55CU8500 55- 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Tavsiye Eder Misiniz-

55CU8500 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Tavsiye Edilen Yer Neresi?
55CU8500 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Anlık Fiyatı 29980.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

55CU8500 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Kaç Kişi Memnun?

55CU8500 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yaklaşık 23 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

55CU8500 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürün Özellikleri

55CU8500 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Samsung 55CU8500 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV ürününü 29980.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

55CU8500 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Kullanıcı Yorumları Nasıl?
29980.0 Tl ye satışta olan 55CU8500 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
23 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Sağlam paketlenmişti herhangi bir sorun yaşamadım, birde hemen kargoyaverildi birgün sonrası teslim aldım.
İsim: M** Ç** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Şubat 2024
Satıcı: Güreller

Yorum: Ürün gayet güzel geldi .
İsim: **** ****
Tarih: 24 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Çok beğendim.Görüntü kalitesi mükemmel.En uygun fiyat Trendyol’daidi.Kesinlikle tavsiye.1 günde elime ulaştı.
İsim: N** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Ocak 2024

Yorum: mükemmel kalitede ekran ve hızlı.
İsim: S** T**
Tarih: 15 Aralık 2023
Satıcı: Teknosa

Yorum: Görüntü kalitesi güzel , hızlı , ara yüzü kolay
İsim: Burak E. K.
Tarih: 07 Aralık 2023

Yorum: Şimdilik güzel herşey, inşallah sorunsuz şekilde devam kullanırım.
İsim: P** K**
Tarih: 03 Kasım 2023
Satıcı: TEKNO ARD

Yorum: ürün Samsung olması ve tizen işletim sistemi ile çok iyi hızlıgerçekten. Kendi kategorisinde bence alınabilecek en iyi ürün. Q LEDfalan alamayacaksınız kesinlikle tavsiyem cu8500 serisi. çok araştırdım.kuruluma gelenler bile yere bez seriyor. Samsung kurumsallaşmış gerçekten.
İsim: A** Ö**
Tarih: 21 Ekim 2023
Satıcı: SAMSUNGMAGAZAM

Yorum: Sorunsuz geldi güzel tv
İsim: Y** T**
Tarih: 19 Eylül 2023
Satıcı: SAMSUNGMAGAZAM

Yorum: Ürün çok güzel sağlam geldi fakat asma aparatı olmaması çok saçma
Tarih: 24 Temmuz 2024

Yorum: Ürünü teslim aldıktan sonra yorum için yaklaşık 4 ay bekledim. Benimgibi sadece Tv kanalları, Tv kanalları dışında smart özelliği üzerindenNetflix, blutv, prime video gibi platformları kullanıyorsanız, ürünperformans fiyat konusunda gayet iyi ve yeterli seviyede. Youtube apkuygulaması üzerinden film ve video izlemede internet hızınız iyi ise herhanDevamını Oku
İsim: M** P**
Tarih: 19 Kasım 2023
Satıcı: F2G_Tech

Yorum: Aldıktan sonra bir ton indirime girdi nasıl bir şey anlamadım
İsim: İ** A**
Tarih: 01 Kasım 2023
Satıcı: Mobimbo

Yorum: Ürün hem uygundu hemde çok guzel goruntu kalıtesı ses vs efsane
İsim: M** ç**
Tarih: 30 Ekim 2023

Yorum: İyi paketlenmişti ama 10 günde geldi
İsim: T** T** F**
Tarih: 13 Eylül 2023
Satıcı: Mobimbo

Yorum: Merhaba televizyon çok güzel yalnız garanti belgesi elime ulaşmadı
İsim: Metin A.
Tarih: 10 Eylül 2023
Satıcı: KırmızıElma

Yorum: TV cok hizli ve guzel tasarlanmis bir urun. Tam bir fiyat performansurunu surecteki tek sorunum horoz lojistik oldu su formayla calismayin artik
Tarih: 17 Temmuz 2023
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Yorum: Ürün güzel kurulumda da sorun yaşamadık, 1 puanı Horoz Lojistikfirmasına verdiğiniz için kırıyorum. Kendi iyiliğiniz için bu firmaylaçalışmamanızı tavsiye ediyorum. Müşteri kaybediyorsunuz.
İsim: R** Ç**
Tarih: 24 Haziran 2024
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

55CU8500 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: Merhaba Google kullanabiliyor muyuz
Cevap: Merhabalar kendi uygulamasından girebilirsiniz.

Soru: Merhaba duvara monte ediyormu servis
Cevap: Merhaba kurulum için randevu talep ettiğinizde size soruluyor duvara mı monte edilecek üniteye mi kurmak istiyorsunuz diye

Soru: 55 cu 8500 139 ekran almak istiyorum elinizde varmı
Cevap: Merhaba, stokta mevcut alabilirsiniz

Soru: garanti süresi ne kadar 2 yıl olduğu doğru mudur
Cevap: Merhaba Urun 2 yıl Samsung TR garantisi altındadır efendim

Soru: Akıllı kumanda var değil mi bu seride
Cevap: evet var akıllı kumanda

Soru: MERHABA,TELEVİZYONUN ENİ VE SOLDAN,SAĞA UZUNLUK ÖLÇÜLERİNİ VEREBİLİR MİSİNİZ
Cevap: Merhaba , TV genişliği 123,3cm dir . İyi günler

Soru: merhabalar kolay gelsin, ürünün içerisinde duvara sabitleme aparatı var mıdır acaba?
Cevap: Merhabalar efendim. Ürün kutusunda Duvar askı aparatı yoktur. Tv ayakları mevcuttur

Soru: ÜRÜN SAMSUNG GARANTİLİMİ HANGİ KARGO İLE GÖNDERİYORSUNUZ
Cevap: Merhabalar, Ceva lojistik ile gönderilecektir 2 yıl Türkiye Samsung garantilidir

Soru: ürün akıllı kumandayla birlikte mi gelecek
Cevap: Merhaba evet akıllı kumanda ile birlikte geliyor

Soru: MERHABA 8000 İLE 8500 ARASINDAKİ FARK NEDİR
Cevap: ürün özelliklerinden karşılaştırabilirsiniz.

Soru: Android tv midir
Cevap: Merhaba, sormuş olduğunuz ürün Smart Tv'dir ancak Samsung'un kendi yazılımı olan Tizen sistemine sahiptir. İyi günler dileriz.

Soru: Merhabalar ürün telefondan bağlanıyor mu telefon ekranı yansıtılabiliyor mu
Cevap: Merhabalar evet ekran yansıtma özelliği mevcut. Ekranı 2 ye de bölebilirsiniz. Tv ve telefon ekranı aynı anda.

Soru: yanında uyumlu askı aparat geliyor mu kurulumu ne zaman yapıyorlar
Cevap: Merhabalar askı aparatı yoktur. Samsung müşteri hizmetlerinden randevu alabilirsiniz. Muhtemelen bayramdan sonraya kalır.

Soru: Merhaba duvara asma aparatı da çıkıyor mu içinden?
Cevap: Merhaba ; kutudan askı aparatı çıkmaz , kurulum için çağıracağınız Samsung yetkili servisinden ücretli olarak temin edip astırabilirsiniz . İyi günler

Soru: Ürün teşhir mi yoksa sıfır mı kaç model hızlı cevap verirsen sevinirim teşekkürler
Cevap: Ürün sıfır kapalı kutu efendim

Soru: 8100 ile 8500 arasindaki fark ne
Cevap: mrhaba parlaklık ve masa uzerı ayak yapısı farklı efendım..

Soru: Televizyon android mi internet bağlantılımı acaba
Cevap: Merhaba Android değildir Smart TV dir

Soru: Işık sistemi var mı acaba
Cevap: Merhaba, belirttiğiniz özellik Samsung tvlerde bulunmamaktadır

Soru: Merhaba bu ürün ambalajlı kutusundamı hiç acılmamış Üretim yılı nedir SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİMİ
Cevap: merhaba; ürün stoklarımızda tükenmiştir.

Soru: Türkiye garantili mi
Cevap: Merhaba, evet ürün Samsung Türkiye garantilidir

55CU8500 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

55CU8500 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV En Uygun Satış Linki