65CU8000 65- 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Bu Ürünü Almalı Mı-

Ayca

Bilgili
65CU8000 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Bu Ürünü Almalı Mı?
65CU8000 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Güncel Fiyatı 39900.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

65CU8000 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Kaç Kişi Memnun?

65CU8000 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yaklaşık 20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7 .

65CU8000 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürün Bilgisi

65CU8000 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Samsung 65CU8000 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV ürününü 39900.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

65CU8000 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürünü Kullananların Görüşleri
39900.0 Tl ye satışta olan 65CU8000 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7

Yorum: İhtiyaçlarımızı karşılıyor. Yeterli bir tv.
İsim: **** ****
Tarih: 02 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknosa

Yorum: güzel bir ürün herkese tavsiye ederim
İsim: H** E**
Tarih: 12 Mart 2024
Satıcı: Pratikcell İletişim

Yorum: Hızlı kargo ertesi gün kurulum oldu. 3 4 metreden izleme mesafesi içingayet uygun boyutu
Tarih: 14 Ağustos 2023

Yorum: ürün fiyatına göre iyi.Oled -qled -cristal uhd diye kalitesisıralanbilir.Ayaklari pek iyi değil.65 inch 28200 TL ye aldım.bu ekranagöre en uygun fiyat performansa ürünü
İsim: i** g**
Tarih: 28 Şubat 2024

Yorum: SAMSUNG SORUNSUZ VE ZAMANINDA HİZMET İÇİN TEŞEKKÜRLER
Tarih: 31 Ocak 2024
Satıcı: AYPAGSM

Yorum: Uzun süre tv araştırması yaptim bu televizyon 2023 ve hicbiyerde yorumbilgi yoktu içime sindi ve siparis verdim saglam sekilde geldi. Philipsvestel gibi tvlere ucuz olsun die para vermeyin.
İsim: E** Ş**
Tarih: 22 Ağustos 2023
Satıcı: Trendyol

Yorum: ürün güzel. renk çözünürlük ve ses kalitesi ideal. fiyat performansolarak sevilebilecek bir ürün. 30m2 açık mutfak oturma odasında 65"ideal boyutlarda oldu. samsung orijinal sabit askı aparatı ile duvaraastırınca hdmı ve usb girişlerine eliniz girmiyor. askıdan hafifkaldırıp ulaşmanız gerekiyor.
İsim: o** o**
Tarih: 27 Temmuz 2023
Satıcı: Bulpa A.Ş

Yorum: Ürünü Teknosa dan Kasım indirimleri ile birlikte ucuza aldım. Koli de TVye zarar verecek bir darbe izi yoktu. Samsung servisi de ertesi günükuruluma geldi. TV sorunsuz bir şekilde kuruldu. 65" TV ilk baştagöze çok büyük gelmesine karşılık kısa sürede göz alışkanlığı oluyor.Tivibu ve Apple TV ile birlikte denemelerim oldu. TV nin kendi uydusisteminiDevamını Oku
İsim: Şerif N.
Tarih: 02 Aralık 2023

Yorum: Ürün sağlam bir şekilde ulaştı
İsim: M** B** D**
Tarih: 10 Ağustos 2023

Yorum: harika bir ürün ben indirimden aldım çok memnunum bir kulurum geç olduama olsun güzel ve kaliteli bir ürün
İsim: G** Ç**
Tarih: 06 Ağustos 2023

Yorum: iyi kargolanmış
İsim: m** b**
Tarih: 26 Mart 2024

Yorum: Ürün Kırık Geldi Kargodamı Kırık Geldi Yoksa Televizyonmu Kırık OlrakPaketlenmiş Bilmiyorum
İsim: Umut G.
Tarih: 12 Ekim 2023

Yorum: Ürün kırık geldi. Samsung yetkili servis değişim işlemleri için talepoluşturdu. Bekleyeceğiz. Bir daha internet üzerinden hiçbir elektronikürün almayacağım.
İsim: C** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Ekim 2023

Yorum: Kargom açık geldi ne olacak garanti kapsamından çıkıyormu
İsim: Mert A. Ü.
Tarih: 01 Eylül 2023

Yorum: Ürün paneli kırık geldi. Servise onarım için gönderildi. Benim herhangibir kusurum olmadığı halde yeni tv yerine onarım yapılıp geri gönderilsekabul etmiyorum. Satıcı trendyol olduğu için güvendik güvenilmemesigerekiyormuş.. kutuyu Allahtan servisten gelen arkadaşlar açtı yoksa baymağdur da olacaktık orası da ayrı..
İsim: samet e.
Tarih: 07 Aralık 2023
Satıcı: Trendyol

Yorum: Ürün ekranı kırık geldi Samsung yetkili servis değişim için götürdüşimdi de değişim yapmıyorlar kesinlikle almayın pişman olursunuz Samsungyetkili servis değişimi onayladı yeni ürün yollamıyorlar paramızla rezilolduk resmen muhattabım yok resmen
İsim: Kadir Ö.
Tarih: 30 Ekim 2023

Yorum: Bizim de ekranımız kırık geldi. Samsung götürdü. Yenisini getireceklerdedi. Sonucu bekliyoruz.
İsim: C** S**
Tarih: 07 Ekim 2023

65CU8000 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: Duvara monte edilecek aparatları mevcut mu
Cevap: Merhaba, üründe duvar askı aparatı bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba ürün kaç cm acaba
Cevap: Merhaba, ürünün TV genişliği (Ayaklı) 1450.9 mm, TV yüksekliği (Ayaklı) 874.3 mm, TV derinliği (Ayaklı) 279.4 mm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ses çıkışı kaç watt?
Cevap: Merhabalar; Markanın belirttiği özellikler arasında Ses Uyum Sağlayan Ses Uyarlanabilir Ses Nesne Takip Sistemli Ses OTS Lite Q-Symphony Evet Ses Çıkışı (RMS) 20 W Hoparlör Türü 2 CH Çok Odalı Bağlantı Evet Bluetooth Ses Sistemi Evet İkili Ses Desteği (Bluetooth) Evet Buds Otomatik Geçiş Evet Olarak bilgi verilmiştir. İyi günler dileriz.

Soru: Ürün android mi
Cevap: Merhaba, ürün Android özellikte değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ip TV yükleniyor mu
Cevap: Yükleniyor efendim

Soru: 65cu8000 tv panel bilgisini söylermisiniz.
Cevap: Merhaba, ürün LED görüntüleme teknolojisine sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Bu modelde Bluetooth özelliği var mı acaba
Cevap: Merhaba, ürünün bluetooth özelliği vardır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ürün geldiğinde salonda duvara montajını istiyorum ücretsiz kabul ediyormusumuz
Cevap: Merhaba, ürün montajını ücretsiz olarak servise yaptırabilirsiniz. Ürün içinde askı aparatı yer almamaktadır. Servis sağlayıcısından temin edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Led mi qled mi bı cihaz
Cevap: Merhaba, ürün LED TV'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: sesli arama ozelligi varmi
Cevap: Merhaba, üründe ses ile TV kontrolü özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: televizyon kac Hz
Cevap: Merhaba, ürün yenileme hızı 50/60 Hz'dir. İyi günler dileriz.

Soru: Ürünün ölçüleri neler
Cevap: Paket Boyutu (GxYxD) 1612 x 950 x 164 mm

Soru: merhaba komantasi nasıl resim görsel ata bilirmisn
Cevap: Merhaba, değerli fikriniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ilgili ekiplerimiz ile paylaşılmıştır. Teşekkür ederiz.

Soru: ekran yansıtma özelliği var mıdır
Cevap: Değerli müşterimiz, ekran yansıtma özelliği vardır. Saygılarımızla,

Soru: Tv'de Google varmı
Cevap: Var efendim

Soru: merhaba hangi ilden gönderim yapiliyor?
Cevap: Merhabalar; Bu ürün grubumuz İstanbul dan Horoz lojistik ile gönderilmektedir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz.

Soru: İşletin sistemi nedir vebosmu tizenmi
Cevap: Merhaba, cihazda Tizen™ Smart TV işletim sistemi mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: PS 5 için uygunmu
Cevap: Hdmi bağlantısı ile rahatlıkla kullanabilirsiniz efendim

Soru: Bu ürünü digitürk decoder ile kullandığımızda sadece tv kumandasından tamamen kontrol edebiliyor muyuz digitürk kumandasına hala ihtiyaç duyuyor muyuz ?
Cevap: Diğitürk kumandası gerekiyor evet

Soru: bu ürünün genişliği kaç cm dir
Cevap: Merhaba, TV Genişliği (Ayaksız) 1450.9 mm'dir. İyi günler dileriz.

65CU8000 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürün Görselleri

2_org_zoom.png

2_org_zoom.png

2_org_zoom.png

2_org_zoom.png

2_org_zoom.png

65CU8000 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV En Uygun Satış Linki