43 GGF 6930 B 43- 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Ürün Alınmaya Değer Mi-

Canan

Bilgili
43 GGF 6930 B 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Alınmaya Değer Mi?
43 GGF 6930 B 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Şu Anki Fiyat Aralığı 14299.0 Tl'den Satılmaktadır.

43 GGF 6930 B 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

43 GGF 6930 B 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Hakkında yaklaşık 45 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

43 GGF 6930 B 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Teknik Detaylar

43 GGF 6930 B 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Grundig 43 GGF 6930 B 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV ürününü 14299.0 Tl'den Satılmaktadır.

43 GGF 6930 B 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Kullanıcı Değerlendirmeleri
14299.0 Tl ye satışta olan 43 GGF 6930 B 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
45 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: ÇOK YAVAŞ!!!! birşey basıyorsun hiç bit şey olmuyor kesinlikle almayanbu televizyonu
İsim: Lara E.
Tarih: 25 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Grundig Türkiye

Yorum: Çok memnun kaldık teşekkürler
İsim: Yeşim K.
Tarih: 15 Nisan 2023

Yorum: 2 tv aldık memnun kaldık ikisinden de kendi servisleri hem teslimatıyapıyor hem kurulumu, teşekkür ederiz
İsim: B** S** i**
Tarih: 09 Mart 2023

Yorum: Güzel ürün
İsim: M** T**
Tarih: 28 Şubat 2023

Yorum: cok tereddütle almistm ama cok iyi ekran görüntüsü herseyiyle fiyati dagsyet uygun bnce..
İsim: **** ****
Tarih: 22 Şubat 2023

Yorum: Kargo çok hızlıydı. Tv çok güzel hızlı çok beğendim. Teslim edildiği günkurulumuda yapıldı ben duvara monte ettirdim.
İsim: S** Ş**
Tarih: 09 Şubat 2023

Yorum: kurulum ve tüm hizmetler için çok teşekkür ediyorum
İsim: b** ö**
Tarih: 07 Şubat 2023

Yorum: Anneme hediye aldım, görüntü kalitesi çok iyi.Montaj ve kurulumda hiçsorun yaşamadık.
İsim: E** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Şubat 2023

Yorum: Daha önce 32 inc kullanıyorduk, henüz 43 ince geçtik ve 2,5 metrelikuzaklık için çok iyi geldi. Android olması istediğiniz gibi Google'danuygulama indirme imkanı tanıyor, kanallar ve programlar arası geçişgayet iyi, ışık renk, ses çok iyi, bunda kaynağa yükleme kalitesi deetkili tabi. Grundig'den aldığımız 6.parça bu, hepsinden de aşırımemnunuz (mDevamını Oku
İsim: A** Ç**
Tarih: 31 Ocak 2023

Yorum: sorunsuz ve hızlı geldi servisten aradılar ve kurulumunu gelip yaptılarArçelik garantili olmasıda cok iyi cok begendik
İsim: S** B**
Tarih: 30 Ocak 2023

Yorum: Mükemmelllll 👍🏻👍🏻👍🏻
İsim: N** K**
Tarih: 27 Ocak 2023

Yorum: süper fiyat süper tv
İsim: Osman K.
Tarih: 26 Ocak 2023

Yorum: Mutfak için aldık işimizi gördü Android işletim sistemini beğendik.
İsim: T** G**
Tarih: 20 Ocak 2023

Yorum: herkese tavsiye ederim
İsim: O** K**
Tarih: 11 Eylül 2023

Yorum: Çok güzel geldi çok memnunum bide servis falan hep onlara ait kurulum ücretsiz
İsim: Y** S**
Tarih: 17 Temmuz 2023

Yorum: Teşekkürler
Tarih: 20 Mayıs 2023

Yorum: Çok iyi ürün
İsim: Murat Ö.
Tarih: 08 Mayıs 2023

Yorum: fp ürünü, görüntü kalitesi iyi, kanal geçişleri biraz yavaş fakat bufiyata gayet iyi bir tv
İsim: s** k**
Tarih: 09 Şubat 2023

Yorum: sadece menü biraz basit kalmış gerisi gayet iyi
İsim: B** K**
Tarih: 20 Ocak 2023

Yorum: almayın beyler çok ağır tv 1 senedir kullanıyorum
İsim: V** Ö**
Tarih: 28 Mart 2024

Yorum: Ürün fiyat performans ürünü.Annem için aldım.Gsyet memnun.Görüntükalitesi iyi.Kanal geçişleri biraz yavaş.
İsim: cihan e.
Tarih: 12 Şubat 2024
Satıcı: ÖZAYKOÇ - Beko Yetkili Satıcı

Yorum: SÜPER ÜRÜN TEK EKSİĞİ BİRAZ KANAL GEÇİŞLERİ AĞIR ODA BİLİNEN BİRŞEYAKILLILAR BÖYLE
İsim: H** A**
Tarih: 19 Kasım 2023

Yorum: uzun zamandır kullanıyorum..fiyatını tamamen hak eden android tv
İsim: Y** Ç**
Tarih: 17 Kasım 2023

Yorum: Görüntü kalitesi iyi fakat kanal geçişleri biraz yavaş
Tarih: 09 Mayıs 2023
Satıcı: M-Z-D

Yorum: gayet kaliteli bir televizyon paketleme iyiydi hemen gelip kurulumunuucretsiz bir sekilde yaptilar cok memnunuz
İsim: ö** d**
Tarih: 06 Şubat 2023

Yorum: harika sapasağlam geldi servisten hemen aradılar kendileri aynı güngelip kurdular
İsim: z** c**
Tarih: 04 Şubat 2023

Yorum: Ürünü henüz kurmadım, kurduğumda yorum yapacağım. Ancak teslimattan okadar memnun kaldım ki, bu güne kadar böyle bir nezaket, ilgi alakagörmedim. Şöyle ki : Siparişimin 4. gününde telefonla aradılar.. birsonraki gün İÇİN müsait olup, olmadığım soruldu. Ürünü bağ evim içinalmıştım. İl dışındaydım ancak o gün bağ evinde olacaktım. Randevuoluşturuldu.Devamını Oku
İsim: Jülide K. D.
Tarih: 06 Mayıs 2023

Yorum: teşekkürler trendyol teslimat çok iyi di servis teslim etti kurupgittiler ilginiz için teşekkürler🙏
İsim: G** U**
Tarih: 04 Mayıs 2023

Yorum: kullanışlı bir televizyon. sadece açılması ve kanal degisimi diğergrundig televizyonuma göre biraz yavaş. o da benim için çok problemdeğil. borusan lojistik ile hızla geldi ve arçelik servisi hemenkurulumu gerçekleştirdi.
Tarih: 23 Ocak 2023

Yorum: kanal geçişleri yavaş. teslimat ve kurulumda sıkıntı yaşanmadı. fiyatınagöre iyi
Tarih: 30 Nisan 2023

43 GGF 6930 B 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Akıllarda Kalan Sorular

Soru: merhaba, ekran yenileme hızı nedir ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Grundig çağrı merkezi ile iletişime geçebilirsiniz Saygılarımızla.

Soru: Satın aldığımız tv nin paketinden duvar askı aparatı çıkacak mı acaba? Teşekkürler
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünler içerisinde askı aparatı mevcut değil. Ancak ürünün ilk montajı için askı aparatını yetkili servisten talep etmeniz ve montajın yetkili servisimizce yapılması durumunda ücretsiz olarak, ilk montajdan sonra ise belli bir ücret karşılığında temin edilebilmektedir. Grundig Türkiye,

Soru: merhaba urunun boyutlarini ogrenebilirmiyim
Cevap: Değerli Müşterimiz, 43 GGF 6930 model ürünün ambalajsız genişliği: 95.8 cm, ambalajsız Derinliği: 22.0 cm, ambalajsız Yüksekliği: 60.3 cm dir. Saygılarımızla.

Soru: merhaba 109 ekran olunca tüm markaların TV boyutu Ayni oluyor dimi marka farketmez
Cevap: Merhaba efendim 109 ekran 43 inç oluyor efendim bütün markalarda aynıdır

Soru: Mrb üründe bluetooth özelliği var mı acaba
Cevap: Merhabalar vardır efendim

Soru: kurulum için bizmi arıyoruz birde internet bağlantılımı
Cevap: Değerli Müşterimiz, İnternet özelliği bulunmaktadır. Borusan Lojistik tarafından size en yakın yetkili servise teslim edilir. Bu aşamadan sonra, yetkili servisimiz sizi arayarak montaj için randevu alır. Ürünleriniz, montaj günü yetkili servisimiz tarafından adresinize getirilir Saygılarımızla.

Soru: Merhaba ürün adroid tv mi smart mı
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz modelimiz android tv'dir. Saygılarımızla, Grundig Türkiye.

Soru: merhaba ürün hangi kargo ile geliyor ve evemi geliyor servise mi gidiyor
Cevap: Değerli müşterimiz, Ürün teslimat sürecimiz 2-10 iş günü içerisinde gerçekleşmektedir. Ürünleriniz özenle paketlenerek en kısa sürede ilgili Yurtiçi kargo şubesine teslim edilir. Yurtiçi kargo tarafından teslimat adresinize teslim edilmektedir. Saygılarımızla.

Soru: merhaba. denizli merkez icin kurulum ucretli mi. asma aparati varmi kutuda
Cevap: Değerli Müşterimiz, Kurulum ücretsizdir. Montaj esnasında asma aparatını servisten talep edebilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: Sesli komut özelliği var mı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Kumanda üzerinde sesli komut verebileceğiniz bir tuş malesef yer almamaktadır. Android telefon üzerinden yükleyebileceğiniz bir uygulama ile telefon üzerinden sesli komut verilebilmektedir.Saygılarımızla.Grundig Türkiye

Soru: youtube netflix gibi özellikleri var mı acaba ürünün ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünümüz android modellerimizden olup, Google store 'de bulunan uygulamaları indirebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Grundig Türkiye.

Soru: merhaba ürün modeli ve yılı nedir? yenileme hızı ve PPR hızları kaç? Teşekkürler
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünün çıkış yılı 2022'dir. Panel frekansı 50Hz, PPR ise 500Hz'dir.Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz.Saygılarımızla.Grundig Türkiye.

Soru: Merhaba 107 ekran olan ile aradaki farkı ne
Cevap: Değerli Müşterimiz , İki üründe de tüm özellikler aynıdır.Sadece ölçü farkı bulunmaktadır. Durumu bilgilerinize sunar,sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Soru: merhaba hangi kargoyla yolluyorsunuz acaba
Cevap: müşterimize daha hızlı ve güvenli ulaşması için yurtiçi kargo ile gönderim yapıyoruz efendim

Soru: kurulum ücretli 43 inc
Cevap: Değerli Müşterimiz, Kurulum ücretsizdir. Saygılarımızla.

Soru: merhaba ürünün kablo uzunluğu ne kadar?
Cevap: 1 metredir efendim

Soru: Merhaba, kumanda fotoğrafta görüntülendiği gibi mi yoksa eski sistem mi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Görselde göründüğü şekilde kumanda teslim edilmektedir. Saygılarımızla

Soru: Netflix varmı
Cevap: Değerli Müşterimiz,Öncelikle markamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Üründe Netflix uygulaması mevcuttur.Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz.Saygılarımızla.Grundig Türkiye.

Soru: Ps 4 bağlanıyormu
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz modelimizde hdmi girişi bulunmaktadır. HDMI kablo girişinden bağlantı sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, Grundig Türkiye.

Soru: merhabalar Ben televizyonu almak istiyorum deprem bölgesindeyim bana fiyatta yardımcı olabilirmisiniz durumlarımızı biliyorsunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Dilerseniz konu ile ilgili Grundıg çağrı merkezimize talep oluşturursanız ; memnuniyetle yardımcı olmak isteriz. Saygılarımızla, Grundıg Türkiye

43 GGF 6930 B 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

43 GGF 6930 B 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV En Uygun Satış Linki