43fa9530 Full Hd 43- 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim-

KumRuhu

Bilgili
43fa9530 Full Hd 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Ürün Alınmaya Değer Mi?
43fa9530 Full Hd 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Şu Anki Satış Fiyatı 14500.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

43fa9530 Full Hd 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Kullanıcılar Memnun Mu?

43fa9530 Full Hd 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Hakkında yaklaşık 34 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

43fa9530 Full Hd 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Ürün Tanıtımı

43fa9530 Full Hd 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Ürününün Satıcısı, VESTEL 43fa9530 Full Hd 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv ürününü 14500.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

43fa9530 Full Hd 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Son Yorumlar
14500.0 Tl ye satışta olan 43fa9530 Full Hd 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
34 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Daha önce de küçük ev aleti almıştım ondan da çok menun kaldım dahasonra tv aldığımda da hem çok hızlı geldi hemde kurulumu teslimatı vsiçin birebir ilgilendiler çok teşekkürler
İsim: S** Ş**
Tarih: 03 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Gülşal-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: saglam ulaştı ilgileri cok iyiydi.
İsim: D** K**
Tarih: 03 Ekim 2024
Satıcı: Efegaz - Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: gayet güzel çok beğendik tafsiye ederiz
İsim: **** ****
Tarih: 18 Eylül 2024
Satıcı: Altıneller Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Mükemmel tavsiye ediyorum
İsim: Z** Ö**
Tarih: 16 Ağustos 2024
Satıcı: Egeizo DTM Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: güzel ürün
İsim: irfan k.
Tarih: 08 Ağustos 2024
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: tek kelime harika herkese tavsiye ederim
İsim: Yusuf G.
Tarih: 04 Ağustos 2024

Yorum: çok çok çok iyi
İsim: GAZİ M. G.
Tarih: 12 Nisan 2024
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: beğendim iyi gibi
İsim: M** L** T**
Tarih: 26 Mart 2024

Yorum: Görüntüsü güzel beğendim
İsim: Seval K. b.
Tarih: 04 Şubat 2024

Yorum: Full HD bu ölçideki bir TV için yeterli. Beklentilerimizi karşıladı.Kargo 4 günde geldi. Servis aradığımız günün akşamı kurulumunu yaptı.Fiyatı da makul.
İsim: M** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Ocak 2024
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Ürün çok iyi 👍
İsim: E** T**
Tarih: 21 Aralık 2023

Yorum: Çok memnun kaldım tv
İsim: F** K**
Tarih: 29 Ağustos 2024

Yorum: urun o kadar yavaş bir arayuzu var ki. daha servise kurdurali 2 saatoldu. izlerkenn bir anda ekrandaki görüntü dondu kaldı kanal degisinceekran sabit kaldi. neyse dizeli.belki dedim kapadım açtım 5 dakkaizledikten sonra ekran donup kalıyor kapatıp tekrar açtım. bu sefer sesgelmeye ekran hiç gelmemeye başladı. şimdi daha yeni kurulalı 2 saatolmasınDevamını Oku
İsim: E** Ş**
Tarih: 19 Ocak 2024
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: ürün çok güzel tavsiyeederim hızlı kargo sağlam geldi
Tarih: 10 Mart 2024
Satıcı: Demirhanlar Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Satıcı yada vestel servisine diyecek elbette bişeyim yok. satıcı taahhütettiği tarihte kargoladı, kargo şirketi 1 hafta sonra teslim etti.vestel yetkili servisinden arkadaşlar gelip kurulumunu yapıp tümbilgilendirmeleri yaptılar sağolsunlar. ( ücretsiz duvara montaj aparatdahil kendilerine ait bu çok güzel) bir ürünün ara yüzü ne kadar ağırolabiliDevamını Oku
İsim: H** B**
Tarih: 16 Ağustos 2024

Yorum: teslimat 15 günü bulsada ürün iyi ve sağlam olarak geldi sonunda
İsim: G** K**
Tarih: 14 Ağustos 2024

Yorum: Ürünü çok hızlı kargoya verdiler. Yetkili servise teslim oluyo enyakınınızda ki onların getirmesi uzun sürdü. Ama ürün çok güzel.
İsim: Eren G.
Tarih: 28 Kasım 2023

Yorum: yeni geldi bugün çok teşekkürler ederim daha kurulmadı
İsim: H** D**
Tarih: 23 Ağustos 2024

Yorum: televizyon dün elime geçti kargo ve kurulum da sorun yaşamadım.televizyonu beğendik her hangi bir sıkıntı yok. satıcının kargo sürecihakkında tarafıma mesajla Bilgi vermesi de güzel bir hareketti.
İsim: Ö** B**
Tarih: 22 Ağustos 2024

Yorum: Ürün güzel satıcı ilgili ama ŞÖYLE BİR DURUM VAR TV YI 1 ay evel 10 binealdım yiyenlerim vurup ekranı kırmış yetkili servis ekran değiştirmekiçin 9750 +400 cok komik değil mi 😇😇
İsim: Yusuf A.
Tarih: 17 Ağustos 2024

Yorum: ürün çok güzel mükemmel servis süper ötesi yalnız kargo daha doğrusulojistik firması bir haftada gelebildi neyseki ürün çok güzel tavsiye olur
İsim: f** e**
Tarih: 19 Mart 2024

Yorum: Televizyon arızalı çıktı ve satıcı firma HAS VESTEL YETKİLİ ONLİNE BAYİsorumluluk kabul etmiyor kutuyu VESTEL YETKİLİ SERVİS açıp rapor verdiğihalde. televizyon elimde kaldı aynı hataya siz düşmeyin bu satıcıfirmadan HAS VESTEL YETKİLİ ONLİNE BAYİDEN UZAK DURUN. Telefonla bileulaşamıyorum telefonu engellemişler bu HAS VESTEL YETKİLİ ONLİNE BAYİNİDevamını Oku
İsim: N** K**
Tarih: 01 Eylül 2024

Yorum: ürün elimize Girik geldi servis iade edilmesini söyledi kabul etmiyorlar5 para etmez ürün
Tarih: 05 Nisan 2024
Satıcı: Evdirhandtm-Vestel Yetkili Online Bayi

43fa9530 Full Hd 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Ürüne Dair Sorular

Soru: Netflix varmı
Cevap: vra efendim

Soru: uydu alıcılımı
Cevap: Uyku alicili

Soru: Ücretsiz kurulumunuz var mı kumanda sesli komut özelliği var mı Denizli’ye hangi kargoyla gönderiyorsunuz ürün hangi şehirden gelecek
Cevap: Merhaba, ücretsiz montaj hizmeti vardır. Sesli Komut Kumandası mevcuttur. Horoz Lojistik ile Hatay'dan gönderim sağlanmaktadır.

Soru: Merhaba sesli kumanda özelliği var mı acaba
Cevap: Merhaba , konu hakkında daha detaylı bilgi için Müşteri Hizmetleri yada yetkili servisten destek alabilirsiniz efendim.

Soru: Merhaba Netflix özelliği var mi
Cevap: Merhabalar evet var

Soru: üretim yılı kaç bilgiler de gözükmüyor
Cevap: merhabalar 2024 yılında stoklarımıza girmiştir efendim.

Soru: kurulum ucretsizmi
Cevap: Merhaba evet ücretsiz

Soru: kurulum ve askı aparatı ücretsiz mi? Birde netflix prime gibi uygulamalar var mı?
Cevap: Kurulum ücretsiz askı aparati servisimiz tarafından duvara monte edilecek ise servisimiz tarafından ücretsiz olarak temin edilmektedir

Soru: merhabalar enerji sınıfı nedir acaba
Cevap: Merhaba , konu hakkında daha detaylı bilgi için Müşteri Hizmetleri yada yetkili servisten destek alabilirsiniz efendim.

Soru: hangi kargo geliyor Aras kargo mu
Cevap: Merhaba, Horoz Lojistik ile gönderilmektedir.

Soru: merhaba kurulumunuz ve apartlar ücretsiz sanırım? birde bayiniz istanbulda mı?
Cevap: Merhaba, kurulum ücretsiz efendim aparatı yetkili servisten talp edebilirsiniz, bayimiz Gazianteptedir.

Soru: Vestel İnternet sitesinde bu televizyonun smart Center ve Smart tv özelliği yok görünüyor. Hangisi doğru bekliyorum teşekküler
Cevap: Smart android özelliğine sahiptir . Smart icerisnde yüklü olan uygulamalar andoidte uygulamaları yukleyebilmenizi sağlamaktadır

Soru: Merhabalar duvar asma aparatı var mıdır kolay gelsin
Cevap: Merhaba, yetkili servisten temin edebilirsiniz efendim.

Soru: iyi çalışmalar hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz
Cevap: Merhaba , Horoz Lojistik ile efendim.

Soru: merhabalar sifir kutu mu gelecek ürün teshir ürünu degil demi
Cevap: Merhaba ürünlerimiz sıfır kapalı kutu fabrika çıkışlı ürünlerdir efendim.

Soru: istediğimiz uygulama yukleyebiliyormuyuz RAM nekadar
Cevap: Play store dan istediğiniz uygulamayı yukelebiliyorsiniz

Soru: Merhaba üründe netfliks youtube gibi uygulamalar var mı
Cevap: VAR EFENDİM

Soru: Tarayıcı mevcut mu? Google ?
Cevap: Evet efendim tarayıcı mevcut

Soru: kaç Hz acaba göremedim özelliklerde bana 140 lazim
Cevap: Motion Rate 1300Hz

Soru: kurulum ücretsiz mi
Cevap: Merhabalar; kurulum Vestel Yetkili Servisi tarafından ücretsiz olarak sağlanmaktadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

43fa9530 Full Hd 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

43fa9530 Full Hd 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv En Uygun Satış Linki