Zeliha
Bilgili
50PUS8108 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Ürün Alınmaya Değer Mi?
50PUS8108 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Güncel Fiyatı 19339.0 Tl'den Satılmaktadır.
50PUS8108 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Kullanıcılar Memnun Mu?
50PUS8108 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Hakkında yaklaşık 27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
50PUS8108 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Ürünün Detayları
50PUS8108 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Ürününün Satıcısı, Philips 50PUS8108 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV ürününü 19339.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
50PUS8108 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV En Son Yapılan Yorumlar
19339.0 Tl ye satışta olan 50PUS8108 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: LÜTFEN ÜRÜN TESLİM EDİLMEDEN TESLİM EDİLDİYE ÇEKMEYİN SİPARİŞİ.KARŞIMIZDA MUHATTAP YOK
İsim: B** Y**
Tarih: 01 Ekim 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: 4E1D Elektronik
Yorum: Tek Kelime Muhteşem
İsim: **** ****
Tarih: 21 Eylül 2024
Yorum: Ürün çok ama çok güzel uzun zamandır düşünüyordum iyiki almışım
İsim: c** ç**
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: Çok beğendik teşekkürler
İsim: K** S**
Tarih: 21 Haziran 2024
Satıcı: TRV_TEKNOLOJİ
Yorum: çok güzel çok beğendim ve Philips yetkili servisi gelip kurulumuyaptılar çok kibar ve detaylı şekilde anlattılar televizyon süpertereddüt ederek sipariş ettim ama maşallah mağazadan satın alıp gitmişgibi hiçbir sıkıntı yok tavsiye ederim flim izlemek için aliyosaniz çokkeyif heyecan verici bir cihaz pişman olmazsınız bu fırsatı kaçırmayın derim...
İsim: c** ö**
Tarih: 11 Mayıs 2024
Satıcı: teknosepeti
Yorum: Ürün hoşumuza gitti Led özelliği gayet güzel
İsim: engin a.
Tarih: 28 Nisan 2024
Satıcı: Trendyol
Yorum: kalite muhteşem Philips kalitesi
İsim: S** k** p**
Tarih: 13 Nisan 2024
Satıcı: novapazar
Yorum: ürünün görüntü kalitesi 4k olması gayet güzel. ambilight özelliği dezaten diğer markalarda bulunmayan bir özellik. lakin smart işletimsistemi TV yi biraz yavaşlatıyor. bir yıldızı o yüzden kirdim. uygulamamarketi de biraz gelismeli
İsim: E** T**
Tarih: 04 Şubat 2024
Yorum: Görüntü kalitesi çook çok iyi değil, parlak canlı ancak bilemedim biraznetlik sorunu var
İsim: S** E**
Tarih: 03 Mayıs 2024
Satıcı: MegaTeknoloji
Yorum: televizyon Philips kalitesi güzel sıkıntı yok internet bağlantısıgörüntü kalitesi iyi
Tarih: 01 Şubat 2024
Satıcı: incehesap
Yorum: Sony kalitesinden sonra Philips e geçmek biraz kötü oldu tv güzel amaçözünürlüğünü pek sevemedim
İsim: T** E**
Tarih: 25 Kasım 2023
Satıcı: TürkmenElektronik
Yorum: Philips tv kullanıcısı olarak tekrar Philips aldım ama eski televizyondaolan görüntü kalitesi ses kalitesi vs hiçbir özelliği eskisi gibideğil.Ürün hayal kırıklığı tavsiye etmem
İsim: F** U**
Tarih: 27 Mart 2024
Satıcı: Kolaysepet
Yorum: ürünün faturasını ivedi bir şekilde gönderebilir misiniz servis istiyor.
Tarih: 23 Kasım 2023
Yorum: Ben bu ürünü aldım sizden ama servisi kurumu da vardı kimile irtibatagecmem gerek li
İsim: M** Ö**
Tarih: 07 Şubat 2024
Satıcı: Turan tekno
Yorum: Ürün yeni geldi ama aldığıma pişman ekran açılmıyor servis yazılımhatası falan diyor ama çözüm gerçekten pişman etti aldığıma kesinlikleuzak durun
Tarih: 15 Kasım 2023
Satıcı: Cenur Elektronik CEM KARAMAN
50PUS8108 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Uygulama indirme olayı yokmu bunda acaba
Cevap: Merhaba, ürün Smart TV'dir. Play store mevcut değildir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Google play varmı
Cevap: Merhaba hayır yoktur.8508 ve 8808 modellerinden var.
Soru: YouTube Google Netflix varmı
Cevap: Merhabalar üründe wifi özelliği mevcut dilediğiniz panele giriş yapabilirsiniz.
Soru: Ürün teşhir ürünü mü?
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: içinden uydulumu
Cevap: Merhaba, dahili uydu alıcı mevcuttur iyi günler.
Soru: Merhaba. 50 inc 127 ekran ile 55 inc 139 ekran arasında kararsız kaldım. Rica etsem her ikisininde en cm olarak söyleyebilir misiniz ? En ölçüsüne göre seçmem gerekiyor
Cevap: Merhaba, 112 cm 50pus8108 - 123.5cm 55pus8108 ölçüleri iyi günler.
Soru: ürün kurulumunu kendimiz yaparsak garantiden çıkarmı
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Philips Türkiye garantilidir. Yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz
Soru: Merhaba ürün tam olarak kaç ekran
Cevap: 126cm 50 inç efendim
Soru: Merhaba 50pus8108/62 derken 62 ne demek acaba neyi ifade ediyor
Cevap: Merhaba,Türkiye montaj demektir.
Soru: duvara montajı oluyormu
Cevap: Merhaba evet
Soru: Merhaba cihaz kaç hz bide hdmı 2.1 varmıdır?
Cevap: Merhaba, cihaz 60 Hz ve HDMI 2.1 mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: İp tv yüklemebiliyormu ?
Cevap: Kendi marketinden uygun program indirip kullanabilirsiniz
Soru: merhaba bu tv de blogtut varmı
Cevap: Merhaba, üründe Bluetooth vardır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba 8108 modeli dimi bide teşhir değil dimi
Cevap: Ürünümüz sıfırdır.
Soru: Merhaba android mi
Cevap: Merhaba, ürün Smart TV'dir. Play store mevcut değildir. Keyifli Alışverişler Dileriz.
Soru: mrb. exen ve tabii digital platformları icinde yüklümüdür?
Cevap: Hayır efendim değildir
Soru: androidli mi googleplaystore var mı
Cevap: Merhaba, ürün Smart TV'dir. Play store mevcut değildir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: merhaba urunu duvara monte edicek aparatida varmi acaba kutuda tesekkurler
Cevap: Merhabalar kutudan mevcut değil, Philip's yetkili servisten temin edebilirsiniz.
Soru: Ps5 kaldırıyor mu
Cevap: Merhaba hayır 8808 serileri kaldırır.
Soru: play store varmı ya da Google
Cevap: Merhabalar play stor mevcut değil, google mevcut.
50PUS8108 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Ürüne Ait Resimler
50PUS8108 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
50PUS8108 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Güncel Fiyatı 19339.0 Tl'den Satılmaktadır.
50PUS8108 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Kullanıcılar Memnun Mu?
50PUS8108 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Hakkında yaklaşık 27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
50PUS8108 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Ürünün Detayları
50PUS8108 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Ürününün Satıcısı, Philips 50PUS8108 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV ürününü 19339.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
50PUS8108 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV En Son Yapılan Yorumlar
19339.0 Tl ye satışta olan 50PUS8108 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: LÜTFEN ÜRÜN TESLİM EDİLMEDEN TESLİM EDİLDİYE ÇEKMEYİN SİPARİŞİ.KARŞIMIZDA MUHATTAP YOK
İsim: B** Y**
Tarih: 01 Ekim 2024
Yorum: Tek Kelime Muhteşem
Tarih: 21 Eylül 2024
Yorum: Ürün çok ama çok güzel uzun zamandır düşünüyordum iyiki almışım
İsim: c** ç**
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: Çok beğendik teşekkürler
İsim: K** S**
Tarih: 21 Haziran 2024
Satıcı: TRV_TEKNOLOJİ
Yorum: çok güzel çok beğendim ve Philips yetkili servisi gelip kurulumuyaptılar çok kibar ve detaylı şekilde anlattılar televizyon süpertereddüt ederek sipariş ettim ama maşallah mağazadan satın alıp gitmişgibi hiçbir sıkıntı yok tavsiye ederim flim izlemek için aliyosaniz çokkeyif heyecan verici bir cihaz pişman olmazsınız bu fırsatı kaçırmayın derim...
İsim: c** ö**
Tarih: 11 Mayıs 2024
Satıcı: teknosepeti
Yorum: Ürün hoşumuza gitti Led özelliği gayet güzel
İsim: engin a.
Tarih: 28 Nisan 2024
Yorum: kalite muhteşem Philips kalitesi
İsim: S** k** p**
Tarih: 13 Nisan 2024
Yorum: ürünün görüntü kalitesi 4k olması gayet güzel. ambilight özelliği dezaten diğer markalarda bulunmayan bir özellik. lakin smart işletimsistemi TV yi biraz yavaşlatıyor. bir yıldızı o yüzden kirdim. uygulamamarketi de biraz gelismeli
Tarih: 04 Şubat 2024
Yorum: Görüntü kalitesi çook çok iyi değil, parlak canlı ancak bilemedim biraznetlik sorunu var
İsim: S** E**
Tarih: 03 Mayıs 2024
Satıcı: MegaTeknoloji
Yorum: televizyon Philips kalitesi güzel sıkıntı yok internet bağlantısıgörüntü kalitesi iyi
Tarih: 01 Şubat 2024
Satıcı: incehesap
Yorum: Sony kalitesinden sonra Philips e geçmek biraz kötü oldu tv güzel amaçözünürlüğünü pek sevemedim
İsim: T** E**
Tarih: 25 Kasım 2023
Satıcı: TürkmenElektronik
Yorum: Philips tv kullanıcısı olarak tekrar Philips aldım ama eski televizyondaolan görüntü kalitesi ses kalitesi vs hiçbir özelliği eskisi gibideğil.Ürün hayal kırıklığı tavsiye etmem
İsim: F** U**
Tarih: 27 Mart 2024
Satıcı: Kolaysepet
Yorum: ürünün faturasını ivedi bir şekilde gönderebilir misiniz servis istiyor.
Tarih: 23 Kasım 2023
Yorum: Ben bu ürünü aldım sizden ama servisi kurumu da vardı kimile irtibatagecmem gerek li
İsim: M** Ö**
Tarih: 07 Şubat 2024
Satıcı: Turan tekno
Yorum: Ürün yeni geldi ama aldığıma pişman ekran açılmıyor servis yazılımhatası falan diyor ama çözüm gerçekten pişman etti aldığıma kesinlikleuzak durun
Tarih: 15 Kasım 2023
Satıcı: Cenur Elektronik CEM KARAMAN
50PUS8108 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Uygulama indirme olayı yokmu bunda acaba
Soru: Google play varmı
Cevap: Merhaba hayır yoktur.8508 ve 8808 modellerinden var.
Soru: YouTube Google Netflix varmı
Cevap: Merhabalar üründe wifi özelliği mevcut dilediğiniz panele giriş yapabilirsiniz.
Soru: Ürün teşhir ürünü mü?
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: içinden uydulumu
Cevap: Merhaba, dahili uydu alıcı mevcuttur iyi günler.
Soru: Merhaba. 50 inc 127 ekran ile 55 inc 139 ekran arasında kararsız kaldım. Rica etsem her ikisininde en cm olarak söyleyebilir misiniz ? En ölçüsüne göre seçmem gerekiyor
Cevap: Merhaba, 112 cm 50pus8108 - 123.5cm 55pus8108 ölçüleri iyi günler.
Soru: ürün kurulumunu kendimiz yaparsak garantiden çıkarmı
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Philips Türkiye garantilidir. Yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz
Soru: Merhaba ürün tam olarak kaç ekran
Cevap: 126cm 50 inç efendim
Soru: Merhaba 50pus8108/62 derken 62 ne demek acaba neyi ifade ediyor
Cevap: Merhaba,Türkiye montaj demektir.
Soru: duvara montajı oluyormu
Cevap: Merhaba evet
Soru: Merhaba cihaz kaç hz bide hdmı 2.1 varmıdır?
Cevap: Merhaba, cihaz 60 Hz ve HDMI 2.1 mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: İp tv yüklemebiliyormu ?
Cevap: Kendi marketinden uygun program indirip kullanabilirsiniz
Soru: merhaba bu tv de blogtut varmı
Cevap: Merhaba, üründe Bluetooth vardır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba 8108 modeli dimi bide teşhir değil dimi
Cevap: Ürünümüz sıfırdır.
Soru: Merhaba android mi
Cevap: Merhaba, ürün Smart TV'dir. Play store mevcut değildir. Keyifli Alışverişler Dileriz.
Soru: mrb. exen ve tabii digital platformları icinde yüklümüdür?
Cevap: Hayır efendim değildir
Soru: androidli mi googleplaystore var mı
Soru: merhaba urunu duvara monte edicek aparatida varmi acaba kutuda tesekkurler
Cevap: Merhabalar kutudan mevcut değil, Philip's yetkili servisten temin edebilirsiniz.
Soru: Ps5 kaldırıyor mu
Cevap: Merhaba hayır 8808 serileri kaldırır.
Soru: play store varmı ya da Google
Cevap: Merhabalar play stor mevcut değil, google mevcut.
50PUS8108 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Ürüne Ait Resimler
50PUS8108 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV En Uygun Satış Linki
Philips 50PUS8108 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips 50PUS8108 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.