Ilknur
Bilgili
43ds10000 43" 109ekran Fhd Android Smart Led Tv Wi-fi Ücretsiz Kurulumlu Alınır Mı?
43ds10000 43" 109ekran Fhd Android Smart Led Tv Wi-fi Ücretsiz Kurulumlu Şu Andaki Fiyatı 8990.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
43ds10000 43" 109ekran Fhd Android Smart Led Tv Wi-fi Ücretsiz Kurulumlu Memnuniyet Durumu Nedir?
43ds10000 43" 109ekran Fhd Android Smart Led Tv Wi-fi Ücretsiz Kurulumlu Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
43ds10000 43" 109ekran Fhd Android Smart Led Tv Wi-fi Ücretsiz Kurulumlu Ürünün Detayları
43ds10000 43" 109ekran Fhd Android Smart Led Tv Wi-fi Ücretsiz Kurulumlu Ürününün Satıcısı, Dijitsu 43ds10000 43" 109ekran Fhd Android Smart Led Tv Wi-fi Ücretsiz Kurulumlu ürününü 8990.0 Tl'den Satılmaktadır.
43ds10000 43" 109ekran Fhd Android Smart Led Tv Wi-fi Ücretsiz Kurulumlu Yorumlar Hakkında Bilgi
8990.0 Tl ye satışta olan 43ds10000 43" 109ekran Fhd Android Smart Led Tv Wi-fi Ücretsiz Kurulumlu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Hızlı kargo 1 günde geldi.Ürün güzel .Geldiği an servisini aradım 3 işgünü içinde geleceğini söyledi .Beklemedim dükkanına götürdüm kontrolettirdim ayarlattım getirdim eve kurdum.ŞİMDİLİK GÜZELL
İsim: **** ****
Tarih: 05 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Smartevim
Yorum: Ürün kargo firması kaynaklı kırık geldi. Satıcı ilgiliydi iade ettik.
İsim: F** A** A**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Satıcı: DOĞUŞ PAZARLAMA
43ds10000 43" 109ekran Fhd Android Smart Led Tv Wi-fi Ücretsiz Kurulumlu Ürüne İlişkin Sorular
Soru: ekran yansıtma varmı
Cevap: ürün kaplaı kutu test edemediğimz için doğru bilgi için dijitsu müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz
Soru: Telefondan bağlanıp TV ekranlarına yansıtma özelliği varmı
Cevap: ürün kaplaı kutu test edemediğimz için doğru bilgi için dijitsu müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz
Soru: Kolay gelsin. ürün kaç model olarak yani hangi yıl üretimli olarak geliyor..?
Cevap: Merhabalar 2024 üretimidir
Soru: Bim'e gelen aynısı mı?
Cevap: Bime verdiğimiz alt model
Soru: blue tv ve netflix var mi icinde
Cevap: Merhaba evet vardır
Soru: APK yüklenebiliyor mu?
Cevap: Merhaba. Evet
Soru: benim evde internet yok telefon un interneti ile bağlanıyorum ama bir türlü YouTube'a giriş yapamıyorum sebebi ne
Cevap: Bu model televizyonu mu aldınız acaba
Soru: bime siz verdi iseniz onda wifi ve Bluetooth var mı acaba
Cevap: Sınırlı sayıda verildi kalmamıştır orada bulamazsınız hayır
Soru: smart tv demişsiniz ekran yansıtma yok mu
Cevap: Evet Smart tv ekran yansıtma uygulaması yüklü değil
Soru: Öncelikle merhaba.Bu televizyonun duvara asma aparatı kutunun içerisinden çıkıyor mu.Çıkmıyor ise nereden temin edebilirim.
Cevap: Merhaba ücretsiz kurulumu mevctttur bir çok tv de duvar aparatı çıkmaz gelen servisten temin edebilirsiniz ortalama 200₺ civarındadır Android Tv
Soru: kurulumu ücretsiz mi
Cevap: Merhaba ücretsiz kurulum vardır
Soru: Apk ile uygulama yüklenebiliyor mu ?
Cevap: Merhaba evet ürün android
Soru: merhaba androit kaç yüklü üzerinde
Cevap: Merhaba android 11 sürümü yüklüdür
Soru: bime gonderdiginiz modelde vga girisi varmidir acaba
Cevap: Onu teknoloji ekibimize sormak lazım siz en iyisi gidin. Bime sorun
Soru: Duvara monte etme aparatı kutunun içinde çıkıyor mu?
Cevap: Hayır çoğu televizyonlarda çıkmaz dışarıdan temin edilir Televizyonun ücretsiz kurulumu vardır
Soru: bu modeli mi daha üst seviye oluyor yoksa 43ds 8500 mü?
Cevap: ÜRÜN RAKAMLARA GÖRE GİDYOR EN SON SERİSİ SATIŞTAKİ ÜRÜNÜMÜZDÜR
Soru: 4 k uyumlu varmi
Cevap: Hayır full Hd olarak geçiyor
Soru: merhabalar evime ilk kez tv aliyorum uydu alıcı vs gerek yok değil mi kumandası falan yanında mı geliyor ayrı mı almam lazım bilgi verir misiniz
Cevap: Merhaba çanak antenden gelem kabloyu arka girişine takıp direk kullanabilirsiniz kumandalı içinden uyuduğu Tv android WiFi hepsi mevcut son sistem Tv
Soru: merhabalar ürünün kalınlık ölçüsü nedir ?
Cevap: Standart led TV
Soru: canak olmadan bağlanma olmaz mı
Cevap: Çanak olmadan yayın almaz efendim her Tv de çanak olması şarttır
43ds10000 43" 109ekran Fhd Android Smart Led Tv Wi-fi Ücretsiz Kurulumlu Detay Resimler
43ds10000 43" 109ekran Fhd Android Smart Led Tv Wi-fi Ücretsiz Kurulumlu En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
43ds10000 43" 109ekran Fhd Android Smart Led Tv Wi-fi Ücretsiz Kurulumlu Şu Andaki Fiyatı 8990.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
43ds10000 43" 109ekran Fhd Android Smart Led Tv Wi-fi Ücretsiz Kurulumlu Memnuniyet Durumu Nedir?
43ds10000 43" 109ekran Fhd Android Smart Led Tv Wi-fi Ücretsiz Kurulumlu Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
43ds10000 43" 109ekran Fhd Android Smart Led Tv Wi-fi Ücretsiz Kurulumlu Ürünün Detayları
43ds10000 43" 109ekran Fhd Android Smart Led Tv Wi-fi Ücretsiz Kurulumlu Ürününün Satıcısı, Dijitsu 43ds10000 43" 109ekran Fhd Android Smart Led Tv Wi-fi Ücretsiz Kurulumlu ürününü 8990.0 Tl'den Satılmaktadır.
43ds10000 43" 109ekran Fhd Android Smart Led Tv Wi-fi Ücretsiz Kurulumlu Yorumlar Hakkında Bilgi
8990.0 Tl ye satışta olan 43ds10000 43" 109ekran Fhd Android Smart Led Tv Wi-fi Ücretsiz Kurulumlu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Hızlı kargo 1 günde geldi.Ürün güzel .Geldiği an servisini aradım 3 işgünü içinde geleceğini söyledi .Beklemedim dükkanına götürdüm kontrolettirdim ayarlattım getirdim eve kurdum.ŞİMDİLİK GÜZELL
İsim: **** ****
Tarih: 05 Eylül 2024
Satıcı: Smartevim
Yorum: Ürün kargo firması kaynaklı kırık geldi. Satıcı ilgiliydi iade ettik.
İsim: F** A** A**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Satıcı: DOĞUŞ PAZARLAMA
43ds10000 43" 109ekran Fhd Android Smart Led Tv Wi-fi Ücretsiz Kurulumlu Ürüne İlişkin Sorular
Soru: ekran yansıtma varmı
Soru: Telefondan bağlanıp TV ekranlarına yansıtma özelliği varmı
Soru: Kolay gelsin. ürün kaç model olarak yani hangi yıl üretimli olarak geliyor..?
Cevap: Merhabalar 2024 üretimidir
Soru: Bim'e gelen aynısı mı?
Cevap: Bime verdiğimiz alt model
Soru: blue tv ve netflix var mi icinde
Cevap: Merhaba evet vardır
Soru: APK yüklenebiliyor mu?
Cevap: Merhaba. Evet
Soru: benim evde internet yok telefon un interneti ile bağlanıyorum ama bir türlü YouTube'a giriş yapamıyorum sebebi ne
Cevap: Bu model televizyonu mu aldınız acaba
Soru: bime siz verdi iseniz onda wifi ve Bluetooth var mı acaba
Cevap: Sınırlı sayıda verildi kalmamıştır orada bulamazsınız hayır
Soru: smart tv demişsiniz ekran yansıtma yok mu
Cevap: Evet Smart tv ekran yansıtma uygulaması yüklü değil
Soru: Öncelikle merhaba.Bu televizyonun duvara asma aparatı kutunun içerisinden çıkıyor mu.Çıkmıyor ise nereden temin edebilirim.
Cevap: Merhaba ücretsiz kurulumu mevctttur bir çok tv de duvar aparatı çıkmaz gelen servisten temin edebilirsiniz ortalama 200₺ civarındadır Android Tv
Soru: kurulumu ücretsiz mi
Cevap: Merhaba ücretsiz kurulum vardır
Soru: Apk ile uygulama yüklenebiliyor mu ?
Cevap: Merhaba evet ürün android
Soru: merhaba androit kaç yüklü üzerinde
Cevap: Merhaba android 11 sürümü yüklüdür
Soru: bime gonderdiginiz modelde vga girisi varmidir acaba
Cevap: Onu teknoloji ekibimize sormak lazım siz en iyisi gidin. Bime sorun
Soru: Duvara monte etme aparatı kutunun içinde çıkıyor mu?
Cevap: Hayır çoğu televizyonlarda çıkmaz dışarıdan temin edilir Televizyonun ücretsiz kurulumu vardır
Soru: bu modeli mi daha üst seviye oluyor yoksa 43ds 8500 mü?
Cevap: ÜRÜN RAKAMLARA GÖRE GİDYOR EN SON SERİSİ SATIŞTAKİ ÜRÜNÜMÜZDÜR
Soru: 4 k uyumlu varmi
Cevap: Hayır full Hd olarak geçiyor
Soru: merhabalar evime ilk kez tv aliyorum uydu alıcı vs gerek yok değil mi kumandası falan yanında mı geliyor ayrı mı almam lazım bilgi verir misiniz
Cevap: Merhaba çanak antenden gelem kabloyu arka girişine takıp direk kullanabilirsiniz kumandalı içinden uyuduğu Tv android WiFi hepsi mevcut son sistem Tv
Soru: merhabalar ürünün kalınlık ölçüsü nedir ?
Cevap: Standart led TV
Soru: canak olmadan bağlanma olmaz mı
Cevap: Çanak olmadan yayın almaz efendim her Tv de çanak olması şarttır
43ds10000 43" 109ekran Fhd Android Smart Led Tv Wi-fi Ücretsiz Kurulumlu Detay Resimler
43ds10000 43" 109ekran Fhd Android Smart Led Tv Wi-fi Ücretsiz Kurulumlu En Uygun Satış Linki
Dijitsu 43ds10000 43" 109ekran Fhd Android Smart Led Tv Wi-fi Ücretsiz Kurulumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dijitsu 43ds10000 43" 109ekran Fhd Android Smart Led Tv Wi-fi Ücretsiz Kurulumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.