LeylaSes
Bilgili
43sfs4n 109 Ekran 43" Uydu Alıcılı Led Full Hd Tv Fiyatına Göre Alınır Mı?
43sfs4n 109 Ekran 43" Uydu Alıcılı Led Full Hd Tv Güncel Fiyatı 6990.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
43sfs4n 109 Ekran 43" Uydu Alıcılı Led Full Hd Tv Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
43sfs4n 109 Ekran 43" Uydu Alıcılı Led Full Hd Tv Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0 .
43sfs4n 109 Ekran 43" Uydu Alıcılı Led Full Hd Tv Detaylı Açıklama
43sfs4n 109 Ekran 43" Uydu Alıcılı Led Full Hd Tv Ürününün Satıcısı, Simfer 43sfs4n 109 Ekran 43" Uydu Alıcılı Led Full Hd Tv ürününü 6990.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
43sfs4n 109 Ekran 43" Uydu Alıcılı Led Full Hd Tv Kullanıcı Yorumları
6990.0 Tl ye satışta olan 43sfs4n 109 Ekran 43" Uydu Alıcılı Led Full Hd Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0
Yorum: İnternet özelliği var diye aldım satıcı internet var diye satıyor fakatgelen ürün özelliksiz dümdüz tv ve cok ilgisiz yalan bilgi verdikleriyetmiyormuş gibi özellikleri var diye satıyorsunuz dememe rağmen iyigünler diyerek geçiştiriyolar bir de iadeyi üstlenmiyorlar cevap vermetenezzülleri dahi yok allahtan servisten raporumu aldım ve sorucevaptakDevamını Oku
İsim: Zeynep E. A.
Tarih: 13 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: technobazaar
43sfs4n 109 Ekran 43" Uydu Alıcılı Led Full Hd Tv Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: YouTube girer mi smart mi televizyon
Cevap: Full HD efendim Wi-Fi ile giriş sağlayabilirsiniz
Soru: Ayakda gonderiyor musunuz? Uydu ve internet de var ni icinde
Cevap: merhaba evet
Soru: google var mi
Cevap: Selamlar uydulu led tv Google yok
Soru: Merhaba. Kurulum ücretlimi. Kurulumu biz yaparsak garanti geçerli olurmu
Cevap: merhaba urun markasına aıt servısı arayabılırsınız kurulum ıcın ucretsızdır
Soru: sizden aldığımız zaman montajı servis yapiyormu
Cevap: urun sıze geldıkten sonra urun markasına aıt servısı arayabılırsınız kuurlum ıcın
Soru: telefonla tv ye internet baglantısı yapabilirmiyiz youtubeden film izlemek icin
Cevap: Merhabalar internete bağlanma özelliği yoktur
Soru: goog tv var mı
Cevap: Merhabalar efendim Google Play. -Sesli komut sistemi mevcuttur
Soru: Nazik yanıtınız için teşekkürler. Webos'ta olabilir sorun yok YouTube ve Netflix gibi uygulamaları kullanmak istiyorum sadece. Bu uygulamaları kullanabilir miyim? Teşekkür ederim şimdiden.
Cevap: Rica ederiz efendim, tabi ki kullanılabiliyor.
Soru: merhabalar duvar aparatı geliyor mu ürünün yaninda bir de kurulum ücretli mi
Cevap: ayaklıdır duvar aparatı yoktur kurulum servıse aıttır
Soru: Google tv var mı
Soru: Üründe bir sıkıntı olurmu garanti durumu nasıl oluyor ürün sağlam gelirmi önerirmisiniz bu ürünü
Cevap: merhaba gayet guzel bır urundur rahatlıkla tercuh edebılırsınız
Soru: Netflix youtube gisnep uygulamalae mevcut mu
Cevap: Merhabalar, mevcut değil.
Soru: wi-fi özelliği falan var mı Bir de netflix YouTube girebiliyor musun
Soru: Duvara sabitleyebilirmiyiz
Cevap: merhaba ıstersenız evet
43sfs4n 109 Ekran 43" Uydu Alıcılı Led Full Hd Tv Ürüne Ait Resimler
43sfs4n 109 Ekran 43" Uydu Alıcılı Led Full Hd Tv En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
43sfs4n 109 Ekran 43" Uydu Alıcılı Led Full Hd Tv Güncel Fiyatı 6990.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
43sfs4n 109 Ekran 43" Uydu Alıcılı Led Full Hd Tv Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
43sfs4n 109 Ekran 43" Uydu Alıcılı Led Full Hd Tv Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0 .
43sfs4n 109 Ekran 43" Uydu Alıcılı Led Full Hd Tv Detaylı Açıklama
43sfs4n 109 Ekran 43" Uydu Alıcılı Led Full Hd Tv Ürününün Satıcısı, Simfer 43sfs4n 109 Ekran 43" Uydu Alıcılı Led Full Hd Tv ürününü 6990.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
43sfs4n 109 Ekran 43" Uydu Alıcılı Led Full Hd Tv Kullanıcı Yorumları
6990.0 Tl ye satışta olan 43sfs4n 109 Ekran 43" Uydu Alıcılı Led Full Hd Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0
Yorum: İnternet özelliği var diye aldım satıcı internet var diye satıyor fakatgelen ürün özelliksiz dümdüz tv ve cok ilgisiz yalan bilgi verdikleriyetmiyormuş gibi özellikleri var diye satıyorsunuz dememe rağmen iyigünler diyerek geçiştiriyolar bir de iadeyi üstlenmiyorlar cevap vermetenezzülleri dahi yok allahtan servisten raporumu aldım ve sorucevaptakDevamını Oku
İsim: Zeynep E. A.
Tarih: 13 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: technobazaar
43sfs4n 109 Ekran 43" Uydu Alıcılı Led Full Hd Tv Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: YouTube girer mi smart mi televizyon
Cevap: Full HD efendim Wi-Fi ile giriş sağlayabilirsiniz
Soru: Ayakda gonderiyor musunuz? Uydu ve internet de var ni icinde
Soru: google var mi
Cevap: Selamlar uydulu led tv Google yok
Soru: Merhaba. Kurulum ücretlimi. Kurulumu biz yaparsak garanti geçerli olurmu
Cevap: merhaba urun markasına aıt servısı arayabılırsınız kurulum ıcın ucretsızdır
Soru: sizden aldığımız zaman montajı servis yapiyormu
Cevap: urun sıze geldıkten sonra urun markasına aıt servısı arayabılırsınız kuurlum ıcın
Soru: telefonla tv ye internet baglantısı yapabilirmiyiz youtubeden film izlemek icin
Cevap: Merhabalar internete bağlanma özelliği yoktur
Soru: goog tv var mı
Soru: Nazik yanıtınız için teşekkürler. Webos'ta olabilir sorun yok YouTube ve Netflix gibi uygulamaları kullanmak istiyorum sadece. Bu uygulamaları kullanabilir miyim? Teşekkür ederim şimdiden.
Cevap: Rica ederiz efendim, tabi ki kullanılabiliyor.
Soru: merhabalar duvar aparatı geliyor mu ürünün yaninda bir de kurulum ücretli mi
Cevap: ayaklıdır duvar aparatı yoktur kurulum servıse aıttır
Soru: Google tv var mı
Soru: Üründe bir sıkıntı olurmu garanti durumu nasıl oluyor ürün sağlam gelirmi önerirmisiniz bu ürünü
Cevap: merhaba gayet guzel bır urundur rahatlıkla tercuh edebılırsınız
Soru: Netflix youtube gisnep uygulamalae mevcut mu
Cevap: Merhabalar, mevcut değil.
Soru: wi-fi özelliği falan var mı Bir de netflix YouTube girebiliyor musun
Soru: Duvara sabitleyebilirmiyiz
Cevap: merhaba ıstersenız evet
43sfs4n 109 Ekran 43" Uydu Alıcılı Led Full Hd Tv Ürüne Ait Resimler
43sfs4n 109 Ekran 43" Uydu Alıcılı Led Full Hd Tv En Uygun Satış Linki
Simfer 43sfs4n 109 Ekran 43" Uydu Alıcılı Led Full Hd Tv Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Simfer 43sfs4n 109 Ekran 43" Uydu Alıcılı Led Full Hd Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.