50tu9060ua 50- 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv Ürün Alınmaya Değer Mi-

Cansu

Bilgili
50tu9060ua 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
50tu9060ua 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv Şuanki Fiyatı Ne Kadar 20000.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

50tu9060ua 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

50tu9060ua 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

50tu9060ua 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv Ürün Detayları

50tu9060ua 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv Ürününün Satıcısı, Telefunken 50tu9060ua 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv ürününü 20000.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

50tu9060ua 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv Kullananlar
20000.0 Tl ye satışta olan 50tu9060ua 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Beklediğimden daha iyi. Kaliteli ve hızlıdır. Wi-Fi ile çok hızlı çalışıyor.
İsim: AMIN A. M. Q.
Tarih: 03 Nisan 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Güreller

Yorum: Çok kalın bir ürün
İsim: **** ****
Tarih: 25 Mayıs 2022
Satıcı: Güreller

Yorum: ürün güzel ancak yansıtma özelliği var diye seçerek almıştım gelenservis bile yapamadı ve sorularıma da yanıt veremedi televizyonu fazlatanımadığını söyledi biraz mod um düştü. oğlum onvo marka daha ucuza tvaldı onda bile yansıtma çok kolay yapılıyor.
İsim: A** B**
Tarih: 04 Kasım 2022
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Yorum: Ürün fiyatına göre çok iyi satıcı çok hozlı kargoladı başarılı şekildekurulum servisi tarafından yapıldı gayet menmunım teşekkürler ty ve satıcıya
İsim: Y** a**
Tarih: 11 Haziran 2022
Satıcı: İPEKYOL AVM

Yorum: Ürün yeni ulaştı elime sıkıntısız gayet güzel hızlı teslim edildi
İsim: a** u**
Tarih: 02 Aralık 2023
Satıcı: Irmak Mobilya

50tu9060ua 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Ürünüm geldi, kurulum için arayacaklar mı?
Cevap: Merhaba , Telefunken müşteri hizmetleri üzerinden kişisel bilgileriniz ile ücretsiz servis kurulum talebi oluşturmanız gerekmektedir. Telefon numarasını buradan paylaşamıyoruz.

Soru: stok kaç adet var acaba
Cevap: Son 2 adet

Soru: duvara monte mevcut mu
Cevap: Duvar aparatini ayrica temin etmelisiniz

Soru: Merhaba işletim sistemi Android mi?
Cevap: Merhaba değildir

Soru: wireless display yani telefonu yada bilgisayarı ekrana yansıtma özelliği varmıdır.
Cevap: Merhaba üretici adresinden sogutala bilirsiniz

Soru: Merhaba Google Chrome yüklenebilirmi aceba ?
Cevap: Merhaba yüklenebilir.

Soru: sa kaç adet stok var 8 adet lazım
Cevap: merhaba stok musaıttır efendım

Soru: merhaba ben bu televizyonu kullanıyorum şuan burdan almadım ama bilirsiniz diye sormak istedim. film falan izlerken kendiliğinden kapanıp açılıyor ne yapmak gerekiyor
Cevap: Merhaba Telefunken Türkiye Çağrı merkezinden destek almanızı rica ederiz.

Soru: Ürün Android mi yani istediğimiz uygulamayı yükleyebiliyor muyuz mesela İp tv yükleyemek istesem
Cevap: Merhaba smart tv dir her uygulama yüklenmez

Soru: 4K mi yoksa full HD?
Cevap: merhaba 4k efendım..

Soru: Görüntü kalitesi 4K ultra HD mi, full HD mi? Bilgilerde ve isminde aynı şey yazmıyor...
Cevap: Merhaba 4K dır. 3840x2160

Soru: İYİ GÜNLER KURULUMU YETKİLİ SERVİS Mİ YAPACAK EĞER ÖYLEYSE HANGİ SERVİSDİR BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM TESSEKUR
Cevap: MERHABA, VESTEL YETKİLİ SERVİSLERİ GARANTİSİNDEDİR. VESTEL ÇAĞRI MERKEZİNİ ARAYARAK KURULUM YAPTIRABİLİRSİNİZ.

Soru: Duvara monte etmek için aparatı var mi içinde
Cevap: Merhaba, kutu içeriğinde bulunmamaktadır.

Soru: merhaba aynı ürünün başka bir sitede çözünürlüğü daha yüksek gösteriyor sizden alacağım ama ürün çözünürlüğü sizde düşük görünce sizden gelen cevaba göre almak istiyorum 4k tv de 1980 çok düşük geldi bana doğrumu acaba .
Cevap: Telefunken official siteden net ve detaylı bilgi alabilirsiniz

Soru: netfiliks varmi dir
Cevap: Merhaba yüklenebilir.

50tu9060ua 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

50tu9060ua 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv En Uygun Satış Linki