55QN85C 55- 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Ürün Alınmaya Değer Mi-

Tugba

Bilgili
55QN85C 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
55QN85C 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Şimdiki Fiyatı Ile 47999.0 Tl'den Satılmaktadır.

55QN85C 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

55QN85C 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Hakkında yaklaşık 15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

55QN85C 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Ürün Hakkında Bilgi

55QN85C 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Ürününün Satıcısı, Samsung 55QN85C 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV ürününü 47999.0 Tl'den Satılmaktadır.

55QN85C 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Kullanıcı Yorumları Nasıl?
47999.0 Tl ye satışta olan 55QN85C 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: güzel kargolama ürün tan bir Samsung kalitesini yansıtıyor
İsim: M** Y**
Tarih: 22 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknosa

Yorum: Yeni evimiz için aldık daha kurulmadı ama çok met edildi
İsim: P** Y**
Tarih: 17 Ocak 2024
Satıcı: Trendyol

Yorum: Ürün tam anlatıldığı gibi süper renkler süper görüntü Trendyol çok hızlıgönderdi Samsung garantili teşekkürler Trendyol
İsim: İ** S**
Tarih: 19 Temmuz 2023

Yorum: henüz kurulumunu yapmadık ama yapinca yorumu güncellerim
İsim: T** G**
Tarih: 04 Ocak 2024

Yorum: smart olmasa 5 yıldız olurdu
İsim: Mesut P.
Tarih: 10 Aralık 2023

Yorum: Ürün güzel ama tv hayatınızın bi parçası değilse cristal led de işinizigörür bu paralara değmez
İsim: H** K**
Tarih: 11 Ocak 2024

Yorum: Ürünün kalitesini beğenmedim sanki eski tv lerle aynı kalite bu parayadaha kalite beklerdim
İsim: H** C**
Tarih: 02 Kasım 2023
Satıcı: Samsung Türkiye

Yorum: teşhir ürünü göndermişler. değiştirmeme değecek bir sorun yoktu vefiyatı sıfırdan daha uygundu ama bunu belirtmemeleri çok yanlış.
İsim: N** D**
Tarih: 22 Şubat 2024

55QN85C 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Merak Edilenler Neler?

Soru: Merhaba ürünün para kart hediyesi varmı ve başka bir hediyesi mevcutmu ?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Hediye seçeneğimiz şu an için bulunmuyor.

Soru: merhaba bu üründe Samsung'un sitesinde hediye çeki fırsatı var görünüyor sizden alıncade Samsung tarafından verilen hediye çekimden yararlanabilirmiyiz
Cevap: Merhaba, Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: yanında hediye var mı acaba teşekkürler
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Hediye seçeneğimiz şu an için bulunmuyor.

Soru: Merhabalar ürünü spariş verdim. SIFIR ÜRÜN GÖNDERİLECEK DEĞİL Mİ
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: biz Neo qled TV aldıl 55 inç çok kaliteli anti yansıma özelliği var gerçekten muazzam kaliteli biz bu tvyi ilk alan kişi olduğumuzdan bize Samsung Galaxy A4 hediye ettiler gerçekten çok güzel bir TV tavsiye ederim
Cevap: Merhaba, güzel geri bildiriminiz ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba bu 55qn85c cihazınız 2023 model mi ? Kaç tane var elinizde acaba ve Hangi Kargo ile gönderilecek? hızlı ve güvenli şekilde gelirmi ?
Cevap: Ürün stokda mevcuttur Horoz lojistik ile gönderim sağlanacak efendim

Soru: Merhaba bu ürün kapalı kutusunda mı geliyor acaba
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Ürünün hediyesi var mı acaba

Soru: Merhaba resimde ne Q led yazıyor ama ürünün kod açılımda neo q led yazmıyor. Bu ürün neo q led midir?
Cevap: Merhaba, ürünün öne çıkan özellikleri arasında Samsung QLED TV ve Samsung Neo QLED TV özellikleri mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba hz 120 mi
Cevap: Merhaba 100/120hzdir

Soru: Merhabalar efendim bu Samsung’un yanında hediye çekleri oluyor onu gönderiyor musunuz yoksa yanında bir hediye filan gönderiyor musunuz

Soru: merhaba, bu serisi asistan Türkçe mi ?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba ürün android mi acaba
Cevap: Samsung tizen efendim

Soru: MRB KAÇ MODEL BU TV
Cevap: Merhaba, ürün çıkış yılı 2023' tür. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba yanında Samsung tarafından verilen Tefal hediyesi yada para yüklü kart varmıdır
Cevap: Merhaba, Konu hakkında Trendyol müşteri hizmetlerinden bilgi almanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

Soru: Duvara asmak için apartı varmı
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhsba stok hâlâ yenilenmedi
Cevap: Merhaba Stokta urun var efendim

Soru: Ürün Samsung Türkiye garantili mi? Birde ürün teşhir değildir umarım.
Cevap: Samsung Türkiye garantilidir açılmamış kutusundadır efendim

Soru: çerçeve farklılık sebebi nedir .. VA panel mi yoksa IPS mi
Cevap: Merhaba Detayli bilgi için Samsung resmi sayfasını ziyaret etmenizi rica ederiz efendim

55QN85C 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

55QN85C 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV En Uygun Satış Linki