50PA515E 50- 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Alınır Mı-

Gizem

Bilgili
50PA515E 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Tavsiye Edilen Yer Neresi?
50PA515E 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Şuanki Fiyatı Ne Kadar 15900.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

50PA515E 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

50PA515E 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

50PA515E 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Detaylı Bilgi

50PA515E 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Profilo 50PA515E 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV ürününü 15900.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

50PA515E 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürün Hakkındaki Yorumlar
15900.0 Tl ye satışta olan 50PA515E 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: çok iyi tavsiye ederim.
İsim: A** ç**
Tarih: 28 Ekim 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: TeknoMer

Yorum: Ürün gayet isteğimiz gibi geldi
İsim: N** D**
Tarih: 14 Kasım 2021
Satıcı: İstereyon

Yorum: paketleme ve ürün güzeldi
İsim: B** T**
Tarih: 30 Ağustos 2022
Satıcı: MegaTeknoloji

Yorum: paketleme güzel. TV ise tam bir fiyat performans ürünü. 1 yıldız eksikvermemin sebebi ise çok geç geldi
İsim: emre k.
Tarih: 28 Ocak 2022
Satıcı: KARAKUŞLAR TİCARET

Yorum: İnan şok oldum . Televizyon aldım poşetlenmiş ve poşeti açınca içinde negöreyim televizyon anbalajı yanmis hemen iade ettim
İsim: ş** d**
Tarih: Elite Üye
Beden: 14 Aralık 2022
Satıcı: DAP MOBİLYA VE BEYAZ EŞYA DÜNYASI

50PA515E 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: playstation girişlimi
Cevap: evet efendim playstation girişi mevcuttur.

Soru: a sınıf mı ve kumanda hızı nasıl
Cevap: Eski enerji etiketine göre A, yeniye göre F dir. Kumanda hızıyla ilgili teknik bilgiyi servisten alabilirsiniz.

Soru: Merhaba ayak derinliği kac cm öğrenebilir miyim
Cevap: Merhaba, 25 cm derinlik 6 cm yükseklik.

Soru: ürünün ayak aparatı kaç cm tv sehpasına sığar mı acaba
Cevap: merhaba stnadart ölçüdür

Soru: ürün sihirli akıllı kumandası var mı
Cevap: İyi günler efendim akıllı kumanda ürünümüzün içerde yok servisten isterseniz servis size ücret karşılığımda yardımcı olur efendim

Soru: merhaba işletim sistemi ne acaba
Cevap: İyi günler efendim Android işlemci

Soru: ürün android işletim sistemli mi
Cevap: Hayır efendim smart tv

Soru: aldığım tifiyi kim montaj yapacak servise nasıl ulaşılır
Cevap: İyi günler efendim öncelikle aldığınız ürününüzü bugün nakliyeye verdik iyi günlerde kullanmanız dileğiyle …. PROFİLO TV kurumu talebinizde servise ulaşırsanız size yardımcı olurlar Faturası ürünün üzerinde olduğu İÇİN ücretsiz kurulum yapılır efendim

Soru: Kururlum ücretsiz mi
Cevap: Evet, ücretsiz kurulum ve 3 yıl garanti.

Soru: Merhaba ayak derinliği kac cm öğrenebilir miyim
Cevap: Ortalama 7-8 cm dır.

Soru: akıllı kumandası var mı
Cevap: Merhaba efendim yoktur.

Soru: Slm askı aparatı varmı
Cevap: Hayır efendim

Soru: iyi günler ürünü duvara asma aparatı berabermi veriliyor
Cevap: İyi günler efendim asma aparatı ürünlerin içersinde mevcut değil ilginiz için teşekkür ederiz

Soru: iyi akşamlar.50PA525E modeliyle arasındaki fark nedir?Kurulum ve servis ücretli mi acaba?
Cevap: Merhabalar 50 inç üzeri profıloda kurulum ucretkıdır efendim dilerseniz kendinizde yapabılırsınız 515 modelinin yeni kodudur.

50PA515E 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

50PA515E 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV En Uygun Satış Linki