50R857UQ 50- 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Alınması Gereken Bir Ürün Mü-

Zuleyha

Bilgili
50R857UQ 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
50R857UQ 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Şimdiki Fiyatı Ile 15076.74 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

50R857UQ 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

50R857UQ 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

50R857UQ 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Teknik Detaylar

50R857UQ 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Ürününün Satıcısı, Regal 50R857UQ 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV ürününü 15076.74 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

50R857UQ 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Hakkında Yapılan Yorumlar
15076.74 Tl ye satışta olan 50R857UQ 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: magazadan daha ucuz, memnunuz goruntu kalitesi guzel
İsim: d** ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 25 Temmuz 2022
Satıcı: OVA MAGAZALARI

Yorum: Bu fiyata iyi bir ürün fakat seste sorun oluyor
İsim: F** A**
Tarih: 10 Ocak 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Regal Kurumsal Mağaza

Yorum: guzel gıbı bı sıkıntı yok.sag saglım geldı montajı yapıldı.2gun içindeherseyı ile hazır durumda.begendık.
İsim: **** ****
Tarih: 02 Aralık 2022
Satıcı: İstereyon

Yorum: bespara etmez
Tarih: 10 Ekim 2022
Satıcı: İstereyon

Yorum: Urun güzel sorun cikmadi servis 2 saate kurdu satici ova ptt ilegöndermesi haricinde sorun yok pttde 4 gunde getirdi 1 gunde gelebilecekseyi .
Tarih: 11 Haziran 2022
Satıcı: OVA MAGAZALARI

50R857UQ 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: Android mi acaba
Cevap: Merhaba; smart özelliktedir. iyi günler

Soru: bayiniz var mı
Cevap: merhaba regal bayisiyiz efendim

Soru: merhaba ip tv yükleyebilirmiyiz android mi
Cevap: merhaba android

Soru: Ürün seri no nedir hocam panel tipini ogrenmek icin soruyorum ona gore alacağım.
Cevap: size hangi ürünü yollayacağımızı bilmediğimiz için öncesinde seri no veremiyoruz efendim

Soru: garantisini ve servis destegini regal mi sagliyor ? alinca kuruluma regal mi gelecek
Cevap: Evet efendim

Soru: Merhaba, 50R857UQR vardi bugun sabah alacaktik ama suan gorunmuyor, bu 50R857UQ ile fark nedir bunu alalim istiyoruz ?
Cevap: merhaba aynı ürün üretim yılı farklı efendim

Soru: sabah 7035 TL idi şimdi 7250 olmuş
Cevap: Zam gelmiş Efendim

Soru: Merhaba Dolby Vision ve Dolby Atmos özelliği var mı?
Cevap: lütfen müşteri hizmetlerini arayınız

Soru: YouTube Netflix gibi uygulamalar mevcut mu ?
Cevap: evet efendim mevcut

Soru: merhaba alsam bugün kargolanir mi acaba
Cevap: Evet efendim

Soru: 5g bağlantı desteği sağlıyor mu?
Cevap: merhabalar youtubeden ürün videolarını izleyerek detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz

Soru: enerji sınıfı ne
Cevap: Merhabalar; SDR Enerji Tüketim Sınıfı (A-G) F 9 / HDR Enerji Tüketim Sınıfı (A-G) G. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhabalar internet e bağlanmak için internet kablosu gerekiyormu
Cevap: Merhabalar Kablosuz Wi-Fi ile bağlanabilirsiniz efendim Saygılarımızla

Soru: Ürün qledmi Led mi
Cevap: Q LED Efendim

Soru: merhaba ürün sıfırmı teşhir mi ?
Cevap: Sıfır Efendim

Soru: an droid dgmi
Cevap: android değil ürün efendim

Soru: Merhabalar, Satışta olan ürünün panel üreticisi hangi firma acaba bildiğim kadarı ile bu modelde karma panel üretimi mevcut. Şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim
Cevap: merhabalar firma bilgisi mevcut değil elimizde lütfen vestel müşteri hizmetlarini arayınız

Soru: Ürün ile ilgili bir sıkıntıda sizle iletişim sağlamak zorunda mıyız , yoksa Regal yetkili servis arasak bize yardımcı olurlar mı , ürünü Erzincan a isteyeceğim , servis vs konusunda sorun olur mu, bir de kurulumu kim yapıyor ?
Cevap: Vestel servisi gelip kuruluyor Efendim

50R857UQ 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

50R857UQ 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV En Uygun Satış Linki