Idil
Bilgili
58PA525EG 58’’ 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürün Alınmaya Değer Mi?
58PA525EG 58’’ 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Anlık Fiyatı 24500.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
58PA525EG 58’’ 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
58PA525EG 58’’ 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yaklaşık 75 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
58PA525EG 58’’ 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürün Tanıtımı
58PA525EG 58’’ 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Profilo 58PA525EG 58’’ 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV ürününü 24500.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
58PA525EG 58’’ 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Yorum Ve Değerlendirmeler
24500.0 Tl ye satışta olan 58PA525EG 58’’ 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
75 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: ürün çok kaliteli ve sağlam elimize ulaştı geçişler hızlı firma ilgilisonuna kadar ilgilendi. servis üzerine düşeni en güzel şekilde yaptı.kesinlikle tavsiye ediyorum. 5 yıldızı fazlasıyla hak ediyor. Allah razıolsun işleri rast gitsin teşekkür ederim.
İsim: Ertuğrul Ş.
Tarih: 13 Mayıs 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ÖZÜM
Yorum: ürün Cook iyi aldığım firma gerçekten ilgileniyor
İsim: B** Ö**
Tarih: 03 Nisan 2023
Satıcı: ÜLKEA
Yorum: Süper gerçekten Muhteşem görüntü kalite çok iyi
Tarih: 25 Mart 2023
Satıcı: BELEKLONA
Yorum: tereddüt etmeden alabilirsiniz
İsim: ç** K**
Tarih: 17 Mart 2023
Yorum: güzel TV tavsiye ederim çok memnunum
İsim: ü** t**
Tarih: 08 Mart 2023
Satıcı: İstereyon
Yorum: Ürün görüntü kalitesi biraz düşük fiyat performans ürünü fiyatı dolayısıile alınabilir kullandıkça memnuniyetim arttı güzel özellikleri var.
İsim: m** k**
Tarih: 11 Ocak 2023
Satıcı: EnUygunAdres
Yorum: tavsiye ediyorum tereddütsüz alabilirsiniz ben çok memnunum
İsim: Y** S**
Tarih: 13 Aralık 2022
Yorum: Hem akıcı Arayüzü hem görüntü kalitesi çok iyi. 9 aydır kullanıyorumdüşünmeden alın.
İsim: H** A**
Tarih: 28 Kasım 2022
Satıcı: Vizyona
Yorum: kesinlikle tafsiye ederim hiç düşünmeden alin
İsim: h** h**
Tarih: 17 Kasım 2022
Yorum: ürünü hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz
İsim: **** ****
Tarih: 13 Ekim 2022
Yorum: ürün cok sık cok guzel. satici ilgili. hemen iletisime geciyorlar. herturlu sorunuza cevap verip yardimci oluyorlar. goruntu kalitesi flngayet guzel. cok buyuk paralar vermeye gerek yok bence. bakalimkullandikca bir sorunu olursa yazarim yine. ama su an gayet guzel.
İsim: A** a**
Tarih: 03 Ekim 2022
Yorum: sorunsuz geldi teşekkürler
Tarih: 14 Haziran 2022
Satıcı: Saygın Home
Yorum: Ürün gayet iyi
İsim: S** Y**
Tarih: 30 Aralık 2023
Satıcı: DOLUNAY45
Yorum: herşey harika
Tarih: 08 Temmuz 2023
Yorum: fiyatına göre çok iyi
İsim: S** E**
Tarih: 13 Ocak 2023
Yorum: ürün çok güzel fiyatını fazlasıyla hak ediyor
İsim: y** k**
Tarih: 14 Aralık 2022
Yorum: kargo iyi idi. TV de çok kaliteli ve fiyat olarak çok uygun
İsim: M** A** U**
Yorum: fiyatına göre güzel ürün
İsim: M** Ç**
Tarih: 30 Kasım 2022
Yorum: ürün çok iyi
İsim: Ö** E**
Tarih: 25 Kasım 2022
Yorum: gayet güzel televizyon
İsim: Ö** Ç**
Tarih: 23 Kasım 2022
Yorum: hızlı kargo ve görüntü ses güzel teşekkürler Trendyol
İsim: Z** T**
Tarih: 19 Kasım 2022
Yorum: Görüntü kalitesi orta derece ama fiyatına göre iyi
Tarih: 05 Kasım 2022
Satıcı: VEYİSOĞLU
Yorum: Fiyatına ve piyasasına göre çok güzel bir ürün.
İsim: H** T**
Tarih: 26 Ekim 2022
Satıcı: SELO MOBİLYA
Yorum: Görüntü güzel hem de bütün özellikleri var
İsim: M** T**
Tarih: 03 Eylül 2022
Yorum: alirken cok tereddüt ettim. cok fazla yorum bulamadim. ama cok memnunkaldim. lisansli bir android tv. diger bir guzel sey ise servis.lojistik tv yi en yakin servise birakiyor. servis sizinle iletiisemegecip TV yi getirip kuruyor. kargocuyu bekleme sonrasinda servis ileiletisime gecme derdi yok. ayrica sesli komut ozelligi mükemmel calisiyor
Tarih: 15 Haziran 2022
Yorum: İnternet hizi iyi, goruntu baya iyi, kanal değisim hizifa iyi. Paraperformans olarak gayet iyi bir model.
İsim: A** A**
Tarih: 17 Mayıs 2022
Yorum: Ürun güzel bir ürün, sorunsuz çalışıyor. kargoya da hemen verildi.Borusan lojistik ve çalışanlarına teşekkür ediyorum, hafta içiçalıştığımız için, saat ayarlaması yaptık. HDR var. ayarlardanyapılıyor. kuruluma gelen kişiden kesinlikle ayrıntılı bilgilerini alın.HDR yi aktif etmek için, ayarlardan HDMI 2.0 seçiyorsunuz, HDR yi aktifhale getiriyor. gDevamını Oku
İsim: a** b** B**
Tarih: 17 Nisan 2022
Yorum: fiyatına göre gayet güzel alınabilir internet hızı güzel telefonunbilgisayarın sağlıklı bağlandığı mesafeden rahat bağlanıyor takılma yokbu arada komşudan bağlanıyorum wifi ile ..ona rağmen. uygulamalaraerişim basit kolay. görüntü 10uzerinden 9 hafıza 4.6gb boş alangörünüyor. toplam nekadar onu bulamadim. işin açıkçası malum markara vebayilere fazlDevamını Oku
İsim: İ** s**
Tarih: 24 Mart 2022
Yorum: Televizyon iyi ama kumandasının yazıları hemen silindi ve bazen tuşlarişlemiyor. Umarım satıcı ya da trendyol yardımcı olurlar bu konuda.
İsim: H** K**
Tarih: 03 Aralık 2022
Satıcı: haydiAL
Yorum: güzel ama bazen kasiyor
Tarih: 30 Ekim 2022
58PA525EG 58’’ 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Merak Edilenler
Soru: Hangi kargo firması ile calisiyorsunuz? Alacağım ama kargo konusu ne olur? Lojistik firması istemiyorum. Tercihen Aras ile gönderim yapabiliyormusunuz?
Cevap: sadece lojistik efendim kargolar bu kadar büyük tv leri hasarsız teslim edemiyor
Soru: Telefonu ekrana yansıtma özelliği mevcutmu
Cevap: Bu özellik telefondan telefona değişmektedir tvde özellik vardır
Soru: Ürün 50 hz mi 100 hz mi
Cevap: 50 hz efendim
Soru: Merhaba netfılks felan ıcınde var dımı
Cevap: Var efendim
Soru: 3D var mıdır
Cevap: Merhabalar hayır yoktur
Soru: merhabalar wifi var mı
Cevap: Merhaba wi fi özelliği mevcuttur efendim 4k Full HD android işlemcidir.
Soru: Ürün android mi ?
Cevap: EVET EFENDİM
Soru: Sesli komut özelliği varmı acaba
Cevap: Bu konuda bilgimiz bulunmuyor
Soru: Ürünü aldıktan 1-1.5 yıl sonra ücretsiz kurulum yaptırabiliyor muyuz?
Cevap: Merhabalar, Eğer kutusunu hiç açmazsanız yaptırabilirsiniz. Fakat bunu tavsiye etmeyiz çünkü üründe bir hasar varsa iade yapılabilmesi için satın alımdan sonraki 15 gün içinde yalnıza servis tarafından açılımının yapılması gerekmektedir.
Soru: dijiturke baglanabiliyormu
Cevap: evet efendim beğlanabiliyor
Soru: Merhaba ürünün ses donanımı Dolby mi veya hangisi açıklamalarda göremedim de. Ayrıca HDR özelliği mevcut mudur
Cevap: Hdr özelliği mevcut, ses kalitesi german+nicam stereo efendim
Soru: Ürünü alıp seneye kullanmayı dusunuyorum. Seneye servisi gelıp kurulum yaparmı
Cevap: Merhaba evet kurulum yapılabilir.
Soru: Faturwm ve garamtı belgemı nezaöan yollıcaksınız
Cevap: Merhabalar, size gönderilen ürünle beraber faturanız da gönderiliyor efendim. Trendyol üzerinden ürünüme ait faturamı talep ediyorum derseniz ekranıma bilgileriniz çıkacaktır. Faturanızı pdf formatında gönderebiliriz. İyi akşamlar dilerim
Soru: iki ayak arası uzunluğu ne kadar sehpaya sigarmi o yüzden soruyorum
Cevap: Merhabalar 122 cm efendim
Soru: işletim sistemi ne acaba
Cevap: Android TV
Soru: Merhaba hocam eni ve boy kac cm acaba
Cevap: merhaba uzunluk 130 cm yükseklik 76 cm iyi günler dileriz
Soru: Merhaba ürünü satın alacağım. Boyu ve eni kaç cm acaba
Cevap: Merhaba Genişlik: 1232 mm Yükseklik: 713 mm
Soru: ürün Android mi ? ürünü alcm kurulumunu Ağustos ta yptrcam kargo geldi mi açıp baktım mi garantisi başlar mi kurumunu Ağustos ta yaptircam o zaman problem çıktı mı ürün değişimi olur mu
Cevap: ürün androiddir efendim içini açmanız garantisini bozmaz ne zaman kurulum yapılırsa ozaman başlar
Soru: Google kullanılabiliyor mu
Cevap: ANDROİD ÜRÜNDÜR KULLANABİLİRSİNİZ.
Soru: ürünü istedigim zaman servis çagırabiliyormuyum 6 ay sonra arasak oluyormu yoksa garantisi hemen mi başlamak zorunda
Cevap: Yapabilirsiniz sorun olmaz
58PA525EG 58’’ 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Resim Ve Fotoğraflar
58PA525EG 58’’ 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
58PA525EG 58’’ 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Anlık Fiyatı 24500.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
58PA525EG 58’’ 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
58PA525EG 58’’ 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yaklaşık 75 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
58PA525EG 58’’ 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürün Tanıtımı
58PA525EG 58’’ 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Profilo 58PA525EG 58’’ 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV ürününü 24500.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
58PA525EG 58’’ 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Yorum Ve Değerlendirmeler
24500.0 Tl ye satışta olan 58PA525EG 58’’ 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
75 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: ürün çok kaliteli ve sağlam elimize ulaştı geçişler hızlı firma ilgilisonuna kadar ilgilendi. servis üzerine düşeni en güzel şekilde yaptı.kesinlikle tavsiye ediyorum. 5 yıldızı fazlasıyla hak ediyor. Allah razıolsun işleri rast gitsin teşekkür ederim.
İsim: Ertuğrul Ş.
Tarih: 13 Mayıs 2022
Satıcı: ÖZÜM
Yorum: ürün Cook iyi aldığım firma gerçekten ilgileniyor
Tarih: 03 Nisan 2023
Yorum: Süper gerçekten Muhteşem görüntü kalite çok iyi
Tarih: 25 Mart 2023
Satıcı: BELEKLONA
Yorum: tereddüt etmeden alabilirsiniz
İsim: ç** K**
Tarih: 17 Mart 2023
Yorum: güzel TV tavsiye ederim çok memnunum
İsim: ü** t**
Tarih: 08 Mart 2023
Yorum: Ürün görüntü kalitesi biraz düşük fiyat performans ürünü fiyatı dolayısıile alınabilir kullandıkça memnuniyetim arttı güzel özellikleri var.
İsim: m** k**
Tarih: 11 Ocak 2023
Yorum: tavsiye ediyorum tereddütsüz alabilirsiniz ben çok memnunum
İsim: Y** S**
Tarih: 13 Aralık 2022
Yorum: Hem akıcı Arayüzü hem görüntü kalitesi çok iyi. 9 aydır kullanıyorumdüşünmeden alın.
İsim: H** A**
Tarih: 28 Kasım 2022
Yorum: kesinlikle tafsiye ederim hiç düşünmeden alin
İsim: h** h**
Tarih: 17 Kasım 2022
Yorum: ürünü hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz
Tarih: 13 Ekim 2022
Yorum: ürün cok sık cok guzel. satici ilgili. hemen iletisime geciyorlar. herturlu sorunuza cevap verip yardimci oluyorlar. goruntu kalitesi flngayet guzel. cok buyuk paralar vermeye gerek yok bence. bakalimkullandikca bir sorunu olursa yazarim yine. ama su an gayet guzel.
İsim: A** a**
Tarih: 03 Ekim 2022
Yorum: sorunsuz geldi teşekkürler
Tarih: 14 Haziran 2022
Satıcı: Saygın Home
Yorum: Ürün gayet iyi
İsim: S** Y**
Tarih: 30 Aralık 2023
Satıcı: DOLUNAY45
Yorum: herşey harika
Tarih: 08 Temmuz 2023
Yorum: fiyatına göre çok iyi
İsim: S** E**
Tarih: 13 Ocak 2023
Yorum: ürün çok güzel fiyatını fazlasıyla hak ediyor
İsim: y** k**
Yorum: kargo iyi idi. TV de çok kaliteli ve fiyat olarak çok uygun
İsim: M** A** U**
Yorum: fiyatına göre güzel ürün
İsim: M** Ç**
Tarih: 30 Kasım 2022
Yorum: ürün çok iyi
İsim: Ö** E**
Tarih: 25 Kasım 2022
Yorum: gayet güzel televizyon
İsim: Ö** Ç**
Tarih: 23 Kasım 2022
Yorum: hızlı kargo ve görüntü ses güzel teşekkürler Trendyol
İsim: Z** T**
Tarih: 19 Kasım 2022
Yorum: Görüntü kalitesi orta derece ama fiyatına göre iyi
Tarih: 05 Kasım 2022
Yorum: Fiyatına ve piyasasına göre çok güzel bir ürün.
İsim: H** T**
Tarih: 26 Ekim 2022
Satıcı: SELO MOBİLYA
Yorum: Görüntü güzel hem de bütün özellikleri var
İsim: M** T**
Tarih: 03 Eylül 2022
Yorum: alirken cok tereddüt ettim. cok fazla yorum bulamadim. ama cok memnunkaldim. lisansli bir android tv. diger bir guzel sey ise servis.lojistik tv yi en yakin servise birakiyor. servis sizinle iletiisemegecip TV yi getirip kuruyor. kargocuyu bekleme sonrasinda servis ileiletisime gecme derdi yok. ayrica sesli komut ozelligi mükemmel calisiyor
Tarih: 15 Haziran 2022
Yorum: İnternet hizi iyi, goruntu baya iyi, kanal değisim hizifa iyi. Paraperformans olarak gayet iyi bir model.
İsim: A** A**
Tarih: 17 Mayıs 2022
Yorum: Ürun güzel bir ürün, sorunsuz çalışıyor. kargoya da hemen verildi.Borusan lojistik ve çalışanlarına teşekkür ediyorum, hafta içiçalıştığımız için, saat ayarlaması yaptık. HDR var. ayarlardanyapılıyor. kuruluma gelen kişiden kesinlikle ayrıntılı bilgilerini alın.HDR yi aktif etmek için, ayarlardan HDMI 2.0 seçiyorsunuz, HDR yi aktifhale getiriyor. gDevamını Oku
İsim: a** b** B**
Tarih: 17 Nisan 2022
Yorum: fiyatına göre gayet güzel alınabilir internet hızı güzel telefonunbilgisayarın sağlıklı bağlandığı mesafeden rahat bağlanıyor takılma yokbu arada komşudan bağlanıyorum wifi ile ..ona rağmen. uygulamalaraerişim basit kolay. görüntü 10uzerinden 9 hafıza 4.6gb boş alangörünüyor. toplam nekadar onu bulamadim. işin açıkçası malum markara vebayilere fazlDevamını Oku
İsim: İ** s**
Tarih: 24 Mart 2022
Yorum: Televizyon iyi ama kumandasının yazıları hemen silindi ve bazen tuşlarişlemiyor. Umarım satıcı ya da trendyol yardımcı olurlar bu konuda.
İsim: H** K**
Tarih: 03 Aralık 2022
Satıcı: haydiAL
Yorum: güzel ama bazen kasiyor
Tarih: 30 Ekim 2022
58PA525EG 58’’ 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Merak Edilenler
Soru: Hangi kargo firması ile calisiyorsunuz? Alacağım ama kargo konusu ne olur? Lojistik firması istemiyorum. Tercihen Aras ile gönderim yapabiliyormusunuz?
Cevap: sadece lojistik efendim kargolar bu kadar büyük tv leri hasarsız teslim edemiyor
Soru: Telefonu ekrana yansıtma özelliği mevcutmu
Cevap: Bu özellik telefondan telefona değişmektedir tvde özellik vardır
Soru: Ürün 50 hz mi 100 hz mi
Cevap: 50 hz efendim
Soru: Merhaba netfılks felan ıcınde var dımı
Cevap: Var efendim
Soru: 3D var mıdır
Cevap: Merhabalar hayır yoktur
Soru: merhabalar wifi var mı
Cevap: Merhaba wi fi özelliği mevcuttur efendim 4k Full HD android işlemcidir.
Soru: Ürün android mi ?
Cevap: EVET EFENDİM
Soru: Sesli komut özelliği varmı acaba
Cevap: Bu konuda bilgimiz bulunmuyor
Soru: Ürünü aldıktan 1-1.5 yıl sonra ücretsiz kurulum yaptırabiliyor muyuz?
Cevap: Merhabalar, Eğer kutusunu hiç açmazsanız yaptırabilirsiniz. Fakat bunu tavsiye etmeyiz çünkü üründe bir hasar varsa iade yapılabilmesi için satın alımdan sonraki 15 gün içinde yalnıza servis tarafından açılımının yapılması gerekmektedir.
Soru: dijiturke baglanabiliyormu
Cevap: evet efendim beğlanabiliyor
Soru: Merhaba ürünün ses donanımı Dolby mi veya hangisi açıklamalarda göremedim de. Ayrıca HDR özelliği mevcut mudur
Cevap: Hdr özelliği mevcut, ses kalitesi german+nicam stereo efendim
Soru: Ürünü alıp seneye kullanmayı dusunuyorum. Seneye servisi gelıp kurulum yaparmı
Cevap: Merhaba evet kurulum yapılabilir.
Soru: Faturwm ve garamtı belgemı nezaöan yollıcaksınız
Cevap: Merhabalar, size gönderilen ürünle beraber faturanız da gönderiliyor efendim. Trendyol üzerinden ürünüme ait faturamı talep ediyorum derseniz ekranıma bilgileriniz çıkacaktır. Faturanızı pdf formatında gönderebiliriz. İyi akşamlar dilerim
Soru: iki ayak arası uzunluğu ne kadar sehpaya sigarmi o yüzden soruyorum
Cevap: Merhabalar 122 cm efendim
Soru: işletim sistemi ne acaba
Cevap: Android TV
Soru: Merhaba hocam eni ve boy kac cm acaba
Cevap: merhaba uzunluk 130 cm yükseklik 76 cm iyi günler dileriz
Soru: Merhaba ürünü satın alacağım. Boyu ve eni kaç cm acaba
Cevap: Merhaba Genişlik: 1232 mm Yükseklik: 713 mm
Soru: ürün Android mi ? ürünü alcm kurulumunu Ağustos ta yptrcam kargo geldi mi açıp baktım mi garantisi başlar mi kurumunu Ağustos ta yaptircam o zaman problem çıktı mı ürün değişimi olur mu
Cevap: ürün androiddir efendim içini açmanız garantisini bozmaz ne zaman kurulum yapılırsa ozaman başlar
Soru: Google kullanılabiliyor mu
Cevap: ANDROİD ÜRÜNDÜR KULLANABİLİRSİNİZ.
Soru: ürünü istedigim zaman servis çagırabiliyormuyum 6 ay sonra arasak oluyormu yoksa garantisi hemen mi başlamak zorunda
Cevap: Yapabilirsiniz sorun olmaz
58PA525EG 58’’ 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Resim Ve Fotoğraflar
58PA525EG 58’’ 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV En Uygun Satış Linki
Profilo 58PA525EG 58’’ 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TVFiyatı, Yorumları - Trendyol
Profilo 58PA525EG 58’’ 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.