Nilufer
Bilgili
50" Ax50fmn602 4k Uhd Android Tv Alınır Mı?
50" Ax50fmn602 4k Uhd Android Tv Güncel Fiyatı 12499.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
50" Ax50fmn602 4k Uhd Android Tv Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
50" Ax50fmn602 4k Uhd Android Tv Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
50" Ax50fmn602 4k Uhd Android Tv Detaylı Açıklama
50" Ax50fmn602 4k Uhd Android Tv Ürününün Satıcısı, Axen 50" Ax50fmn602 4k Uhd Android Tv ürününü 12499.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
50" Ax50fmn602 4k Uhd Android Tv Ürünü Kullananların Görüşleri
12499.0 Tl ye satışta olan 50" Ax50fmn602 4k Uhd Android Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Gayet güzel ve kullanışlı. Fiyatına göre performansı gayet güzel.
İsim: E** D**
Tarih: 04 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ÇEYİZ İSTANBUL
50" Ax50fmn602 4k Uhd Android Tv Akıllarda Kalan Sorular
Soru: kumandası mouse gibi kullanılabiliyor mu
Cevap: Merhaba, satıcı firma olmamız nedeniyle genel ürün özellikleri bilgisine sahibiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.
Soru: ürünün ses sisteminin markası nedir
Cevap: Merhaba, satıcı firma olmamız nedeniyle genel ürün özellikleri bilgisine sahibiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.
Soru: kurulum ucretlimi
Cevap: Merhaba efendim kurulum ücretsizdir markamizin tüm il ve ilçelerde kurulumu ücretsizdir
Soru: sesli komut özelliği var mi
Cevap: Merhaba, üründe sesli kontrol özelliği bulunmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: Duvara asıla bilirim asma aparat mevcutmu
Cevap: Merhaba, kutu içerisinde duvara asma aparatı mevcut değildir. İyi günler dileriz.
Soru: Merhabalar
Cevap: Merhaba, talebinizi anlayamadık, size yardımcı olabilmek adına talebinizi detaylıca iletmenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.
Soru: arkası demir apart takılacak yer varmı
Cevap: Merhaba, kutu içerisinde duvara asma aparatı bulunmamaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba üründe Netflix uygulaması var mı ?
Soru: merhaba ürünün Android sürümü kaçtır ve guncelleme alıyor mu
Cevap: Merhaba, ürün Androıd 9.0 şeklindedir. İyi günler dileriz.
Soru: kumanda mouse gibi kullanılabiliyor mu
Cevap: Merhabalar üründe sesli kontrol özelliği bulunan kumanda mevcuttur…
Soru: enrjisi nedir
Cevap: merhabalar enerji sınıfı g dir
Soru: akıllı kumandaya sahip mi
Cevap: Merhaba, üründe sesli kontrol özelliği bulunan kumanda mevcuttur. İyi günler dileriz
Soru: meehaba ürün tv paneli.. TURKSATKANALLARI İZLEMELERDE (ÇAPRAZ İZLEMEDE ) RENLERDESOLUKLAŞMALARI OLUYORMUYDU
Cevap: Bu konuda bilgim yok
Soru: akkılı kumanda kutuda veriliyormu
Cevap: Merhaba, üründe sesli kontrol özelliği bulunan kumanda mevcuttur. İyi günler dileriz
Soru: ekran yansıtma var mı ?
Soru: merhaba, telefondan tvye ekran yansıtma özelliği var mı?
Cevap: Merhabalar bu modelde yoktur efendim…
Soru: Ürünün diklemesine yüksekliği ne kadar
Cevap: merhabalar kutu ölçüleri yükseklik 0.72 cm genişlik 1.20 cm
Soru: çok güzel televizyon gerçek ten sesli kumanda özelliği ve renk ayarı süper çok memnunuz
Cevap: Merhabalar efendim Sanırım bizden almadınız ürünü başka mağazadan almış olabilirsiniz sağlık olsun yinede güle güle kullanınız iyi bayramlar dileriz hoşçakalın Saygılar
Soru: Kumandası komut ses özelliği var mı
Cevap: Merhaba efendim hayır Sünny Tizin Sünny vevos modelleri miz de var çeyiz istanbul sayfamızda bulabilirsiniz iyi alışverişler
Soru: işletim sistemi nedir
Cevap: Merhaba, ürün işletim sistemi Androiddir. İyi günler dileriz.
50" Ax50fmn602 4k Uhd Android Tv Ürünün Detaylı Resimleri
50" Ax50fmn602 4k Uhd Android Tv En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
50" Ax50fmn602 4k Uhd Android Tv Güncel Fiyatı 12499.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
50" Ax50fmn602 4k Uhd Android Tv Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
50" Ax50fmn602 4k Uhd Android Tv Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
50" Ax50fmn602 4k Uhd Android Tv Detaylı Açıklama
50" Ax50fmn602 4k Uhd Android Tv Ürününün Satıcısı, Axen 50" Ax50fmn602 4k Uhd Android Tv ürününü 12499.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
50" Ax50fmn602 4k Uhd Android Tv Ürünü Kullananların Görüşleri
12499.0 Tl ye satışta olan 50" Ax50fmn602 4k Uhd Android Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Gayet güzel ve kullanışlı. Fiyatına göre performansı gayet güzel.
İsim: E** D**
Tarih: 04 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ÇEYİZ İSTANBUL
50" Ax50fmn602 4k Uhd Android Tv Akıllarda Kalan Sorular
Soru: kumandası mouse gibi kullanılabiliyor mu
Soru: ürünün ses sisteminin markası nedir
Soru: kurulum ucretlimi
Cevap: Merhaba efendim kurulum ücretsizdir markamizin tüm il ve ilçelerde kurulumu ücretsizdir
Soru: sesli komut özelliği var mi
Cevap: Merhaba, üründe sesli kontrol özelliği bulunmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: Duvara asıla bilirim asma aparat mevcutmu
Cevap: Merhaba, kutu içerisinde duvara asma aparatı mevcut değildir. İyi günler dileriz.
Soru: Merhabalar
Cevap: Merhaba, talebinizi anlayamadık, size yardımcı olabilmek adına talebinizi detaylıca iletmenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.
Soru: arkası demir apart takılacak yer varmı
Cevap: Merhaba, kutu içerisinde duvara asma aparatı bulunmamaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba üründe Netflix uygulaması var mı ?
Soru: merhaba ürünün Android sürümü kaçtır ve guncelleme alıyor mu
Cevap: Merhaba, ürün Androıd 9.0 şeklindedir. İyi günler dileriz.
Soru: kumanda mouse gibi kullanılabiliyor mu
Cevap: Merhabalar üründe sesli kontrol özelliği bulunan kumanda mevcuttur…
Soru: enrjisi nedir
Cevap: merhabalar enerji sınıfı g dir
Soru: akıllı kumandaya sahip mi
Soru: meehaba ürün tv paneli.. TURKSATKANALLARI İZLEMELERDE (ÇAPRAZ İZLEMEDE ) RENLERDESOLUKLAŞMALARI OLUYORMUYDU
Cevap: Bu konuda bilgim yok
Soru: akkılı kumanda kutuda veriliyormu
Soru: ekran yansıtma var mı ?
Soru: merhaba, telefondan tvye ekran yansıtma özelliği var mı?
Cevap: Merhabalar bu modelde yoktur efendim…
Soru: Ürünün diklemesine yüksekliği ne kadar
Cevap: merhabalar kutu ölçüleri yükseklik 0.72 cm genişlik 1.20 cm
Soru: çok güzel televizyon gerçek ten sesli kumanda özelliği ve renk ayarı süper çok memnunuz
Cevap: Merhabalar efendim Sanırım bizden almadınız ürünü başka mağazadan almış olabilirsiniz sağlık olsun yinede güle güle kullanınız iyi bayramlar dileriz hoşçakalın Saygılar
Soru: Kumandası komut ses özelliği var mı
Cevap: Merhaba efendim hayır Sünny Tizin Sünny vevos modelleri miz de var çeyiz istanbul sayfamızda bulabilirsiniz iyi alışverişler
Soru: işletim sistemi nedir
Cevap: Merhaba, ürün işletim sistemi Androiddir. İyi günler dileriz.
50" Ax50fmn602 4k Uhd Android Tv Ürünün Detaylı Resimleri
50" Ax50fmn602 4k Uhd Android Tv En Uygun Satış Linki
Axen 50" Ax50fmn602 4k Uhd Android Tv Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Axen 50" Ax50fmn602 4k Uhd Android Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.