5D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Detaylı Bilgi
65QL5D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Ürününün Satıcısı, Toshiba 65QL5D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV ürününü 26151.12 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
65QL5D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Kullanıcı Yorumları Nasıl?
26151.12 Tl ye satışta olan 65QL5D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
60 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Biz iş yerine aldık, çok memnunuz
İsim: T** Y**
Yorum: Öncelikle ürün özenli bir şekilde paketlenip güvenli bir şekilde ulaştı.Bir sonraki gün de yetkili servis gelip kurulumunu yaptı ve garantisinibaşlattı. Ürüne gelirsek görüntü olarak daha azını bekleyemezdim. Gayetkaliteli bir görüntü sunuyor. Ses kısmında bana yeterli gelmedi, DolbyAtmos vs bir çok özelliği var fakat tiz oranı beni tatmin etmedi.Devamını Oku
İsim: B** A**
Beden: 09 Nisan 2024
Yorum: Özenlı paketlenmiş teşekkürler
İsim: G** B**
Tarih: 26 Mart 2024
Yorum: çok güzel bir televizyon yaklaşık 2,3 haftadır kullanıyorum yararını gördük
Tarih: 25 Şubat 2024
Yorum: Ürün güzel kaliteli tavsiye ederim
İsim: İ** Ü**
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: Henüz aldık hiç kurulumunu sağlamadık ama buyukluğu evsane
İsim: N** S**
Tarih: 13 Temmuz 2024
Yorum: Fiyatına çok güzel bir ürün sorunsuz geldi yetkili servis gelipkurulumunu yaptı boyutu da baya büyük
Beden: 12 Temmuz 2024
Yorum: TV muhteşem hiç düşünmeden alabilirsiniz
Tarih: 20 Mart 2024
Yorum: Henüz açmadım ama özenle gelmişti baya büyük
İsim: Fiko K.
Tarih: 08 Mart 2024
Yorum: fiyat performans ürünü .qled olması iyi.görüntü kaliteliyeterli.segmentindekilerden daha hesaplı.kurulum hızlı.
İsim: ö** ş**
Tarih: 18 Şubat 2024
Yorum: ürün gayet fiyata göre iyi bir ürün..
İsim: Ş** U**
Tarih: 22 Ocak 2024
Yorum: TV sorunlu geldi. Aralık sonu aldık TV ye değişim istedik fakat ürünfiyatı ocakta değiştiği için değişim değil ücret iadesi yapıldı. Buyapılanın haksızlık olduğunu düşünüyorum aynı ürün satışta. Satıştaolmasa anlarım. Yüksek fiyattan almamız için mi bu yapılan.
İsim: Y** A** Ö**
Tarih: 20 Ocak 2024
Yorum: Ceva 10 günde getirdi maşallah çok hızlılar ama tv iyi bi tık programlar kasıyor
Tarih: 09 Ocak 2024
Yorum: Mükemmel ötesi
İsim: M** E**
Tarih: 06 Ocak 2024
Yorum: Hızlı Teslimat için teşekkürler
İsim: M** C**
Yorum: İndirimde aldık elimize biraz geç ulaştı henüz kurulum yapmadık
İsim: R** A**
Yorum: FP ürün yani parasının hakkını fazlasıyla veriyor. Kargo hızlıydı kurmakiçin vestel servisi geldi gayet memnun kaldım. Kutudan ürünün ayaklarıçıkıyor askı aparatı için 100 lira aldılar.
İsim: F** P**
Tarih: 31 Aralık 2023
Yorum: tam bir fiyat performans ürünü çok memnun kaldım, zaten bayağıaraştırmıştım, bu fiyata bu büyüklükte QLED TV yok.. kumanda hızı yavaşyorumları görmüştüm ama bence gayet yeterli belki 1 saniye sonra tepkiveriyor ama çok rahat göz ardı edilebilir. Tek eksi yanı eğer ses siziniçin çok önemliyse bu tv sizi üzebilir.. Benim için ses yeterli amadolby atmDevamını Oku
İsim: Tunç B.
Tarih: 18 Aralık 2023
Yorum: Ürün fiyat performans açısından çok iyi, uygulama yüklenmiyor fakat çokfazla uygulama yüklü olarak geliyor sorun yaratmıyor , tek eksiğihoparlör kısmı kötü bir ses sistemine sahip
İsim: Mehmet G.
Tarih: 25 Kasım 2023
Satıcı: CarrefourSA
Yorum: harika ürün sorunsuz çalışıyor
İsim: s** g**
Tarih: 29 Ekim 2023
Yorum: harika
İsim: H** K**
Tarih: 17 Ekim 2023
Yorum: urun gayet guzel teslim aldiktan sonraki prosedurleri unutmayin kendinizacmayin sıkıntı yaşamazsiniz
İsim: M** Ö**
Tarih: 04 Eylül 2024
Yorum: Ürün çok güzel. Sadece biraz teslimatı gecikti ama beklediğinize değiyor.
İsim: B** Ç**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Yorum: Ürünü aldığım günün ertesi fiyatını aşağı çekti trendyol. Siparişimiiptalde etmediler. Adeta zorla sattılar pahalı fiyattan
İsim: S** O**
Tarih: 15 Temmuz 2024
Yorum: Henüz açmadım. kolosinde duruyor. yalnız bir tek kurye getirdi 5 katyukarıya. servis açtığında göreceğiz bir problem olmuş mu olmamış mi diye.
İsim: H** N**
Tarih: 09 Temmuz 2024
Yorum: İyi bir ürün
İsim: Ö** Ö**
Tarih: 26 Haziran 2024
Yorum: Göründüğü gibi geldi.
Yorum: Kalite akıcı, sesle ilgili kötü yorumlar gelmiş fakat bir televizyondanbeklenen sesi gayet iyi karşılıyor, tek problemi klavyede yazı yazmasızor onun dışında bu paraya alınabilecek en iyi ürün. He bide çok büyükolduğu için serviste asma aparatı olarak plastik aparat varmış butelevizyonu bu kaldırmaz dedi üzücü..
İsim: E** S**
Tarih: 08 Haziran 2024
Yorum: Servis ürünü açtı kırık olduğunu görüp tutanak tuttu.. trendyolunsürecini bekliyoruz.. 3 gündür karar verilecek.. neyin kararıysa artık..
İsim: Halil B.
Tarih: 06 Haziran 2024
Yorum: Ürünü üç gündür kullanıyorum. Neredeyse kusursuz ki ben henüz bu Tv ninyeteneklerinin sanırım çok küçük bir bölümünü keşif edebildim. Ancakciddi bir, sorunun var. Tv yi kurmaya gelen teknisyen görevli kurulumuyaptı ve şu an kanalları yüklüyor iki saat sonra açın çalışacak dedi vene yazık ki öyle olmadı. turkcell Tv+ abonesiyim. Girmiştim bir maceraDevamını Oku
İsim: C** S** A**
Tarih: 14 Nisan 2024
65QL5D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: baya büyük mü televizyon
Soru: bu üründe blutut varmı birde native ile android arasında kaldım
Soru: Kurulumu nasıl gerçekleştiriyorsunuz
Cevap: Merhaba, konu hakkında teknik servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: sadece ekran en boy örçüsü kaç
Soru: merhabalar bu üründen elinizde stok var mı 12 adet lazım bana yeni açacağımız oyun merkezi için bilgi verirseniz sevinirim
Cevap: Merhaba, ilgili sorularınızı Hesabım -Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.
Soru: android mi
Cevap: Merhaba, ürün Smart TV'dir. İyi günler dileriz.
Soru: Google play var mı?
Cevap: Merhaba, üründe Web Tarayıcı özelliği bulunmaktadır. Smart TV Uygulamaları Netflix,Prime Video,YouTube özelliği bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba sesli komut özelliği var mı
Soru: Ekran yenileme hızı kaç hrz
Cevap: Merhaba, 50/60 Hz'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Bluetooth var mi cihazda? kablosuz kulaklığımıbaglamak istiyorum.
Soru: Çıkış yılı nedir
Cevap: Urun stokta yok efendim
Soru: Ürün QLED DİMİ?
Cevap: Merhaba, ilgili ürün QLED TV'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kurulumu Vestel servis mi yapacak
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.
Soru: iyi akşamlar hala sormun cevabını alamadım TV,ler 2023 tarihlimi
Cevap: Merhaba, ürün çıkış yılı 2022'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kaliteli mi ürün
Cevap: Merhaba ürün QLED teknolojisine sahip özellikleri iyi olankaliteli bir markanın ürünüdür
Soru: kesin 4K mı ona göre alacağım?
Cevap: Merhaba, ürün 4K Ultra HD Smart QLED TV'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba bu TV de masa üstü ayakları mevcut mu
Cevap: Merhaba, ürün ayakları mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba, ürün toshiba mı garantisi firması toshiba mı yoksa başka firma mı?
Cevap: Merhaba, ürün 3 yıl Vestel garantilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba HDMI ve USB girişi varmı
Cevap: Merhaba, üründe HDMI girişi mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba uzaktan ses komutu varmı kumanda da
65QL5D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Resim Ve Fotoğraflar
65QL5D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV En Uygun Satış Linki
Toshiba 65QL5D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Toshiba 65QL5D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.