43PUS7805 43- 108 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim-

Sevim

Bilgili
43PUS7805 43" 108 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Alınmaya Değer Mi?
43PUS7805 43" 108 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Şu Anki Fiyatı 18999.0 Tl'den Satılmaktadır.

43PUS7805 43" 108 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

43PUS7805 43" 108 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yaklaşık 137 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

43PUS7805 43" 108 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürün Tanıtımı

43PUS7805 43" 108 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Philips 43PUS7805 43" 108 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV ürününü 18999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

43PUS7805 43" 108 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Yorumlar Ve Değerlendirmeler
18999.0 Tl ye satışta olan 43PUS7805 43" 108 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
137 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Ürün sorunsuz bir şekilde elimize ulaştı. Yeni evimiz için aldık ve çok beğendik.
İsim: s** a**
Tarih: 23 Temmuz 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Bulpa A.Ş

Yorum: Ürün gerçekten çok kaliteli herkese tavsiye ederim şık güzel kalite
İsim: M** D**
Tarih: 15 Nisan 2022
Satıcı: Owner

Yorum: Annemin evine aldık gerçekten çok güzel ben aldığımda daha uygundu tabiama düşünmeden alın derim
İsim: G** D**
Tarih: 24 Mart 2022

Yorum: kuzenime aldım çok memnun kaldılar
İsim: **** ****
Tarih: 08 Şubat 2022

Yorum: Beklediğim kalite.. Evime çok yakıştı :))
İsim: Sevilay B.
Tarih: 20 Ocak 2022
Satıcı: PixeL TicareT

Yorum: çok guzel bir ürün
İsim: D** B**
Tarih: 19 Eylül 2024
Satıcı: GÜL GROUP

Yorum: Harika gerçekten ürün çok şık
Tarih: 22 Şubat 2023

Yorum: Philips özellikle çok iyi marka. Amblight özelliği olması mükemmel.kesinlikle tercih edin. Kargo süreci biraz sıkıntılı 1haftayi geçti.
İsim: U** K**
Tarih: 27 Eylül 2022
Satıcı: İndiriminmerkezi

Yorum: Gerçekten çok özel bir TV..Pişman olmayacaksınız .
Tarih: 21 Eylül 2022

Yorum: çok iyi çok güzel
Tarih: 12 Eylül 2022

Yorum: 2 senedir sorunsuz kullanıyorum çok memnunum
İsim: O** Ç**
Tarih: 02 Haziran 2022
Satıcı: UcuzSele

Yorum: ürün elime 2 günde ulaştı.ambilight özelliğine hayran kaldım.4k videolarharika.ses çıkışı umduğumdan daha başarılı.ürüne ben 6595 aldım güngeçtikçe her gün zamlaniyor.
Tarih: 12 Mayıs 2022
Satıcı: Yanova Ticaret

Yorum: Güzel memnun kaldık
İsim: Ş** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Nisan 2022

Yorum: gerçekten mükemmel bi TV tavsiye ederim görüntü kalitesi olsun sesiözelikleri fln harika...
Tarih: 11 Nisan 2022

Yorum: Yaklaşık 2 aydır sorunsuz kullanıyorum.
İsim: N** M**
Tarih: 30 Mart 2022
Satıcı: Kuzey Elektronik

Yorum: Çook güzel ürün
İsim: Ş** D** O**
Tarih: 18 Mart 2022

Yorum: ÇOK İYİ Harika bir ürün
İsim: o** a**
Tarih: 14 Mart 2022
Satıcı: Gizerler

Yorum: Hızlı kargo, sağlam ürün, uygun fiyat
İsim: G** Y**
Tarih: 20 Şubat 2022
Satıcı: Güreller

Yorum: ürünü kullanmaya devam etmekteyim ve gerçekten çok memnunum. görüntü veses kalitesi çok güzel. Maç izlemesi çok güzel oluyor tavsiye ederim ☺️
Tarih: 18 Şubat 2022

Yorum: F/P ürünü diyebilirim çok başarılı
Tarih: 12 Şubat 2022
Satıcı: Ekoyeri

Yorum: TV yi yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Görüntü ve ışıklandırma sistemigerçekten çok güzel. Keyif veriyor. Olumsuz yönü; kanal geçişleri çokağır, biraz sinir bozuyor.
İsim: H** Y**
Tarih: 28 Ocak 2022
Satıcı: Argos Elektronik

Yorum: Çok kaliteli
İsim: A** A**
Tarih: 28 Ocak 2022

Yorum: hızlı teslimat icin tskler
İsim: G** Ç**
Tarih: 26 Ocak 2022
Satıcı: Aydent özel sağlık hizmetleri inşaat tic

Yorum: Çok güzel bir televizyon düşünmeden alabilirsiniz.
İsim: Ö** F** T**
Tarih: 20 Ocak 2022

Yorum: Çok güzel herkese tavsiye ederim.
İsim: Mehmet F. A.
Tarih: 19 Ocak 2022

Yorum: Philips kalitesi sesi net ve ıŞıkları ile ayrı bir tat,çok beğendik.
İsim: A** K**
Tarih: 19 Ocak 2022

Yorum: gerçekten çok güzel biz çok memnun kaldık.hizli gönderi ve kurulum güzeldi.
İsim: Ş** N** K** Y**
Tarih: 17 Ocak 2022

Yorum: Televizyon fiyatına göre çok çok iyi, kumanda tepkimelerinormal,ambilight ışığı farklı hava katıyor Şahsi olarak çok beğendimalacak kişi tereddüt etmeden alabilir
İsim: E** Y**
Tarih: 12 Ocak 2022
Satıcı: Beyazvitrin

Yorum: 2 tane aldım bu Tv'den gayet memnunum tavsiye ederim.
İsim: v** y**
Tarih: 23 Aralık 2021

Yorum: harika tek kelimeyle
İsim: s** ç**
Tarih: 20 Aralık 2021

43PUS7805 43" 108 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Kaç cm tv?
Cevap: Merhaba efendim, 109 dur. Sağlıklı günler dileriz,

Soru: merhaba iyi çalışmalar dilerim. ürünü satın almayı düşünüyorum duvara monte edilecek servis bu işlemi yapıyor mu ?
Cevap: Evet efendim arçelik beko servisi montaj hizmeti veriyor.

Soru: Merhaba. Model yılı 2020 yazıyor. 2020 den kasıt 2 yıldır rafta duruyor anlamında mı yoksa model 2020 yılında piyasaya sürüldü ürünün üretimi 2021 falan mıdır?
Cevap: Ürünün piyasaya sürüldüğü yıl anlamında

Soru: Merhaba hangi kargo firması tarafından gönderiyorsunuz
Cevap: Merhaba. Horoz Lojistikle çalışmaktayız.

Soru: Duvara monte edilebiliyor mu? Monte ediliyorsa Aparat ücretli mi ?
Cevap: Merhabalar; Duvara monte edilebilir. Duvar askı aparatını kuruluma gelen servis veya dışardan tedarik edebilirsiniz.

Soru: çeyiz amaçlı almak istiyorum 6 ay sonra kurulumu yapılacak. servisi 6 ay sonra cagirsam ücretsiz kurulum yaparlarmi
Cevap: ÜRÜNÜN GARANTİSİNİN BAŞLANGICI İÇİN FATURA TARİHİ ESASTIR TESLİMAT SONRASI KURULUM İÇİN ARÇELİK SERVİSİMİZ YETKİLİDİR

Soru: Kaç cm boyutları
Cevap: Teknik detayları internet üzerinden bakabilirsiniz

Soru: ekranı kaç Hz
Cevap: Merhabalar ürün kataloğunda belirtilmemiş. Markanın müşteri hizmetlerine danışabilirsiniz.

Soru: Kurulum ücretlimi
Cevap: Merhaba. Ürünümüz markanın kendisinin garantisi altındadır. Kurulum yetkili servis tarafından ücretsiz yapılmaktadır. Kurulum için yetkili servislerden randevu almanız gerekir. Size en yakın yetkili servise markanın resmi sitesinden ulaşabilirsiniz. Ürününüzü hasar görmemesi için patlangaçlara sarılı bir şekilde göndereceğiz. Garanti koşullarının geçerli olabilmesi için kargo teslimatı esnasında patlangaçları açtırarak ürün kolisini mutlaka kontrol ediniz. Kolide herhangi bir hasar gördüğünüzde kargo hasar tutanağı tutturarak ürünü kargo hasar tespit tutanağı ile teslim alınız. Garantinin başlaması için ilk koli açılımını yetkili servisin yapması gerekmektedir. Yetkili servis raporunda ürününüzün koli hasarlı olduğunu tespit ederse "koli hasarlıdır değişime uygun değildir bayinize başvurun" şeklinde bir rapor tutar. Böyle bir durumda "kargo hasar tespit tutanağı" ile hasarın kargoda oluştuğunu ispat etmiş olursunuz. Bize kargo hasar tespit tutanağı ile başvurduğunuzda paranızı anında geri alırsınız. Yetkili servis raporunda "koli sağlam ona rağmen hasarlı olduğu için değişimi veya para iadesi marka onaylıdır" şeklinde bir rapor tutarsa yine aynı şekilde işleminiz anında gerçekleşir. Süreci uzatacak tek durum ürününüzde kargo hasarı varken kargo hasar tespit formu tutmadan ürünü teslim almanız durumudur. Bu durumda hasarın nerede oluştuğunun ispat süreci araya girer. Bu konu ile ilgili olarak ürün sayfasındaki kurulum açıklamalarını incelemenizi de rica ederiz. "Ürünü teslim almadan önce paketi kontrol ediniz. Paket hasarlı ise kargo personeline tutanak tutturduktan sonra paketinizi teslim alabilirsiniz. Tutanak tutulamadığı durumda paketinizi teslim almayabilirsiniz." şeklindedir. Koli hasarlı ürünü tutanaksız teslim aldığınızda hasarın kargoda oluştuğu ispat yükümlülüğünü yerine getirmemiş oluyorsunuz. Daha detaylı bilgi için müşteri hizmetlerine danışabilirsiniz. Teslimat esnasında gerekli kontrolleri sağlamanızı rica eder, sağlıklı günler dileriz.

Soru: bu tv den sipariş verdik ama sizden alan satici yorumları kırık olduğu halde iade yapmadığınızı söylemiş ayni durumu yaşarsak ne yapabiliriz
Cevap: Merhaba. Ürünümüz markanın kendisinin garantisi altındadır. Kurulum yetkili servis tarafından ücretsiz yapılmaktadır. Kurulum için yetkili servislerden randevu almanız gerekir. Size en yakın yetkili servise markanın resmi sitesinden ulaşabilirsiniz. Garanti koşullarının geçerli olabilmesi için kargo teslimatı esnasında ürün kolisini mutlaka kontrol ediniz. Kolide herhangi bir hasar gördüğünüzde kargo hasar tutanağı tutturarak ürünü kargo hasar tespit tutanağı ile teslim alınız. Garantinin başlaması için ilk koli açılımını yetkili servisin yapması gerekmektedir. Yetkili servis raporunda ürününüzün koli hasarlı olduğunu tespit ederse "koli hasarlıdır değişime uygun değildir bayinize başvurun" şeklinde bir rapor tutar. Böyle bir durumda "kargo hasar tespit tutanağı" ile hasarın kargoda oluştuğunu ispat etmiş olursunuz. Bize kargo hasar tespit tutanağı ile başvurduğunuzda paranızı anında geri alırsınız. Yetkili servis raporunda "koli sağlam ona rağmen hasarlı olduğu için değişimi veya para iadesi marka onaylıdır" şeklinde bir rapor tutarsa yine aynı şekilde işleminiz anında gerçekleşir. Süreci uzatacak tek durum ürününüzde kargo hasarı varken kargo hasar tespit formu tutmadan ürünü teslim almanız durumudur. Bu durumda hasarın nerede oluştuğunun ispat süreci araya girer. Bu konu ile ilgili olarak ürün sayfasındaki kurulum açıklamalarını incelemenizi de rica ederiz. "Ürünü teslim almadan önce paketi kontrol ediniz. Paket hasarlı ise kargo personeline tutanak tutturduktan sonra paketinizi teslim alabilirsiniz. Tutanak tutulamadığı durumda paketinizi teslim almayabilirsiniz." şeklindedir. Koli hasarlı ürünü tutanaksız teslim aldığınızda hasarın kargoda oluştuğu ispat yükümlülüğünü yerine getirmemiş oluyorsunuz. Daha detaylı bilgi için müşteri hizmetlerine danışabilirsiniz. Teslimat esnasında gerekli kontrolleri sağlamanızı rica eder, sağlıklı günler dileriz.

Soru: bulutut mevcut mu
Cevap: Merhabalar. Bluetooth mevcut değil efendim

Soru: cstryl özelliği varmi
Cevap: Trendyol ile görüşebilirsiniz

Soru: merhaba ürün Android tv mi ?
Cevap: Merhaba efendim. Bu konuda en doğru bilgiyi almak için markanın müşteri hizmetlerine ulaşmanızı tavsiye ederiz.

Soru: Merhaba, iyi çalışmalar! 💐Kutusundan askı aparatı da çıkıyor mu acaba?
Cevap: Hayır efendim

Soru: merhaba kurulum dahil mi tv ye
Cevap: Merhaba efendim. Ürünümüz markanın kendisinin garantisi altındadır. Kurulum yetkili servis tarafından ücretsiz yapılmaktadır. Kurulum için yetkili servislerden randevu almanız gerekir. Size en yakın yetkili servise markanın resmi sitesinden ulaşabilirsiniz. Ürününüzü hasar görmemesi için patlangaçlara sarılı bir şekilde göndereceğiz. Garanti koşullarının geçerli olabilmesi için kargo teslimatı esnasında patlangaçları açtırarak ürün kolisini mutlaka kontrol ediniz. Kolide herhangi bir hasar gördüğünüzde kargo hasar tutanağı tutturarak ürünü kargo hasar tespit tutanağı ile teslim alınız. Garantinin başlaması için ilk koli açılımını yetkili servisin yapması gerekmektedir. Yetkili servis raporunda ürününüzün koli hasarlı olduğunu tespit ederse "koli hasarlıdır değişime uygun değildir bayinize başvurun" şeklinde bir rapor tutar. Böyle bir durumda "kargo hasar tespit tutanağı" ile hasarın kargoda oluştuğunu ispat etmiş olursunuz. Bize kargo hasar tespit tutanağı ile başvurduğunuzda paranızı anında geri alırsınız. Yetkili servis raporunda "koli sağlam ona rağmen hasarlı olduğu için değişimi veya para iadesi marka onaylıdır" şeklinde bir rapor tutarsa yine aynı şekilde işleminiz anında gerçekleşir. Süreci uzatacak tek durum ürününüzde kargo hasarı varken kargo hasar tespit formu tutmadan ürünü teslim almanız durumudur. Bu durumda hasarın nerede oluştuğunun ispat süreci araya girer. Bu konuda hassasiyetinizi rica eder, sağlıklı günler dileriz.

Soru: Hangi ildesiniz?
Cevap: Türkiye deyiz efendim. Size en yakın şubemizden ürün size gonderirlir.

Soru: Merhaba, ürünün duvara asmalı kurulumunu yapıyor musunuz?
Cevap: Merhaba , yetkili servisle gönderiyoruz, ürünün içinde aparatı yok , siz alırsanız servis gelince duvara asarlar

Soru: televizyonda netfliks varmı
Cevap: merhaba evet mevcut

Soru: İyi akşamlar efendim bütün gün çalışsa kaç watt yakar.
Cevap: Merhabalar efendim ürün yıllık harcadığı enerji tüketimi 104 kwh dir A'sınıfıdır.

Soru: Mrb ürün de Android özelliği var mı
Cevap: merhaba, efendim üründe android işletim sistemi yoktur. Saphi işletim sistemine sahiptir. iyi günler.

43PUS7805 43" 108 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

43PUS7805 43" 108 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV En Uygun Satış Linki