43pfs5507-62 43- 108 Ekran Fhd Led Tv En Düşük Fiyat Nerede-

Yasmin

Bilgili
43pfs5507/62 43" 108 Ekran Fhd Led Tv Ürün Alınmaya Değer Mi?
43pfs5507/62 43" 108 Ekran Fhd Led Tv Şuanki Fiyatı Ne Kadar 12990.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

43pfs5507/62 43" 108 Ekran Fhd Led Tv Kullanıcılar Memnun Mu?

43pfs5507/62 43" 108 Ekran Fhd Led Tv Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

43pfs5507/62 43" 108 Ekran Fhd Led Tv Ürün Detayları

43pfs5507/62 43" 108 Ekran Fhd Led Tv Ürününün Satıcısı, Philips 43pfs5507/62 43" 108 Ekran Fhd Led Tv ürününü 12990.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

43pfs5507/62 43" 108 Ekran Fhd Led Tv Kullanıcı Yorumları
12990.0 Tl ye satışta olan 43pfs5507/62 43" 108 Ekran Fhd Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Philips kalitesi belli zaten renkler çok iyi.soran herkese tavsiyeediyorum.fiyat performans açısından bence en iyisi.
İsim: m** a**
Tarih: 10 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: DilekBeyazEşya

Yorum: Tv üzerinden internet ile işi olmayan herkese kesinlikle tavsiye ederim.Anneme ve babama aldım 13 yıllık televizyonları ile vedalaştılar ama bucihazı çok sevdiler. Tereddüt vardı tabiki ilk başta ama her şeyi ilePhilips kalitesini hissettiriyor. Netlik çok iyi kendinizayarlayabiliyorsunuz. Sesi gayet iyi yanlar ince çıtalı hoş bir tasarımıvar. İnteDevamını Oku
İsim: Ahmet ö.
Tarih: 31 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Dream Store

43pfs5507/62 43" 108 Ekran Fhd Led Tv Ürüne Dair Sorular

Soru: merhaba askı aparatı ne kadar bu ürünün?
Cevap: Merhaba askı aparatı kategorisinden bakabilirsiniz.

Soru: smart tv mi?
Cevap: Merhaba smart tv değildir

Soru: Youtube var mı içinde smart olmayan bazı televizyonlarda olabiliyor çünkü
Cevap: Merhaba sadece usb üzerinden resim müzik video oynatma özelliği bulunmaktadır

Soru: merhaba kargo hangi kargo sirketi hayirli
Cevap: merhaba yurtiçikargo ile gönderim yapmaktayız

Soru: uydu alicisi varmidir
Cevap: Merhaba dahili uygu alıcı mevcuttur

Soru: Ürün özelliklerinde; Smart Tv; Yok, Wifi; Var yazılı... Wifi varsa, internete niye bağlanmıyor? Ya da wifi ne işe yarıyor o zaman? :)
Cevap: Merhaba Doğru bilgi için philips resmi sayfasını ziyaret etmenizi rica ederiz efendim

Soru: slm benim anlayamadığım evde WiFi var tv İnternete baglaniyormu
Cevap: Ürün smart değildir. İnternete bağlanmak için android stick almalısınız.

Soru: Merhaba ben philips televizyon aparatı bakıyorum modeli TV aparatının 40pfk5509 12 bu nasıl temin edebilirim link falan atabilir misiniz bana
Cevap: Merhaba yetkili servislerinden destek alabilirsiniz

Soru: Kurulumu kendimiz yaparsak garanti dışı kalma söz konusu olmaz değil mi
Cevap: Philips çağrı merkezini arayarak ucretsiz servis randevusu alabilirsiniz efendim

Soru: duvar aparatı televizyon ile birliktemi geliyor yoksa ayrıca satın mı almamız gerekiyor
Cevap: Merhaba Haricen almaniz gerekmektedir efendim

Soru: İnternet için ekstra cihaz nedir
Cevap: Bu tv smart değildir. Smart için ekstra cihaz almalısınız

Soru: Merhaba. Uydu yayınında kanal sıralarını istediğimiz sırada ayarlayabiliyor muyuz?
Cevap: Merhaba Philips Türkiye müşteri hizmetleri üzerinden detaylı teknik bilgi alabilirsiniz.

Soru: üründe wifi var diyor ama aldık yok
Cevap: Değerli Müşterimiz; Ürün belirtilen özelliklerde gelmedi ise 14 gün içerisinde iade hakkınız mevcuttur. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: Merhabalar ekran yansıtma mevcut mu
Cevap: Ürün smart değildir. Görüntü yansıtma YouTube üzerinden yapılır.

Soru: enerji sınıfı nedir
Cevap: Merhaba F sınıfıdır

Soru: Merhaba ledli mi ışıklımı tv
Cevap: Işık ambilight özelliği yoktur efendim

Soru: Kurulum ücretli mi
Cevap: Merhaba, Kurulum ücretleri marka ve modele göre değişiklik gösterebilmektedir. Philips Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: Smart tv yok yazmışsınız internete bağlanamıyor mu?
Cevap: Ürün Smart değildir. İnternet için ayrıca cihaz bağlamalısınız

Soru: Netflix YouTube falan var mı
Cevap: Değerli müşterimiz, smart tv özelliği bulunmuyor. Netflix ve youtube mevcut değildir. Saygılarımızla,

Soru: Merhaba TV DUVARA MONTE EDİLEBİLİR Mİ
Cevap: Merhaba kutu içeriğinde aparat bulunmamaktadır . Harici aparatları ile monte edilebilir

43pfs5507/62 43" 108 Ekran Fhd Led Tv Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

43pfs5507/62 43" 108 Ekran Fhd Led Tv En Uygun Satış Linki