55 GHU 7505 B 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah En Düşük Fiyat Nerede-

Gulnur

Bilgili
55 GHU 7505 B 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Fiyatına Göre Alınır Mı?
55 GHU 7505 B 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Şu Andaki Değeri 19985.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

55 GHU 7505 B 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Kullanıcı Yorumları Nasıl?

55 GHU 7505 B 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Hakkında yaklaşık 15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .

55 GHU 7505 B 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Ürün Bilgisi

55 GHU 7505 B 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Ürününün Satıcısı, Grundig 55 GHU 7505 B 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah ürününü 19985.0 Tl'den Satılmaktadır.

55 GHU 7505 B 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Yorumlar Ve Değerlendirmeler
19985.0 Tl ye satışta olan 55 GHU 7505 B 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9

Yorum: Ürün a kalite bir üründür. Görüntü kalitesi olarak gerek işlemci olarakkesinlikle tavsiye edeceğim bir üründür.
İsim: **** ****
Tarih: 18 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Özbay İletişim Teknolojileri

Yorum: Ürünü alalı 2 ay oldu. Kaliteli olduğunu düşünüyorum. Şimdiye kadar binşükür ki hiç bir problemle karşılaşmadık. Ürün kalitesi de güzel.Görüntü kalitesi güzel. Ses yönünden çok iyi bence. Şimdilik memnunum.Maşallah diyeyim.
İsim: H** Ş**
Tarih: 22 Şubat 2024
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ

Yorum: Gayet güzel
İsim: Z** B** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 19 Ocak 2024

Yorum: çok memnunuz kaliteli gayet iyi biz çok sevdik sağlam ve hızlı teslimedildi kurulumda hemen oldu
İsim: L** G**
Tarih: 11 Ocak 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: şüphelerim vardı. on numara tv. siddetle tavsiye ederim.
İsim: A** D**
Tarih: 16 Kasım 2023

Yorum: Görüntü kalitesi ve büyüklüğü çok iyi
İsim: Ç** A**
Tarih: 09 Ekim 2023
Satıcı: idealshoping

Yorum: ürünü 4 ay önce almıştım çok iyi servisi de gününde gelip kurdu fiyatınagöre güzel bi ürün sadece kanal değiştirmesi yavaş onun dışında bi sorun yok
Tarih: 05 Ağustos 2024

Yorum: Görüntü kalitesi güzel f/p
Tarih: 04 Nisan 2024
Satıcı: F2G_Tech

Yorum: Fiyatının üzerinde performans veren bir ürün.Boyut olarakbeklediğimizden büyük geldi ama görüntü kalitesi ve ses sistemi baya iyibence.Tek olumsuz tarafı kanal gecislerinin biraz yavaş olması
İsim: B** Ş**
Tarih: 15 Şubat 2024

Yorum: Tam fiyat performans ürünü beklentinizi bilerek almanızı tavsiye ederimkanal geçişleri çok hızlı değil ürün kurulumunu Arçelik yapıyor uydukablonuz hatta ucundaki ismini unuttuğum demiri bile hazır olmalı yoksakurulum yapmıyorlar bilginiz olsun
İsim: Mustafa E.
Tarih: 26 Kasım 2023

Yorum: ürün yenigeldi ama keliteli gibi duruyor ben sadece servisi 235 TL kurumücreti aldı onu anlamadım ürünü benaçarsam garantisı olmuyor oyüzdenservis gelmek zorunda niye bu parayıaldılar bilmiyorum çoğu firma kurumparası almıyor
Tarih: 23 Eylül 2023
Satıcı: Teknosa

Yorum: İNANILMAZ GÜZEL KALİTESİNE GÖRE UCUZ BİLE DİYEBİLİRİZ :) 2 güne geldiertesi gün servis geldi ve duvara monte edildi ücret de istenmedi harikakesinlikle tavsiye ederim
İsim: Bilal G.
Tarih: 09 Ekim 2023

55 GHU 7505 B 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: 2 ayak arasi olcu nedir?
Cevap: ekran genişliği 123 cm dir. iki ayak ayarası genişliği belirtilmediğinden net bilgi veremiyoruz ancak tahmini iki ayak arası 90-100 cm civarındadır

Soru: akullu kumandasivarmu
Cevap: Merhaba, ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba kurulum için gelen servis ücretli mi
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz kurulum ücretsizdir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Duvar aski aparatı varmidır yoksa ekletilebilirmi.
Cevap: Merhaba, içinden Aslı aparatı çıkmıyor ama siz alıp duvara asabilirsiniz. Saygılarımla

Soru: Üründe flash bellek girişi mevcut mu
Cevap: Merhaba efendim mevcuttur

Soru: ürün askı duvar aparatı dahilmi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Kutu içeriğinde duvar askı aparatı mevcut değildir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: merhaba bu ürünün neresi beyaz
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: servis olarak beko ile mi çalışıyorsunuz ve kurulum yapılıyor mu servis tarafından?
Cevap: merhaba Grundig yetkili servisi

Soru: Netfilix var mı
Cevap: Evet netflix çakılı modül

Soru: Android var mı bu modelde
Cevap: merhaba Smart TV dir

Soru: model yılı? garanti süresi nedir?
Cevap: selamlar tahmini 22-25 cm olmalı net bilgiyi yetkili servisten alabilirsiniz

Soru: Peki ilerde bi sorun yaşadığımız zaman nerenin servisine göstereceğiz
Cevap: grundıng arçelik beko ürünüdür orayı arasanız hiç bir problem olmaz

Soru: Uygulama yükleniyor mu? Mesela iptv
Cevap: yükleme yapılıyor efendim

Soru: Android yazıyor özellikler de
Cevap: 55 GHU 7505 B 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah

Soru: şu anda eliniz bu ürün varmi
Cevap: Merhaba yayinda olan her urunumuz kendi stogumuzdur. Eger sepete eklenebiliyorsa stok mevcut.

Soru: merhaba üründe. Dolby vision Dolby atmos özellikleri varmı acaba
Cevap: Yok efendim

Soru: Kumanda da konuşma var mı bide arkada led ışık var mı??
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: ekran yansıtma özelliği varmı ürünü kim kuracak servis gelecekmi
Cevap: Ekran yansıtma var efendim ve Arçelik Beko servisi tarafından kurulum yapılması lazım

Soru: merhaba bu üründe yansıtma özelliği var mı acaba
Cevap: Merhabalar ürün ile ilgili bilgi, garanti, kurulum ve teknik özellikler hakkında detaylı Bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: beyaz çerçeve 32 inç varmı?
Cevap: merhaba stoklarımızda yok maalesef

55 GHU 7505 B 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

55 GHU 7505 B 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah En Uygun Satış Linki