50960 A++ 9000 BTU ProSmart Duvar Tipi Inverter Klima En Ucuzu Nerede Bulunur ?

Cansu

Bilgili
50960 A++ 9000 BTU ProSmart Duvar Tipi Inverter Klima Ürün Alınmaya Değer Mi?
50960 A++ 9000 BTU ProSmart Duvar Tipi Inverter Klima Anlık Fiyatı 33299.0 Tl'den Satılmaktadır.

50960 A++ 9000 BTU ProSmart Duvar Tipi Inverter Klima Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

50960 A++ 9000 BTU ProSmart Duvar Tipi Inverter Klima Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

50960 A++ 9000 BTU ProSmart Duvar Tipi Inverter Klima Ürünün Detayları

50960 A++ 9000 BTU ProSmart Duvar Tipi Inverter Klima Ürününün Satıcısı, Beko 50960 A++ 9000 BTU ProSmart Duvar Tipi Inverter Klima ürününü 33299.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

50960 A++ 9000 BTU ProSmart Duvar Tipi Inverter Klima Yorum Ve Değerlendirmeler
33299.0 Tl ye satışta olan 50960 A++ 9000 BTU ProSmart Duvar Tipi Inverter Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: 1+1 ev için almıştım. Çok memnunum. Wifi ile uzaktan çalışması sorunsuz. Sessiz makine. Servis iş bitirici. Öneririm.
İsim: M** Ü**
Tarih: 07 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: GÜVEN AL MOBİLYA

Yorum: İyi ki almışım
İsim: H** Ş**
Tarih: 12 Ocak 2023
Satıcı: KB DTM

Yorum: Ürünü bir arkadaş tavsiyesi ile aldım.Antalya gibi sıcak bir yerde performansı çok iyi ve elektrik tüketimi oldukça az.
İsim: M** B**
Tarih: 24 Temmuz 2024

Yorum: ürün güzel sessiz ve ionizer, hijyen gibi hava sterilizasyon ozellikleri ve wifi özelliği var .
İsim: E** G**
Tarih: 17 Şubat 2024

50960 A++ 9000 BTU ProSmart Duvar Tipi Inverter Klima Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Merhaba montaj dahil deil mi
Cevap: evet efendim montaj beko servisleri tarafından yapılacak

Soru: sessizmi calisiyor acaba....
Cevap: merhaba, yeni tip sessiz bir modeldir efendim

Soru: wifi var mi?
Cevap: Yok efendim

Soru: selamlar klimaya kurulum için gelinirken tesisatın hazırda olması gerekiyor mu yoksa gelip kuruyorlar mı?
Cevap: Kurulum için tesisatın hazır olması lazım efendim.

Soru: Merhabalar wifi özelliği var mı acaba ?
Cevap: Merhabalar, evet var efendim.

Soru: merhabalar klima iç üniteden mi yoksa dış üniteden mı beslemelidir?
Cevap: Dış ünite efendim

Soru: merhabaürün özelliklerine girdiğim zaman renk beyaz yazıyor ..beyaz değil degilmi? teşekkürler
Cevap: Merhaba urun siyah renktir

Soru: merhabalar beko duvar delme işlemini yapıyor mu
Cevap: Evet efendim yapıyor.

Soru: 9000 lük cihazın dış ünite iki ayak arası mesafesi kaç cm dir araba? Satın alacağım da dış ünitenin kurulum yerine sığacak mı diye hesaplacağım
Cevap: Merhaba, dış ünite ölçüleri 717x483x230 efendim.

Soru: Merhaba bu klimanın kurulumu içinde elektrik tesisatı dahil midir ? Veya neler dahil kuruluma
Cevap: Merhaba sadece klimanın parçaları montaj edilir tesisatın hazır olması gerekmektedir

Soru: 12 lik varmi
Cevap: Merhaba, trendyol sayfamızı ziyâret edebilirsiniz.

Soru: Ürünüm ölçülerini yazar mısınız boyu kaç cm ?
Cevap: merhabalar Dış Ünite (GxYxD) mm 717x483x230 İç Ünite (GxYxD) mm 837x308x192

Soru: selam bu ünite grimi siyahım bana gri lazım elinizde varmı varasa ücreti ne
Cevap: Merhabalar efendim. Ünitenin rengi siyah ve ürün stoklarımızda mevcuttur. Fiyatı ise KDV dahil 9.999 tl

Soru: Wifi özelliği mevcut mudur?
Cevap: evet var efendim

Soru: Sipariş fotoğrafta siyah olarak aldım ama açıklama da beyaz yazıyor bilgi verir misiniz?
Cevap: Merhaba , ürün siyah renk efendim . Açıklamada yanlış yazılmış. Fotografta göründüğü gibi

Soru: iyi günler resimde renk siyah görünüyor bekonun sitasinde wi-fi özelliği var yazıyor ancak sizin açıklamanızda renk beyaz diyor wi-fi den bahsedilmiyor renk ve ei'fi varmı açıklar mısınız?
Cevap: merhaba, ürün modeli doğrudur, üretici firma sitesinde yazan bilgiler doğrudur. buradaki bilgileri biz girmedik ve değiştiremiyoruz maalesef. rengi siyahtır ürünün

50960 A++ 9000 BTU ProSmart Duvar Tipi Inverter Klima Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

50960 A++ 9000 BTU ProSmart Duvar Tipi Inverter Klima En Uygun Satış Linki