Sevim
Bilgili
45 Litre Cam Kapılı All Black Edition Minibar Mini Buzdolabı En Ucuzu Nerede Bulunur?
45 Litre Cam Kapılı All Black Edition Minibar Mini Buzdolabı Şu Anki Satış Fiyatı 10299.0 Tl'den Satılmaktadır.
45 Litre Cam Kapılı All Black Edition Minibar Mini Buzdolabı Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
45 Litre Cam Kapılı All Black Edition Minibar Mini Buzdolabı Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
45 Litre Cam Kapılı All Black Edition Minibar Mini Buzdolabı Teknik Bilgiler
45 Litre Cam Kapılı All Black Edition Minibar Mini Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Elektromarla 45 Litre Cam Kapılı All Black Edition Minibar Mini Buzdolabı ürününü 10299.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
45 Litre Cam Kapılı All Black Edition Minibar Mini Buzdolabı Ürünü Kullananların Görüşleri
10299.0 Tl ye satışta olan 45 Litre Cam Kapılı All Black Edition Minibar Mini Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: ürün sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. teşekkür ederim.
İsim: **** ****
Tarih: 10 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Elektromarla
Yorum: Öncelikle yanlış ürün gönderilmişti ama firma o kadar ilgili davrandı kihemen sorunumu çözdüler , çok ilgililer işlerinin arkasında duruyorlar ,ürün çok güzel tavsiye ederim düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz.
İsim: Z** C**
Tarih: 21 Mart 2022
Yorum: Çok beğendim teşekkür ediyorum…
İsim: Aykut C.
Tarih: 28 Kasım 2021
Yorum: Beğendim güzel
firma da ilgili sevdim . Kilit de evlenebilseydi güzelolurdu normalde işyerim için almıştım
İsim: ozlem k.
Tarih: Elite Üye
Beden: 30 Eylül 2021
Yorum: görüntü olarak çok güzel bir ürün, henüz kurmadım, ancak kenarlarındagöçükler mevcut. Arka kısımda olduğu için iade etmek istemedim. Birsıkıntı olursa yardımınızı rica edeceğim
İsim: İ** B**
Beden: 23 Mayıs 2024
Yorum: Tesekkürler
İsim: E** D**
Beden: 25 Kasım 2023
Yorum: Ürünü aldık 5-6 saat boş olarak 6. Kademede çalıştırdik sonra içeceklerikoyduk 2 gün oldu icecekler hala sogumadı sadece hafiften serinlediboşuna zaman kaybı taşı çıkar sonra birdaha paketle taşı kargoya iade gonder
İsim: Batuhan G.
Tarih: 16 Şubat 2023
Yorum: Fiyatına göre idare eder. Alınabilir bir ürün.
İsim: B** K**
Tarih: 06 Ocak 2023
Yorum: çalıştı fakat soğutması malesef
Tarih: 30 Haziran 2022
45 Litre Cam Kapılı All Black Edition Minibar Mini Buzdolabı Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: Merhaba, 57 cm kullanılabilir iç yüksekliği mi?
Cevap: Merhaba, Hayır efendim ölüçerimiz dıştan dışadır.
Soru: arabanin icine buzdolabiniz varmi
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz araç içi için uygun değildir.
Soru: Merhaba yeriniz nerde gelip alsak
Cevap: Merhaba, Buradan teslim alabilirsiniz.
Soru: Buzluğu varmı derindondurucusu
Cevap: Merhaba, minibar ürünlerimizin dondurucu bölümü yok maalesef.
Soru: Merhabalar yaklaşık 7 ay önce bu model buzdolabını satın almıştım sizden ama şu an kapağı kapanınca ışık sönmüyor ne yapmalıyım
Cevap: Merhaba, Led aydınlatma göndereceğiz size değiştirebilirsiniz.
Soru: merhaba icindekiler de fiyata dahil mi?
Cevap: Merhaba, içindekiler dahil değildir.
Soru: ürünün eni ve boyu kaç cm dir?
Cevap: Merhabalar, Ürünümüzün ölçüleri [Genişlik 40.5 cm x Derinlik: 47.5 cm x Yükseklik: 57.0 cm] şeklindedir.
Soru: peşin fiyatına taksit yapıyor musunuz?
Cevap: Merhaba ödemeler trendyol üzerinden yapıldğı için ödeme şartlarını da trendyol belirliyor efendim. Seçenek ne çıkıyorsa oradan ilerlemeniz gerek.
Soru: Merhaba, Ürün hangi enerji sınıfında acaba? A++? A+? A? B?
Cevap: Absorbe sistemi ürünler C sınıfı enerji sınıfında
Soru: Cam kapak geliyor değil mi ?
Cevap: Merhaba, tabii cam kapaklı ürünümüz.
Soru: Ürün çok kötü çıktı oyuncak hamur gibi bişeyle kapatmışsınız boruları ve arkasında Kİ tel karışmış memnun kalmadım hiç almayın
Cevap: Merhaba, 50 senedir üreticisi olduğumuz minibarın arkasında kullanılan malzemeler tamamen profesyonel ve endüstriyel olup, bütün global üreticiler tamamen aynı hammaddeleri kullanarak üretmektedir. Eğer ürünün performansından veya tasarımından memnun kalmadıysanız ürününüzü iade edebilirsiniz. Bugüne kadar hiçbir müşterimizden bu şekilde bir geri dönüş almadık ve hep müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurduk. Herhangi bir yapıcı talebiniz olursa yardımcı olmak isteriz.
Soru: Çalışırken ses çıkarıyor mu ?
Cevap: Merhaba, ürünümüz 0 db ses düzeyiyle çalışmaktadır. Hiç bir şekilde ses duyamazsınız.
Soru: Merhaba soğutma için derece seçimi yapılabiliyormu?
Cevap: Merhaba, Absorbe sistem olan bu ürünlerimizde derece ayarı yoktur efendim.
Soru: İç soğukluğu kaç derece olarak geliyor
Cevap: 4 dereceye kadar performans sağlar.
Soru: Merhaba kapak kapalıyken içerisinde ışık yanıyor mu acaba ?
Cevap: Merhaba, optik sensörlü led aydınlatma sayesinde normalde kapıyı açtığınızda açılır, kapattığınızda kapanır. Ancak isterseniz içine ufak bir tuş koyup, manuel sisteme çevirip, siz dilediğinizde ışığı açıp kapayabilirsiniz.
Soru: Hayırlı işler taksit imkanı var mı
Cevap: Merhaba, Ödeme seçeneklerinde var efendim.
Soru: Merhaba, gunluk kac kw elektrik tuketiyo ogrenebilir miyim?
Cevap: Merhaba 1,1 kw tuketimi vae.
Soru: İyi günler dün 2349 tl den favorilere ekledim bugün alacaktım ama baktım sabah 2899 oldu…Eski fiyattan yardımcı olursanız alayım hemen yoksa başka bakmak zorunda kalacağım…O fiyat beni aşıyor teşekkürler
Cevap: Merhaba, indirimi bir gün daha uzatıyoruz sizin için. Teşekkürler.
Soru: Merhaba, absorbe minibarlarda günlük elektrik tüketiminin 1-1,5 kWh olduğunu belirtmişsiniz. Inverter minibarlarda elektrik tüketiminin ne kadar olduğu ve trendyol mağazadaki hangi ürünün ınverter minibar kategorisinde olduğu, absorbe minibarların tamamen sessiz mi olduğu hususlarında bilgi vermenizi rica ederim.
Cevap: Merhaba, Trenyol mağazamızda inverter ürünlerimizin satışları yoktur. Absorbe sistem ürünlerimiz tamamen sessiz ve titreşimsiz olarak çalışırz. 0 dB.
45 Litre Cam Kapılı All Black Edition Minibar Mini Buzdolabı Detaylı Resimler
45 Litre Cam Kapılı All Black Edition Minibar Mini Buzdolabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
45 Litre Cam Kapılı All Black Edition Minibar Mini Buzdolabı Şu Anki Satış Fiyatı 10299.0 Tl'den Satılmaktadır.
45 Litre Cam Kapılı All Black Edition Minibar Mini Buzdolabı Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
45 Litre Cam Kapılı All Black Edition Minibar Mini Buzdolabı Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
45 Litre Cam Kapılı All Black Edition Minibar Mini Buzdolabı Teknik Bilgiler
45 Litre Cam Kapılı All Black Edition Minibar Mini Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Elektromarla 45 Litre Cam Kapılı All Black Edition Minibar Mini Buzdolabı ürününü 10299.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
45 Litre Cam Kapılı All Black Edition Minibar Mini Buzdolabı Ürünü Kullananların Görüşleri
10299.0 Tl ye satışta olan 45 Litre Cam Kapılı All Black Edition Minibar Mini Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: ürün sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. teşekkür ederim.
Tarih: 10 Nisan 2023
Yorum: Öncelikle yanlış ürün gönderilmişti ama firma o kadar ilgili davrandı kihemen sorunumu çözdüler , çok ilgililer işlerinin arkasında duruyorlar ,ürün çok güzel tavsiye ederim düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz.
İsim: Z** C**
Tarih: 21 Mart 2022
Yorum: Çok beğendim teşekkür ediyorum…
İsim: Aykut C.
Tarih: 28 Kasım 2021
Yorum: Beğendim güzel
İsim: ozlem k.
Beden: 30 Eylül 2021
Yorum: görüntü olarak çok güzel bir ürün, henüz kurmadım, ancak kenarlarındagöçükler mevcut. Arka kısımda olduğu için iade etmek istemedim. Birsıkıntı olursa yardımınızı rica edeceğim
İsim: İ** B**
Beden: 23 Mayıs 2024
Yorum: Tesekkürler
İsim: E** D**
Beden: 25 Kasım 2023
Yorum: Ürünü aldık 5-6 saat boş olarak 6. Kademede çalıştırdik sonra içeceklerikoyduk 2 gün oldu icecekler hala sogumadı sadece hafiften serinlediboşuna zaman kaybı taşı çıkar sonra birdaha paketle taşı kargoya iade gonder
İsim: Batuhan G.
Tarih: 16 Şubat 2023
Yorum: Fiyatına göre idare eder. Alınabilir bir ürün.
İsim: B** K**
Tarih: 06 Ocak 2023
Yorum: çalıştı fakat soğutması malesef
Tarih: 30 Haziran 2022
45 Litre Cam Kapılı All Black Edition Minibar Mini Buzdolabı Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: Merhaba, 57 cm kullanılabilir iç yüksekliği mi?
Cevap: Merhaba, Hayır efendim ölüçerimiz dıştan dışadır.
Soru: arabanin icine buzdolabiniz varmi
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz araç içi için uygun değildir.
Soru: Merhaba yeriniz nerde gelip alsak
Cevap: Merhaba, Buradan teslim alabilirsiniz.
Soru: Buzluğu varmı derindondurucusu
Cevap: Merhaba, minibar ürünlerimizin dondurucu bölümü yok maalesef.
Soru: Merhabalar yaklaşık 7 ay önce bu model buzdolabını satın almıştım sizden ama şu an kapağı kapanınca ışık sönmüyor ne yapmalıyım
Cevap: Merhaba, Led aydınlatma göndereceğiz size değiştirebilirsiniz.
Soru: merhaba icindekiler de fiyata dahil mi?
Cevap: Merhaba, içindekiler dahil değildir.
Soru: ürünün eni ve boyu kaç cm dir?
Cevap: Merhabalar, Ürünümüzün ölçüleri [Genişlik 40.5 cm x Derinlik: 47.5 cm x Yükseklik: 57.0 cm] şeklindedir.
Soru: peşin fiyatına taksit yapıyor musunuz?
Cevap: Merhaba ödemeler trendyol üzerinden yapıldğı için ödeme şartlarını da trendyol belirliyor efendim. Seçenek ne çıkıyorsa oradan ilerlemeniz gerek.
Soru: Merhaba, Ürün hangi enerji sınıfında acaba? A++? A+? A? B?
Cevap: Absorbe sistemi ürünler C sınıfı enerji sınıfında
Soru: Cam kapak geliyor değil mi ?
Cevap: Merhaba, tabii cam kapaklı ürünümüz.
Soru: Ürün çok kötü çıktı oyuncak hamur gibi bişeyle kapatmışsınız boruları ve arkasında Kİ tel karışmış memnun kalmadım hiç almayın
Cevap: Merhaba, 50 senedir üreticisi olduğumuz minibarın arkasında kullanılan malzemeler tamamen profesyonel ve endüstriyel olup, bütün global üreticiler tamamen aynı hammaddeleri kullanarak üretmektedir. Eğer ürünün performansından veya tasarımından memnun kalmadıysanız ürününüzü iade edebilirsiniz. Bugüne kadar hiçbir müşterimizden bu şekilde bir geri dönüş almadık ve hep müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurduk. Herhangi bir yapıcı talebiniz olursa yardımcı olmak isteriz.
Soru: Çalışırken ses çıkarıyor mu ?
Cevap: Merhaba, ürünümüz 0 db ses düzeyiyle çalışmaktadır. Hiç bir şekilde ses duyamazsınız.
Soru: Merhaba soğutma için derece seçimi yapılabiliyormu?
Cevap: Merhaba, Absorbe sistem olan bu ürünlerimizde derece ayarı yoktur efendim.
Soru: İç soğukluğu kaç derece olarak geliyor
Cevap: 4 dereceye kadar performans sağlar.
Soru: Merhaba kapak kapalıyken içerisinde ışık yanıyor mu acaba ?
Cevap: Merhaba, optik sensörlü led aydınlatma sayesinde normalde kapıyı açtığınızda açılır, kapattığınızda kapanır. Ancak isterseniz içine ufak bir tuş koyup, manuel sisteme çevirip, siz dilediğinizde ışığı açıp kapayabilirsiniz.
Soru: Hayırlı işler taksit imkanı var mı
Cevap: Merhaba, Ödeme seçeneklerinde var efendim.
Soru: Merhaba, gunluk kac kw elektrik tuketiyo ogrenebilir miyim?
Cevap: Merhaba 1,1 kw tuketimi vae.
Soru: İyi günler dün 2349 tl den favorilere ekledim bugün alacaktım ama baktım sabah 2899 oldu…Eski fiyattan yardımcı olursanız alayım hemen yoksa başka bakmak zorunda kalacağım…O fiyat beni aşıyor teşekkürler
Cevap: Merhaba, indirimi bir gün daha uzatıyoruz sizin için. Teşekkürler.
Soru: Merhaba, absorbe minibarlarda günlük elektrik tüketiminin 1-1,5 kWh olduğunu belirtmişsiniz. Inverter minibarlarda elektrik tüketiminin ne kadar olduğu ve trendyol mağazadaki hangi ürünün ınverter minibar kategorisinde olduğu, absorbe minibarların tamamen sessiz mi olduğu hususlarında bilgi vermenizi rica ederim.
Cevap: Merhaba, Trenyol mağazamızda inverter ürünlerimizin satışları yoktur. Absorbe sistem ürünlerimiz tamamen sessiz ve titreşimsiz olarak çalışırz. 0 dB.
45 Litre Cam Kapılı All Black Edition Minibar Mini Buzdolabı Detaylı Resimler
45 Litre Cam Kapılı All Black Edition Minibar Mini Buzdolabı En Uygun Satış Linki
Elektromarla 45 Litre Cam Kapılı All Black Edition Minibar Mini Buzdolabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Elektromarla 45 Litre Cam Kapılı All Black Edition Minibar Mini Buzdolabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.