43BU8000 43- 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-BU8000 Alanlar Memnun Mu-

Sevda

Bilgili
43BU8000 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-BU8000 Alınmaya Değer Mi?
43BU8000 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-BU8000 Güncel Satış Fiyatı 25000.0 Tl'den Satılmaktadır.

43BU8000 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-BU8000 Gerçekten İyi Mi?

43BU8000 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-BU8000 Hakkında yaklaşık 60 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

43BU8000 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-BU8000 Detaylı Bilgi

43BU8000 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-BU8000 Ürününün Satıcısı, Samsung 43BU8000 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-BU8000 ürününü 25000.0 Tl'den Satılmaktadır.

43BU8000 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-BU8000 Kullanıcı Yorumları Nasıl?
25000.0 Tl ye satışta olan 43BU8000 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-BU8000 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
60 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Ürün kaliteli güzel imkanı olan bir büyüğünü alırsa daha iyi olur.
İsim: **** ****
Tarih: 27 Aralık 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: PAR Home&Tech

Yorum: çok uzun ataştırmadan sonra buürünü aldım hızlı ve hasarsız bir şekildeelime ulaştı ses görüntü güzel
İsim: B** İ**
Tarih: 02 Aralık 2022
Satıcı: TRV_TEKNOLOJİ

Yorum: Ikinci tv olarak aldım önceki de Samsung idi. Severek kullanıyorum
İsim: Ö** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Ekim 2023
Satıcı: EPATeknoloji

Yorum: Güzel ürün tesekkurler
İsim: Beyhan Y.
Tarih: 27 Mayıs 2023

Yorum: 24 saat teslimat ve kurulum daha ne olsun
İsim: M** E** A**
Tarih: 29 Nisan 2023
Satıcı: CarrefourSA

Yorum: Ürünü kutusunu açmadık ama Samsung kalitesi
İsim: K** G**
Tarih: 13 Nisan 2023
Satıcı: Migros Kargo Operasyonu

Yorum: Güzel Teşekkür
İsim: V** T**
Tarih: 09 Mart 2023
Satıcı: SATÜRN

Yorum: Teşekkürler
İsim: B** D**
Tarih: 02 Şubat 2023
Satıcı: incehesap

Yorum: Gayet net 9999 tl ye aldım samsung kalitesi
İsim: Azize T.
Tarih: 25 Ocak 2023

Yorum: Çok memnunum
İsim: M** G**
Tarih: 22 Ocak 2023
Satıcı: Purtaş teknoloji

Yorum: Cok guzel…..
İsim: H** T**
Tarih: 03 Ocak 2023

Yorum: Ürün çok güzel BU8500 ile bu tv arasinda kalmistim fiyat farkı far diyebu tv yi aldım gayet memnunum
İsim: Ali F. A.
Tarih: 13 Aralık 2022
Satıcı: ZeyTech

Yorum: 43BU8500 modeli ile bu model arasinda kalmistim. fiyat farki oldugu icin8000 modelini aldim. cok memnunum. Ben aldiktan sonra maalesef yinebiraz fiyati artmis. calisma odamda duvara monte ettim. cok basarili birtelevizyon, bence oled TV lere 30-40 bin lira para vermeye degmez. bumodeli dusunen herkese siddetle tavsiye ederim. ses cikis gucu birazzaDevamını Oku
İsim: S** T**
Beden: 06 Aralık 2022

Yorum: Klasik Samsung kalitesi
İsim: ALİ H. T.
Tarih: 24 Ekim 2022
Satıcı: GÜL GROUP

Yorum: muazzam kalitede görüntü var bayıldım fazlasina gerek yok
Tarih: 13 Ekim 2022
Satıcı: TrendShop

Yorum: sorunsuz ve hızlı geldi. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz
İsim: ali a.
Tarih: 01 Ekim 2022

Yorum: samsung farkı
İsim: S** V**
Tarih: 23 Mayıs 2023

Yorum: ürün güzel ince renk pikselleri mükemmel kanal geçişleri az yavaş amaönemli sayılmaz bu fiyata alınır üstelik kargo mükemmel kurulum ücretsizdi
İsim: ALİM C. K.
Tarih: 11 Mayıs 2023
Satıcı: Doğubankbilişim

Yorum: Ben televizyonu beğendim ses kalitesi pek iyi gelmedi bana birde menu İngilizce
İsim: O** Y**
Tarih: 05 Şubat 2023

Yorum: Görüntü kalitesi internet hızı kumandası muazzam
İsim: İ** T**
Tarih: 24 Aralık 2022

Yorum: teşekkürler televizyon ve kargo harika
İsim: k** A**
Tarih: 06 Aralık 2022
Satıcı: SATÜRN

Yorum: Samsung 43BU8000 gayet başarılı bir tv ama ses hariç bu segmentdekidiger markaların arasında fena sayılmaz görüntü kalitesi tv kanal gecishızı İnternet hızı gayet iyi ama ses yeterli seviyede yanliz bas hic yoktiz biraz kulak tırmalıyor buda samsunga yakışmıyor lg ile samsungarasında kalmıştım lg de usb ve hmdi girisleri cok az usb 1 hmdi 2 idigörüDevamını Oku
İsim: H** Ö**
Tarih: 15 Ekim 2022
Satıcı: GÜL GROUP

Yorum: Tv den memnunum fakat servis işin aynı şeyi söyleyemem
İsim: M** E**
Tarih: 22 Eylül 2023

Yorum: Görüntü kalitesi 4 k yayınlarda güzel, ama 1080 yayınlarda ortaseviyede, televizyon uygulamarına ve kanal listesine girdiğimde aradabir takılmalar oluyor, nedenini çözemedim.
İsim: T** K**
Tarih: 19 Ekim 2022
Satıcı: TrendShop

Yorum: urunden cok memnunum elime ulasmasi cmtden carsambayi buldu, tek sıkıntıkutu hasarliydi kargo mu satici kaynakli mi bilmiyorum tam ekrana dogrudelikti ama kurulum sonrasi bir sıkıntı yasamadim goruntusu ve içozellikleri guzel kumandasi da gunes enerjisi ile sarj oluyor
İsim: B** B**
Beden: 16 Ekim 2023
Satıcı: Buys

Yorum: Öncelikle satıcı arkadaşa teşekkürler. Ürünün iyi paketlenip, problemsizbir şekilde gelmiş olmasından dolayı. Televizyon kurulumu bugün yapıldı.İlk izlenimim olumlu. kullandıkça daha iyi yorum yapılabilir. Genelolarak iyi.
İsim: S** T**
Tarih: 11 Temmuz 2023
Satıcı: F2G_Tech

Yorum: Kargo çok hızlı ulaştırdı. Serviste aynı gün gelip kurdu. Televizyonzaten Samsung kalitesi gerçekten çok iyi.
İsim: S** A**
Tarih: 28 Mayıs 2023

Yorum: Ürün görüntü kalitesi olarak çok güzel .kardeşimin çeyizine aldımyetkili servis e kurulumunu yaptırıp geri kutuya koyduk
İsim: Aydan A. Ş.
Tarih: 25 Mayıs 2023
Satıcı: Samsung Türkiye

Yorum: Pazar günü sipariş verdiğim ürünü Salı günü teslim aldım.Ekstra birambalaj olmamasına rağmen kutu hasarsız olarak teslim edildi,bir tıkdaha korumalı bir ambalaj olsa daha iyi olurdu,canınız sağolsun:)Ürüngüzel,resim yaklaşık 350 cm den çekildi.Bir şansım daha olsa 50 inçtercih ederdim ama zamanla alışırız insan nelere alışmıyor:)Satıcıya daserviseDevamını Oku
Tarih: 17 Kasım 2022

Yorum: Ürünüm bir kaç gün içinde hasarsız şekilde elime ulaştı. Servisi aradımve ertesi gün kurulum yapıldı. Görüntü çok güzel ve ses ideal. AirSlimçerçevesiz ekran çok şık ve görünümü daha güzel kılıyor. geçişhızlarından da memnunum. Teşekkür ederim.
Tarih: 11 Kasım 2022

43BU8000 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-BU8000 Ürüne Dair Sorular

Soru: Merhaba aldığım bu tv için sağlam 180 derece dönen bir asma aparatına ihtiyacım var. İçinde var mı? Yoksa hangi ürünü tavsiye edersiniz
Cevap: Merhabalar, kutu içeriğinden herhangi bir askı aparatı çıkmamaktadır. Kuruluma gelecek olan yetkili servisten talep ederseniz size ürün için en uygun olanı tavsiye edeceklerdir.

Soru: Samsung kaliteli markalı diye tercih ettim fakat servis hizmeti sıfır 4 defa randevu kaydı oluşturdum fakat ne arayan oldu ne Soran bu çok büyük bir problem
Cevap: Hayırlı akşamlar cevap yazdım size

Soru: Ürün Samsung Türkiye garantilimi
Cevap: merhaba, evet 2 yıl samsung Türkiye garantilidir

Soru: Ürün sıfır değilmi?teşhir Ürünü olmasından korkuyorum.
Cevap: Mağazamızda bulunan bütün ürünlerimiz kapalı kutu sıfırdır. Garantili ürünlerdir.

Soru: hocam farkli bir sitedede satiyorsunuz 10.149 a o satici sizmisiniz oradan almayi dusunuyorum ve ayni urun mu geliyor
Cevap: Merhaba ürünlerimiz orijinal sıfır ürünlerdir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhabalar depolama hafızası ile rami ne kadar bunun
Cevap: Merhaba detaylı bilgi için samsung web sitesinden bulabilirsiniz. Teşekkür ederiz

Soru: tizen mi android mi
Cevap: android efendim

Soru: Ürün teşhir ürünü mü, açılmamış ambalaj mı?
Cevap: ÜRÜN SIFIR. KAPALI KUTU SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ ÜRÜNDÜR.

Soru: Merhaba, ben ürünü almak istiyorum fakat hemen kullanmicam kurulum süresi var mı varsa ne kadar? 1 yıl sonra kurulum yaptırsam olur mu ?
Cevap: Merhaba degerli musterimiz istediginiz zaman kurulum yaptirabilirsiniz.

Soru: bu ürünün kumandasını görebilir miyim
Cevap: Merhaba kapalı kutu olduğu için açamıyoruz internetten fotoğraflara bakabilirsiniz efendim

Soru: iyi akşamlar samsung 108 ekranla 109 ekran arasındaki fark nedir boyut dışında acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Detaylı bilgi için Samsung Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmenizi rica ederiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Soru: au bunun arasındaki fark nedir
Cevap: Konu hakkında bilgimiz yoktur efendim ilgili markanın yetkili servisinden destek alabilirsiniz

Soru: Mrblar enerji sınıfında G yazıyor normalde A sınıfları enerji tasarrufu açısından iyi die biliyoruz G sınıfında nasıl oluyor
Cevap: merhaba degerlı msuterımız Cihazlar Avrupa standartlarında üretiliyor Avrupa'da şehir sebekesi 160 watt ve enerji sınıfı A oluyor cihaz bizim ülkemizde 220watt enerji ile çalıştığı için direk G sınıfı tüketim güçünde gözüküyor normal de A sınıfı ama Avrupa standartlarında enerji tüketim sınıflandırması da Türkiye'deki bütün cihazlar G sınıfı

Soru: interneti varmi
Cevap: Değerli müşterimiz, wifi bağlantısı mevcuttur. Saygılarımızla,

Soru: son ürünü benim için ayırabilir misiniz demek istedim ?
Cevap: merhaba ürün stokumu 1 adetle sınırlıdır.

Soru: Samsung servisi kurulumunu ücretsiz yapıyor mu?
Cevap: Merhabalar, kurulum ücretsiz yapılmaktadır.

Soru: teşhir ürün mü? niye fiyatı ucuz
Cevap: Merhaba Ürünümüz hiç açılmamış sıfır kapalı kutudur.

Soru: sibaris versem ne zaman gelir
Cevap: Tahmini süreç 1-3 iş günüdür

Soru: ben pek anlamam da bu tv android mi
Cevap: Merhaba, Samsung tvlerde android yoktur.

Soru: Merhaba, televizyonun ayakları arasındaki mesafesi kaç cm acaba?
Cevap: Merhaba, markanın müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

43BU8000 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-BU8000 Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

43BU8000 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-BU8000 En Uygun Satış Linki