Belgin
Bilgili
50PUS8118/62 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV En Düşük Fiyat Nerede?
50PUS8118/62 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Şu Andaki Değeri 19270.0 Tl'den Satılmaktadır.
50PUS8118/62 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
50PUS8118/62 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6 .
50PUS8118/62 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Ürün Açıklaması
50PUS8118/62 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Philips 50PUS8118/62 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV ürününü 19270.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
50PUS8118/62 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Yorum Ve Değerlendirmeler
19270.0 Tl ye satışta olan 50PUS8118/62 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6
Yorum: bugün kurulumu yapıldı gerçekten çok güzel iyi çıkarsa yine alcam
İsim: o** ö**
Tarih: 01 Ekim 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MUTFAKCI
Yorum: İyiki almışım memnunum
İsim: H** S**
Tarih: 19 Eylül 2024
Satıcı: MegaTeknoloji
Yorum: çok güzel teşekkürler
İsim: O** Ö**
Tarih: 29 Temmuz 2024
Yorum: Daha önce aldım 10 Sene önce hiç arızalanmadı hala kullanıyorum inşallahBuda iyi çıkar
İsim: A** m** G**
Tarih: 22 Temmuz 2024
Yorum: televizyon fiyatına göre çok iyi ve hızlı geldi
İsim: **** ****
Tarih: 15 Ocak 2024
Satıcı: Teleskop
Yorum: 2gün önce tv geldi bugün servis kuruluşundan 1 saat sonra tv patır patırses çıkardıktan sonra tv sesi kesiliyor yardımcı olurmusunuz
İsim: f** k**
Tarih: 04 Ağustos 2024
Yorum: ilgili satıcı, onca soruma ragmen sabırla cevapladı,Ürün elime ulaştımemnun kaldım .teşekkür ederim
İsim: A** K**
Tarih: 20 Nisan 2024
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ
Yorum: Ürün hatalı geldi ses sisteminde sorun var
İsim: Y** Y**
Tarih: 17 Ağustos 2024
50PUS8118/62 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: arkasında ışıklandırması varmi
Cevap: Evet efendim
Soru: netfilix YouTube falan girilebiliyor mu
Cevap: Merhabalar, ürün smart TV'dir. Bütün uygulamaları kullanabilirsiniz. Söylediğiniz uygulamalar da ön yüklü gelmektedir.
Soru: Merhaba Kurulum Yapıyormusun ?
Cevap: Merhaba servis yapıyor kurulumu
Soru: merhaba kurulumunu siz mi yapiyorsunuz
Cevap: Merhaba philips servisi yapıyor
Soru: ürünü alsak paketini açıp sorun var mı diye kontrol etsek olur mu yoksa yetkili servisin mi açması gerekiyor?
Cevap: Servisin açması gerekiyor
Soru: otomatik güncellemeyi kapattım ancak sürekli güncelleme yazısı geliyor bende sonra yazısına tıklıyorum. iki gündür TV kapanıyor açılıyor kendi kendine bişeyler oluyor ne yapmalıyım
Cevap: Merhaba efendim, konu ie ilgili yetkili servis ile görüşebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba, ayaklar arası mesafe kaç cm dir? Teşekkürler.
Cevap: ürün teşhirimizde olmadığı için ölçü veremiyoruz efendim
Soru: merhaba 50Pus 7607 neyi ifade ediyor
Cevap: Ürünün kod numarasıdır efendim
Soru: Merhaba ürünün ekran yenileme hz kaç acaba?
Cevap: Merhaba, Ürünün yenileme hızı 50/60 Hz şeklindedir. İyi günler dileriz.
Soru: Android mi?
Cevap: Merhaba efendim, Ürün Smart TV'dir. Android tabanlı değildir. İyi günler dileriz.
Soru: arkasında ledli ışık var mı duvara yansıyan
Cevap: merhaba efendim var efendim
Soru: Ambılıght ne demek dir diğerinden farkı nedir acaba. bu üründe Ambılıght yazıyor doğrudur değilmi
Cevap: Ürünün içeriğinden detaylara ulasabilirsiniz
Soru: merhaba ürün hangi kargo ile geliyor
Cevap: HOROZ LOJİSTİK
Soru: internette varmı
Cevap: Var efendim
Soru: ÜRETİM YILI NEDİR ÖĞRENE BİLİRMİYİM
Cevap: 2023 yılı üretimlidir.
Soru: kumanda da sesli komut özellği bulunmakta mı?
Cevap: Merhabalar, Bu üründe sesli komut özelliği mevcuttur
Soru: Merhaba kurulumu servis mi yapıyor? ve Duvara monte kurdurabiliyor muyuz?
Cevap: MERHABA YETKİLİ SERVİS YAPIYOR EFENDİM
Soru: İnternet bağlantısı netflx YouTube varmı
Cevap: MERHABA VAR EFENDİM
Soru: Teşhir ürünmü
Cevap: Merhaba hayır
Soru: Resmi distribütör garantisi ne demek
Cevap: Merhaba philips ile görüşebilirsiniz
50PUS8118/62 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Görseller
50PUS8118/62 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
50PUS8118/62 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Şu Andaki Değeri 19270.0 Tl'den Satılmaktadır.
50PUS8118/62 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
50PUS8118/62 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6 .
50PUS8118/62 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Ürün Açıklaması
50PUS8118/62 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Philips 50PUS8118/62 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV ürününü 19270.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
50PUS8118/62 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Yorum Ve Değerlendirmeler
19270.0 Tl ye satışta olan 50PUS8118/62 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6
Yorum: bugün kurulumu yapıldı gerçekten çok güzel iyi çıkarsa yine alcam
İsim: o** ö**
Tarih: 01 Ekim 2024
Satıcı: MUTFAKCI
Yorum: İyiki almışım memnunum
İsim: H** S**
Tarih: 19 Eylül 2024
Yorum: çok güzel teşekkürler
İsim: O** Ö**
Tarih: 29 Temmuz 2024
Yorum: Daha önce aldım 10 Sene önce hiç arızalanmadı hala kullanıyorum inşallahBuda iyi çıkar
İsim: A** m** G**
Tarih: 22 Temmuz 2024
Yorum: televizyon fiyatına göre çok iyi ve hızlı geldi
İsim: **** ****
Tarih: 15 Ocak 2024
Satıcı: Teleskop
Yorum: 2gün önce tv geldi bugün servis kuruluşundan 1 saat sonra tv patır patırses çıkardıktan sonra tv sesi kesiliyor yardımcı olurmusunuz
İsim: f** k**
Tarih: 04 Ağustos 2024
Yorum: ilgili satıcı, onca soruma ragmen sabırla cevapladı,Ürün elime ulaştımemnun kaldım .teşekkür ederim
İsim: A** K**
Tarih: 20 Nisan 2024
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ
Yorum: Ürün hatalı geldi ses sisteminde sorun var
İsim: Y** Y**
Tarih: 17 Ağustos 2024
50PUS8118/62 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: arkasında ışıklandırması varmi
Cevap: Evet efendim
Soru: netfilix YouTube falan girilebiliyor mu
Cevap: Merhabalar, ürün smart TV'dir. Bütün uygulamaları kullanabilirsiniz. Söylediğiniz uygulamalar da ön yüklü gelmektedir.
Soru: Merhaba Kurulum Yapıyormusun ?
Cevap: Merhaba servis yapıyor kurulumu
Soru: merhaba kurulumunu siz mi yapiyorsunuz
Cevap: Merhaba philips servisi yapıyor
Soru: ürünü alsak paketini açıp sorun var mı diye kontrol etsek olur mu yoksa yetkili servisin mi açması gerekiyor?
Cevap: Servisin açması gerekiyor
Soru: otomatik güncellemeyi kapattım ancak sürekli güncelleme yazısı geliyor bende sonra yazısına tıklıyorum. iki gündür TV kapanıyor açılıyor kendi kendine bişeyler oluyor ne yapmalıyım
Cevap: Merhaba efendim, konu ie ilgili yetkili servis ile görüşebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba, ayaklar arası mesafe kaç cm dir? Teşekkürler.
Cevap: ürün teşhirimizde olmadığı için ölçü veremiyoruz efendim
Soru: merhaba 50Pus 7607 neyi ifade ediyor
Cevap: Ürünün kod numarasıdır efendim
Soru: Merhaba ürünün ekran yenileme hz kaç acaba?
Cevap: Merhaba, Ürünün yenileme hızı 50/60 Hz şeklindedir. İyi günler dileriz.
Soru: Android mi?
Cevap: Merhaba efendim, Ürün Smart TV'dir. Android tabanlı değildir. İyi günler dileriz.
Soru: arkasında ledli ışık var mı duvara yansıyan
Cevap: merhaba efendim var efendim
Soru: Ambılıght ne demek dir diğerinden farkı nedir acaba. bu üründe Ambılıght yazıyor doğrudur değilmi
Cevap: Ürünün içeriğinden detaylara ulasabilirsiniz
Soru: merhaba ürün hangi kargo ile geliyor
Cevap: HOROZ LOJİSTİK
Soru: internette varmı
Cevap: Var efendim
Soru: ÜRETİM YILI NEDİR ÖĞRENE BİLİRMİYİM
Cevap: 2023 yılı üretimlidir.
Soru: kumanda da sesli komut özellği bulunmakta mı?
Cevap: Merhabalar, Bu üründe sesli komut özelliği mevcuttur
Soru: Merhaba kurulumu servis mi yapıyor? ve Duvara monte kurdurabiliyor muyuz?
Cevap: MERHABA YETKİLİ SERVİS YAPIYOR EFENDİM
Soru: İnternet bağlantısı netflx YouTube varmı
Cevap: MERHABA VAR EFENDİM
Soru: Teşhir ürünmü
Cevap: Merhaba hayır
Soru: Resmi distribütör garantisi ne demek
Cevap: Merhaba philips ile görüşebilirsiniz
50PUS8118/62 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Görseller
50PUS8118/62 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV En Uygun Satış Linki
Philips 50PUS8118/62 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips 50PUS8118/62 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.