55C645 55- 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV En Düşük Fiyat Nerede-

Sebnem

Bilgili
55C645 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
55C645 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV Şu Anki Değeri 29499.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

55C645 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV Gerçekten İyi Mi?

55C645 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV Hakkında yaklaşık 78 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

55C645 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV Ürün Hakkında Bilgi

_x000D_
TCL >_x000D_
_x000D_

55C645 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV Ürününün Satıcısı, TCL 55C645 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV ürününü 29499.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

55C645 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV Yorumlar Ve Değerlendirmeler
29499.0 Tl ye satışta olan 55C645 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
78 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Teşekkür ederim hızlı teslimat
İsim: **** ****
Tarih: 10 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Çok hızlı bir şekilde teslim edildi ve sorunsuz kuruldu
İsim: H** C** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Nisan 2024
Satıcı: Trendyol

Yorum: sorunsuz teslimat geldi ps5 için çok iyi tv almayı düşünün arkadaşlaratavsiye ederim trendyol ailesine çok teşekkürler..
İsim: R** S**
Tarih: 08 Şubat 2024

Yorum: Parasına göre çok iyi tavsiye ederim
İsim: E** C**
Tarih: 28 Eylül 2024
Satıcı: Marka Beyaz

Yorum: Fiyat performans açısından çok iyi
İsim: F** M**
Tarih: 20 Eylül 2024

Yorum: Ürün göründüğü gibi geldi görüntü kalitesi muazzam çok beğendik
İsim: B** A**
Tarih: 17 Eylül 2024
Satıcı: Marka Beyaz

Yorum: Ürün güzelde güç kablosu traş makinalarının ki gibi topraklaması yokkomik onu yakıştıramadım genel olarak memnunum
İsim: Harun K.
Tarih: 11 Eylül 2024

Yorum: Mükemmel keyif verici bu Televizyondan Maç izlemek
İsim: H** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Eylül 2024

Yorum: Tesviye ederdim
Tarih: 26 Ağustos 2024

Yorum: Sağlam geldi, televizyondan da memnunuz
İsim: E** M**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Satıcı: ÖZBEL TİCARET

Yorum: çok güzel gösteriyor.
İsim: D** C**
Tarih: 12 Ağustos 2024

Yorum: Gayet güzel ürün güvenilir satıcı
İsim: B** K**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Satıcı: TRV_TEKNOLOJİ

Yorum: memnun kaldım, sorunsuz alış veriş oldu.
Tarih: 31 Temmuz 2024
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR

Yorum: Aralık ayında aldım tv yi çok güzel kırık gelmedi paketlemesi iyidiözellikleri çok iyi tavsiye ederim tam bi f/p ürünü
İsim: Y** G**
Tarih: 27 Temmuz 2024

Yorum: iyi ki almışım
İsim: V** S**
Tarih: 24 Temmuz 2024
Satıcı: AYSE Teknoloji

Yorum: beklediğimden iyi çıktı TV , görüntü kalitesi, Google TV nin akıcılığısaydığım bir iki özellik sadece ,hiç düşünmeden alın derim ..
İsim: B** K**
Tarih: 18 Temmuz 2024

Yorum: Hızlı kargo , servisi de hızlıydı , bir gün sonra kurulum yapıldı .
İsim: G** K**
Tarih: 01 Haziran 2024
Satıcı: SS TEKNOLOJİ

Yorum: Çok güzel bir ürün
İsim: R** g**
Tarih: 30 Mayıs 2024

Yorum: Baya araştırarak aldığım bir tv. Diğer firmaların modellerine de baktımama fiyat performans olarak buna karar verdim. 2 gün içerisinde elimeulaştı teşekkür ederim.
İsim: y** y**
Tarih: 25 Mayıs 2024

Yorum: Muhteşem bir televizyon herkese tavsiye ederim
İsim: U** Ö**
Tarih: 13 Mayıs 2024

Yorum: Ürün güzel tavsiye ederim gerçekten fiyat performans ürünü görüntükalitesi çok güzel tavsiye ederim bu elektronik işi şans işi bunuunutmayalım en iyi markalar bile sizi canınızdan bezdire bilir en kötümarkayı yıllarca kullana bilir siniz oda sizin kullanmanıza veşansınıza kalmış
İsim: ÜZEYİR D.
Tarih: 26 Nisan 2024

Yorum: Renkler harika kalite güzel
Tarih: 25 Şubat 2024

Yorum: Ekranın büyüklük parlaklık işlevsellik yerinde alınabilir bir model
İsim: C** A**
Tarih: 17 Şubat 2024

Yorum: Ürün beklentilerimi tam karşıladı eksiksiz ve hasarsız olarak teslimaldım. f/p ürünü teşekkürler trenyol internetten tv almaya korkaraksipariş vermiştim ama Allaha şükür problem yaşamadım.
İsim: M** K**
Tarih: 06 Aralık 2023

Yorum: Ürün çok güzel görüntü mükemmel ses de harika çok araştırdım yanıltmadıarayüzün kullanımı harika satıcıya tcl e ve servisimize çok teşekkürlerçok özenliydi çok teşekkürler
İsim: Fatma K.
Tarih: 30 Kasım 2023

Yorum: güzel, fena değil. sadece browser ile gezerken biraz takılma yapıyor.ama Netflix YouTube vs sıkıntısız çalışıyor 2 haftadır
Tarih: 30 Kasım 2023

Yorum: Trendyol satıcısına çok teşekkür ederim. Kargo hızlı servis hızlı.televizyonun kalitesine gelince tavsiye üzerine aldım iyi ki almışım seskalitesi görüntü kalitesi çok iyi. en güzeli google play var istediğinuygulamayı yükle kullan. herkese iyi alışverişler...
İsim: B** Ç**
Tarih: 23 Kasım 2023

Yorum: TCL çok güzel tam bir fiyat performans ürünü 55' Tam salonuna göre oldu.
İsim: S** K**
Tarih: 20 Kasım 2023

Yorum: Renk ses muhteşem menü gayet kullanışlı 👍🏼
İsim: C** E**
Tarih: 18 Kasım 2023

Yorum: Mükemmel renkler çok canlı bir tv
İsim: B** Ç**
Tarih: 18 Kasım 2023

55C645 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: merhaba, televizyonda netfix ya da YouTube özelliği var mı?
Cevap: Merhaba, Netflix ve diğer dijital platform uygulamalarının hepsi mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: boyutları nedir
Cevap: Merhaba, Stantla Birlikte Set Boyutu (G×Y×D)402X1167X1894(mm). İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba ürün işletim sistemi kaç gigabyte RAM var ve hafızası ne kadar istediğiniz uygulamaları indirebiliyor muyuz
Cevap: Merhaba, ürünün RAM kapasitesi 2 GB, dahili depolaması 16 GB'tır. Üründe minimum sistem gereksinimlerini sağlayan bütün oyunları oynayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba farklı sitelerde ekran hızı 120 Hz deniyor doğru mu
Cevap: Merhaba, ürünün yenileme hızı 50/60 Hz'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba ürün açıklamasında qled diyor ama özelliklerde demiyor neden?
Cevap: Merhaba, değerli fikriniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ilgili ekiplerimiz ile paylaşılmıştır. Teşekkür ederiz.

Soru: merhaba, telefondan ekrana yansıtma özelliği var mı varsa nasıl yapabilirim
Cevap: Merhaba, üründe ekran yansıtma özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kulaklık hediyesi varmı ürün yanında
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Hediye seçeneğimiz şu an için bulunmuyor.

Soru: PS4 bağlanır mı
Cevap: Merhaba, üründe HDMI girişi mevcut olup HDMI girişi desteği mevcut olan cihazlar ile uyumludur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: akıllı kumanda mevcut müdür sesli komut sistemi var midir
Cevap: Merhaba, üründe akıllı kumanda mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: televizyonda eternet, wifi baglanti özelliği var mı ? USB girişi yok sanırım
Cevap: Merhaba, üründe dahili Wi-Fi mevcuttur. Üründe USB 2.0 ve USB 3.2 Gen 1 (3.0) girişi mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: tv Google smart diye geçiyor işletim sistemi tizen. android değil mi işletim sistemi?
Cevap: Merhaba, ürünün işletim sistemi Android TV'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ürünün işletim sistemi nedir android mi smartmi hangisi
Cevap: Merhaba, ürünün işletim sistemi Android TV'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba, duvar askı Aparatı kutu içerisinden çıkıyor mu? Harici mi almamız gerekiyor
Cevap: Ayrı olarak mağazamızdan satın alabilirsiniz efendim

Soru: Merhaba, üründe ücretsiz kurulum varımdır.
Cevap: Merhaba, ürün kurulumu için yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Kulaklık giriş varmı yani aux girişi bide akıllı kumandamı
Cevap: Merhaba, üründe USB 2.0 ve USB 3.2 Gen 1 (3.0) girişi mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ÜRÜNDE AKILLI KUMANDA VARMI ACABA
Cevap: Merhaba, üründe akıllı kumanda mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ürün yanında kulaklık hediyesi mevcut mu ?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Hediye seçeneğimiz şu an için bulunmuyor.

Soru: Duvara montaj yapılır mı içinden çıkıyormu aparatı
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde askı aparatı bulunmamaktadır. 2 yıl Resmi Distribütör Garantilidir. Ürün kurulumu için yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba duvara asılabilir mi ve PlayStation 4 uyumlumu
Cevap: Merhaba,VESA Duvar Montaj Desteği (300x200 mm) mevcuttur. Üründe HDMI girişi mevcut olup HDMI girişi desteği mevcut olan cihazlar ile uyumludur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Kurulum için Hatay İskenderunda yetkili servisi varmı.
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Resmi Distribütör Garantilidir. Yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

55C645 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

55C645 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV En Uygun Satış Linki