43SFA750 43- 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Satın Alır Mısınız-

MaviDalgalar

Bilgili
43SFA750 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Bu Ürünü Almalı Mı?
43SFA750 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Şu Anki Satış Fiyatı 11206.3 Tl'den Satılmaktadır.

43SFA750 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Kaç Kişi Memnun?

43SFA750 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3 .

43SFA750 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Açıklama Ve Özellikler

43SFA750 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Seg 43SFA750 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV ürününü 11206.3 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

43SFA750 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Ürünü Kullananların Görüşleri
11206.3 Tl ye satışta olan 43SFA750 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3

Yorum: Siparişimi 31 Ağustos‘ta oluşturdum. Bir hafta içinde gelmesi gerekirkengeç geldi. Paketleme hasarlıydı kötüydü. Ürün kurulumu için ücretsizdenmesine rağmen benden 2000 TL ücret istendi yardıma bağlanıp bunsöylediğimde de yapabileceğiniz hiçbir şey olmadığını söylendi fakatsatmaya gelince ücretsiz yazıyor. Ürün açıldığında kırık çıktı. İadetalebi oDevamını Oku
İsim: G** Ö**
Tarih: 03 Ekim 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: Kutuyu açtım kirik cikti nasil geri iyade edebirriz
İsim: Salih A.
Tarih: 01 Ekim 2024

Yorum: Kusursuz bir kargoyla ile gönderim geldi çok teşekkür ederim
İsim: H** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Ekim 2024

Yorum: Düşük bütçeler için gayet güzel bir seçenek. Kuruluma altıyüz tl verdikşimdilik güzel.
İsim: A** M**
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Ağustos 2024

Yorum: Öncelikle tek yıldız vermemin sebebi; Trendyol' un kendi resmi sitesindeyazan 40" ve üzeri televizyonların kurulumunun ücretsiz olmasıyalanı. Böyle bir şey yok bilginiz olsun. Tv güzel bir sıkıntı yok.
İsim: E** V**
Tarih: 16 Ağustos 2024

Yorum: ürün kırık çıktı servis tarafından açıldı napbamız gerekiyor
İsim: H** A**
Tarih: 11 Temmuz 2024

Yorum: getiren arkadaşa geri götür diyorum. iade oluştur pazartesi alayımdiyor. hertarafı yırtık delik haşat olmuş müşteri hizmetlerini arıyorumçıkmıyor. birisinden iade olmuş ürünü sanki bana göndermişler. degişimvarsa yeni tv istiyorum.dönüş yaparsanız sevinirim
İsim: E** Ç**
Tarih: 22 Haziran 2024

Yorum: Ürün çok güzel ve çok hızlı, sadece kurulum konusunda sıkıntı yaşadıkgelen servis 750 lira kurulum ücreti istedi, burdan aldığınız içinyetkili servis bunu karşılamıyor dedi aklınızda bulunsun ürün gayet iyi ama
İsim: A** N** B**

Yorum: Ürün kırık çıktı iadesini olusturdum bakalım nolacak
İsim: s** c** t**
Tarih: 07 Eylül 2024

Yorum: teşekkür ederim hızlı kargolandı. kargo şirketine de özeni için çokteşekkür ederim.
İsim: g** y**
Satıcı: CarrefourSA

43SFA750 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: İnternete bağlaniyormu
Cevap: Merhaba, üründe wi-fi özelliği bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: iyi günler kurulumu ücretlimi acaba ücretsiz mi
Cevap: Merhaba, konu hakkında teknik servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba kurulumu nasıl yapıyoruz acaba
Cevap: Merhaba, konu hakkında teknik servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: akıllı kumanda varmı
Cevap: Merhaba, üründe akıllı kumanda bulunmamaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: bu konuda satıcı olarak sizin cevap vermeniz gerekmiyor mu . kurulum ücretli mi değil mi,

Soru: Merhaba kurulum ve duvara monte ücretleri nasıl? Tesekkurler

Soru: mrb bu ürün android TV mı yazdığı gibi oyun yükleniyor mu
Cevap: Merhaba, ürün android işletim sistemine sahiptir. Google play Storedan oyun İndirme özelliği bulunmaktadır. İyi günler dileriz.

43SFA750 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

43SFA750 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV En Uygun Satış Linki