Aybuke
Bilgili
55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV Ürün Alınmaya Değer Mi?
55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV Güncel Fiyatı 61990.0 Tl'den Satılmaktadır.
55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV Kaç Kişi Memnun?
55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV Detaylı Açıklama
55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV Ürününün Satıcısı, Samsung 55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV ürününü 61990.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV Kullanıcı Değerlendirmeleri
61990.0 Tl ye satışta olan 55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Hız için teşekkürler, sorunsuz geldi
İsim: **** ****
Tarih: 08 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: TRV_TEKNOLOJİ
Yorum: İndirim dönemi piyasaya göre çok uygun fiyata aldık. Görüntükalitesinden memnunuz.
İsim: A** A**
Tarih: 19 Şubat 2023
Satıcı: Avrupa
Yorum: Fena ürün çok iyi
İsim: B** E**
Tarih: 10 Kasım 2023
Satıcı: Buys
Yorum: Üründen çok memnun kaldık severek kullanıyoruz.
İsim: M** K**
Tarih: 29 Ağustos 2023
Yorum: Qlef ve oled arasındaydım samsung oled bambsşka düşünmeyin alın birazhassas olduğu dpğrudur
Tarih: 19 Ağustos 2023
Satıcı: Yanova Ticaret
Yorum: Tv performansı başarılı ,ses ve görüntü. Fazlasıyla tatmin edici..
İsim: Yusuf S.
Tarih: 29 Mayıs 2023
Yorum: Kısa sürede geldi, servisi bağladı, teknoloji marketinden 6.000 dahauygun fiyata aldım daha ne olsun. Teşekkürler e ticaret
İsim: Oya Ç. Ç.
Tarih: 25 Temmuz 2023
Satıcı: Mobimbo
Yorum: Büyük hayal kırıklığı, ekranın alt köşesinde görüntü yok, kusurlu çıktıdeğişim talep ettim.
İsim: Z** Ş**
Tarih: 09 Eylül 2023
55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Merhaba. Ürün sıfır ve kapalı kutu mudur? Ayrıca Samsung Türkiye garantili midir?
Cevap: Değerli müşterimiz ürün sifir kapalı kutu olup samsung Türkiye garantilidir.Ayrica ürün samsung turkiye'den alınmıştır.
Soru: merhaba samsung s95b oled TV'yi alacağım hala mevcut mu dur TV'yi kendi adıma rezerve etmek istiyorum mumkun ise
Cevap: Mevcut alıcıysanız stoğa ekleyecem
Soru: Merhaba ürünün eni kaç cm acaba
Cevap: Doğru bilgi için Samsung resmi sayfasını ziyaret etmenizi rica ederiz efendim 55 inch boyutu 123xm
Soru: oled yanma sorunu varmı bu üründe
Cevap: Merhaba, Sorularınız için bize 850 460 0 850 nolu numaradan ulaşabilirsiniz.
Soru: merhaba iyi çalışmalar herhangi bir arıza karşılaştığım da garanti olarak nereyi muhattap alıyorum ve kurulumunu Samsung mu gelip yapıyor evetse ücretsiz mi yapıyorlar kurulumu
Cevap: Merhaba , ürünümüz 2 yıl samsung türkiye garantilidir.Herhangi bir sorunda samsung ile iletişime geçebilirsiniz.Kurulumu ücretsizdir.
Soru: Merhaba ürün TR SAMSUNG garantili mi ???
Cevap: Urun 2 yıl Samsung TR garantisi altindadir efendim
Soru: Merhaba. Garanti Samsung Türkiye mi? Distribütör garantili mi?
Cevap: Merhabalar ürün Samsung Türkiye garantilidir. Yetkili servis tarafından ücretsiz kurulum yapılmaktadır.
Soru: Sıfır kapalı kutu ürün müdür?
Cevap: Merhaba evet sıfır kapalı kutu üründür
Soru: Ürün ekranı kaç Hz
Cevap: Merhaba,Ürün 100/120 Hz dir.
Soru: Samsung Türkiye garantili mi aceba
Cevap: Evet ücretsiz kurulum var
Soru: Merhaba, bu ürün samsung kahve makinesi kampanyasına dahil mi?
Cevap: Merhaba,kampanya mevcut degil.
Soru: Merhaba ürün kapalı kutu mudur?
Cevap: Merhaba urun sifir kapali kutudur.
Soru: 2.750 TL para kart hediyeniz var mı?
Cevap: MAALESEF MÜMKÜN DEĞİL.
Soru: 60 Hz mi 120 Hz mi?
Cevap: 120 efendim
Soru: iyi gunler Tv elimize ulasti Duvara montaj etmek istiyoruz kim montajini yapiyor ve kutu icerisinde aparat cikiyormu
Cevap: Merhaba, Kutu içeriğinde aparat bulunmamaktadır. Yetkili Samsung servislerinden yardım alabilirsiniz.
Soru: Yenileme hızı nedir?
Cevap: Ekran Yenileme Hızı (hz) 120 HZ. Özelliğine sahiptir.
Soru: Distribütör garantili mi Samsung Türkiye garantili mi acaba?
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz sıfır kapalı kutu ve Samsung Türkiye garantisi altındadır.
Soru: Merhaba duvara takılır mı
Cevap: Merhaba, duvara montaj desteği mevcuttur
Soru: S95b ile yeni seri s95c serisi farkı nedir? Birde bu meblağ için neo qled mi bunu mu önerirsiniz?
Cevap: İki seri de ses sistemi 60w olmasına karşın 95b serisi ses çıkışı daha iyi vermektedir. 95b modelinde Nit değeri daha yüksektir ve Samsung ilk OLED Tv si 95b olduğundan dolayı full donanım üretmiştir. Ayrıca 95c Samsung Türkiye de 65 üzeri Tv lerde satışa sunmuştur, 55” 95c yoktur.
Soru: Ekran panel bilgisi nedir panelin cinsi nedir ıps vs..
Cevap: merhaba, ürünle ilgili detaylı teknik bilgileri üretici firma sitesinden alabilirsiniz, iyi günler
55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV Ürün Görselleri
55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV Güncel Fiyatı 61990.0 Tl'den Satılmaktadır.
55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV Kaç Kişi Memnun?
55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV Detaylı Açıklama
55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV Ürününün Satıcısı, Samsung 55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV ürününü 61990.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV Kullanıcı Değerlendirmeleri
61990.0 Tl ye satışta olan 55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Hız için teşekkürler, sorunsuz geldi
İsim: **** ****
Tarih: 08 Ağustos 2023
Yorum: İndirim dönemi piyasaya göre çok uygun fiyata aldık. Görüntükalitesinden memnunuz.
İsim: A** A**
Tarih: 19 Şubat 2023
Yorum: Fena ürün çok iyi
İsim: B** E**
Tarih: 10 Kasım 2023
Yorum: Üründen çok memnun kaldık severek kullanıyoruz.
Tarih: 29 Ağustos 2023
Yorum: Qlef ve oled arasındaydım samsung oled bambsşka düşünmeyin alın birazhassas olduğu dpğrudur
Tarih: 19 Ağustos 2023
Satıcı: Yanova Ticaret
Yorum: Tv performansı başarılı ,ses ve görüntü. Fazlasıyla tatmin edici..
İsim: Yusuf S.
Tarih: 29 Mayıs 2023
Yorum: Kısa sürede geldi, servisi bağladı, teknoloji marketinden 6.000 dahauygun fiyata aldım daha ne olsun. Teşekkürler e ticaret
İsim: Oya Ç. Ç.
Tarih: 25 Temmuz 2023
Satıcı: Mobimbo
Yorum: Büyük hayal kırıklığı, ekranın alt köşesinde görüntü yok, kusurlu çıktıdeğişim talep ettim.
İsim: Z** Ş**
Tarih: 09 Eylül 2023
55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Merhaba. Ürün sıfır ve kapalı kutu mudur? Ayrıca Samsung Türkiye garantili midir?
Cevap: Değerli müşterimiz ürün sifir kapalı kutu olup samsung Türkiye garantilidir.Ayrica ürün samsung turkiye'den alınmıştır.
Soru: merhaba samsung s95b oled TV'yi alacağım hala mevcut mu dur TV'yi kendi adıma rezerve etmek istiyorum mumkun ise
Cevap: Mevcut alıcıysanız stoğa ekleyecem
Soru: Merhaba ürünün eni kaç cm acaba
Cevap: Doğru bilgi için Samsung resmi sayfasını ziyaret etmenizi rica ederiz efendim 55 inch boyutu 123xm
Soru: oled yanma sorunu varmı bu üründe
Cevap: Merhaba, Sorularınız için bize 850 460 0 850 nolu numaradan ulaşabilirsiniz.
Soru: merhaba iyi çalışmalar herhangi bir arıza karşılaştığım da garanti olarak nereyi muhattap alıyorum ve kurulumunu Samsung mu gelip yapıyor evetse ücretsiz mi yapıyorlar kurulumu
Cevap: Merhaba , ürünümüz 2 yıl samsung türkiye garantilidir.Herhangi bir sorunda samsung ile iletişime geçebilirsiniz.Kurulumu ücretsizdir.
Soru: Merhaba ürün TR SAMSUNG garantili mi ???
Cevap: Urun 2 yıl Samsung TR garantisi altindadir efendim
Soru: Merhaba. Garanti Samsung Türkiye mi? Distribütör garantili mi?
Cevap: Merhabalar ürün Samsung Türkiye garantilidir. Yetkili servis tarafından ücretsiz kurulum yapılmaktadır.
Soru: Sıfır kapalı kutu ürün müdür?
Cevap: Merhaba evet sıfır kapalı kutu üründür
Soru: Ürün ekranı kaç Hz
Cevap: Merhaba,Ürün 100/120 Hz dir.
Soru: Samsung Türkiye garantili mi aceba
Cevap: Evet ücretsiz kurulum var
Soru: Merhaba, bu ürün samsung kahve makinesi kampanyasına dahil mi?
Cevap: Merhaba,kampanya mevcut degil.
Soru: Merhaba ürün kapalı kutu mudur?
Cevap: Merhaba urun sifir kapali kutudur.
Soru: 2.750 TL para kart hediyeniz var mı?
Cevap: MAALESEF MÜMKÜN DEĞİL.
Soru: 60 Hz mi 120 Hz mi?
Cevap: 120 efendim
Soru: iyi gunler Tv elimize ulasti Duvara montaj etmek istiyoruz kim montajini yapiyor ve kutu icerisinde aparat cikiyormu
Cevap: Merhaba, Kutu içeriğinde aparat bulunmamaktadır. Yetkili Samsung servislerinden yardım alabilirsiniz.
Soru: Yenileme hızı nedir?
Cevap: Ekran Yenileme Hızı (hz) 120 HZ. Özelliğine sahiptir.
Soru: Distribütör garantili mi Samsung Türkiye garantili mi acaba?
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz sıfır kapalı kutu ve Samsung Türkiye garantisi altındadır.
Soru: Merhaba duvara takılır mı
Cevap: Merhaba, duvara montaj desteği mevcuttur
Soru: S95b ile yeni seri s95c serisi farkı nedir? Birde bu meblağ için neo qled mi bunu mu önerirsiniz?
Cevap: İki seri de ses sistemi 60w olmasına karşın 95b serisi ses çıkışı daha iyi vermektedir. 95b modelinde Nit değeri daha yüksektir ve Samsung ilk OLED Tv si 95b olduğundan dolayı full donanım üretmiştir. Ayrıca 95c Samsung Türkiye de 65 üzeri Tv lerde satışa sunmuştur, 55” 95c yoktur.
Soru: Ekran panel bilgisi nedir panelin cinsi nedir ıps vs..
Cevap: merhaba, ürünle ilgili detaylı teknik bilgileri üretici firma sitesinden alabilirsiniz, iyi günler
55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV Ürün Görselleri
55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV En Uygun Satış Linki
Samsung 55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung 55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.