65C645 65- 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Alınmaya Değer Mi-

Yaprak

Bilgili
65C645 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV En Ucuzu Nerede Bulunur?
65C645 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Anlık Fiyatı 38699.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

65C645 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Memnuniyet Oranı Nedir?

65C645 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Hakkında yaklaşık 76 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

65C645 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Ürün Bilgisi

_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_

65C645 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Ürününün Satıcısı, TCL 65C645 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV ürününü 38699.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

65C645 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Kullanıcı Yorumları Nasıl?
38699.0 Tl ye satışta olan 65C645 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
76 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: Mayıs 2024 de 27.000 tl ye indirimle almıştım f/p olarak çok iyi.
İsim: Ozan Ü.
Tarih: 26 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: neredeyse 7 aydır kullanıyoruz gayet memnunuz
İsim: **** ****
Tarih: 30 Mayıs 2024

Yorum: tam istediğim bir ürün ve futbol maçları ve film için harıka bu kalıtedeboyle uygun bulmak zor siZde deneyın
Tarih: 22 Mayıs 2024
Satıcı: Ahidenal

Yorum: Tek kelime ile muhteşem bir televizyon, görüntü, ses kumanda kullanımırahat, kanal geçişleri hızlı. Sesli komut harika.
Tarih: 22 Mayıs 2024

Yorum: Kalite güzel 2 metreden izliyorum 65 inç uydudan da kalite güzelsatıcıda iyi
İsim: H** s**
Tarih: 17 Mayıs 2024

Yorum: Çok araştırdım çok site inceledim hep mukayese ettim başka markalarlaancak tamamen bir fiyat performans ürünü bu fiyata bu kalitede başkahiçbiryerde yok ben çok memnunum iyi ki indirimdeyken aldım her geçengün artıyor zaten 65 inç oldukça büyük televizyon izleme zevkim geri geldi
İsim: Fahrettin S.
Tarih: 30 Mart 2024

Yorum: Ürün çok kaliteli, görüntü ve duruşu çok güzel. Ses sistemine bayıldım.65” de yeterli geldi. Film keyfi için birebir.
İsim: Doğukan B. G.
Tarih: 25 Mart 2024

Yorum: O kadar güzel ve kaliteli bir televizyon ki kesinlikle almalısınız
Tarih: 19 Mart 2024

Yorum: Güzel duruyor evde 3 Adet var
İsim: M** D**
Tarih: 21 Şubat 2024

Yorum: TCL markası ile ilk kez tanıştım ve memnunum. Fiyatına göre gayetbaşarılı bir ürün. TCL'in Türkiyeye girişini destekliyorum
İsim: N** B** B**
Tarih: 12 Şubat 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: Çok güzel oldu teşekkürler
İsim: G** G** B**
Tarih: 07 Şubat 2024

Yorum: görüntü şahane, beklediğimin çok üzerinde. sesine yorum yapamam çünkütcl x937u ile kullanıyorum. tek sıkıntısı işlemcisi gibi geldi, 45gbboyutlu 4k atmos lotr indirdim donma, kasma gibi durumlar var.işlemcinin kafi olmadığını düşünüyorum. platformlarda 4k atmos filmizlerken problem çıkarmıyor ama onların da sayısı az. f/p ürünü.
İsim: A** Z**
Tarih: 01 Şubat 2024
Satıcı: Bem-Teknoloji

Yorum: Görüntü kalitesi ve uygulama geçişleri gayet yeterli
İsim: E** G**
Tarih: 29 Ocak 2024

Yorum: 1 aydır kullanıyoruz. Ürün teslimatı, kurulum servisi hizmeti sorunsuz.Görüntü kalitesi harika olmasa da güzel. Ses kalitesi orta-üstdenebilir. Kumandası basit ve kullanışlı. En büyük problem arayüzününyavaş olması. Komutları yerine getirme konusunda hızlı değil takılıyorgibi hissettiriyor.
İsim: Kenan S.
Tarih: 12 Ocak 2024

Yorum: Hızlı teslimat ve çok güzel canlı büyüklüğü ideal
İsim: Ö** Ü**
Tarih: 12 Ocak 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: çok iyi tv.sorunsuz teslim aldım
İsim: E** K**
Tarih: 26 Aralık 2023

Yorum: güzel urun
İsim: R** Y**
Tarih: 16 Aralık 2023

Yorum: Teşekkürler
Tarih: 13 Aralık 2023

Yorum: GÖRÜNTÜ RENK SES ÇOK İYİ ON ÜZERİNDEN 10 BENCE
İsim: Mesut A.
Tarih: 11 Aralık 2023

Yorum: Umarım sorunsuz kullanırız
İsim: G** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Aralık 2023

Yorum: Ürün tüm beklentilerimi karşıladı. Aynı fiyata bildik markaların dahaalt modellerinden se kesinlikle TCL C645. Üstelik QLED ekran.
İsim: A** B**
Tarih: 20 Kasım 2023

Yorum: Tavsiye ederim güzel cihaz
İsim: O** S**
Tarih: 07 Kasım 2023

Yorum: Televizyon tek kelime ile şahane. Ceva lojistik sapa sağlam getirdi,yetkili servis aynı gün gelip itina ile kurdu. Çok memnunuz. Tavsiye ederim.
İsim: H** Y**
Tarih: 25 Ekim 2023

Yorum: Ürün iyi ama daha üst modeller fiyata göre tercih edilebilir
İsim: e** p**
Tarih: 10 Eylül 2024
Satıcı: YILMAZLAR TEKNOLOJİ TİCARET

Yorum: Fiyat performans ürünü
İsim: B** D** E**
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: Ürün hakkında detaylı bilgim yok ama eşim çook ince eleyip bunu seçtiysegözünüz kapalı alabilirsiniz
İsim: H** Y**
Tarih: 25 Nisan 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: 2k çözünürlükte 120 hz aliyosunuz oyunlarda . 4k çözünürlükte 60 hzkısacası 4k 120 hz kapasiteli xbox series x e yakışmadı bu tvreklamlarda 120 hz 4k tv diye geçiyor ama 120hz 2k demeleri gerekiyordu. bunun dışında bildiginiz 4k tv işte gidin p serisi yada baska markaalın ucuzundan Qled olan. Konsol için aldık ama beni tatmin etmedi.
İsim: Ş** D**
Tarih: 06 Aralık 2023

Yorum: Düşünmeden alin cok iyi
İsim: S** Ö**
Tarih: 05 Aralık 2023

Yorum: müşteri hizmetlerinden kesinlikle memnun değiliz müşterinin sorununuçözmek yerine sürekli bir ters cevap ve lakayıt cevaplamalar tclmarkasına güvenerek aldım ama Türkiye distribütörü böyleyse sonu çok daparlak gözükmüyor asla ve asla önermiyorum
İsim: G** U**
Tarih: 17 Mayıs 2024

Yorum: Ürün sorunsuz ve hızlı geldi. Yetkili servisi aradığımız gün gelipkurdular. Alınabilecek en iyi televizyonlardan birisi.
İsim: E** S** P**
Tarih: 08 Nisan 2024

65C645 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: ürün teşhir ürünü değil dimi?
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba, Manisa'da TCL servisi görünmüyor televizyonun kurulumunu kendim yaptığımda garanti kapsamı dışında mı kalıyor ?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Resmi Distribütör Garantilidir. Yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Kulaklık hediyesi var mı sizde de
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Hediye seçeneğimiz şu an için bulunmuyor.

Soru: TV için bı let bı olet yenileme Hz ye bı soruda 50 60 diyer soruda 120 diyorsunuz tutarsız cavaplar görüyorum
Cevap: Merhaba, ürün görüntüleme teknolojisi: LED, 50/60 Hz yenileme hızına sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ürünün ayak aparatıyla birlikte kapladığı alanı en boy olarak kaç cm iletebilir misiniz? Tv sehpasına uygun mu diye kontrol etmek istiyoruz. Ayakları ile beraber sığacak mı
Cevap: Merhaba, ürün ölçüleri: Kutu genişliği, 1646 mm, kutu yüksekliği, 1000 mm, kutu derinliği 155 mm, TV genişliği (ayaklı) 1446 mm, TV yüksekliği (ayaklı) 880 mm, TV derinliği (ayaklı) 352 mm, TV genişliği (ayaksız) 1446 mm, TV Yüksekliği (ayaksız) 833 mm, TV derinliği (ayaksız) 81 mm. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: android mi?
Cevap: Merhaba, ürün 65 inç tekran boyutuna, 50/60 Hz yenileme hızına, dahili wi-fi bağlantısına, Android TV 11 (R) işletim sistemi versiyonuna sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba cihazın işletim sistemi nedir ve cihaza apk kurulumu yapılabiliyormu .
Cevap: Merhaba, ürün 65 inç tekran boyutuna, 50/60 Hz yenileme hızına, dahili wi-fi bağlantısına, Android TV 11 (R) işletim sistemi versiyonuna sahiptir. Konu hakkında teknik servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Tv kutusunun içinde askı aparatı var mı?
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde duvar askı aparatı mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: urunu servismi kuruyor yoksa biz kura biliyormuyuz
Cevap: Yetkili Tcl servislerin kurması zorunludur

Soru: akıllı kumanda özelliği var mı
Cevap: Merhaba, ürün kumandası mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba, ürün Qled mi, 120 hz mi acaba
Cevap: Merhaba, ürün görüntüleme teknolojisi: LED, 50/60 Hz yenileme hızına sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: model Qled olarak geciyor
Cevap: Merhaba, ürün LED ekrana sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: bu ürün Android mi ?
Cevap: Merhaba, ürün işletim sistemi Android TV 11 (R) işletim sistemi versiyonuna sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba çekilişe nasıl katılınıyor
Cevap: Merhaba, ilgili sorularınızı Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.

Soru: Led mi QLED Mİ C SERİSİ QLED DİYE BİLİYORUM
Cevap: Merhaba, İlginiz için teşekkür ederiz. Ürün Q LED ekrandır.

Soru: android mi
Cevap: merhaba, evet android

Soru: Merhaba benim oturuma odamda tv kablo yeri yok bana uydu almalısın dediler tv koyacaksam bu tv bizi almayı düşünüyorum da fişi taksam direk çalışır mı uydu falan ekstra almam gerekiyor mu
Cevap: Merhaba, ürün TCL 65C645 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV modelidir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ürünün görüntü yenileme Hz kaç?
Cevap: Merhaba, cihaz 120 Hz ekran yenileme hızına sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba tv alırsam gelecek olan ürün TCL65C645GTV mi?
Cevap: Merhaba, ürün TCL 65C645 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV modelidir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba! Ürün teşhir ürünü değil dimi
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

65C645 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

65C645 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV En Uygun Satış Linki