55 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Alınmaya Değer Mi-

PeriSesleri

Bilgili
55 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
55 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Şu Andaki Fiyatı 17449.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

55 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

55 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Hakkında yaklaşık 100 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

55 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Ürün Açıklaması

55 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Ürününün Satıcısı, Grundig 55 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv ürününü 17449.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

55 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Ürün Hakkındaki Yorumlar
17449.0 Tl ye satışta olan 55 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
100 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: görüntü kalitesi çok güzel herkeze tavsiye ederim
İsim: M** G**
Tarih: 03 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Grundig Türkiye

Yorum: çok güzel indirimde almıştım
İsim: R** T**
Tarih: 25 Mart 2024

Yorum: fiyat çok iyi zaten TV iyi teslimat süresi iyi
İsim: **** ****
Tarih: 08 Mart 2024

Yorum: Bence gayet güzel ses kalitesi de iyi büyüklüğü ideal ♥️
İsim: H** C**
Tarih: 24 Ocak 2024
Satıcı: SEFA TİCARET DTM

Yorum: indirimdeyken aldım süperrr
İsim: h** b**
Tarih: 11 Ocak 2024

Yorum: Çeyizime aldım daha kurmadık
İsim: E** M**
Tarih: 05 Aralık 2023

Yorum: Gayet güzel bir televizyon çok beğendim
İsim: K** Ö**
Tarih: 03 Aralık 2023

Yorum: Gerçekten kalitesine diyecek yok almadan önce ısrarla sordum Android midiye. Evet Android tv. Alacaklara hiç beklemeyin alın derim.
İsim: E** A**
Tarih: 01 Aralık 2023

Yorum: görüntü ve ses kalitesi mikemmel tereddütte kalmayın alın pişman olmassınız😉
İsim: M** Ş**
Tarih: 30 Kasım 2023

Yorum: Çok araştırdım yorumlarıda okudum ve gerçekten bu televizyonu alankişiler yorumlarında haklılarmış. Ürün gerçekten fiyatını karşılıyorgünümüz şartlarında, televizyonun sesine özellikle bayıldım. Bendetavsiye ederim.
İsim: m** ö**
Tarih: 29 Kasım 2023

Yorum: Hızlı kargo satıcıya teşekkürler
İsim: B** t**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Kasım 2023

Yorum: görüntü ses kalite fiyatına göre çok iyi ..sadece 58 inç alsaydım dedimbüyük tv seviyorum ..
İsim: Nilüfer Y.
Tarih: 16 Ekim 2023

Yorum: Bu ailecek aldığımız dördüncü grundig televizyon, çok memnunuz
Tarih: 06 Eylül 2024

Yorum: Kesinlikle alınır. Hariki bir fiyat/performans ürünü
İsim: A** E**
Tarih: 01 Eylül 2024

Yorum: 1 aydır izliyorum ürün çok iyi. daha fazla para ödeyip başka televizyonalmayın derim. çekilen video nun kalitesi ne kadar iyiyse televizyondahada iyi gösteriyor. yorumlara bakıp aldım. servis kendisi kuruyor.alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun.
İsim: Volkan k.
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: kalite ve fiyat performansı çok güzel. bu kalitede bu ürün vok uygunaldım valla.
İsim: A** Ç**
Tarih: 06 Ağustos 2024

Yorum: harika ürün elinize sağlık tavsiye ederim
İsim: m** y**
Tarih: 25 Temmuz 2024

Yorum: Ürün elime 3 günde ulaştı ve gayet iyi bir süreydi. Kurulum yaptırmadımçeyiz için almıştım. Ürünün aynısını 4 sene önce almıştım gayet güzelzaten kaliteli her ihtiyacınızı karşılıyor. Ancak resimde de göreceğinizüzere kutuda deforme var umarım ürüne zarar gelmemiştir. O yüzden 1 puankırdım. Almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.
İsim: A** T**
Tarih: 05 Temmuz 2024

Yorum: Ürünü 1 seneye yakındır kullanıyorum cihaz mükemmel baya büyük
İsim: Y** K**
Tarih: 04 Temmuz 2024

Yorum: çok beğendim
İsim: ö** f** p**
Tarih: 21 Mayıs 2024

Yorum: çok güzel sağlam geldi
İsim: Ç** O**
Tarih: 16 Mayıs 2024

Yorum: tam bir fiyat performans cihazı elime çok sağlam bir kargolama ileulaştı çok teşekkürler
İsim: S** k**
Tarih: 07 Mayıs 2024

Yorum: çok güzel kalite görüntü
Tarih: 26 Nisan 2024

Yorum: 20 günü gecti kullanıyorum mükemmel cok memnunum iyi ki almışım
İsim: N** P**
Tarih: 06 Nisan 2024

Yorum: çok hızlı teslimat çok güzel serviste gayet güzeldi ben çok memnunkaldım iyiki almışım
İsim: F** E**
Tarih: 30 Mart 2024

Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü tavsiye ederim
İsim: T** Ö**
Tarih: 20 Mart 2024

Yorum: harika bir ürün kaliteli
Tarih: 01 Mart 2024

Yorum: Tv 10 numara tam fiyat performans televizyonu
İsim: Emre B.
Tarih: 27 Şubat 2024

Yorum: fiyat performans ürünü 4 aydır kullanıyorum herangi bir sorunlakarşılaşmadım memnunum tavsiye ederim
İsim: m** y**
Tarih: 24 Şubat 2024

Yorum: Görüntü ve ses kalitesi süper
İsim: R** G**
Tarih: 10 Ocak 2024

55 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: 55 139 ekranmı
Cevap: 55 İnch 139 Ekran olmaktadır.

Soru: Ben oyun oynayabilir mıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz, 55 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv model ürünümüzde HDMI 2.0 bağlantısı aracılığıyla oyun konsollarınızı oynayabilirsiniz. Saygılarımızla, Grundig Turkiye

Soru: merhaba içinde akıllı sesli komut kumandası var mi bide PS4 bağlanıp rahatça oyun oynair mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz modelin kumandasında sesli komut tuşu mevcut değildir. Saygılarımızla. Grundig Türkiye.

Soru: boyutu kaç cm
Cevap: Değerli Müşterimiz, 55 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv model ürünümüzde genişlik 122.9 cm , yükseklik 77.4 cm, Derinlik 29.1 cm olarak belirtilmiştir. Saygılarımızla, Grundig Türkiye

Soru: Duvara asma aparatlari icinde cikiyor mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünler içerisinde askı aparatı mevcut değildir. Ancak ürünün ilk montajı için askı aparatını yetkili servisten talep etmeniz ve montajın yetkili servisimizce yapılması durumunda ücretsiz olarak, ilk montajdan sonra ise belli bir ücret karşılığında temin edilebilmektedir. Grundig Türkiye

Soru: Merhaba. Ürün enine kaç cm ve ayaklar arası kaç cm öğrenebilir miyim ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürünün iki ayak arası mesafesi 92,95 cmdir, ürünün genişliği 122,9 cmdir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Grundig Türkiye

Soru: android 14
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürünümüzün android sürümü 11 dir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Grundig Türkiye

Soru: Merhaba akıllı kumandası var mı ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün kumandasında sesli komut tuşu bulunmamaktadır. Cep telefonuna uygulama indirilerek sesli komut özelliği kullanılabilmektedir. Sağlıklı günler dileriz. Grundig Türkiye

Soru: Merhaba üründe netfılıx özelliği var mı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünümüz android modellerimizden olup, Google Store 'de bulunan uygulamaları indirebilirsiniz. Bilginize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Grundig Türkiye.

Soru: Kutu icerisinde asma aparatı mevcutmu
Cevap: Değerli Müşterimiz Ürünlerin içerisinde askı aparatı bulunmamaktadır. İlk montaj esnasın da askı aparatını yetkili servisten talep etmeniz ve montajın yetkili servisimizce yapılması durumunda ücretsiz olarak, ilk montajdan sonra ise belli bir ücret karşılığında temin edilebilmektedir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Saygılarımızla, Grundig Türkiye

Soru: Ps4 bağlanırmı??
Cevap: Değerli Müşterimiz, Belirtmiş olduğunuz cihazda HDMI 2.0 girişinden 3 adet bulunmaktadır. Saygılarımızla.

Soru: Ürünün kumandasının fotoğrafını gönderebilir misiniz
Cevap: Bu kısımdan fotoğraf iletimi sağlanamamaktadır

Soru: ambilight hangi markalarda var acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Diğer markalara hizmetimiz ve teknik bilgimiz bulunmamaktadır. Saygılarımızla.

Soru: ürün karma panelle mi uretilmiş? Ips ya da Va panel karisik midir yani? bilgi alabilir miyim.
Cevap: Değerli Müşterimiz, Net panel bilgisi ürünün arka etiketine göre verilebilmektedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Grundig Türkiye

Soru: YouTube ve neflix özelliği var mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, YouTube ve Neflix bulunmaktadır. Saygılarımzla

Soru: Ürünü aldıktan sonra bi sene veya iki sene kurulum yapmadan bekletebilirmiyim garantisi başlamadan yani çeyiz için alıcam bekletebilirmiyim evde
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünün 3 yıl içinde kurulum ile birlikte garantisinin başlatılmasını sağlayabilirsiniz. Saklama koşullarından kaynaklı üründe sorun oluşur ise garanti konusunda servisin kontrolü doğrultusunda işlem sağlanmaktadır. Saygılarımızla, Grundig Türkiye

Soru: duvara monte etme aparatı varmıdır
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünler içerisinde askı aparatı mevcut değildir. Ancak ürünün ilk montajı için askı aparatını yetkili servisten talep etmeniz ve montajın yetkili servisimizce yapılması durumunda ücretsiz olarak, ilk montajdan sonra ise belli bir ücret karşılığında temin edilebilmektedir. Grundig Türkiye,

Soru: Televizyon Cercevsizmi
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürünümüz çerçevesiz modeldir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Grundig Türkiye

Soru: slm üretim yılı nedir
Cevap: Merhabalar ürün hakkın daki tüm detayları sayfa üzerinden bulabilirsiniz

Soru: telefondan yasıtma oluyor mu ve televizyonda Google dan istediğimi indirebilir miyim
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz ürünümüz Android işletim sistemine sahiptir. Bu modellerimiz de cromecast özelliği ile ekran paylaşımı yapılabilmektedir. Bilgileriniz sunar, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla Grundig Türkiye

55 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

55 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv En Uygun Satış Linki