Sule
Bilgili
578557 Eb No Frost Buzdolabı Beyaz Bu Ürünü Almalı Mı?
578557 Eb No Frost Buzdolabı Beyaz Şu Anki Satış Fiyatı 43999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
578557 Eb No Frost Buzdolabı Beyaz Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
578557 Eb No Frost Buzdolabı Beyaz Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
578557 Eb No Frost Buzdolabı Beyaz Detaylı Açıklama
578557 Eb No Frost Buzdolabı Beyaz Ürününün Satıcısı, Arçelik 578557 Eb No Frost Buzdolabı Beyaz ürününü 43999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
578557 Eb No Frost Buzdolabı Beyaz Son Yorumlar
43999.0 Tl ye satışta olan 578557 Eb No Frost Buzdolabı Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: çok güzel yeni ev dizdim tüm beyaz eşyamı trandol arçelikten aldım hepsisorunsuz geldi çık iyi kargolanmıştı teşekkürler ürün bugün montajı yapıldı
İsim: n** b**
Tarih: Elite Üye
Beden: 03 Şubat 2024
Satıcı: BEYAZESYAEVİMDE
578557 Eb No Frost Buzdolabı Beyaz Merak Edilenler
Soru: Ürün kaç litre acaba
Cevap: 557 Litredir efendim
Soru: dondurucu bölümünde aydınlatma varmı
Cevap: Maalesef efendim
Soru: ürünü wifi özelliği yok demi
Cevap: Merhaba hayır malesef
Soru: ürün buzluk aydınlatma varmı
Cevap: Merhaba evet
Soru: Ürün sebzelik kısmı ölçüsü nedir
Cevap: merhaba konu hakkında bilgi sahibi değiliz.
Soru: ziratt bankasına kaç taksit var
Cevap: Merhaba odemeler icin trendyolla gorusmelisiniz ya da trendyol asistana sormalisiniz biz saticilar sadece urun gonderimi yapiyoruz
Soru: merhabalar benim size bir sorum var 557 lt arcelik buzdolabi alt fan kapağı ni nereden bulabilirim
Cevap: Merhaba efendim Arçelik yetkili servisi arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.
Soru: Enerji tüketimi nasıl acaba
Cevap: Eski sistem sınıflandırmaya göre A++ yeni sistem sınıflandırmaya göre E sınıfıdır efendim.
Soru: merhaba hayırlı günler ürün sıfır ve kapalı kutumu Erzincan merkez gönderim yapiyormusunuz
Cevap: merhaba evet gönderim sağlıyoruz.
Soru: merhaba dondurucu bölümünde ışık varmi?
Cevap: merhaba var
Soru: buzdolabı koyulacak kabin kısmında en olarak 78 buçuk santim boşluk var. boy 90 cm boşluk var. en olarak yeterli olur dimi
Cevap: Merhabalar Yeterli değildir en az en 80 cm olmalıdır
Soru: Kolay gelsin üründe kapı açık kalınca alarım varmı bide buzlukta ve alt dolapta let ışık varmı yardımcı olurmusunuz lütfen
Cevap: merhaba konu ile iligli arçelik çağrı merkezinden teğit edebilirsiniz
Soru: merhaba üst ve alt ayarları kaç olmalı 14 -8 mi?
Cevap: MERHABA EVET
Soru: ürünün buzluğunda aydınlatma yeri var ama aydınlatma yok bununla ilgili ne yapabilirim
Cevap: 4440888 İ arayarak destek alabilirsiniz
578557 Eb No Frost Buzdolabı Beyaz Ürüne Ait Fotoğraflar
578557 Eb No Frost Buzdolabı Beyaz En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
578557 Eb No Frost Buzdolabı Beyaz Şu Anki Satış Fiyatı 43999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
578557 Eb No Frost Buzdolabı Beyaz Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
578557 Eb No Frost Buzdolabı Beyaz Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
578557 Eb No Frost Buzdolabı Beyaz Detaylı Açıklama
578557 Eb No Frost Buzdolabı Beyaz Ürününün Satıcısı, Arçelik 578557 Eb No Frost Buzdolabı Beyaz ürününü 43999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
578557 Eb No Frost Buzdolabı Beyaz Son Yorumlar
43999.0 Tl ye satışta olan 578557 Eb No Frost Buzdolabı Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: çok güzel yeni ev dizdim tüm beyaz eşyamı trandol arçelikten aldım hepsisorunsuz geldi çık iyi kargolanmıştı teşekkürler ürün bugün montajı yapıldı
İsim: n** b**
Tarih: Elite Üye
Beden: 03 Şubat 2024
Satıcı: BEYAZESYAEVİMDE
578557 Eb No Frost Buzdolabı Beyaz Merak Edilenler
Soru: Ürün kaç litre acaba
Cevap: 557 Litredir efendim
Soru: dondurucu bölümünde aydınlatma varmı
Cevap: Maalesef efendim
Soru: ürünü wifi özelliği yok demi
Cevap: Merhaba hayır malesef
Soru: ürün buzluk aydınlatma varmı
Cevap: Merhaba evet
Soru: Ürün sebzelik kısmı ölçüsü nedir
Cevap: merhaba konu hakkında bilgi sahibi değiliz.
Soru: ziratt bankasına kaç taksit var
Cevap: Merhaba odemeler icin trendyolla gorusmelisiniz ya da trendyol asistana sormalisiniz biz saticilar sadece urun gonderimi yapiyoruz
Soru: merhabalar benim size bir sorum var 557 lt arcelik buzdolabi alt fan kapağı ni nereden bulabilirim
Cevap: Merhaba efendim Arçelik yetkili servisi arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.
Soru: Enerji tüketimi nasıl acaba
Cevap: Eski sistem sınıflandırmaya göre A++ yeni sistem sınıflandırmaya göre E sınıfıdır efendim.
Soru: merhaba hayırlı günler ürün sıfır ve kapalı kutumu Erzincan merkez gönderim yapiyormusunuz
Cevap: merhaba evet gönderim sağlıyoruz.
Soru: merhaba dondurucu bölümünde ışık varmi?
Cevap: merhaba var
Soru: buzdolabı koyulacak kabin kısmında en olarak 78 buçuk santim boşluk var. boy 90 cm boşluk var. en olarak yeterli olur dimi
Cevap: Merhabalar Yeterli değildir en az en 80 cm olmalıdır
Soru: Kolay gelsin üründe kapı açık kalınca alarım varmı bide buzlukta ve alt dolapta let ışık varmı yardımcı olurmusunuz lütfen
Cevap: merhaba konu ile iligli arçelik çağrı merkezinden teğit edebilirsiniz
Soru: merhaba üst ve alt ayarları kaç olmalı 14 -8 mi?
Cevap: MERHABA EVET
Soru: ürünün buzluğunda aydınlatma yeri var ama aydınlatma yok bununla ilgili ne yapabilirim
Cevap: 4440888 İ arayarak destek alabilirsiniz
578557 Eb No Frost Buzdolabı Beyaz Ürüne Ait Fotoğraflar
578557 Eb No Frost Buzdolabı Beyaz En Uygun Satış Linki
Arçelik 578557 Eb No Frost Buzdolabı Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Arçelik 578557 Eb No Frost Buzdolabı Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.