Elif
Bilgili
55Q70C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Smart QLED TV Fiyatına Göre Alınır Mı?
55Q70C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Smart QLED TV Güncel Fiyatı 38338.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
55Q70C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Smart QLED TV Gerçekten İyi Mi?
55Q70C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Smart QLED TV Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
55Q70C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Smart QLED TV Detaylı Bilgi
55Q70C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Smart QLED TV Ürününün Satıcısı, Samsung 55Q70C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Smart QLED TV ürününü 38338.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
55Q70C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Smart QLED TV Yorumlar Ve Değerlendirmeler
38338.0 Tl ye satışta olan 55Q70C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Smart QLED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: görüntü kalitesi çok iyi
İsim: S** A**
Tarih: 08 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: PAR Home&Tech
Yorum: harika samsung kalitesi
İsim: **** ****
Tarih: 12 Nisan 2024
Satıcı: RASYONEL-Teknoloji
Yorum: Görüntü kalitesi çok güzel, Tv almak isteyenlere tavsiye ederim.
İsim: O** U**
Tarih: 27 Şubat 2024
Satıcı: Teknosa
Yorum: Harika. Tv ye bakış açımı değiştirdi. iyi bir internetiniz varsa tamkapasite kullanabilirsiniz. Uygulamalar da çok stabil. Bütünüyeliklerimi tv de açtım ve keyfime baktım. Ses düzeyi de tvye göreyeterli. Kumandası akıllı kumadalar gibi imleçli olsaymış çok güzelolurmuş. Satıcıya da çok teşekkür ederim. Hem fiyat olarak uyguna geldi,hem de teslimatıDevamını Oku
İsim: M** U**
Tarih: 07 Ekim 2023
Satıcı: F2G_Tech
Yorum: görüntü ve ses gayet güzel
İsim: m** b** k**
Tarih: 07 Mart 2024
Yorum: Televizyon herşeyi ile mükemmel 120hz de akıyor resmen yanlız bana gelentv'nin alt sağ ve sol kısmında sararma vardı servisi ikinci defaçağırmak zorunda kaldım ya değişim olacak yadaysa panel değişecekaldığınız cihazı mutlaka ölü pixel testine sokun orda herşer çıkıyoronun haricinde Tv parasının hakkını sonuna kadar veriyor
Tarih: 26 Şubat 2024
Yorum: ürün çok iyi fiyat performans. pişman olmazsınız. satıcı hızlı vegüvenilir. herşey sorunsuz teşekkürler
İsim: E** K**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Satıcı: MrCep
Yorum: bir gün içinde geldi ve aynı gün servisi aradım oda bir günde geldi ürüngerçekten güzel herkeze tavsiye ederim gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: S** Ç**
Tarih: 04 Mart 2024
55Q70C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Smart QLED TV Ürüne Dair Sorular
Soru: kutusunu kendim açınca geçerli olmaz mı
Cevap: kutusunu servis açması gerekmektedir.
Soru: duvara montaj oluyormu
Cevap: Merhaba, extra alacağınız aparat ile duvara monte edilmektedir efendim.
Soru: ürün açıklama kısmında 138 cm görünüyor 140 mı 138 mi?
Cevap: Merhaba, ürün ekran boyutu 139 cm'dir. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba Google a girebiliyor mu
Cevap: Merhaba, evet giriş yapabilirsiniz efendim.
Soru: merhaba bu modelde kumandayı internette mause gibi kullanılıyor mu ?
Cevap: Merhaba, bu modelle birlikte Samsung SolarCell kumanda gelir. Mouse gibi kullanım özelliği yoktur. Yön tuşları ile menüde ve uygulamalarda rahatça gezebilirsiniz. Konuyla ilgili daha detaylı bilgi ve destek almak için markanın müşteri hizmetleriyle veya yetkili servisi ile temasa geçebilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: Merhabalar, ürünün duvar askı aparatı birlikte mi?
Cevap: Merhaba, ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Tv nin uzunluğu kaç cm dir. Tv ünitesinin kaç cm olması ideal olacaktır.
Cevap: Merhabalar, TV'nin ekran boyutu 140 cm'dir. Ekran boyutu, ekranın köşeden köşeye uzunluğunu ifade eder. Bu nedenle, TV'nin uzunluğu da 140 cm'dir.
Soru: bu ürünü aldıktan sonra hangi yetkili servisi çağırıcam kurulumu için
Cevap: samsung servisleri kurulumunu gerçekleştirmektedir.
Soru: Hangi kargoyla gönderim yapıyorsunuz? Teşhir ürünümüdür?
Cevap: Kapali kutu ambalajında sevk edilmektedir efendim Aras ve octovan lojistik efendim
Soru: HDMI 2.1 mevcut mu acaba
Cevap: Evet efendim Yeni seri en üst donanım mevcuttur
Soru: bu TV uhd mi acaba Teknosa sitesinde uhd geçiyor
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: son 1 adet yazıyor teşhir urunmudur yoksa 0 kutusundamidir acil cevap verirseniz sevinirim
Cevap: Merhabalar sıfır kapalı kutudur
Soru: uzunluğu ve genişliği kaç cm?
Cevap: Merhaba Doğru bilgi için Samsung resmi sayfasını ziyaret etmenizi rica ederiz efendim
Soru: bir arkadaşimda kumandasını gördüm.annem babama almak istiyorum ama yaşlıdırlar.normal tuşlu kumandası varmıdır uyumlu olarak,onlarin aliştiği sekilde.
Cevap: Yok efendim akıllı kumanda var kutusunda ama sonradan isterseniz, tuşlu kumandada kulanabilirsiniz
Soru: Merhaba ürün Kaç hz?
Cevap: Merhaba 50/60hz
Soru: ses düzeyı yorumlarda düşük demişler ses düzeyi nasıldır
Cevap: Merhabalar oldukça tatmin edicidir. Şahsi olarak kullanım sağlmaktayız
Soru: Kaç Hz Ekran ?
Cevap: Detayli bilgi için Samsung resmi sayfasını ziyaret etmenizi rica ederiz
Soru: Merhaba ürün oled mi qled mi
Cevap: Merhaba Qled efendim
Soru: 90c yok mu
Cevap: Yok efendim
Soru: Merhaba. Urunun kurulumu icin servis geliyor mu? Ve duvar aparati var mi kutunun icerisinde yoksa ayri olarak mi aliniyor?
Cevap: Merhaba, kurulum ücretsiz olup servis için 4447711 e kayıt oluşturmanız gerekmektedir. Askı aparatı ayrıca satılmaktadır. Gelen servistende alabilirsiniz
55Q70C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Smart QLED TV Resim Galerisi
55Q70C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Smart QLED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
55Q70C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Smart QLED TV Güncel Fiyatı 38338.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
55Q70C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Smart QLED TV Gerçekten İyi Mi?
55Q70C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Smart QLED TV Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
55Q70C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Smart QLED TV Detaylı Bilgi
55Q70C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Smart QLED TV Ürününün Satıcısı, Samsung 55Q70C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Smart QLED TV ürününü 38338.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
55Q70C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Smart QLED TV Yorumlar Ve Değerlendirmeler
38338.0 Tl ye satışta olan 55Q70C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Smart QLED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: görüntü kalitesi çok iyi
İsim: S** A**
Tarih: 08 Temmuz 2024
Satıcı: PAR Home&Tech
Yorum: harika samsung kalitesi
Tarih: 12 Nisan 2024
Satıcı: RASYONEL-Teknoloji
Yorum: Görüntü kalitesi çok güzel, Tv almak isteyenlere tavsiye ederim.
İsim: O** U**
Tarih: 27 Şubat 2024
Yorum: Harika. Tv ye bakış açımı değiştirdi. iyi bir internetiniz varsa tamkapasite kullanabilirsiniz. Uygulamalar da çok stabil. Bütünüyeliklerimi tv de açtım ve keyfime baktım. Ses düzeyi de tvye göreyeterli. Kumandası akıllı kumadalar gibi imleçli olsaymış çok güzelolurmuş. Satıcıya da çok teşekkür ederim. Hem fiyat olarak uyguna geldi,hem de teslimatıDevamını Oku
İsim: M** U**
Tarih: 07 Ekim 2023
Satıcı: F2G_Tech
Yorum: görüntü ve ses gayet güzel
İsim: m** b** k**
Tarih: 07 Mart 2024
Yorum: Televizyon herşeyi ile mükemmel 120hz de akıyor resmen yanlız bana gelentv'nin alt sağ ve sol kısmında sararma vardı servisi ikinci defaçağırmak zorunda kaldım ya değişim olacak yadaysa panel değişecekaldığınız cihazı mutlaka ölü pixel testine sokun orda herşer çıkıyoronun haricinde Tv parasının hakkını sonuna kadar veriyor
Tarih: 26 Şubat 2024
Yorum: ürün çok iyi fiyat performans. pişman olmazsınız. satıcı hızlı vegüvenilir. herşey sorunsuz teşekkürler
İsim: E** K**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Satıcı: MrCep
Yorum: bir gün içinde geldi ve aynı gün servisi aradım oda bir günde geldi ürüngerçekten güzel herkeze tavsiye ederim gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: S** Ç**
Tarih: 04 Mart 2024
55Q70C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Smart QLED TV Ürüne Dair Sorular
Soru: kutusunu kendim açınca geçerli olmaz mı
Cevap: kutusunu servis açması gerekmektedir.
Soru: duvara montaj oluyormu
Cevap: Merhaba, extra alacağınız aparat ile duvara monte edilmektedir efendim.
Soru: ürün açıklama kısmında 138 cm görünüyor 140 mı 138 mi?
Cevap: Merhaba, ürün ekran boyutu 139 cm'dir. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba Google a girebiliyor mu
Cevap: Merhaba, evet giriş yapabilirsiniz efendim.
Soru: merhaba bu modelde kumandayı internette mause gibi kullanılıyor mu ?
Cevap: Merhaba, bu modelle birlikte Samsung SolarCell kumanda gelir. Mouse gibi kullanım özelliği yoktur. Yön tuşları ile menüde ve uygulamalarda rahatça gezebilirsiniz. Konuyla ilgili daha detaylı bilgi ve destek almak için markanın müşteri hizmetleriyle veya yetkili servisi ile temasa geçebilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: Merhabalar, ürünün duvar askı aparatı birlikte mi?
Cevap: Merhaba, ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Tv nin uzunluğu kaç cm dir. Tv ünitesinin kaç cm olması ideal olacaktır.
Cevap: Merhabalar, TV'nin ekran boyutu 140 cm'dir. Ekran boyutu, ekranın köşeden köşeye uzunluğunu ifade eder. Bu nedenle, TV'nin uzunluğu da 140 cm'dir.
Soru: bu ürünü aldıktan sonra hangi yetkili servisi çağırıcam kurulumu için
Cevap: samsung servisleri kurulumunu gerçekleştirmektedir.
Soru: Hangi kargoyla gönderim yapıyorsunuz? Teşhir ürünümüdür?
Cevap: Kapali kutu ambalajında sevk edilmektedir efendim Aras ve octovan lojistik efendim
Soru: HDMI 2.1 mevcut mu acaba
Cevap: Evet efendim Yeni seri en üst donanım mevcuttur
Soru: bu TV uhd mi acaba Teknosa sitesinde uhd geçiyor
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: son 1 adet yazıyor teşhir urunmudur yoksa 0 kutusundamidir acil cevap verirseniz sevinirim
Cevap: Merhabalar sıfır kapalı kutudur
Soru: uzunluğu ve genişliği kaç cm?
Cevap: Merhaba Doğru bilgi için Samsung resmi sayfasını ziyaret etmenizi rica ederiz efendim
Soru: bir arkadaşimda kumandasını gördüm.annem babama almak istiyorum ama yaşlıdırlar.normal tuşlu kumandası varmıdır uyumlu olarak,onlarin aliştiği sekilde.
Cevap: Yok efendim akıllı kumanda var kutusunda ama sonradan isterseniz, tuşlu kumandada kulanabilirsiniz
Soru: Merhaba ürün Kaç hz?
Cevap: Merhaba 50/60hz
Soru: ses düzeyı yorumlarda düşük demişler ses düzeyi nasıldır
Cevap: Merhabalar oldukça tatmin edicidir. Şahsi olarak kullanım sağlmaktayız
Soru: Kaç Hz Ekran ?
Cevap: Detayli bilgi için Samsung resmi sayfasını ziyaret etmenizi rica ederiz
Soru: Merhaba ürün oled mi qled mi
Cevap: Merhaba Qled efendim
Soru: 90c yok mu
Cevap: Yok efendim
Soru: Merhaba. Urunun kurulumu icin servis geliyor mu? Ve duvar aparati var mi kutunun icerisinde yoksa ayri olarak mi aliniyor?
Cevap: Merhaba, kurulum ücretsiz olup servis için 4447711 e kayıt oluşturmanız gerekmektedir. Askı aparatı ayrıca satılmaktadır. Gelen servistende alabilirsiniz
55Q70C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Smart QLED TV Resim Galerisi
55Q70C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Smart QLED TV En Uygun Satış Linki
Samsung 55Q70C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Smart QLED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung 55Q70C 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Smart QLED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.