Dilan
Bilgili
43LM6300PLA Smart Televizyon 43 Inç Full HD LED Uydu Alıcılı 109 Ekran En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
43LM6300PLA Smart Televizyon 43 Inç Full HD LED Uydu Alıcılı 109 Ekran Şu Anki Satış Fiyatı 24999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
43LM6300PLA Smart Televizyon 43 Inç Full HD LED Uydu Alıcılı 109 Ekran Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
43LM6300PLA Smart Televizyon 43 Inç Full HD LED Uydu Alıcılı 109 Ekran Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
43LM6300PLA Smart Televizyon 43 Inç Full HD LED Uydu Alıcılı 109 Ekran Ürün Açıklaması
43LM6300PLA Smart Televizyon 43 Inç Full HD LED Uydu Alıcılı 109 Ekran Ürününün Satıcısı, LG 43LM6300PLA Smart Televizyon 43 Inç Full HD LED Uydu Alıcılı 109 Ekran ürününü 24999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
43LM6300PLA Smart Televizyon 43 Inç Full HD LED Uydu Alıcılı 109 Ekran Kullanıcı Yorumları Nasıl?
24999.0 Tl ye satışta olan 43LM6300PLA Smart Televizyon 43 Inç Full HD LED Uydu Alıcılı 109 Ekran Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Sorunsuz bir şekilde geldi Kurulum yaptırdık çok güzel Çok memnunum 1ekim 2020 de 3199tl ye almıştım
enflasyon
İsim: Sibel A.
Tarih: 14 Kasım 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: incehesap
Yorum: güzel ürün
İsim: Büşra N.
Tarih: 16 Ocak 2023
Satıcı: Doğuhan Elektronik
Yorum: Ürün güzel daha önce de aldığım kullandığım bi üründü tavsiyeedebileceğim bir ürün
İsim: Ezgi Ü.
Tarih: 20 Ekim 2022
Satıcı: Habipler AVM
Yorum: iyi ki almışım çok memnun kaldım
İsim: S** E**
Tarih: 26 Eylül 2022
Satıcı: Gamers Arena
Yorum: Müthiş bir ürün..ses görüntü enerji sınıfı ve de ücreti 5 yıldızı hakediyor, teşekkür ederim.
İsim: B** Ş**
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Eylül 2022
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları
Yorum: fiyatı çok arttı.
İsim: N** ç**
Tarih: 06 Nisan 2022
Satıcı: Tekno-Center
Yorum: Çok yavaş beklentinin de altinda
İsim: S** Ç**
Tarih: 05 Mart 2022
Yorum: görüntülü kalitesi güzel ama ayakları çok sağlam değil gibi
İsim: G** G**
Beden: 13 Nisan 2022
Satıcı: ALIŞVERİŞTE
43LM6300PLA Smart Televizyon 43 Inç Full HD LED Uydu Alıcılı 109 Ekran Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhaba akıllı kumanda ile mi gönderiyorsunuz?
Cevap: Merhaba akıllı kumanda kutu içeriğinde yoktur efendim
Soru: Hangi kargoyla gelir ?
Cevap: Merhaba Aras kargo ile gönderim sağlanmaktadır.
Soru: Bu ürün kapalı kutusunda mı geliyor garanti işi nasıl oluyor sihirli kumandası var mı tsk
Cevap: Merhaba ürün kapalı kutu gönderim yapılmaktadır standart kumandası mevcut kurulum LG servisi tarafından ücretsiz yapılmaktadır Bilginize
Soru: fatura kesiyor musunuz?
Cevap: Ürün faturasız gönderimi yapılamamaktadır
Soru: Ürün Android mi ve akıllı kumandası var mı acaba
Cevap: LG webos işletim sistemi kullanıyor Android yok maalesef akıllı kumanda uyumludur ama bu modelin içerisinde yok harici satın alabilirsiniz
Soru: akilli kumanda da geliyor mu birlikte?
Cevap: Merhaba efendim LG standart kumandası içerisinde yer almaktadır sağlıklı günler dileriz
Soru: Merhaba. Duvara monte oluyor mu acaba
Cevap: Olur ama askinaparati satın almanız gerekmekte kuruluma gelen yetkili serviste uygun askı aparatları satılmakta efendim
Soru: İyi akşamlar internete de giriyor mu
Cevap: Evet efendim wifi kablosuz bağlantı ile internete baglanabilirsiniz
Soru: android varmi
Cevap: Teknik detayları internet üzerinden bakabilirsiniz
Soru: iyi günler kolay gelsin televizyonda ekran koruyucu varmi kırılmaya karşı
Cevap: Hayır efendim onu ayrıca satın alıp kullanabilirsiniz
Soru: ürün bilgilerinde enerji sınıfı A diyor ürün özelliklerinde F diyor?
Cevap: Merhaba enerji etiketleri değişmiştir efendim. Avrupa standartlarına gecildi
Soru: Merhabalar
Cevap: Merhaba nasıl yardımcı olabilirim
Soru: Bu TV nin enerji sınıfı A+ görünüyor ancak içinden F olduğuna dair etiket çıktı.. Hangisi doğru?
Cevap: Yeni AB enerji sinifina göre F efendim.
Soru: merhaba askı aparatı mevcut mudur ve kurulum ucretli midir? Teşekkürler
Cevap: Kurulum ücretsiz Askı aparatı bulunmamaktadır
Soru: ürün boyu kaç cm
Cevap: En i 97 cm abi Ayaklı yüksekliği 63 cm Ayaksız yüksekliği 56 cm
Soru: dahili uydu alıcısı var mı?
Cevap: Merhabalar efendim. Ürünümüzde dahili uydu alıcısı bulunmaktadır.
Soru: Merhaba işitme engelliyim tv gelmiş ama bize 109 seçtik 108 göndermişsiniz

Cevap: MERHABA SİZ HANGİ MODELİ SATIN ALDIYSANIZ BİZ O MODELİ GÖNDERİM YAPIYORUZ EFENDİM. ÇERÇEVESİİLE ÖLÇÜSÜDÜR.
Soru: Acil görme engelliyim erişilebilirlik yani sesli komut özelliği var mı
Cevap: Merhaba efendim böyle bir özellik Bu ürün de mevcut değildir sağlıklı günler dileriz
Soru: Hocam askı aparatları varmı birde çerçeve nasıl acaba
Cevap: Üründe sadart kalınlıkta çerçeve var askı Aparatı kutudan çıkmıyor ayrıca alınması gerekiyor
Soru: Cihaz içindemi
Cevap: Merhabalar , size nasıl yardımcı olabiliriz.?
43LM6300PLA Smart Televizyon 43 Inç Full HD LED Uydu Alıcılı 109 Ekran Resim Ve Fotoğraflar
43LM6300PLA Smart Televizyon 43 Inç Full HD LED Uydu Alıcılı 109 Ekran En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
43LM6300PLA Smart Televizyon 43 Inç Full HD LED Uydu Alıcılı 109 Ekran Şu Anki Satış Fiyatı 24999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
43LM6300PLA Smart Televizyon 43 Inç Full HD LED Uydu Alıcılı 109 Ekran Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
43LM6300PLA Smart Televizyon 43 Inç Full HD LED Uydu Alıcılı 109 Ekran Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
43LM6300PLA Smart Televizyon 43 Inç Full HD LED Uydu Alıcılı 109 Ekran Ürün Açıklaması
43LM6300PLA Smart Televizyon 43 Inç Full HD LED Uydu Alıcılı 109 Ekran Ürününün Satıcısı, LG 43LM6300PLA Smart Televizyon 43 Inç Full HD LED Uydu Alıcılı 109 Ekran ürününü 24999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
43LM6300PLA Smart Televizyon 43 Inç Full HD LED Uydu Alıcılı 109 Ekran Kullanıcı Yorumları Nasıl?
24999.0 Tl ye satışta olan 43LM6300PLA Smart Televizyon 43 Inç Full HD LED Uydu Alıcılı 109 Ekran Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Sorunsuz bir şekilde geldi Kurulum yaptırdık çok güzel Çok memnunum 1ekim 2020 de 3199tl ye almıştım
İsim: Sibel A.
Tarih: 14 Kasım 2023
Yorum: güzel ürün
İsim: Büşra N.
Tarih: 16 Ocak 2023
Satıcı: Doğuhan Elektronik
Yorum: Ürün güzel daha önce de aldığım kullandığım bi üründü tavsiyeedebileceğim bir ürün
İsim: Ezgi Ü.
Tarih: 20 Ekim 2022
Satıcı: Habipler AVM
Yorum: iyi ki almışım çok memnun kaldım
İsim: S** E**
Tarih: 26 Eylül 2022
Satıcı: Gamers Arena
Yorum: Müthiş bir ürün..ses görüntü enerji sınıfı ve de ücreti 5 yıldızı hakediyor, teşekkür ederim.
İsim: B** Ş**
Beden: 02 Eylül 2022
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları
Yorum: fiyatı çok arttı.
İsim: N** ç**
Tarih: 06 Nisan 2022
Satıcı: Tekno-Center
Yorum: Çok yavaş beklentinin de altinda
İsim: S** Ç**
Tarih: 05 Mart 2022
Yorum: görüntülü kalitesi güzel ama ayakları çok sağlam değil gibi
İsim: G** G**
Beden: 13 Nisan 2022
Satıcı: ALIŞVERİŞTE
43LM6300PLA Smart Televizyon 43 Inç Full HD LED Uydu Alıcılı 109 Ekran Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhaba akıllı kumanda ile mi gönderiyorsunuz?
Cevap: Merhaba akıllı kumanda kutu içeriğinde yoktur efendim
Soru: Hangi kargoyla gelir ?
Cevap: Merhaba Aras kargo ile gönderim sağlanmaktadır.
Soru: Bu ürün kapalı kutusunda mı geliyor garanti işi nasıl oluyor sihirli kumandası var mı tsk
Cevap: Merhaba ürün kapalı kutu gönderim yapılmaktadır standart kumandası mevcut kurulum LG servisi tarafından ücretsiz yapılmaktadır Bilginize
Soru: fatura kesiyor musunuz?
Cevap: Ürün faturasız gönderimi yapılamamaktadır
Soru: Ürün Android mi ve akıllı kumandası var mı acaba
Cevap: LG webos işletim sistemi kullanıyor Android yok maalesef akıllı kumanda uyumludur ama bu modelin içerisinde yok harici satın alabilirsiniz
Soru: akilli kumanda da geliyor mu birlikte?
Cevap: Merhaba efendim LG standart kumandası içerisinde yer almaktadır sağlıklı günler dileriz
Soru: Merhaba. Duvara monte oluyor mu acaba
Cevap: Olur ama askinaparati satın almanız gerekmekte kuruluma gelen yetkili serviste uygun askı aparatları satılmakta efendim
Soru: İyi akşamlar internete de giriyor mu
Cevap: Evet efendim wifi kablosuz bağlantı ile internete baglanabilirsiniz
Soru: android varmi
Cevap: Teknik detayları internet üzerinden bakabilirsiniz
Soru: iyi günler kolay gelsin televizyonda ekran koruyucu varmi kırılmaya karşı
Cevap: Hayır efendim onu ayrıca satın alıp kullanabilirsiniz
Soru: ürün bilgilerinde enerji sınıfı A diyor ürün özelliklerinde F diyor?
Cevap: Merhaba enerji etiketleri değişmiştir efendim. Avrupa standartlarına gecildi
Soru: Merhabalar
Cevap: Merhaba nasıl yardımcı olabilirim
Soru: Bu TV nin enerji sınıfı A+ görünüyor ancak içinden F olduğuna dair etiket çıktı.. Hangisi doğru?
Cevap: Yeni AB enerji sinifina göre F efendim.
Soru: merhaba askı aparatı mevcut mudur ve kurulum ucretli midir? Teşekkürler
Cevap: Kurulum ücretsiz Askı aparatı bulunmamaktadır
Soru: ürün boyu kaç cm
Cevap: En i 97 cm abi Ayaklı yüksekliği 63 cm Ayaksız yüksekliği 56 cm
Soru: dahili uydu alıcısı var mı?
Cevap: Merhabalar efendim. Ürünümüzde dahili uydu alıcısı bulunmaktadır.
Soru: Merhaba işitme engelliyim tv gelmiş ama bize 109 seçtik 108 göndermişsiniz
Cevap: MERHABA SİZ HANGİ MODELİ SATIN ALDIYSANIZ BİZ O MODELİ GÖNDERİM YAPIYORUZ EFENDİM. ÇERÇEVESİİLE ÖLÇÜSÜDÜR.
Soru: Acil görme engelliyim erişilebilirlik yani sesli komut özelliği var mı
Cevap: Merhaba efendim böyle bir özellik Bu ürün de mevcut değildir sağlıklı günler dileriz
Soru: Hocam askı aparatları varmı birde çerçeve nasıl acaba
Cevap: Üründe sadart kalınlıkta çerçeve var askı Aparatı kutudan çıkmıyor ayrıca alınması gerekiyor
Soru: Cihaz içindemi
Cevap: Merhabalar , size nasıl yardımcı olabiliriz.?
43LM6300PLA Smart Televizyon 43 Inç Full HD LED Uydu Alıcılı 109 Ekran Resim Ve Fotoğraflar
43LM6300PLA Smart Televizyon 43 Inç Full HD LED Uydu Alıcılı 109 Ekran En Uygun Satış Linki
LG 43LM6300PLA Smart Televizyon 43 Inç Full HD LED Uydu Alıcılı 109 Ekran Yorumları
LG 43LM6300PLA Smart Televizyon 43 Inç Full HD LED Uydu Alıcılı 109 Ekran yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.