Ecem
Bilgili
50" 4k Ultra Hd Android 13 Smart Led Tv Ürün Alınmaya Değer Mi?
50" 4k Ultra Hd Android 13 Smart Led Tv Güncel Fiyatı 11999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
50" 4k Ultra Hd Android 13 Smart Led Tv Memnuniyet Oranı Nedir?
50" 4k Ultra Hd Android 13 Smart Led Tv Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
50" 4k Ultra Hd Android 13 Smart Led Tv Teknik Bilgiler
50" 4k Ultra Hd Android 13 Smart Led Tv Ürününün Satıcısı, ONVO 50" 4k Ultra Hd Android 13 Smart Led Tv ürününü 11999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
50" 4k Ultra Hd Android 13 Smart Led Tv Kullanıcı Yorumları
11999.0 Tl ye satışta olan 50" 4k Ultra Hd Android 13 Smart Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: tv guzel beyendik babamın hediyesi bizim odamıza gore bi tık küçüğüolabilirmiş kurulumu yapan servis arkadas cok ilgiliydi tesekkur ederiz
İsim: E** A** t**
Tarih: 14 Kasım 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BAŞARAN LED TV DÜNYASI
Yorum: Çok güzel sağlam geldi
İsim: Y** K**
Tarih: 28 Eylül 2024
Satıcı: Electrovitrin
Yorum: çok güzel ayrıcı satıcı kendi aracıyla getiriyor kargoda ne olacakderdiniz yok. alın aldırın çok beğendik teşekkürler
İsim: S** K**
Tarih: 26 Eylül 2024
Yorum: kargo çok hızlı geldi 24 saat olmadan cuma verildi cumartesi günü sabahelimdeydi İstanbul dan İzmir Ödemiş e bugün servis geldi kurulumuyapıldı ilk izlenimlerim gayet başarılı kanal geçişleri gayet iyiİnternet bağlantısı hızlı ama şimdilik şimdilik bunlar ilk izlenimlerimsatıcı ya teşekkürler
İsim: Özcan Y.
Tarih: 23 Eylül 2024
Satıcı: MarmaraAvm
Yorum: İlk başta tereddüt ettim almak konusunda yorum çok azdı. ama kaliteligörüntü kullanış on numara internet süper ve bide kargo inanılmaz hızlısipariş verdikten 16 saat sonra elime ulaştı satıcıya çok teşekkürediyorum gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: b** y**
Tarih: 10 Aralık 2023
Yorum: çok kaliteli fiyat performans urunu
İsim: serkan b.
Tarih: 30 Mayıs 2024
Yorum: Görüntü kalitesi oldukça iyi. wifi bağlantısı zayıf ise web bağlantısıçok iyi değil. Cep telefonu yansıtma gayet iyi. Cep telefonundan kumandabiraz sıkıntılı. Mouse hassasiyetini beğenmedim. bu fiyata alınabilecekoldukça iyi bir TV.
İsim: Ferhat K.
Tarih: 04 Şubat 2024
Yorum: ürünüm kırık geldi
İsim: S** G**
Tarih: 26 Ocak 2024
50" 4k Ultra Hd Android 13 Smart Led Tv Merak Edilenler
Soru: Apk indiriliyormu
Cevap: İNDİREBİLİRSİNİZ EFENDİM
Soru: exxen varmi
Cevap: Kendinde direk yüklü olmayabilir fakat kendiniz android oldugundan dolayı yükleyebilirsiniz
Soru: Merhaba ürün kodu nedir
Cevap: ONVO 50OV6000U
Soru: Bluetooth özelliği varmı evde wifi yok telefonun internetini bağlıya bilirmiyim
Cevap: Bağlayabilirsiniz efendim
Soru: Hangi kargo şirketi ile çalışıyorsunuz
Cevap: Merhabalar; Ürünlerimiz Horoz Lojistik ile sevk edilmektedir. İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: Akıllı kumanda mı kumandası
Cevap: Merhaba Bu ürün smart Tv dir , akıllı kumanda Webos Tv mevcuttur, Onvo markasını bizim mağaza sayfasında mevcuttur. İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: akıllı kumandasi varmı acaba
Cevap: merhaba evet
Soru: Hangi servis bakıyor?
Cevap: ONVO YETKİLİ SERVİSİ
Soru: Merhaba 1920x1080 çözünürlük ve 4K nasıl oluyor, biraz özen...
Cevap: ÜRÜN 4K DIR ARAŞTIRABİLİRSİNİZ
Soru: android mi? webos mu?
Cevap: ANDROİD 13 EFENDİM
Soru: Merhabalar tv yi satın aldıktan sonra en geç ne zamana kadar kurulumunu yaptırmak gerek belli bir tarih aralığı var mı ?
Cevap: SİZ NEKADAR SÜRE ZARFINDA KURDURMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ
Soru: YouTube Netflix kendi içerisinde varmi
Cevap: merhaba evet efendim
Soru: peki kurulumu siz mi yapıyorsunuz yoksa biz servise kayıt mı yapıyoruz
Cevap: Merhaba onvo Çagrı merkezini arayarak ücretsiz kurulumdan yararlanabilirsiniz. Garantili olması için Servis kurması zorunludur efendim.
Soru: duvara monte ediliyor mu
Cevap: Merhaba askı aparatı alarak duvara monte yaptırabilirisiniz
Soru: duvara asmak için aparatı varmı
Cevap: askı aparatı ıcerisinden çıkmamaktadır.
Soru: google play store yüklenebiliyor mu
Cevap: yüklenebilir efendim
Soru: Merhaba Görüntü aktarma var mı
Cevap: Ekran yansıtma var efendim
Soru: Play Store Mevcutmudur?
Cevap: KENDİ UYGULAMA MAGAZASI VARDIR
Soru: duvara monte etmek için demir çıkıyor mu kutudan
Cevap: Merhaba efendim hayır masa mevcuttur
Soru: iyi gunler kurulun servisiniz var dediniz alici Vanda yetkili servisiniz varmi tesekurler
Cevap: Merhabalar; Türkiyenin 81 ilinde teknik servis hizmeti mevcuttur. Onvo müşteri hizmetlerini aramanız durumunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaklardır. (8508866686) İyi günler dileriz Electrovitrin
50" 4k Ultra Hd Android 13 Smart Led Tv Ürünün Fotoğrafları
50" 4k Ultra Hd Android 13 Smart Led Tv En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
50" 4k Ultra Hd Android 13 Smart Led Tv Güncel Fiyatı 11999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
50" 4k Ultra Hd Android 13 Smart Led Tv Memnuniyet Oranı Nedir?
50" 4k Ultra Hd Android 13 Smart Led Tv Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
50" 4k Ultra Hd Android 13 Smart Led Tv Teknik Bilgiler
50" 4k Ultra Hd Android 13 Smart Led Tv Ürününün Satıcısı, ONVO 50" 4k Ultra Hd Android 13 Smart Led Tv ürününü 11999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
50" 4k Ultra Hd Android 13 Smart Led Tv Kullanıcı Yorumları
11999.0 Tl ye satışta olan 50" 4k Ultra Hd Android 13 Smart Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: tv guzel beyendik babamın hediyesi bizim odamıza gore bi tık küçüğüolabilirmiş kurulumu yapan servis arkadas cok ilgiliydi tesekkur ederiz
İsim: E** A** t**
Tarih: 14 Kasım 2023
Yorum: Çok güzel sağlam geldi
İsim: Y** K**
Tarih: 28 Eylül 2024
Yorum: çok güzel ayrıcı satıcı kendi aracıyla getiriyor kargoda ne olacakderdiniz yok. alın aldırın çok beğendik teşekkürler
İsim: S** K**
Tarih: 26 Eylül 2024
Yorum: kargo çok hızlı geldi 24 saat olmadan cuma verildi cumartesi günü sabahelimdeydi İstanbul dan İzmir Ödemiş e bugün servis geldi kurulumuyapıldı ilk izlenimlerim gayet başarılı kanal geçişleri gayet iyiİnternet bağlantısı hızlı ama şimdilik şimdilik bunlar ilk izlenimlerimsatıcı ya teşekkürler
İsim: Özcan Y.
Tarih: 23 Eylül 2024
Satıcı: MarmaraAvm
Yorum: İlk başta tereddüt ettim almak konusunda yorum çok azdı. ama kaliteligörüntü kullanış on numara internet süper ve bide kargo inanılmaz hızlısipariş verdikten 16 saat sonra elime ulaştı satıcıya çok teşekkürediyorum gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: b** y**
Tarih: 10 Aralık 2023
Yorum: çok kaliteli fiyat performans urunu
İsim: serkan b.
Tarih: 30 Mayıs 2024
Yorum: Görüntü kalitesi oldukça iyi. wifi bağlantısı zayıf ise web bağlantısıçok iyi değil. Cep telefonu yansıtma gayet iyi. Cep telefonundan kumandabiraz sıkıntılı. Mouse hassasiyetini beğenmedim. bu fiyata alınabilecekoldukça iyi bir TV.
İsim: Ferhat K.
Tarih: 04 Şubat 2024
Yorum: ürünüm kırık geldi
İsim: S** G**
Tarih: 26 Ocak 2024
50" 4k Ultra Hd Android 13 Smart Led Tv Merak Edilenler
Soru: Apk indiriliyormu
Cevap: İNDİREBİLİRSİNİZ EFENDİM
Soru: exxen varmi
Cevap: Kendinde direk yüklü olmayabilir fakat kendiniz android oldugundan dolayı yükleyebilirsiniz
Soru: Merhaba ürün kodu nedir
Cevap: ONVO 50OV6000U
Soru: Bluetooth özelliği varmı evde wifi yok telefonun internetini bağlıya bilirmiyim
Cevap: Bağlayabilirsiniz efendim
Soru: Hangi kargo şirketi ile çalışıyorsunuz
Cevap: Merhabalar; Ürünlerimiz Horoz Lojistik ile sevk edilmektedir. İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: Akıllı kumanda mı kumandası
Cevap: Merhaba Bu ürün smart Tv dir , akıllı kumanda Webos Tv mevcuttur, Onvo markasını bizim mağaza sayfasında mevcuttur. İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: akıllı kumandasi varmı acaba
Cevap: merhaba evet
Soru: Hangi servis bakıyor?
Cevap: ONVO YETKİLİ SERVİSİ
Soru: Merhaba 1920x1080 çözünürlük ve 4K nasıl oluyor, biraz özen...
Cevap: ÜRÜN 4K DIR ARAŞTIRABİLİRSİNİZ
Soru: android mi? webos mu?
Cevap: ANDROİD 13 EFENDİM
Soru: Merhabalar tv yi satın aldıktan sonra en geç ne zamana kadar kurulumunu yaptırmak gerek belli bir tarih aralığı var mı ?
Cevap: SİZ NEKADAR SÜRE ZARFINDA KURDURMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ
Soru: YouTube Netflix kendi içerisinde varmi
Cevap: merhaba evet efendim
Soru: peki kurulumu siz mi yapıyorsunuz yoksa biz servise kayıt mı yapıyoruz
Cevap: Merhaba onvo Çagrı merkezini arayarak ücretsiz kurulumdan yararlanabilirsiniz. Garantili olması için Servis kurması zorunludur efendim.
Soru: duvara monte ediliyor mu
Cevap: Merhaba askı aparatı alarak duvara monte yaptırabilirisiniz
Soru: duvara asmak için aparatı varmı
Cevap: askı aparatı ıcerisinden çıkmamaktadır.
Soru: google play store yüklenebiliyor mu
Cevap: yüklenebilir efendim
Soru: Merhaba Görüntü aktarma var mı
Cevap: Ekran yansıtma var efendim
Soru: Play Store Mevcutmudur?
Cevap: KENDİ UYGULAMA MAGAZASI VARDIR
Soru: duvara monte etmek için demir çıkıyor mu kutudan
Cevap: Merhaba efendim hayır masa mevcuttur
Soru: iyi gunler kurulun servisiniz var dediniz alici Vanda yetkili servisiniz varmi tesekurler
Cevap: Merhabalar; Türkiyenin 81 ilinde teknik servis hizmeti mevcuttur. Onvo müşteri hizmetlerini aramanız durumunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaklardır. (8508866686) İyi günler dileriz Electrovitrin
50" 4k Ultra Hd Android 13 Smart Led Tv Ürünün Fotoğrafları
50" 4k Ultra Hd Android 13 Smart Led Tv En Uygun Satış Linki
ONVO 50" 4k Ultra Hd Android 13 Smart Led Tv Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ONVO 50" 4k Ultra Hd Android 13 Smart Led Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.