50 GFU 7900 A 50- 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV En Düşük Fiyat Nerede-

Elif Nur

Bilgili
50 GFU 7900 A 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV En Düşük Fiyat Nerede?
50 GFU 7900 A 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Şu Anki Değeri 19000.0 Tl'den Satılmaktadır.

50 GFU 7900 A 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

50 GFU 7900 A 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

50 GFU 7900 A 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürün Açıklaması

50 GFU 7900 A 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Grundig 50 GFU 7900 A 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV ürününü 19000.0 Tl'den Satılmaktadır.

50 GFU 7900 A 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Kullanıcı Yorumları Nasıl?
19000.0 Tl ye satışta olan 50 GFU 7900 A 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Görüntü kalitesi, ses çok iyi. Çook beğendik ❤️
İsim: E** B** D**
Tarih: 12 Ekim 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: 23nisanelektronik

Yorum: Ürün gayet iyi ses ve görüntüsü Arçelik tv de daha iyi diye bilirim
İsim: **** ****
Tarih: 12 Şubat 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: SEFA TİCARET DTM

50 GFU 7900 A 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Sıkça Sorulan Sorular

Soru: öbur satıcılar garanti 2 yıl diyor sizden 3 yıl niye boyle
Cevap: GARANTİSİ 3 yıl efendim

Soru: Android işletimi dahili hafızası nekadar
Cevap: Merhaba inanın bende bilmiyorum interneten bakabilirsiniz

Soru: Merhaba duvara asma aparatı var mı kurulumu ücretsiz mi
Cevap: Kurulum ücretsiz aparat mevxut değil

Soru: Tv 3 yıl mı garanti yoksa 2 yılmı
Cevap: 3 yıl garanti si var

Soru: elinizde beyaz renk mevcutmu?
Cevap: Malesef efendim

Soru: Merhabalar, ürünün beyazı varmı acaba? Veya elinizde herhangi beyaz bir TV varmı?
Cevap: Ürün siyahtir ama Regal Beyaz TV var

Soru: Kumandasında sesli komut var mı
Cevap: Merhaba yok efendim.

Soru: Merhaba, ürün yılını öğrenebilir miyim? Bir de duvara askı aparatı içinden çıkıyor mu çıkmıyorsa servis getiriyor mu ve ücrete dahil mi?
Cevap: 2021 yılı duvar aparatı servis getiriyor

Soru: servis mi getiriyor ürünü kurulum için,.
Cevap: Ürün.vermiş oldugunuz adrese gelir sonradan servisi aranıp montaj gelir garantisi başlar 3 yıl garanti si var

Soru: Kumandası varmı
Cevap: Merhaba efendim tv kutu içinde kumanda mevcut

Soru: merhaba bu tv den siyah renkin istiyorum var mi? fotograflarda gri rank gozukuyor
Cevap: Rengi siyah efendim

Soru: yansıtıcı var mı
Cevap: Merhaba evet efendim mevcut

Soru: hangi servis bakıyor garantiye
Cevap: Merhaba Arçelik Beko servisleri

Soru: Görüntü kalitesi nsıldır
Cevap: Merhaba görüntü kalitesi iyi efendim.

Soru: 7850 ile arasındaki fark ne
Cevap: Fark sizin söylediğiniz üründe android yok bizim sattığımız üründe android var

Soru: merhaba TV revizyonlumu birde bugün alsam kargoya bugün verirmisiniz son olarak rengi gümüş gri yada beyaz varmı siyah almak istemiyorum
Cevap: Bugün kargoya verilir renk gümüş

Soru: 7900b ile 7880b arasında fark nedir ?
Cevap: Merhaba kodları Google’dan bakarsanız daha bilgi sahibi olursunuz

Soru: 50 GFU 7850 model ile farkı nedir?
Cevap: Evet bi önceki model

Soru: Merhabalar tv nin hafızası nekadar acaba
Cevap: Merhaba,hafıza ile ilgili detaylı bilgi malesef belirtilmemiş

Soru: Merhaba, ürün yılını öğrenebilir miyim? Bir de içerisinden duvara askı aparatı çıkıyor mu? Çıkmıyorsa servisin yanında mı geliyor? Ücretsiz mi, ücretli mi?
Cevap: Merhaba, Çıkış Yılı: 2021 olarak belirtilmiştir. Kutu içeriğinde duvar askı aparatı bulunmamaktadır. Kurulum ve montaj hakkında detaylı bilgi için, GRUNDIG Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

50 GFU 7900 A 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

50 GFU 7900 A 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV En Uygun Satış Linki