600 Ml Ulrasonik Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Pervane Buhar Makinesi Ve Buzlu Klima Rgb Işıklı En Ucuzu Nerede Bulunur

Aylin

Bilgili
600 Ml Ulrasonik Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Pervane Buhar Makinesi Ve Buzlu Klima Rgb Işıklı Alınır Mı?
600 Ml Ulrasonik Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Pervane Buhar Makinesi Ve Buzlu Klima Rgb Işıklı Güncel Fiyatı 389.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

600 Ml Ulrasonik Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Pervane Buhar Makinesi Ve Buzlu Klima Rgb Işıklı Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

600 Ml Ulrasonik Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Pervane Buhar Makinesi Ve Buzlu Klima Rgb Işıklı Hakkında yaklaşık 104 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .

600 Ml Ulrasonik Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Pervane Buhar Makinesi Ve Buzlu Klima Rgb Işıklı Ürün Tanıtımı

_x000D_

5 çıkışlı pervaneli ultrasonik hava nemlendirici buhar makinası bebek çocuk odaları ıçin fanlı 5 çıkışlı pervaneli ultrasonik hava nemlendirici buhar makinası - Bebek ve çocuk odaları için fanlı bebeklerin ve çocukların sağlığı için nem seviyelerini ideal bir şekilde korumak artık çok daha kolay! 5 çıkışlı pervaneli ultrasonik hava nemlendirici buhar makinası, bebek ve çocuk odalarını nemlendirirken aynı zamanda serinleten fanlarıyla mükemmel bir çözüm sunar. >_x000D_

Işte bu harika ürünün özelliklerine dair detaylar: 1. >_x000D_

5 çıkışlı pervaneler: Bu nemlendirici, 5 adet fanlı çıkışıyla odanın hızla nemlenmesini sağlar, böylece bebekler ve çocuklar daha rahat bir ortamda zaman geçirir. >_x000D_

2. >_x000D_

Ultrasonik teknoloji: Ultrasonik buhar üretimi sayesinde odanın nem seviyesini hızla artırır ve içinde bulunduğunuz ortamın havasını daha sağlıklı hale getirir. >_x000D_

3. >_x000D_

Ayarlanabilir fan hızı: Cihazın fan hızı ayarlanabilir, böylece istediğiniz hava sirkülasyonunu kolayca kontrol edebilirsiniz. >_x000D_

4. >_x000D_

Ayarlanabilir nem seviyesi: Cihazın ayarlanabilir nem seviyesi özelliği, odanın ihtiyacına göre buhar üretimini düzenlemenize yardımcı olur. >_x000D_

5. >_x000D_

Sessiz ve etkili: Fanlı nemlendirici sessiz bir şekilde çalışır, bu da bebek ve çocukların uyku düzenini bozmaz. >_x000D_

6. >_x000D_

Otomatik kapanma: Su seviyesi düştüğünde cihaz otomatik olarak kapanır, güvenli bir kullanım sağlar. >_x000D_

7. >_x000D_

Kolay temizlik: Cihazın parçaları kolayca çıkarılabilir ve temizlenebilir, böylece hijyenik bir kullanım sunar. >_x000D_

Bu 5 çıkışlı pervaneli ultrasonik hava nemlendirici buhar makinası, bebek ve çocuk odalarında ideal nem seviyelerini korumak için mükemmel bir seçenektir. >_x000D_

Sağlıklı bir yaşam ortamı oluşturmak ve sevdiklerinizin rahatça nefes almasını sağlamak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. >_x000D_

Fanlı özelliği sayesinde hem nemlendirme hem de serinletme sağlar, böylece odada ideal bir sıcaklık ve nem seviyesi oluşturabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_

600 Ml Ulrasonik Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Pervane Buhar Makinesi Ve Buzlu Klima Rgb Işıklı Ürününün Satıcısı, Kitchen Time 600 Ml Ulrasonik Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Pervane Buhar Makinesi Ve Buzlu Klima Rgb Işıklı ürününü 389.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

600 Ml Ulrasonik Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Pervane Buhar Makinesi Ve Buzlu Klima Rgb Işıklı Hakkında Yapılan Yorumlar
389.0 Tl ye satışta olan 600 Ml Ulrasonik Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Pervane Buhar Makinesi Ve Buzlu Klima Rgb Işıklı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
104 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9

Yorum: Masa başı çalıştığım için masama aldım gerçekten bu yaz çok sıcak geçiyor ve otururken bile terliyoruz hava vantilatöründen sonra çok rahatladım iş yerimde görüp bir kaç kişi daha sipariş etti çok beğendim iyi ki almışım
İsim: B** Ö** y**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Durable Bottle

Yorum: harika beklediğimden daha iyi geldi evimi çok çok güzel nemlendirdi hava vermesi gayet güzel paketlemeside çok saglamdi
İsim: **** ****
Tarih: 25 Temmuz 2024

Yorum: Kalitesini çok beğendim. Oğlumun odasında kullanıyorum hem havayı temizliyor hem de odaya nemlilik veriyor. Temizlemesi de oldukça pratik. İyi ki almışım. Ayrıca satıcı hızlı gönderim yaptı memnun kaldım teşekkür ederim
Tarih: Elite Üye
Beden: 23 Temmuz 2024

Yorum: Aşırı şık odamın havası değişti resmen Nemlendirme özelliği olması özellikle tercih sebebim oldu beklediğimden çok daha kuvvetli
İsim: B** K**
Tarih: 24 Temmuz 2024

Yorum: çalıştığım için iş yerime almıştım kendisi küçük ama etkisi büyük bir ürün buhar makinesi özelliği olduğu için de gerçekten çok iyi
İsim: b** ç**
Tarih: 22 Temmuz 2024

Yorum: İşyerinde klima olmadığı için tercih ettim bunudur iyi beklemiyordum hem nemlendiriyor hemde serinletiyor normalde klimalar dokunur bana bu çok çok iyi gedi evin içinde sipariş verdim özellikle çocukların odasında kullanım için harika
İsim: s** E**

Yorum: 3 kademeli olması çok iyi odama aldım hiç ses ve koku yapmıyor.Bu kadar beklemiyodum gerçekten çok etkisini gördüm tavsiye ederim
İsim: E** A**

Yorum: masa başında çalışıyorum ve sıcak havalarda çok zor oluyordu taki Kitchen Time hava vantilatörünü alana kadar serinletmesi baya iyi en güzel yönü de buharlı olması özenli paketlenmiş tsk ederim
İsim: t** k**

Yorum: Masama koydum bilgisayar başında çalışırken kullanıyorum. Güzel serinletip ferahlatıyor. Benim için etkili bir ürün oldu.
İsim: b** ş**

Yorum: Adana gibi bir şehirde masa başı çalışıyorum klimalar sürekli arıza veriyor o zaman benim hayat kurtarıcım oluyor.Çocuklarin odası içinde sipariş vermeyi düşünüyorum.
İsim: M** Ö**

Yorum: nemlendirici olması çok iyi. masa basinda çok güzel serinletiyor. fiyat. performans ürünü severek kullanıyorum 💯🥰
İsim: G** A**

Yorum: evimde o kadar iyi oldu ki ısıklandırma var buz koyarak daha serin oluyor yatak odamdan ayırmıyorum çok kullanıslı ve baya serınlık verıyor çok severek kullanıyorum kademeli olması tercihim oldu

Yorum: Çok güzel ürün gelir gelmez denedim çok iyi çalışıyor beklentimi karşıladı çalışırken masamda kullanıyorum kaliteli geldi
İsim: N** Ş**
Beden: 24 Temmuz 2024

Yorum: Harika bir ürün çok beğendim çok güzel soğutuyor renkli ışığına bayıldım temizliği pratik
İsim: P** P**

Yorum: Ürün beklediğimden hızlı geldi. Zaten yaz günü tam da ihtiyaç anında bu denli hızlı gelmesine hayran kaldım. Masaya koyarım dire düşündüm ana etki alanı gayet geniş.

Yorum: Kendi küçük ama işlevi büyük etkili ve alana kadar gerçekten ihtiyacın olduğunu anlamadigin bir ürün keşke daha evvel alsaymışım çocuğumun odası için çok büyük bir rahatlık oldu
İsim: U** E**

Yorum: harika bir ürün masamda kullanıyorum ofisimde odayı hem nemlendiriyor hem hava almasını sağlıyor

Yorum: o kadar tatlı o kadar güzel ki iyi ki almışım ders çalışırken yanımda sucaktan bunaldığımda yanimda bayıldımm hem serinletiyor hem de ortama nem saçıyor resmen
İsim: A** N** K**

Yorum: home office çalışıyorum tam istediğim gibi bir ürün tut istediğin yere götür klima çok çabuk etkiler beni bu ürün tüm istediğim ayarda yönü ayarlanıyor olmasıda çok pratik bir işlev olmuş

Yorum: Masabaşı çalıştığım için küçük boyutta bir ürün tercih ettim kendisi küçük ama etkisi gerçekten çok büyük bu sıcak yaz günlerinde çok etkili ürünün etkisi çok güzel
Tarih: 25 Temmuz 2024

Yorum: Çocuğumun odası için kullanıyorum havayı temizlerken aynı zamanda nemlendiriyor. Temizlemesi kolay kaliteli bir ürün çok memnun kaldım
İsim: S** Y**
Beden: 22 Temmuz 2024

Yorum: gerçekten çok beğendim ofisimi serinletiyor ve nemlendiriyor.
İsim: d** g**

Yorum: hava çok sıcak klima olmadığı için tercih ettim bulunduğunuz ortamı hem nemlendiriyor hemde soğutuyor çok kullanışlı arabada bile kullanıyorum

Yorum: iyiki almışım bu sıcak günlerde çok işime yaradı. ebatı küçük ama işlevi çok iyi. fiyat olarak da uygun.memnun kaldim
İsim: a** c**

Yorum: işyerinde kullanıyorum.harika bir ürün kesinlikle tavsiye ederim.
Tarih: 10 Eylül 2024
Satıcı: CLNK HOME

Yorum: Sessiz çalışmasını sevdim her yere kolaylıkla taşınıyor çok yer kaplamayan ama işlevi güzel bir ürün soğutucu özelliğide gayet üst seviyede ben beğendim 🙏
İsim: N** Ö**

Yorum: Kullanımı çok pratik ,ve amacına çok uygun bir ürün. iş ortamında rahatlıkla kullanıyorum
İsim: s** a**
Beden: 24 Temmuz 2024

Yorum: Çocuğum için aldım bilgisayarında oyun oynarken kullanıyor begendim memnun kaldık
İsim: A** K**
Tarih: 26 Temmuz 2024

Yorum: Masaüzerinde kullanıyorum müthis bir icat klima kullandigimda carptigi icin bundan aldim ama verdigi his rahatlatma sogukluk ideal cok sevdim
Beden: 25 Temmuz 2024

Yorum: çalışma masam için aldım beklediğimden daha etkili,üfürme gücü baya iyi ,serinletiyor ayrıca özenli paketlenmişti👍

600 Ml Ulrasonik Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Pervane Buhar Makinesi Ve Buzlu Klima Rgb Işıklı Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: Oda içerisindeki fazla nemi giderir mi ?
Cevap: EVET EFENDİM

Soru: kaç kademeli
Cevap: 3 efendim ..

Soru: ses çıkarıyorum çalışırken
Cevap: Merhabalar efendim ürünün özelikleri ürünün açıklamasında mevcuttur iyi günler dileriz

Soru: Boyutu nedir acaba? Çok mu küçük.
Cevap: HAYIR EFENDİM

Soru: sarjda kullanılabiliyor mu ? kaç saatde şarjı doluyor ? sarjda kullanırsak batarya ömrü azalirmi
Cevap: Merhabalar efendim ürünün özelikleri ürünün açıklamasında mevcuttur iyi günler dileriz

Soru: Pervane aşağı yukarı harek ediyormu,
Cevap: evet efendim

Soru: merhaba soğuktan ayrı sıcaklıkta veriyomu acaba birde oğlumun odası küf oluyo kokuyo onada iyi gelirmi

Soru: ürün kaç w acaba
Cevap: 12 waat efendim

Soru: urun sizden CLNK HOME tarafindanmi gonderiliyor
Cevap: Evet efendim

Soru: Onur Arslan. merhaba ürünüm geldi ama içinden garanti belgesi çıkmadı efendim. acil bilgi?
Cevap: garanti belgesi yok kontol edilip gönderilir ürün

Soru: içerisine buz koyabiliyor muyuz

Soru: Çok seslimi
Cevap: Hayır efendim

Soru: Kaç metrekare odayı soğutur
Cevap: masa üstü uygundur efendim

Soru: ürüne su koymadan kullabilirmiyiz.

Soru: Sıcak özelliği var mı?
Cevap: Hayır efendim

Soru: Ürün bugün elime geldi çalışıyor fakat hız olarak 2.3. Kademe olarak bastığımız da duruyor kendi kendine neden olabilir ,?
Cevap: ELEKTRİĞİN GÜCÜ YETMİYORDUR EFENDİM

Soru: Merhaba, ışığı kapatılabiliyor değil mi?

Soru: Merhaba gücü kaç wattt
Cevap: 5 watt gücünde efendim kablolu

Soru: Merhabalar sürekli kullanıma uygun mu devamlı çalıştırmak sakıncalı olur mu ?
Cevap: HAYIR EFENDİM

Soru: Ebatları nedir acaba
Cevap: 25×20 cm efendim

600 Ml Ulrasonik Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Pervane Buhar Makinesi Ve Buzlu Klima Rgb Işıklı Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

600 Ml Ulrasonik Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Pervane Buhar Makinesi Ve Buzlu Klima Rgb Işıklı En Uygun Satış Linki