50PUS8807 50- 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Bu Ürünü Almalı Mı-

Nevin

Bilgili
50PUS8807 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV En Ucuzu Nerede Bulunur?
50PUS8807 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Güncel Satış Fiyatı 27899.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

50PUS8807 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Alanlar Memnun Mu?

50PUS8807 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yaklaşık 49 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

50PUS8807 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Teknik Detaylar

50PUS8807 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Philips 50PUS8807 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV ürününü 27899.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

50PUS8807 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Yorumlar Hakkında Bilgi
27899.0 Tl ye satışta olan 50PUS8807 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
49 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: ürün gerçekten fiyatının çok çok üstünde bir performansa sahip.beklediğimden cok daha iyi. kendi emsallerini topal bırakır. gördüğüm eniyi görüntü kalitesine sahip tv. özellikle oyunlarda başka seviye.
İsim: H** H** Ş**
Tarih: 23 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Galata Ticaret

Yorum: Kolay sepet çok teşekkürler
İsim: H** Ç**
Tarih: 14 Temmuz 2023
Satıcı: Kolaysepet

Yorum: MUAZZAM YAA ilk TV geldiğinde hic ellemedim kırık geliyor bazen diyeninsanlar gördüm bekledim Philips yetkili servisi aradım oh çok şükürsağlam geldi TV öyle iyi ki sanki canlı filmin icideyim Xbox series sile oynuyorum 4 k oynatmaz çok kötü olur diye Xbox series x alacaktımvazgectim onun yerine PC Alacağım TV tek kelime ile muazzam ya series siDevamını Oku
İsim: Emre A.
Tarih: 08 Temmuz 2023

Yorum: Ürün hemen kargolandı, sorunsuz. Cihaz da güzel 3 haftadır kullanıyorum.Sesi ve hızı gayet iyi, ambilight da hoş bir hava katıyor.
İsim: D** A**
Tarih: 21 Haziran 2023
Satıcı: THE NORTH STORE

Yorum: Çok güzel çok beğendik
İsim: N** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 06 Haziran 2023
Satıcı: BaltaShop

Yorum: 1 aydır kullanıyorum kesinlikle çok iyi, PlayStation 5 veya XBox SeriesS ve X ibu fiyata alınabilecek en iyi TV. HDMI 2.1 destekleyen bir kabloile 4k 120 Hz nın tadını sonuna kadar çıkarıyor sunuz
İsim: M** K**
Tarih: 02 Nisan 2023
Satıcı: Güleç Teknoloji

Yorum: mükemmel bir televizyon kesinlikle hiç düşünmeden alınabilir 120 hzolması ayrı bir güzel gördüğüm en hızlı kargolardan biriydi çok teşekkür ederim
İsim: **** ****
Tarih: 18 Şubat 2023
Satıcı: PAR Home&Tech

Yorum: beklentilerimi karşıladı kaliteli bir ürün
İsim: s** d**
Tarih: 13 Şubat 2023
Satıcı: TrendShop

Yorum: Gerçekten harika bir ürün ,ps5 konsolum için almıştım performansımuhteşem, kesinlikle tavsiye ederim
İsim: Ezgi K.
Tarih: 06 Şubat 2023

Yorum: 30.05.2023 tarihinde 16.500 e almıştım mükemmel televizyon 120 hz olmasıPS5 için mükemmel
İsim: S** Ç**
Tarih: 15 Kasım 2023
Satıcı: masaldenizi

Yorum: gayet güzel ürün
İsim: G** A**
Tarih: 20 Ekim 2023
Satıcı: F2G_Tech

Yorum: harika bir ürün emeği geçen herkese teşekkürler
İsim: T** E**
Tarih: 15 Ağustos 2023
Satıcı: DC Tekno Moda

Yorum: Çok güzel teşekkürler, kalite süper tavsiye ederim ve fiyatı çok uygun.Beko'da bu televizyon 25.000 TL hemen alın.
İsim: M** K**
Tarih: 19 Mayıs 2023

Yorum: Kumanda televizyondan daha çok elektrik tüketiyor her ay pil alıyorum
İsim: M** A**
Tarih: 29 Ocak 2023
Satıcı: Teknosa

Yorum: Piyasaya göre en iyi televizyon
İsim: E** N** C**
Tarih: 15 Aralık 2022

Yorum: Ambilight teknolojisi tvnin albesini artırıyor. 120 hz olması gerçektengüzel . Ips panel olduğundan dolayı her açıdan seyir keyfi var . Renklerdaha canlı . Diğer alt modellerinde va panel kullanılıyor va panellerinen büyük artısı siyah renkler gerçekten siyah ips panellerde bu siyahlıkbulunmuyor . Bir de ekranların 4 köşesinde de renk solması var aDevamını Oku
İsim: M** A** E**
Tarih: 21 Kasım 2022

Yorum: Ben çok detaycı birisi değilim.Hiç pixel testi felan yapmadım. Tv benimiçin on numara.Akşamları ambiligth süper oluyor. görselleri youtube4kdan çektim. Güncelleme: Televizyonda 1 sene sonrasında yatay çizgibelirdi. Servis değişim verdi. Satıcı stok yok diyor. Trendyola iadesüreci başalttım ne olacak bekliyoruz. Her türlü zarardayım. Bir dahaasla phDevamını Oku
İsim: Y** C**
Tarih: 28 Aralık 2023

Yorum: efsane bayıldık
İsim: y** E**
Tarih: 15 Eylül 2023
Satıcı: Owner

Yorum: Ürünü TV olarak değerlendirirsek bu fiyat bandında ürün güzel, 120 Hzpaneli ile öne geçiyor, herkese tavsiye ederim. Ambilight kullanmamdiyordum, şimdi onsuz olmaz diyorum adeta. Ürünü monitör olarakkullanmanızı ise PWM aydınlatma olduğu için tavsiye etmiyorum.
İsim: Halil A.
Tarih: 05 Eylül 2023
Satıcı: CEKLİMTECH

Yorum: Ürün gayet başarılı tam fiyat performans cihazı evdeki 2.ci Philipstelevizyonum bunu 120 hz olduğu için kendi odama aldım ve hem oyun hemtv olarak gayet başarılı
İsim: Serkan B.
Tarih: 06 Mayıs 2023
Satıcı: Binepo

Yorum: Büyük kardeşlerinin aksine miniLED değil, ama VA panel olduğu siyahlarsorun olmuyor. Tabi gene de düz arkaplanlarda (monitör tarzı kullanırımdiyorsanız) hafiften göze batıyor ama televizyon olmadığını unutmamaklazım. Ek olarak Trendyol'a harici sorunları çözdüğü için teşekkürederim :)
Tarih: 10 Mart 2023
Satıcı: Ucuza Yakalaa

Yorum: daha uygun bi fiyata almıstık cok özellikli ve yüksek çözünürlüklü bitelevizyon herhangi bi çizik kırığı yoktu 2 yıl garantili buna dikkat edin
İsim: Ş** T**
Tarih: 14 Şubat 2023
Satıcı: Zen Center

Yorum: Elime sağlam bir şekilde ulaştı kargolama hızıda gayet iyiydi teşekkür ederim
İsim: Tolga K.
Tarih: 13 Eylül 2023
Satıcı: Alvin Online

Yorum: Tv yi kurdular açılmıyor ıletısım numarası bırakırmısınız
İsim: Soner K.
Tarih: 04 Haziran 2023
Satıcı: PAR Home&Tech

Yorum: Ürün çık hızlı bir şekilde ve güvenli bir şekilde teslimedildi.Teknolojik özellikleri son sistem tavsiye ediyorum.
İsim: M** M**
Tarih: 27 Ocak 2023

Yorum: kargo sağlam hızlı bir şekilde geldi. Görüntü kalitesi olarakbeklentilerimin üzerinde bir netlik ve renk kontrastı var.
Tarih: 09 Ocak 2023
Satıcı: incehesap

Yorum: Satıcı çok ilgili tüm sorularımla ilgili direk cevap aldım ürün kargoyaverildi ertesigün sorunsuz teslim aldım.
Tarih: 16 Kasım 2022
Satıcı: Ahidenal

Yorum: philipsin servis ağı biraz sıkıntı. Bu yüzden her türlü riski alarakkutu açılımını ve kurulumunu ben yaptım. Ürün sağlam çıktı. Ürün hızlıgayet güzel ama pahalı geldi biraz. satıcı aynı gün ürünü kargaladi amakargo firması borusan lojistik biraz geç getirdi. umarım uzun yıllarsorunsuz kullanırız.
İsim: R** K**
Tarih: 22 Ağustos 2023
Satıcı: DC Tekno Moda

Yorum: Ürün güzel teşekkürler trendyol ve satıcıya.
İsim: Z** Ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Ağustos 2023
Satıcı: Ahidenal

Yorum: satıcı gayet kibar ve iyi niyetli satın aldığım tv yi 2 günde banaulaştırdı tv için yetkili servis talebinde bulundum ilçemizde olmadığıiçin 4 günde gelebileceğini söyledi şimdi tek derdimiz servis in gelipkurulum yapması ve tvde sorun varmı yokmu onu bize bildirmesi umarımtv de sorun çıkmaz da iade süreci tekrar bizi yormaz verdiğim puanphilipsDevamını Oku
İsim: vefa ş.
Tarih: 14 Haziran 2023
Satıcı: Galata Ticaret

50PUS8807 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Merak Edilenler

Soru: merhaba tv yi almayi düşünüyorum. teyit amaçlı sormak istiyorum, ürün sıfır 50pus8807 120 hz lik modeldir değil mi?
Cevap: Merhaba ürün kapalı kutusunda 120 Hz 4 HDMI 2 si 2.1 çıkış freesync

Soru: Merhaba, ürün 120 hz dimi? 60 hz ise almayacağım
Cevap: Merhaba yenileme hızı 120 HZ'dir.

Soru: Ambilight özelliği kapatılabiliyor mu ?
Cevap: Evet efendim

Soru: merhaba aynı ürün farklı sitelerde 60 hz olarak gözüküyor
Cevap: Merhabalar ana Hz 120 dir

Soru: Ürünü satın aldım, ürün kapalı kutu değil mi?
Cevap: Merhaba siparişiniz için teşekkürler.

Soru: Tek çekim görünüyor 50pus8807 yedi world kart kredi kartına peşin fiyatına 3 taksit oluyor mu acaba elektronik ürünlerde
Cevap: kart bilgilerini girdikten sonra sağ tarafta taksit bilgileri görünür efendim eğer çıkmıyorsa taksit olmuyor demektir efendim.

Soru: akıllı kumandalımı
Cevap: merhaba hayır akıllı kumanda değildir.

Soru: panel tipi va mı ips mi acaba
Cevap: Merhaba, ürünler hakkında en doğru bilgiyi üretici firmanın resmi sitesinden, müşteri hizmetlerinden veya yetkili servislerinden alabilirsiniz. Sizlere yanlış bilgi paylaşımı yapmamak adına bu konuda bilgi veremiyoruz. Firmanın Müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilirsiniz.

Soru: Sağ sola döne biliyormu
Cevap: Mrb Maalesef

Soru: ürün kapalı kutu mu yoksa teşhir mi
Cevap: Merhaba, teşhir ürünü satışımız yoktur. Ürün sıfır kapalı kutudadır.

Soru: Ürün kaç hz acaba
Cevap: 120 hzdir.

Soru: Phılıps Türkiye garantili mi ve kaç yıl, 50 inç 120 hz mi
Cevap: Merhaba, Ürün 2 yıl Philips Türkiye garantilidir. Teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: görüntü aktarma olayı var mı aceba telefondan
Cevap: Merhaba , mevcuttur efendim.

Soru: Yapıkredi bankası taksitli 9 fiadlari neder ebat olarak cm .... En ve.BOY NEDIR TŞKR
Cevap: Sepete atınca kontrol edebilirsiiniz

Soru: akıllı kumandası varmı
Cevap: ürün özelliklerinde yazdığı gibi efendim

Soru: tamamdır. sizin puan ortalamanız yüksek olduğu için sizi tercih ettim. Bide sizden bi ricam olacak. patpatlara sararak gönderirseniz çok memnun olurum. size güveniyorum.
Cevap: İlginize teşekkür ederiz. Gönderimimiz o şekildedir efendim.

Soru: Sıkıntı yaratır mı Garanti süresi falan nasıl işler. Bu markada orijinal olmayan ürünler piyasada mevcut mudur.
Cevap: 2 yıl Philips Türkiye garantisi mevcuttur efendim

Soru: Merhaba Philips tr garantili midir? Fiyatta indirim yapabilir misiniz? İyiçalışmalar
Cevap: merhaba Tüm ürünlerimiz Phılıps Türkiye Garantilidir.Fiyatımız yapabileceğimiz ekstra bir fiyat yoktur

Soru: merhaba tv yi almak istiyorum. almadan önce onylatmak için soruyorum.urun 120 hz hızında olan 50pus8807 model midir? urun teshir değildir deil mi?
Cevap: Ürün modeli 50PUS8807tir. Teşhir değildir.

Soru: Merhaba. Ürün kapalı kutu mu? Teşhir ürünü falan değil inşallah?
Cevap: Değerli Müşterimiz; Ürünler, üretici firma tarafından kapalı kutu ve garantili olarak tarafımıza ulaşmaktadır. Ürünlerimiz, sıfır ve kapalı kutu olarak gönderilmektedir.Ürün orijinaldir. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

50PUS8807 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

50PUS8807 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV En Uygun Satış Linki