Fadime
Bilgili
50 Ggu 7880 B 4k Ultra Hd 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv En Düşük Fiyat Nerede?
50 Ggu 7880 B 4k Ultra Hd 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Şuanki Fiyatı Ne Kadar 20499.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
50 Ggu 7880 B 4k Ultra Hd 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
50 Ggu 7880 B 4k Ultra Hd 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Hakkında yaklaşık 19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .
50 Ggu 7880 B 4k Ultra Hd 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Detaylı Bilgi
50 Ggu 7880 B 4k Ultra Hd 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Ürününün Satıcısı, Grundig 50 Ggu 7880 B 4k Ultra Hd 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv ürününü 20499.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
50 Ggu 7880 B 4k Ultra Hd 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Kullanıcı Yorumları Nasıl?
20499.0 Tl ye satışta olan 50 Ggu 7880 B 4k Ultra Hd 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9
Yorum: çok uyguna aldim başarılı
İsim: i** A**
Tarih: 07 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknosa
Yorum: gerçekten çok güzel
İsim: **** ****
Tarih: 21 Nisan 2023
Yorum:

herkes alsın on numara
İsim: Ö** h**
Tarih: 08 Şubat 2023
Yorum: ürün çok güzel indirimdeyken almıştım
İsim: m** b**
Tarih: 15 Aralık 2022
Yorum: Görüntü kalitesi kanal geçişi çok iyi hiç düşünmeden alınız.
İsim: Z** T**
Tarih: 10 Nisan 2023
Yorum: Boşverin LG SAMSUNG U 10 NUMARA GRUNDİG
İsim: S** K**
Tarih: 25 Aralık 2022
Yorum: gayet başarılı bir ürün
İsim: h** k**
Tarih: 09 Aralık 2022
Yorum: ürünü annem için aldım. çok büyük beklentisi olmadığı için görüntükalitesinden ve hızından memnun kaldı. ancak servisle çok problemyaşadığımız için tek yıldız verdim. duvar montajını kaç cm yeistediğimizi söylediğimiz halde 90 cm gibi oldukça yüksek seviyeyeüstelik de yamuk şekilde kurulum yaptı. servis tv konusunda bilgilideğil. hatalarını düzeltmDevamını Oku
Tarih: 28 Kasım 2022
Yorum: oldukça iyi
İsim: Ü** E**
Tarih: 14 Kasım 2022
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: normalde süper bi tv lakin biz anlamadık anlamadıgımız için çok kızdıksinir olduk bundan dolayı da 1 tekyıldız
Tarih: 01 Aralık 2022
Yorum: urun icin bir sey demiyorum ama kargo sirketi yani mng apt birakipgitmis elektronik bir esya oraya birakilirmi sacmalik
İsim: M** A**
Tarih: 07 Ekim 2023
Satıcı: ÜN HOME AVM
Yorum: Arçelik servisi bugün gelip kurulumunu yaptı. Televizyonu kampanya lıolarak 6659 tl ye aldım. Fiayatına göre çok güzel. google play dışındanuygulama yükleyebiliyorsunuz ama biraz uğraştırıyor. Kanallar arasıgeçiş biraz yavaş.
İsim: Ü** T**
Tarih: 02 Aralık 2022
Yorum: Yakın zamanda Grundik marka tv almıştım ve 3 yaşındaki oğlum kırdığındanTeknosa üzerinden kampanya ile t ekrardan aldım fakat 3 gün sonra gelenkargodan sonra kurulum yapıldı. Fakat kargo firmasından mı yada başkanedenlerden mi olduğunu bilmediğim bir nedenle kurulum yapıldığındatelevizyonun ekran panelinin kırık olduğunu gördük. Trendyolu aradığımdDevamını Oku
İsim: GÜROL Ö.
Tarih: 05 Aralık 2022
50 Ggu 7880 B 4k Ultra Hd 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Sıkça Sorulan Sorular
Soru: sanırım sorulara yanıt vermiyorsunuz.. kalsın artik cevaplamayan firmadan alışveriş etmem.
Cevap: Tamam iyi günler
Soru: slm iyi akşamlar ekran yansıtma özelliği varmi acaba
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: slm antakyada servisiniz varmı kurulum yapacak
Cevap: EFENDİM ARÇELİK SERVİSİ KURULUM SAĞLAR BOLGENİZE BAKAN
Soru: kurulum servis tarafından ücretsiz olarak yapılıyor değil mi
Cevap: EVET EFENDİM
Soru: Merhaba, ürünün çıkış yılı nedir, duvar asma aparatı kutudan çıkıyormu
Cevap: Merhaba bu konu hakkında ürün yetkili servislerinden veya müşteri hizmetlerinden destek almanız gerekmektedir.
Soru: uzaktan sesli kumanda mevcut mu?
Cevap: Maalesef akıllı kumandalar TV paketlerinden çıkmaz
Soru: televizyonunuz kaç inc merak ettim
Cevap: Merhaba, 50 inc tir.
Soru: 50 inç yazmışsınız 55 140 ekran diyor ürün kaç ekran
Cevap: Değerli müşterimiz, ürün 50 inç olmaktadır.
Soru: mrb. kumadada akıllı komut sesli varmi
Cevap: Merhaba akılı kumanda değil
Soru: üründe andıroid özeliği ve wayfi varmı
Cevap: Merhaba, Üründe Wİ Fİ özelliği bulunmaktadır. İyi Günler Dileriz
Soru: merhaba ürün distribütör garantili demişsiniz? hangi firma acaba Arçelik mi
Cevap: Merhaba, Resmi Distribütör Arçelik'tir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: mrb bu ūrūnūn akilli kumandasini ne kadara alabiliyoruz ayrietten acaba
Cevap: Merhaba. Bu konu için trendyol müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz.
Soru: korulum ocretsiz mi
Cevap: Kurulum Grundig yetkili servisi tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır efendim.
Soru: HDMI girişi varımdır?
Cevap: Var efendim
Soru: Merhaba üsğn kumandasında sesli komut var mı?
Cevap: Merhaba bu konu hakkında ürün yetkili servislerinden veya müşteri hizmetlerinden destek almanız gerekmektedir.
Soru: merhabalar duvara asma aparatı fiyata dahilmidir sizin yetkili satıcı olarak yorumlarınız çok güzel sizden almak istiyorum
Cevap: Değerli müşterimiz, ürünler tarafımıza kapalı kutu gelip kapalı kutu olarak çıkış yapılmaktadır. Bu sebeple paket içeriği hakkında bilgi sahibi değiliz. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: duvara monta yapiyormusunuz ??
Cevap: Merhaba, kurulum hizmeti ile ilgili markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Teşhir ürünü değil dimi ?
Cevap: merhaba degerlı musterımız urun sıfır kapalı kutudur.
Soru: merhaba androıd ın ram ve hafızası nedir
Cevap: merhaba degerlı musterımız urun androıd ozellıgıne sahıptır ram ve hafıza konusunda net bılgıye sahıp degılız
Soru: merhaba bu üründe telefondan aktarim varmi ve netflix varmi
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
50 Ggu 7880 B 4k Ultra Hd 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Ürün Görselleri
50 Ggu 7880 B 4k Ultra Hd 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
50 Ggu 7880 B 4k Ultra Hd 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Şuanki Fiyatı Ne Kadar 20499.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
50 Ggu 7880 B 4k Ultra Hd 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
50 Ggu 7880 B 4k Ultra Hd 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Hakkında yaklaşık 19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .
50 Ggu 7880 B 4k Ultra Hd 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Detaylı Bilgi
50 Ggu 7880 B 4k Ultra Hd 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Ürününün Satıcısı, Grundig 50 Ggu 7880 B 4k Ultra Hd 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv ürününü 20499.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
50 Ggu 7880 B 4k Ultra Hd 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Kullanıcı Yorumları Nasıl?
20499.0 Tl ye satışta olan 50 Ggu 7880 B 4k Ultra Hd 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9
Yorum: çok uyguna aldim başarılı
İsim: i** A**
Tarih: 07 Mayıs 2023
Yorum: gerçekten çok güzel
Tarih: 21 Nisan 2023
Yorum:
İsim: Ö** h**
Tarih: 08 Şubat 2023
Yorum: ürün çok güzel indirimdeyken almıştım
İsim: m** b**
Tarih: 15 Aralık 2022
Yorum: Görüntü kalitesi kanal geçişi çok iyi hiç düşünmeden alınız.
İsim: Z** T**
Tarih: 10 Nisan 2023
Yorum: Boşverin LG SAMSUNG U 10 NUMARA GRUNDİG
İsim: S** K**
Tarih: 25 Aralık 2022
Yorum: gayet başarılı bir ürün
İsim: h** k**
Tarih: 09 Aralık 2022
Yorum: ürünü annem için aldım. çok büyük beklentisi olmadığı için görüntükalitesinden ve hızından memnun kaldı. ancak servisle çok problemyaşadığımız için tek yıldız verdim. duvar montajını kaç cm yeistediğimizi söylediğimiz halde 90 cm gibi oldukça yüksek seviyeyeüstelik de yamuk şekilde kurulum yaptı. servis tv konusunda bilgilideğil. hatalarını düzeltmDevamını Oku
Tarih: 28 Kasım 2022
Yorum: oldukça iyi
İsim: Ü** E**
Tarih: 14 Kasım 2022
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: normalde süper bi tv lakin biz anlamadık anlamadıgımız için çok kızdıksinir olduk bundan dolayı da 1 tekyıldız
Tarih: 01 Aralık 2022
Yorum: urun icin bir sey demiyorum ama kargo sirketi yani mng apt birakipgitmis elektronik bir esya oraya birakilirmi sacmalik
İsim: M** A**
Tarih: 07 Ekim 2023
Satıcı: ÜN HOME AVM
Yorum: Arçelik servisi bugün gelip kurulumunu yaptı. Televizyonu kampanya lıolarak 6659 tl ye aldım. Fiayatına göre çok güzel. google play dışındanuygulama yükleyebiliyorsunuz ama biraz uğraştırıyor. Kanallar arasıgeçiş biraz yavaş.
İsim: Ü** T**
Tarih: 02 Aralık 2022
Yorum: Yakın zamanda Grundik marka tv almıştım ve 3 yaşındaki oğlum kırdığındanTeknosa üzerinden kampanya ile t ekrardan aldım fakat 3 gün sonra gelenkargodan sonra kurulum yapıldı. Fakat kargo firmasından mı yada başkanedenlerden mi olduğunu bilmediğim bir nedenle kurulum yapıldığındatelevizyonun ekran panelinin kırık olduğunu gördük. Trendyolu aradığımdDevamını Oku
İsim: GÜROL Ö.
Tarih: 05 Aralık 2022
50 Ggu 7880 B 4k Ultra Hd 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Sıkça Sorulan Sorular
Soru: sanırım sorulara yanıt vermiyorsunuz.. kalsın artik cevaplamayan firmadan alışveriş etmem.
Cevap: Tamam iyi günler
Soru: slm iyi akşamlar ekran yansıtma özelliği varmi acaba
Soru: slm antakyada servisiniz varmı kurulum yapacak
Cevap: EFENDİM ARÇELİK SERVİSİ KURULUM SAĞLAR BOLGENİZE BAKAN
Soru: kurulum servis tarafından ücretsiz olarak yapılıyor değil mi
Cevap: EVET EFENDİM
Soru: Merhaba, ürünün çıkış yılı nedir, duvar asma aparatı kutudan çıkıyormu
Soru: uzaktan sesli kumanda mevcut mu?
Cevap: Maalesef akıllı kumandalar TV paketlerinden çıkmaz
Soru: televizyonunuz kaç inc merak ettim
Cevap: Merhaba, 50 inc tir.
Soru: 50 inç yazmışsınız 55 140 ekran diyor ürün kaç ekran
Cevap: Değerli müşterimiz, ürün 50 inç olmaktadır.
Soru: mrb. kumadada akıllı komut sesli varmi
Cevap: Merhaba akılı kumanda değil
Soru: üründe andıroid özeliği ve wayfi varmı
Cevap: Merhaba, Üründe Wİ Fİ özelliği bulunmaktadır. İyi Günler Dileriz
Soru: merhaba ürün distribütör garantili demişsiniz? hangi firma acaba Arçelik mi
Cevap: Merhaba, Resmi Distribütör Arçelik'tir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: mrb bu ūrūnūn akilli kumandasini ne kadara alabiliyoruz ayrietten acaba
Cevap: Merhaba. Bu konu için trendyol müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz.
Soru: korulum ocretsiz mi
Cevap: Kurulum Grundig yetkili servisi tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır efendim.
Soru: HDMI girişi varımdır?
Cevap: Var efendim
Soru: Merhaba üsğn kumandasında sesli komut var mı?
Soru: merhabalar duvara asma aparatı fiyata dahilmidir sizin yetkili satıcı olarak yorumlarınız çok güzel sizden almak istiyorum
Cevap: Değerli müşterimiz, ürünler tarafımıza kapalı kutu gelip kapalı kutu olarak çıkış yapılmaktadır. Bu sebeple paket içeriği hakkında bilgi sahibi değiliz. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: duvara monta yapiyormusunuz ??
Cevap: Merhaba, kurulum hizmeti ile ilgili markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Teşhir ürünü değil dimi ?
Cevap: merhaba degerlı musterımız urun sıfır kapalı kutudur.
Soru: merhaba androıd ın ram ve hafızası nedir
Cevap: merhaba degerlı musterımız urun androıd ozellıgıne sahıptır ram ve hafıza konusunda net bılgıye sahıp degılız
Soru: merhaba bu üründe telefondan aktarim varmi ve netflix varmi
50 Ggu 7880 B 4k Ultra Hd 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Ürün Görselleri
50 Ggu 7880 B 4k Ultra Hd 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv En Uygun Satış Linki
Grundig 50 Ggu 7880 B 4k Ultra Hd 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Grundig 50 Ggu 7880 B 4k Ultra Hd 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.