Peri
Bilgili
50PUS7956 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Alınmaya Değer Mi?
50PUS7956 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Şimdiki Fiyatı Ile 27000.0 Tl'den Satılmaktadır.
50PUS7956 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Memnuniyet Durumu Nedir?
50PUS7956 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yaklaşık 42 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
50PUS7956 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Detaylı Açıklama
50PUS7956 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Philips 50PUS7956 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV ürününü 27000.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
50PUS7956 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV En Son Yapılan Yorumlar
27000.0 Tl ye satışta olan 50PUS7956 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
42 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: 10 Numara 5 Yıldız
İsim: B** G**
Tarih: 18 Mart 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Gizerler
Yorum: ambilight ozelligi ile harika bir tv, tavsiye ederim
İsim: Ece Ö. V.
Tarih: 04 Şubat 2023
Satıcı: Trendycom
Yorum: çok güzel, ses ve görüntü kalitesi çok iyi
İsim: R** Y**
Tarih: 14 Ocak 2023
Satıcı: Savran dtm
Yorum: cok memnun kaldim
İsim: P** G**
Tarih: 06 Ağustos 2023
Satıcı: daily trend
Yorum: Çok güzel. Ses kalitesi de iyi. Görüntü de iyi. YouTube, netflix var.Android olduğu için istediğiniz uygulamayı indirebiliyorsunuz. Arkayarenk yansıtma olayı da çok iyi
İsim: G** B** U**
Tarih: 25 Nisan 2023
Satıcı: BOSCH PHİLİPS YETKİLİ BAYİ
Yorum: daha deneyemedim aldım duruyor
İsim: M** Ş**
Tarih: 16 Nisan 2023
Yorum: Çok güzel sorunsuz
İsim: B** S**
Tarih: 12 Nisan 2023
Satıcı: revnaonline
Yorum: çok güzel herkese tafsiye ederim
İsim: E** K**
Tarih: 05 Nisan 2023
Yorum: ürün çok iyi
İsim: A** K**
Tarih: 09 Şubat 2023
Yorum: Görüntü kalitesi güzel LED’leri çok şık duruyor
İsim: e** m**
Tarih: 22 Ocak 2023
Satıcı: DEMPO MOBİLYA DAYANIKLI TÜKETİM
Yorum: çok net ses kalitesi çok iyi.
İsim: Ö** i**
Tarih: 12 Ocak 2023
Satıcı: FERHAN KILIÇASLAN DTM.
Yorum: Sırf ambilight özelliği için bile alınacak bir TV. Evimde 4 yıl öncealdığım 50pus7303 modelini kullanıyoruz ve çok memnunuz. Bununda kızımaçeyiz hediyesi aldım.
İsim: Kerem İ.
Tarih: 01 Ocak 2023
Yorum: Görüntü mükemmel, arka ışıkları çok güzel bir görüntü oluşturuyor.ücretsiz kurulum ve servis hizmetide hızlı. Biz salon için aldık amaoturma odası için de bu boyut alınabilir.
İsim: D** Ü**
Tarih: 05 Aralık 2022
Satıcı: Derya Home
Yorum: Görüntü kalitesi ses kalitesi güzel
İsim: E** D** K**
Tarih: 14 Ocak 2024
Satıcı: KÖPRÜCÜ SHOWROOM
Yorum: Teşekkürler
İsim: U** G**
Tarih: 26 Ekim 2023
Satıcı: Koçlar Beyaz Eşya
Yorum: dalgamı geçiyorsunuz TV ve hamur makinesini ayırt edemediniz mi
İsim: f** ç**
Tarih: 06 Nisan 2023
Yorum: Çok yavaş memnun değiliz
İsim: A** S**
Tarih: 06 Kasım 2023
Yorum: cok kisa bi sure icersinde elimize ulasti
İsim: S** T**
Tarih: 16 Ocak 2023
Yorum: evimizde kullandığımız ürün. bunu da babamlara aldık. sorunsuz hızlı birşekilde iletildi. kurulum yapılacak
İsim: g** i**
Tarih: 30 Mart 2023
Yorum: Ürün hızlı bir şekilde sorunsuz geldi satıcıya teşekkür ederiz görüntükalitesi harika tam bir fiyat performans ürünü
İsim: Ayşe Y.
Tarih: 28 Mart 2023
Yorum: paketleme gayet güzel ürün elime 6 günde falan ulaştı
İsim: M** F**
Yorum: Ürünü çeyizim için aldık ama açıp kontrol ettik. Kurulumu basit amaphilips'i ararsanız onlar alım yapılan zamandan sonraki 1 sene içinde degelip kendileri kurabiliyor. Kendiniz açacaksanız video çekerek açmanızıtavsiye ederiz. Boyutu, görüntüsü, amblight özelliği olsun biz beğendik.Ses seviyesi de bizim için gayet ideal. Ürünün en dikkat çeken yaniDevamını Oku
İsim: A** Ç**
Tarih: 21 Ocak 2023
Satıcı: ÖztunaDTM
Yorum: Ürün kaliteli. Servis felaket. Bir hafta servise ulaşmaya çalıştık.Ulaştıktan sonra da bir hafta sonraya randevu verdiler.
İsim: N** K**
Tarih: 05 Ocak 2023
Yorum: TV yi alalı 3 gün oldu 3 gündür servisi arıyoruz bugün gelecez diyipgelmiyolar oyalıyolar Maraş servisi çok sıkıntılı bn pişman oldumtavsiye etmiyorum
İsim: **** ****
Tarih: 28 Aralık 2022
Yorum: Harika ürün teşekkür ediyorum hiç bir sıkıntı yok teşekkürler
İsim: İ** T**
Tarih: 07 Aralık 2022
Yorum: Satıcının ilgisi alakası hızı takdire şayan aklınızda satıcı ile alakalıbir konu asla olmasın ve bu satıcıyı tercih edin ilgisi ve alakası içinkoçlar Bosch şubesine teşekkür ederim. Fakat ürünün teknik servisialakasız ve ulaşılamıyor bu konuda Philips Türkiye ile görüşme sağlayacağım.
Tarih: 29 Kasım 2023
Yorum: Servis gelicekmi
Tarih: 08 Temmuz 2023
Yorum: Kargonun hızına İnanamadık ! Sipariş verdikten sonra 24 saat bilegecmeden elımızdeydı servis de hemen geldi kusursuz bı alısveriş oldu.Tv zaten harika. Artık elektronik alısverislerim bu Satıcıdan olacak.
İsim: s** b** S**
Yorum: satıcı televizyon paketleme kurulum herşey çok iyi hiç. tereddüt etmeyin
İsim: H** D**
Tarih: 31 Mart 2023
Yorum: Kuruluma gelen servis elemanı hareketli duvar aparati taktirdigim içinel emeği 150 lira istedi.. Philips merkezi aradim, yapacak birsey yokdendi.. Philips in buna bir çözüm bulması gerekiyor.. Hareketliolmasaydı ucret almazmis ama hareketli olunca ucret alırmış..
İsim: M** S** U**
Tarih: 08 Ocak 2023
50PUS7956 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Sıkça Sorulan Sorular
Soru: ambilight var mı
Cevap: Merhaba evet mevcut
Soru: Android özelliği var mı
Soru: duvara asılma özlediği varmı
Cevap: Merhaba, askı aparatı almanız durumunda duvara asabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: hangi kargo firmasıyla calısıyorsunuz acaba?
Cevap: Aras kargo
Soru: Sesli komut varmı
Cevap: Bu Philips Android TV, size sesli asistan seçenekleri sunar! TV'yi, sesinizi tanıyan Google Asistan uyumlu akıllı ev cihazlarıyla kontrol edin.
Soru: Merhabalar, TV'yi şimdi alsam, montajını birkaç ay sonra yaptırsam olur mu?
Cevap: Sorun değil ama yolda ürün zarar görür ve siz bunu 3 4 ay sonra farkederseniz problem olur mağdur olabilirsiniz risk tabi
Soru: Merhaba bu tv ye uyumlu akıllı kumanda var mı satın alabileceğim ?
Cevap: Yetkili satıcıyız ancak yedek parça bulunmuyor efendim
Soru: Merhabalar.Ürünü almak için bi indirim bekliyoruz . Gün içerisin de gerçekleşir mi ?
Cevap: merhabalar.. özellikle elektronikte cok az bayi marjlarıyla hareket etmekteyiz..
Soru: Hangi kargo firması ile gönderiyorsunuz
Cevap: Horoz yada Octovan lojistik
Soru: kurulum için eksrtra ücret talep ediliyor mu
Cevap: hayır efendim, ürün için philips yetkili servisi çağırıp ücretsiz kurulum yapılıyor.
Soru: aynı ebat olarak aradı fark nedir çok farlı fiyatlar görüyorum
Cevap: Merhabalar su an buy-boxta birinci sirada fiyat acisindan.. yanlis bi urunle karsilastiriyor olmayin..
Soru: Bluetooth var mı?
Cevap: Android tv. Bluetooth yok
Soru: Merhabalar kumandası akıllı mı ses özelliği var mı bide hangi kargo ile geliyor
Cevap: Merhabalar sesli komut yok diğer tüm özellikler var
Soru: Selam kaç hertz
Cevap: 60 hertz efendim
Soru: Taksit nasıl oluyor peki
Cevap: MERHABA Taksit seceneklerini trendyol platformu uzerınden takıp edebılırsınız
Soru: ekran boyutu ölçüleri nedir , eni boyu ??
Cevap: 50 inç TV standart ölçüleri
Soru: merhaba bu modelin beyaz olani varmi
Cevap: ÜRÜN BU ŞEKİLDE BEYAZI YOK EFENDİM
Soru: androidi kaç geliyor 9 mu 11 mi
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz, işletim sistem versiyonu Android 10 (q) dur. İlginize teşekkür eder sağlıklı günler dileriz
Soru: 50pus7956 ile 50pus8057 nin farkını öğrenebilirmiyim ve hangisi daha iyi ? teşekkürler
Cevap: Philips sitesinden karşılaştırabilirsiniz efendim
Soru: Ürün tek kaldığı için tereddüt ediyorum, teşhir ürünü müdür? Ayrıca kargo paketlemeniz sağlam mı gelecek hangi kargoyla çalışıyorsunuz? Tahmini kargo süresi nedir?
Cevap: merhaba teshır urunu gonderımı yapmıyoruz, paketleme orjınal fabrıka cıkıslı tarafınıza gonderılıyor, horoz lojıstik ıle gonderım yapılıyor , tahmını kargo suresı en geç 7 ıle 10 ıs gununde tarafınıza teslımatı yapılıyor
50PUS7956 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Resim Galerisi
50PUS7956 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
50PUS7956 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Şimdiki Fiyatı Ile 27000.0 Tl'den Satılmaktadır.
50PUS7956 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Memnuniyet Durumu Nedir?
50PUS7956 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yaklaşık 42 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
50PUS7956 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Detaylı Açıklama
50PUS7956 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Philips 50PUS7956 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV ürününü 27000.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
50PUS7956 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV En Son Yapılan Yorumlar
27000.0 Tl ye satışta olan 50PUS7956 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
42 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: 10 Numara 5 Yıldız
İsim: B** G**
Tarih: 18 Mart 2023
Yorum: ambilight ozelligi ile harika bir tv, tavsiye ederim
İsim: Ece Ö. V.
Tarih: 04 Şubat 2023
Satıcı: Trendycom
Yorum: çok güzel, ses ve görüntü kalitesi çok iyi
İsim: R** Y**
Tarih: 14 Ocak 2023
Yorum: cok memnun kaldim
İsim: P** G**
Tarih: 06 Ağustos 2023
Yorum: Çok güzel. Ses kalitesi de iyi. Görüntü de iyi. YouTube, netflix var.Android olduğu için istediğiniz uygulamayı indirebiliyorsunuz. Arkayarenk yansıtma olayı da çok iyi
İsim: G** B** U**
Tarih: 25 Nisan 2023
Yorum: daha deneyemedim aldım duruyor
İsim: M** Ş**
Tarih: 16 Nisan 2023
Yorum: Çok güzel sorunsuz
İsim: B** S**
Yorum: çok güzel herkese tafsiye ederim
İsim: E** K**
Tarih: 05 Nisan 2023
Yorum: ürün çok iyi
İsim: A** K**
Tarih: 09 Şubat 2023
Yorum: Görüntü kalitesi güzel LED’leri çok şık duruyor
İsim: e** m**
Tarih: 22 Ocak 2023
Yorum: çok net ses kalitesi çok iyi.
İsim: Ö** i**
Tarih: 12 Ocak 2023
Satıcı: FERHAN KILIÇASLAN DTM.
Yorum: Sırf ambilight özelliği için bile alınacak bir TV. Evimde 4 yıl öncealdığım 50pus7303 modelini kullanıyoruz ve çok memnunuz. Bununda kızımaçeyiz hediyesi aldım.
İsim: Kerem İ.
Tarih: 01 Ocak 2023
Yorum: Görüntü mükemmel, arka ışıkları çok güzel bir görüntü oluşturuyor.ücretsiz kurulum ve servis hizmetide hızlı. Biz salon için aldık amaoturma odası için de bu boyut alınabilir.
İsim: D** Ü**
Tarih: 05 Aralık 2022
Yorum: Görüntü kalitesi ses kalitesi güzel
İsim: E** D** K**
Tarih: 14 Ocak 2024
Satıcı: KÖPRÜCÜ SHOWROOM
Yorum: Teşekkürler
İsim: U** G**
Tarih: 26 Ekim 2023
Yorum: dalgamı geçiyorsunuz TV ve hamur makinesini ayırt edemediniz mi
İsim: f** ç**
Tarih: 06 Nisan 2023
Yorum: Çok yavaş memnun değiliz
İsim: A** S**
Tarih: 06 Kasım 2023
Yorum: cok kisa bi sure icersinde elimize ulasti
İsim: S** T**
Tarih: 16 Ocak 2023
Yorum: evimizde kullandığımız ürün. bunu da babamlara aldık. sorunsuz hızlı birşekilde iletildi. kurulum yapılacak
İsim: g** i**
Tarih: 30 Mart 2023
Yorum: Ürün hızlı bir şekilde sorunsuz geldi satıcıya teşekkür ederiz görüntükalitesi harika tam bir fiyat performans ürünü
İsim: Ayşe Y.
Yorum: paketleme gayet güzel ürün elime 6 günde falan ulaştı
İsim: M** F**
Yorum: Ürünü çeyizim için aldık ama açıp kontrol ettik. Kurulumu basit amaphilips'i ararsanız onlar alım yapılan zamandan sonraki 1 sene içinde degelip kendileri kurabiliyor. Kendiniz açacaksanız video çekerek açmanızıtavsiye ederiz. Boyutu, görüntüsü, amblight özelliği olsun biz beğendik.Ses seviyesi de bizim için gayet ideal. Ürünün en dikkat çeken yaniDevamını Oku
İsim: A** Ç**
Tarih: 21 Ocak 2023
Satıcı: ÖztunaDTM
Yorum: Ürün kaliteli. Servis felaket. Bir hafta servise ulaşmaya çalıştık.Ulaştıktan sonra da bir hafta sonraya randevu verdiler.
İsim: N** K**
Tarih: 05 Ocak 2023
Yorum: TV yi alalı 3 gün oldu 3 gündür servisi arıyoruz bugün gelecez diyipgelmiyolar oyalıyolar Maraş servisi çok sıkıntılı bn pişman oldumtavsiye etmiyorum
Tarih: 28 Aralık 2022
Yorum: Harika ürün teşekkür ediyorum hiç bir sıkıntı yok teşekkürler
İsim: İ** T**
Tarih: 07 Aralık 2022
Yorum: Satıcının ilgisi alakası hızı takdire şayan aklınızda satıcı ile alakalıbir konu asla olmasın ve bu satıcıyı tercih edin ilgisi ve alakası içinkoçlar Bosch şubesine teşekkür ederim. Fakat ürünün teknik servisialakasız ve ulaşılamıyor bu konuda Philips Türkiye ile görüşme sağlayacağım.
Tarih: 29 Kasım 2023
Yorum: Servis gelicekmi
Tarih: 08 Temmuz 2023
Yorum: Kargonun hızına İnanamadık ! Sipariş verdikten sonra 24 saat bilegecmeden elımızdeydı servis de hemen geldi kusursuz bı alısveriş oldu.Tv zaten harika. Artık elektronik alısverislerim bu Satıcıdan olacak.
İsim: s** b** S**
Yorum: satıcı televizyon paketleme kurulum herşey çok iyi hiç. tereddüt etmeyin
İsim: H** D**
Tarih: 31 Mart 2023
Yorum: Kuruluma gelen servis elemanı hareketli duvar aparati taktirdigim içinel emeği 150 lira istedi.. Philips merkezi aradim, yapacak birsey yokdendi.. Philips in buna bir çözüm bulması gerekiyor.. Hareketliolmasaydı ucret almazmis ama hareketli olunca ucret alırmış..
İsim: M** S** U**
Tarih: 08 Ocak 2023
50PUS7956 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Sıkça Sorulan Sorular
Soru: ambilight var mı
Soru: Android özelliği var mı
Soru: duvara asılma özlediği varmı
Cevap: Merhaba, askı aparatı almanız durumunda duvara asabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: hangi kargo firmasıyla calısıyorsunuz acaba?
Cevap: Aras kargo
Soru: Sesli komut varmı
Cevap: Bu Philips Android TV, size sesli asistan seçenekleri sunar! TV'yi, sesinizi tanıyan Google Asistan uyumlu akıllı ev cihazlarıyla kontrol edin.
Soru: Merhabalar, TV'yi şimdi alsam, montajını birkaç ay sonra yaptırsam olur mu?
Cevap: Sorun değil ama yolda ürün zarar görür ve siz bunu 3 4 ay sonra farkederseniz problem olur mağdur olabilirsiniz risk tabi
Soru: Merhaba bu tv ye uyumlu akıllı kumanda var mı satın alabileceğim ?
Cevap: Yetkili satıcıyız ancak yedek parça bulunmuyor efendim
Soru: Merhabalar.Ürünü almak için bi indirim bekliyoruz . Gün içerisin de gerçekleşir mi ?
Cevap: merhabalar.. özellikle elektronikte cok az bayi marjlarıyla hareket etmekteyiz..
Soru: Hangi kargo firması ile gönderiyorsunuz
Cevap: Horoz yada Octovan lojistik
Soru: kurulum için eksrtra ücret talep ediliyor mu
Cevap: hayır efendim, ürün için philips yetkili servisi çağırıp ücretsiz kurulum yapılıyor.
Soru: aynı ebat olarak aradı fark nedir çok farlı fiyatlar görüyorum
Cevap: Merhabalar su an buy-boxta birinci sirada fiyat acisindan.. yanlis bi urunle karsilastiriyor olmayin..
Soru: Bluetooth var mı?
Cevap: Android tv. Bluetooth yok
Soru: Merhabalar kumandası akıllı mı ses özelliği var mı bide hangi kargo ile geliyor
Cevap: Merhabalar sesli komut yok diğer tüm özellikler var
Soru: Selam kaç hertz
Cevap: 60 hertz efendim
Soru: Taksit nasıl oluyor peki
Cevap: MERHABA Taksit seceneklerini trendyol platformu uzerınden takıp edebılırsınız
Soru: ekran boyutu ölçüleri nedir , eni boyu ??
Cevap: 50 inç TV standart ölçüleri
Soru: merhaba bu modelin beyaz olani varmi
Cevap: ÜRÜN BU ŞEKİLDE BEYAZI YOK EFENDİM
Soru: androidi kaç geliyor 9 mu 11 mi
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz, işletim sistem versiyonu Android 10 (q) dur. İlginize teşekkür eder sağlıklı günler dileriz
Soru: 50pus7956 ile 50pus8057 nin farkını öğrenebilirmiyim ve hangisi daha iyi ? teşekkürler
Cevap: Philips sitesinden karşılaştırabilirsiniz efendim
Soru: Ürün tek kaldığı için tereddüt ediyorum, teşhir ürünü müdür? Ayrıca kargo paketlemeniz sağlam mı gelecek hangi kargoyla çalışıyorsunuz? Tahmini kargo süresi nedir?
Cevap: merhaba teshır urunu gonderımı yapmıyoruz, paketleme orjınal fabrıka cıkıslı tarafınıza gonderılıyor, horoz lojıstik ıle gonderım yapılıyor , tahmını kargo suresı en geç 7 ıle 10 ıs gununde tarafınıza teslımatı yapılıyor
50PUS7956 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Resim Galerisi
50PUS7956 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV En Uygun Satış Linki
Philips 50PUS7956 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips 50PUS7956 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.