Aydan
Bilgili
50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV En Düşük Fiyat Nerede?
50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Mevcut Fiyatı 21799.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Hakkında yaklaşık 71 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Teknik Detaylar
50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Ürününün Satıcısı, Philips 50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV ürününü 21799.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Kullanıcı Değerlendirmeleri
21799.0 Tl ye satışta olan 50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
71 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: mükemmel görūntū
İsim: E** A**
Tarih: 02 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Electronikpazar
Yorum: Her şeyi ile tatmin eden bir televizyon parasını sonuna kadar hak ediyor
İsim: D** A**
Tarih: 30 Eylül 2024
Satıcı: BOSCH PHİLİPS YETKİLİ BAYİ
Yorum: Televizyonu çok beğendim görüntüsü ses düzeni süper aynı zamanda androidoluşuda çok güzel dijital kanalların hepside mevcut çok memnun kaldımiyiki almışım tavsiye ederim
İsim: Ş** İ**
Tarih: 24 Eylül 2024
Satıcı: Kolaysepet
Yorum: Kesinlikle tavsiye ediyorum. Alın, aldırın
İsim: E** G**
Tarih: 31 Mart 2024
Satıcı: Trendyol
Yorum: 3 aydır kullanıyoruz. Cok memnunuz.
Tarih: 30 Mart 2024
Satıcı: Ozerpa Teknoloji
Yorum: Çok iyi ,süper çok beğendim sadece kumandası gereksiz büyük
İsim: Betül E.
Tarih: 28 Mart 2024
Satıcı: Owner
Yorum: çok güzel bir ürün teşekkürler
İsim: E** Ş**
Tarih: 20 Mart 2024
Yorum: Çok güzel televizyon.
İsim: P** Y**
Tarih: 19 Mart 2024
Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü. Philips garantisi çok beğendim.
İsim: Aynur C.
Tarih: 15 Mart 2024
Yorum: Süper Harika
İsim: **** ****
Tarih: 09 Mart 2024
Yorum: mükemmel bir TV tavsiye ederim
İsim: E** K**
Tarih: 03 Mart 2024
Yorum: Tek kelimeyle mükemmel
Yorum: Fiyat performans ürünü. Son derece kaliteli. Trendyol 3 günde ulaştırdı Denizliye.
Tarih: 29 Şubat 2024
Yorum: parasını sonuna kadar hak ediyor arkadaşlar
İsim: H** G**
Tarih: 24 Şubat 2024
Yorum: Ürün fiyatına göre iyi ama ben alınca 3000 tl indirim geldi üzüldüm
İsim: Teoman B.
Tarih: 20 Şubat 2024
Satıcı: Buys
Yorum: Ürün için teşekkür ederim Philips marka güzel gönül rahatlığıylaalabilirsiniz. Trendyol satıcısı hangi ürünü alırsam alım sürekli fiyatıdeğiştirip duruyor fiyatı sabit tutmadığı için 5.800 TL fazla almışoldum yani 5.800 TL zarar etmiş oldum
İsim: T** M**
Tarih: 17 Şubat 2024
Yorum: mükemmel renk kalitesi güzel görüntü net
İsim: h** s** c**
Tarih: 19 Ocak 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: sorunsuz ve hızlı teslimat, fiyat performans ürünü
Tarih: 17 Ocak 2024
Yorum: Gayet başarılı bir ürün. Görüntü ve ses kalitesi oldukça iyi. 3.5mizleme mesafesinden kullanıyoruz ideal oldu.
İsim: Arslan K. S.
Tarih: 14 Ocak 2024
Yorum: Çok güzel ürün beğnedik akıcı hızlı, sadece ambilight açık oldupundadışardan pavyon işletiyor gibi duruyoruz

İsim: İ** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Ocak 2024
Yorum: Henüz ürünü kullanmaya başlamadık fakat uzun bir araştırma sonucu tercihettik. Umarım sorun yaşamayız
İsim: Y** D**
Tarih: 29 Aralık 2023
Yorum: görüntü kalitesi renklerin canlılığı teslimat servis hepsi süperditeşekkürler emeğinize saglik
Tarih: 28 Aralık 2023
Yorum: Henüz açmadım servisi bekliyorum kurulum için yorumu güncellerimm
İsim: T** y** M**
Tarih: 31 Ekim 2023
Satıcı: izonline
Yorum: tv çok güzel
İsim: C** İ**
Tarih: 27 Temmuz 2024
Yorum: Gayet güzel ürün. Sadece eninin kalınlıgı bekledigimden fazla geldibana. Onun dışında sesi, renkleri ve kalitesi güzel. Tv eni incecikolsun gibi bi derdiniz yoksa güzel ürün alın derim.
Tarih: 11 Temmuz 2024
Satıcı: TRV_TEKNOLOJİ
Yorum: Sesi mükemmel hızlı kargoladılar görüntü kalitesi çok iyi önceden tv izlemiyormuşuz.
İsim: H** H** A**
Tarih: 27 Aralık 2023
Yorum: Fiyata göre iyi
Tarih: 19 Aralık 2023
Satıcı: Alvin Online
Yorum: Tod üzerinden beinsports 1 kanalını asla izleyemiyorsunuz.
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: ürün gayet güzel ,duvara askı aparatı kutu içeriğinde yok servis çokpara istiyor , internette TV in büyüklüğüne göre aparat bulunmaktadır
İsim: m** i**
Yorum: Ürünü kesinlikle tavsiye etmiyorum,sakın almayın paranıza yazık,öncekitelevizyonum hi-livel idi bundan yüz kat daha iyiydi.Almayın.
İsim: Ünal A.
50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Merak Edilenler Neler?
Soru: hangi kargo firmasıyla gönderim sagliyorsunuz
Cevap: Merhaba horoz lojistik ile gönderilmektedir
Soru: Hz 120 mi? Ve hafıza kaç gb? Ayrıca ekran çerçevesi metal mi?
Cevap: Merhaba, ürünün dahili depolama alanı 16 GB'dır. Ekran yenileme hızı 50/60 Hz. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Bu ürün kaç kilogram
Cevap: 12, 7. kg dir.
Soru: İyi günler bu televizyonda android özelligi varmı
Cevap: MERHABALAR EFENDİM EVET BULUNMAKTADIR
Soru: Ürün kodu tam olarak ne geçiyor 0 ambalajı açılmamış kutu gönderiyorsunuz değil mi hassas işler servisin kutuyu açmasını isterim
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürün hangi ilden gönderiliyor
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimiz depolarımızın uygunluğu ve stok durumuna göre size en yakın olan noktadan gönderilmektedir.
Soru: google tv varmı
Cevap: Merhaba, üründe Google, Play Store, Web Tarayıcısı gibi bir çok uygulama bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürün androıd mi Google tv varmıdır acaba
Cevap: Merhaba, ürün smart tv'dir. Üründe Google, Play Store, Web Tarayıcısı gibi bir çok uygulama bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Usb girişi var mı. Kablosuz wifi bağlantısı var mı
Cevap: Merhaba, üründe wifi özelliği mevcuttur. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhabalar ürün 2022 mi 2023 model mi
Cevap: Merhaba, ürünün model çıkış yılı 2023. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: iyi günler yenileme hızı kaçtır servis ücretsiz kurulumu varmıdır
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Philips TR garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz. Ekran yenileme hızı 50/60 Hz. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Kaça kaç cm oluyor bu
Cevap: Merhabalar , genişlik 1116.3 , yükseklik 715 mm. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba ürünün garantisi kutu açılımı yapılınca mi başlıyor? çeyiz için alıyoruz da 2 yıl sonra kullanmaya başlayacağız. kontrol amaçlı açarsak garanti süresi başlamış olur mu?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Philips TR Garantilidir. Dilerseniz yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhabalar. Akıllı kumanda mevcut mudur
Cevap: Merhaba, ürün akıllı kumandası ile birlikte gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba kurulum için ekip geliyor mu
Cevap: Tabi efendim yetkili servis gelip kurulum yapar
Soru: Hdmi 2.1 var mı?
Cevap: Merhaba, ürünümüzde 2.1 HDMI portu bulunuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: yetkili servis kurulum yapıyormu
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Philips TR Garantilidir. Dilerseniz yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba androd mi tv
Cevap: Evet androt ve Google tv
Soru: Ürünün Eni ve boyu kaç cm
Cevap: Merhaba, ürün 50" / 127 Ekrandır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürün PHİLİPİS 50PUS8508/62 SS4 modeli midir ?
Cevap: Merhaba, ürün 50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV. İlginize teşekkür ederiz.
50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Ürüne Ait Resimler
50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Mevcut Fiyatı 21799.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Hakkında yaklaşık 71 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Teknik Detaylar
50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Ürününün Satıcısı, Philips 50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV ürününü 21799.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Kullanıcı Değerlendirmeleri
21799.0 Tl ye satışta olan 50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
71 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: mükemmel görūntū
Tarih: 02 Mart 2024
Yorum: Her şeyi ile tatmin eden bir televizyon parasını sonuna kadar hak ediyor
İsim: D** A**
Tarih: 30 Eylül 2024
Yorum: Televizyonu çok beğendim görüntüsü ses düzeni süper aynı zamanda androidoluşuda çok güzel dijital kanalların hepside mevcut çok memnun kaldımiyiki almışım tavsiye ederim
İsim: Ş** İ**
Tarih: 24 Eylül 2024
Satıcı: Kolaysepet
Yorum: Kesinlikle tavsiye ediyorum. Alın, aldırın
İsim: E** G**
Tarih: 31 Mart 2024
Yorum: 3 aydır kullanıyoruz. Cok memnunuz.
Tarih: 30 Mart 2024
Yorum: Çok iyi ,süper çok beğendim sadece kumandası gereksiz büyük
İsim: Betül E.
Tarih: 28 Mart 2024
Satıcı: Owner
Yorum: çok güzel bir ürün teşekkürler
İsim: E** Ş**
Tarih: 20 Mart 2024
Yorum: Çok güzel televizyon.
İsim: P** Y**
Tarih: 19 Mart 2024
Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü. Philips garantisi çok beğendim.
İsim: Aynur C.
Yorum: Süper Harika
Tarih: 09 Mart 2024
Yorum: mükemmel bir TV tavsiye ederim
İsim: E** K**
Yorum: Tek kelimeyle mükemmel
Yorum: Fiyat performans ürünü. Son derece kaliteli. Trendyol 3 günde ulaştırdı Denizliye.
Yorum: parasını sonuna kadar hak ediyor arkadaşlar
İsim: H** G**
Tarih: 24 Şubat 2024
Yorum: Ürün fiyatına göre iyi ama ben alınca 3000 tl indirim geldi üzüldüm
İsim: Teoman B.
Tarih: 20 Şubat 2024
Satıcı: Buys
Yorum: Ürün için teşekkür ederim Philips marka güzel gönül rahatlığıylaalabilirsiniz. Trendyol satıcısı hangi ürünü alırsam alım sürekli fiyatıdeğiştirip duruyor fiyatı sabit tutmadığı için 5.800 TL fazla almışoldum yani 5.800 TL zarar etmiş oldum
İsim: T** M**
Tarih: 17 Şubat 2024
Yorum: mükemmel renk kalitesi güzel görüntü net
İsim: h** s** c**
Tarih: 19 Ocak 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: sorunsuz ve hızlı teslimat, fiyat performans ürünü
Tarih: 17 Ocak 2024
Yorum: Gayet başarılı bir ürün. Görüntü ve ses kalitesi oldukça iyi. 3.5mizleme mesafesinden kullanıyoruz ideal oldu.
İsim: Arslan K. S.
Tarih: 14 Ocak 2024
Yorum: Çok güzel ürün beğnedik akıcı hızlı, sadece ambilight açık oldupundadışardan pavyon işletiyor gibi duruyoruz
İsim: İ** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Ocak 2024
Yorum: Henüz ürünü kullanmaya başlamadık fakat uzun bir araştırma sonucu tercihettik. Umarım sorun yaşamayız
İsim: Y** D**
Tarih: 29 Aralık 2023
Yorum: görüntü kalitesi renklerin canlılığı teslimat servis hepsi süperditeşekkürler emeğinize saglik
Tarih: 28 Aralık 2023
Yorum: Henüz açmadım servisi bekliyorum kurulum için yorumu güncellerimm
İsim: T** y** M**
Tarih: 31 Ekim 2023
Satıcı: izonline
Yorum: tv çok güzel
İsim: C** İ**
Tarih: 27 Temmuz 2024
Yorum: Gayet güzel ürün. Sadece eninin kalınlıgı bekledigimden fazla geldibana. Onun dışında sesi, renkleri ve kalitesi güzel. Tv eni incecikolsun gibi bi derdiniz yoksa güzel ürün alın derim.
Tarih: 11 Temmuz 2024
Satıcı: TRV_TEKNOLOJİ
Yorum: Sesi mükemmel hızlı kargoladılar görüntü kalitesi çok iyi önceden tv izlemiyormuşuz.
İsim: H** H** A**
Tarih: 27 Aralık 2023
Yorum: Fiyata göre iyi
Tarih: 19 Aralık 2023
Satıcı: Alvin Online
Yorum: Tod üzerinden beinsports 1 kanalını asla izleyemiyorsunuz.
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: ürün gayet güzel ,duvara askı aparatı kutu içeriğinde yok servis çokpara istiyor , internette TV in büyüklüğüne göre aparat bulunmaktadır
İsim: m** i**
Yorum: Ürünü kesinlikle tavsiye etmiyorum,sakın almayın paranıza yazık,öncekitelevizyonum hi-livel idi bundan yüz kat daha iyiydi.Almayın.
İsim: Ünal A.
50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Merak Edilenler Neler?
Soru: hangi kargo firmasıyla gönderim sagliyorsunuz
Cevap: Merhaba horoz lojistik ile gönderilmektedir
Soru: Hz 120 mi? Ve hafıza kaç gb? Ayrıca ekran çerçevesi metal mi?
Cevap: Merhaba, ürünün dahili depolama alanı 16 GB'dır. Ekran yenileme hızı 50/60 Hz. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Bu ürün kaç kilogram
Cevap: 12, 7. kg dir.
Soru: İyi günler bu televizyonda android özelligi varmı
Cevap: MERHABALAR EFENDİM EVET BULUNMAKTADIR
Soru: Ürün kodu tam olarak ne geçiyor 0 ambalajı açılmamış kutu gönderiyorsunuz değil mi hassas işler servisin kutuyu açmasını isterim
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürün hangi ilden gönderiliyor
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimiz depolarımızın uygunluğu ve stok durumuna göre size en yakın olan noktadan gönderilmektedir.
Soru: google tv varmı
Cevap: Merhaba, üründe Google, Play Store, Web Tarayıcısı gibi bir çok uygulama bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürün androıd mi Google tv varmıdır acaba
Cevap: Merhaba, ürün smart tv'dir. Üründe Google, Play Store, Web Tarayıcısı gibi bir çok uygulama bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Usb girişi var mı. Kablosuz wifi bağlantısı var mı
Cevap: Merhaba, üründe wifi özelliği mevcuttur. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhabalar ürün 2022 mi 2023 model mi
Cevap: Merhaba, ürünün model çıkış yılı 2023. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: iyi günler yenileme hızı kaçtır servis ücretsiz kurulumu varmıdır
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Philips TR garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz. Ekran yenileme hızı 50/60 Hz. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Kaça kaç cm oluyor bu
Cevap: Merhabalar , genişlik 1116.3 , yükseklik 715 mm. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba ürünün garantisi kutu açılımı yapılınca mi başlıyor? çeyiz için alıyoruz da 2 yıl sonra kullanmaya başlayacağız. kontrol amaçlı açarsak garanti süresi başlamış olur mu?
Soru: Merhabalar. Akıllı kumanda mevcut mudur
Cevap: Merhaba, ürün akıllı kumandası ile birlikte gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba kurulum için ekip geliyor mu
Cevap: Tabi efendim yetkili servis gelip kurulum yapar
Soru: Hdmi 2.1 var mı?
Cevap: Merhaba, ürünümüzde 2.1 HDMI portu bulunuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: yetkili servis kurulum yapıyormu
Soru: merhaba androd mi tv
Cevap: Evet androt ve Google tv
Soru: Ürünün Eni ve boyu kaç cm
Cevap: Merhaba, ürün 50" / 127 Ekrandır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürün PHİLİPİS 50PUS8508/62 SS4 modeli midir ?
Cevap: Merhaba, ürün 50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV. İlginize teşekkür ederiz.
50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Ürüne Ait Resimler
50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV En Uygun Satış Linki
Philips 50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips 50PUS8508 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.