500ml Çift Renk Motivasyon Matarası Softtouch Ff Collection Tritan Su Matarası En Ucuzu Nerede Bulunur ?

Sezen

Bilgili
500ml Çift Renk Motivasyon Matarası Softtouch Ff Collection Tritan Su Matarası En Düşük Fiyat Nerede?
500ml Çift Renk Motivasyon Matarası Softtouch Ff Collection Tritan Su Matarası Şu Anki Değeri 549.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

500ml Çift Renk Motivasyon Matarası Softtouch Ff Collection Tritan Su Matarası Alanlar Memnun Mu?

500ml Çift Renk Motivasyon Matarası Softtouch Ff Collection Tritan Su Matarası Hakkında yaklaşık 160 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

500ml Çift Renk Motivasyon Matarası Softtouch Ff Collection Tritan Su Matarası Ürün Özellikleri

500ml Çift Renk Motivasyon Matarası Softtouch Ff Collection Tritan Su Matarası Ürününün Satıcısı, Uzspace 500ml Çift Renk Motivasyon Matarası Softtouch Ff Collection Tritan Su Matarası ürününü 549.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

500ml Çift Renk Motivasyon Matarası Softtouch Ff Collection Tritan Su Matarası Kullanıcı Yorumları
549.9 Tl ye satışta olan 500ml Çift Renk Motivasyon Matarası Softtouch Ff Collection Tritan Su Matarası Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
160 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: çok güzel bir suluk, onceki suluğumuz da ayni marka modeldi, kaybettik yine aynısını siparis ettik. asla koku yapmıyor, akma yapmıyor. 5 yaş cocuguma kullaniyorum. cok severek kullanıyoruz.paketleme guzeldi, iki günde de elime ulaştı, magazaya teşekkür ederim.
İsim: S** Ö**
Tarih: 14 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: SEYFİ KIRTASİYE E-TİCARET

Yorum: Çok çok memnun kaldık 1 aydır kullanıyoruz asla koku yapmıyor. Elbette günlerce içinde su bırakmıyoruz zaten. Ama koku yapmadığı kesin. Yapısıda sağlam oğlum kreşte kullanıyor bi zarar gelmedi. Akıtmada yapmıyor. Çok memnun kaldım ben
İsim: damla d.
Tarih: 17 Mart 2023
Satıcı: FiftyFifty

Yorum: Oğlum için aldık çok güzel
İsim: R** Ü**
Tarih: 29 Eylül 2022

Yorum: Çok güzel canlı renkleri sağlam bir şekilde ulaştı .Tavsiye ederim
İsim: Ö** T**
Tarih: 21 Ocak 2023
Satıcı: KALEM KIRTASİYE -ANTALYA

Yorum: çok hoş. ilkokula giden çocuklarım için aldım 500ml ideal. kalite durumuna kullandıkça bakicaz
İsim: **** ****
Tarih: 08 Ağustos 2023
Satıcı: SEYFİ KIRTASİYE E-TİCARET

Yorum: Oğluma aldım çok sevdi rengi çok hoş kullandığımızda koku yapar mi bilmiyorum
İsim: Elvan P.
Tarih: 10 Ağustos 2022
Satıcı: Toyaş Oyuncak

Yorum: Ürün harika çok beğendim satıcı hemen kargoladı ve paketleme de çok sağlamdı 👏👏👏Bu satıcı kesinlikle yıldızların hepsini hakediyor ⭐⭐⭐⭐⭐
İsim: S** Ç**
Tarih: 13 Eylül 2022

Yorum: Daha önceden kendim için aldım kullandım 1 ay kadar ogluma istediği için küçüğünğ aldım gayet güzel agız kısmı büyükler aynı merak edenler için küçük olunca küçük yapılmamış ama su içimi cok keyifli 👍
İsim: T** G**
Tarih: 18 Haziran 2023

Yorum: Anasınıfına giden oğluma aldım mükemmel bir ürün koku yok sızdırma yok asla kırılmıyor verdiğiniz paraya değiyor kısaca
İsim: R** Ş**
Tarih: 01 Nisan 2023

Yorum: Ürün kaliteli ve güzel tavsiye ederim
İsim: a** t**
Tarih: 17 Eylül 2024

Yorum: paketleme iyiyidi ürün çok güzel
İsim: S** Ö**
Tarih: 10 Şubat 2023

Yorum: 10 numara 5 yıldız çok güzel bir ürün anasınıfına giden torunum için aldık çok zevkle kullanıyor koku yapmıyor kullanımı rahat sıxıntı yok
İsim: gulcin a.
Tarih: 19 Ekim 2022

Yorum: Gayet kullanışlı kargo sağlam geldi
İsim: E** Ş**
Tarih: Elite Üye
Beden: 22 Şubat 2023

Yorum: Şahane bir ürün bayıldım oğlum çok sevdi çok kaliteli hızlı teslimat satıcı 🤌
İsim: Sibel A.
Tarih: 05 Temmuz 2022

Yorum: Harika bir ürün oğlum için aldım ve çok kaliteli teşekkür ediyorum
İsim: Ayşegül K.
Tarih: 15 Ekim 2023

Yorum: çok teşekkürler,ürün sorunsuz hemen elime ulaştı
İsim: s** y** d**
Tarih: 02 Şubat 2024
Satıcı: Ukkonline

Yorum: Harika bie ürün tavsiye ederim büyük oğluma almıştım sırada diğeri var 😀sevgiler
İsim: Ö** m**
Tarih: 29 Ağustos 2023
Satıcı: Kampüs Kitap Kırtasiye

Yorum: Ürün paketleme çok özenliydi. kalitesi mükemmel.
İsim: M** D**
Tarih: 12 Eylül 2023

Yorum: oğluma aldım öok kaliteli
İsim: T** Ü**
Tarih: 03 Temmuz 2024
Satıcı: EYLÜL HOBİ SANAT OFİS KIRTASİYE

Yorum: Bu aynı satıcıdan 3.siparşim. Hem paketleme çok iyi hem kargo çok hızlı teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 05 Haziran 2024

Yorum: Çok hızlı ulaştı. Teşekkürler.
İsim: Ö** G**
Tarih: 27 Temmuz 2023

Yorum: Kesinlikle koku yapmıyor kaçıncı alışım çok memnunuz 👍🏼⭐
İsim: Y** K**
Tarih: 04 Mayıs 2024
Satıcı: Galeri Ekin Kitap Kırtasiye

Yorum: Çok kullanışlı. Koku yapmıyor. Heryere benimle geliyor
İsim: M** H**
Tarih: 02 Nisan 2023

Yorum: Merhaba çok beğendim kaliteli bir ürün oğluna başka bir firmanın soluğunu düşünmüyorum.Teşekkürler kesinlikle tavsiye ediyorum.
İsim: S** C**
Tarih: 19 Temmuz 2024

Yorum: 5 yasinda ki oğlum için aldım. Boyu bizim için ideal, koku yok. Biz beğendik
İsim: G** Ö**
Tarih: 31 Ekim 2022
Satıcı: Kent Kitap Kırtasiye

Yorum: Memnun kaldık çok kullanışlı açmasıda kolay
İsim: G** K**
Beden: 03 Kasım 2022
Satıcı: MTKardeşler

Yorum: Beğendim çok güzel duruyor
İsim: H** H**
Tarih: 27 Eylül 2022

Yorum: Çok hızlı çok sağlam çok güzel kargolama teşekkür ederizzz
İsim: Ö** Ş** Ö**
Tarih: 04 Eylül 2023

Yorum: severek kullanıyoruz kaliteli renkleri çok canlı
İsim: t** b** d**
Beden: 25 Temmuz 2023

Yorum: Çok kaliteli renkler cıvıl cıvıl oğlum için aldım çok sevdik .
İsim: E** I**
Tarih: 05 Eylül 2023

500ml Çift Renk Motivasyon Matarası Softtouch Ff Collection Tritan Su Matarası Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: Merhaba sizden aldığım sulukta Bpa free özelliği olduğu yazıyor fakat suluğun altında 7 numara plastik ibaresi var. 7 numara plastik en tehlikeli plastik değil mi? Nasıl hem Bpa içermeyen hem de bpa değeri 7 damgası olabilir. Açıklamasını rica ediyorum…
Cevap: Merhaba plastik numarası 7 dir.7 numara uluslarası standartlarda diğer (other) grubundadır.Bpa içermeyen tritan plastiklerde sonradan çıktığı için bu gruba dahil edilmiştir.TÜM ÜRÜNLERİN İTHALATI T.K.İ.B TESTLERİNDEN POZİTİF ONAY ALARAK GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.Sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle..

Soru: ürün orjinal mi
Cevap: Merhaba efendim orjinal uzspace ürünüdür

Soru: deneme deneme
Cevap: iyi alışverişler

Soru: baska yerde daha pahali neden öyle gercek trintanmi birde boyu ksc cm
Cevap: Merhabalar tritan malzemeden yapılmıştır 500 ml dir

Soru: Merhabalar bu mataranın aynısının 350 ml yedek başlığı varmı
Cevap: Merhabalar, Maalesef efendim yedek parça satışımız bulunmamaktadır. Sağlıklı günler.

Soru: merhaba kirtasiyenizde bu sulugu cantaya baglayabilecegim kemer gibi birsey var mi
Cevap: Efendim sabah sorabilir misiniz suan mağazamız kapali soramıyorum çünkü

Soru: Matararanin içinde küçük bir poşette kum gibi birşey var bu nedir,ne yapmamız gerekiyor
Cevap: merhaba üretimden sonra konan koku gidericidir (aktifkarbon) imhan edebilirsiniz.

Soru: Merhaba mataranın altı nasıl foto atabilir misiniz ben aldım ama bi çukurlaşma bar normal mi
Cevap: merhaba evet denge çeltiğidir matara düz zeminde dik durabilmesi için yapılan kalıpla alakalı bi durumdur tüm uzspace ürünlerinde bulunmaktadır.buradan görsel atılamamaktadır ancak ins adresimizden görsel isterseniz yardımcı olunacaktır

Soru: merhabalar orjinal kutusu ile gönderilmiyor yaziyor yorumlarda doğru mu
Cevap: Merhaba uzsapce her modele kutu desteği yapmıyor ancak bu model kutusuyla gönderilmektedir.

Soru: Soru cevaplarda bu ürünün orijinal kutusunda gönderildiğini yazmışsınız ama bana gelen suluk kuru içinde değildi yalnızca ağzı açık bi ambalaj içindeydi üstündeki jelatin bile çıkmış gibiydi
Cevap: daha önce kutulu geliyordu bu model ancak artan maliyetlerden dolayı artık kutusuz gelmekte ve o şekilde satışa sunulmaktadır. ürün orjinaldir, ürün size ulaştığında herhangi bir zarara uğradıysa kullanmadan iade edebilirsiniz.

Soru: ürün orijinal mi?
Cevap: Merhaba tüm ürünlerimiz lisanslı ve orijinaldir.

Soru: merhaba siyah kırmızı olan renk varmı?
Cevap: Merhaba maalesef şu an 4 rengi stoklardadır

Soru: Merhaba 20₺ kuponum var neden kullanamıyorum
Cevap: Merhabalar, sepetinizde başka satıcılardan ürünlerin olup olmadığını kontrol edip tekrar deneyebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz..

Soru: Ürün orijinal kutusunda gönderiliyor değil mı?
Cevap: Merhaba Ürüne ait orijinal bir kutu yoktur

Soru: merhaba , tek renk olan ürünlerinizde Bpa yok yazıyor ama çit renkli olanlarda yazmıyor . aynı özellikte mi "yani sızdırma yapmaz ve sağlamlık açısından tek renk olan ,ile çift renkli yeni çıkanlar" aynı özelliklere mi sahip yoksa fark var mı .
Cevap: Merhaba çift renklerde de yazıyor arkasında bulunmaktadır.Materyal ve kalite olarak aynıdır tritandır.

Soru: Merhaba ürünün su içe yetinin üzerindeki delikten içerken sürekli su dökülüyor ve çocuğun üzeri ıslanıyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz
Cevap: Merhaba efendim bahsettiğiniz yer hava deliğidir ve o delik su içerken yukarı tarafa bakmalıdır efendim. Üründe bir sorun yoktur yani efendim.

Soru: Merhaba, tekrar bu ürün stoklara girecek mi acaba.
Cevap: Merhaba 1-2 haftaya kadar gelecektir

Soru: Boyna takmak için içinden ipi cıkıyor mu acaba
Cevap: hayır elde taşıma ipi bulunmaktadır

500ml Çift Renk Motivasyon Matarası Softtouch Ff Collection Tritan Su Matarası Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

500ml Çift Renk Motivasyon Matarası Softtouch Ff Collection Tritan Su Matarası En Uygun Satış Linki