43- 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Smart Led Tv Alınması Gereken Bir Ürün Mü-

Idil

Bilgili
43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Smart Led Tv Alınmaya Değer Mi?
43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Smart Led Tv Şimdiki Fiyatı Ile 11989.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Smart Led Tv Kullanıcılar Memnun Mu?

43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Smart Led Tv Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0 .

43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Smart Led Tv Ürün Hakkında Bilgi

_x000D_

Türkiye'nin en köklü teknoloji şirketleri arasında yer alan yumatu, birbirinden kaliteli ürünleriyle yaşamınıza etkili bir dokunuş gerçekleştiriyor. >_x000D_

Sevilen firmanın en çok tercih edilen televizyon seçenekleri arasında ise yumatu 43" 109 ekran uydu alıcılı android smart hd led tv modeli ön plana çıkıyor. >_x000D_

Geniş ekran boyutu ve yüksek görüntü kalitesi sayesinde evinizi adeta bir sinema salonuna dönüştüren ürün, smart fonksiyonları ile de dikkat çekiyor ve size en güncel teknolojinin tadını doyasıya çıkarma fırsatı sunuyor. >_x000D_
_x000D_
Yumatu televizyon ile son teknolojiyi keşfedin_x000D_
_x000D_

Yumatu tarafından üretilen televizyon modeli, 43 inç boyundaki ekranı sayesinde size geniş bir izleme alanı sunuyor ve etkileyici dış görünümüyle yaşam alanlarınızın dekorasyonuna katkıda bulunuyor. >_x000D_
_x000D_

1366 x 768 piksel çözünürlüğe sahip olan ürün, hd kalitesindeki içerikleri en yüksek performansla çalıştırabilmenize olanak tanırken piksel düzenleme özelliğiyle de düşük çözünürlüklü yayınların görüntülenme kalitesini yükseltiyor. >_x000D_
_x000D_

Dahili uydu alıcısı bulunan ürün, uydu kablosu ve kartını takmanız durumunda doğrudan uydu yayınlarını açabiliyor ve bu sayede harici uydu kutusuna olan ihtiyacınızı ortadan kaldırarak size daha sade bir görünüm sunuyor. >_x000D_
_x000D_

Hem dijital hem de karasal yayınları başarıyla çalıştırabilen ürün, dolby digital ses sistemi sayesinde üç boyutlu ses yayınlarını dahi maksimum kalitede çalıştırıyor ve tüm içeriklerden sinema kalitesinde ses alabilmenizi sağlıyor. >_x000D_
_x000D_

Led özellikli olarak üretilen televizyon modeli, görüntülediği her piksel için ayrı bir aydınlatma işlemi uygulayarak tüm içerikleri son derece yüksek kalitede ve parlak tonlarda izleyebilmenize olanak tanıyor. >_x000D_
Benzersiz bir deneyime adım atın_x000D_
_x000D_

Yumatu televizyon, eşsiz özellikleriyle size benzersiz bir seyir deneyimi sunuyor. >_x000D_

3 adet hdmı, 2 adet usb girişi bulunan ürün, scart bağlantıları da gerçekleştirebiliyor. >_x000D_

Bu sayede hem eski hem de yeni nesil cihazlarla bağlantı kurabilen ürün; analog ve dijital içerik çalıştırabilme özelliği sayesinde tüm oyun konsollarını, bilgisayarları, tv box modellerini ve dvd oynatıcıları bağlayabilmenize imkân tanıyor. >_x000D_

Dileyen kullanıcılar tarafından bilgisayar monitörü olarak da değerlendirilebilen cihaz, hafif tasarımı ve duvara monte edilebilmesi sayesinde ticari işletmelerde de tercih edilebiliyor. >_x000D_
_x000D_
_x000D_

Ürün içerisinde gömülü olarak netflix,, google, facebook gibi daima ihtiyaç duyabileceğiniz uygulamalar yer alıyor. >_x000D_

Android işletim sistemiyle çalışan cihaz, google play store üzerinden dilediğiniz uygulamayı indirebilmenize de olanak tanıyor. >_x000D_

Bu sayede video içerik sağlayıcı, oyun, haber gibi pek çok platformun uygulamasından yararlanabilmeniz ve ailenizle keyifli bir şekilde vakit geçirmeniz mümkün hâle geliyor. >_x000D_

Wi-Fi ve ethernet aracılığıyla internete bağlanabilen ürün, yüksek hızı ile de öne çıkıyor ve dilediğiniz işlemi sadece saniyeler içerisinde gerçekleştirerek ekran başında vakit kaybetmenizi önlüyor. >_x000D_
_x000D_
_x000D_

43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Smart Led Tv Ürününün Satıcısı, Yumatu 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Smart Led Tv ürününü 11989.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Smart Led Tv Yorumlar Hakkında Bilgi
11989.0 Tl ye satışta olan 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Smart Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0

Yorum: tv arzalandı iade etmek istiyorum
İsim: **** ****
Tarih: 18 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Azur Ticaret

43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Smart Led Tv Ürüne İlişkin Sorular

Soru: garanti süresi ne kadar
Cevap: 2 yıl efendim

Soru: merhaba televizyondan inattv indrebiliyor muyuz? ayrıca ssiptv veya başka bir iptv yüklü mü?
Cevap: uygulamalardan hesabınızı giriş yapıp intrnt bağlantısı sonrası indirebilirsiniz

Soru: merhabalar duvara monte aparatı yanında gönderiyor musunuz?
Cevap: Merhaba.. Tabi gönderelim efendim

Soru: ikinci el mi
Cevap: Sıfır üründür

Soru: Kaç sene garantisi var
Cevap: 2 yıl efendim

Soru: 40 inç 100 ekran yumatuda TV bulotut varmidir
Cevap: Merhaba..malesef.. Ekran yansıtma özelliği için kullanulıcksanız uygulamalardan EShare tel ve tv nize yükleme yaparsanız kullanabilirsiniz efendim..

Soru: duvara takılan aparatı üzerinde varmıdır
Cevap: Extra hediye olarak gönderiyoruz efendim

Soru: merhaba karasal anten girişi varmı bina kamerasına bakmak için
Cevap: Merhaba.. Rt modül tabi mevcut var efendim

Soru: selamın aleyküm. abi bu üründe kaç HDMI var ve scart girişi var mı? varsa kaç adet bilgilendirirseniz sevinirim
Cevap: 3 adet hdmi girişi vardır. Scart girişi yoktur efendim

Soru: telefondan görüntü yansıta biliyormuyuz
Cevap: Evet efendim görüntü yansıtma özelliği mevcut kumandanızın home tuşundan ilerleme sağlıyabilirsiniz

Soru: ekran yansıtma varmı?
Cevap: uygulama yükleyerek yapabilirsiniz e share hem tel hem tv nizde olmak zorunda

Soru: tamamda abicim altıbinmi yoksa 60binmi
Cevap: ANLAŞILMADI...*?

Soru: hangi kargo şirketi ile geliyor
Cevap: Yurtiçi kargo

Soru: üründe telefondan yansıtma özelliği var mı aceba
Cevap: Efendim Android 11 son sürüm uygulamalardan EShare indiriyosunuz tel nunyzda aynı uygulama olması yeterli karekod taratıp yansıtma yapabilirsiniz..

Soru: ne gibi uygulamalar var mesela yotube var mı
Cevap: Uygulamalar yüklü kurulum hazır bir şekilde geri YouTube mevcut efendim yeni nesil 11 Android olduğu içinistenilwn uygulama Google play indirilebilir

Soru: iki yaşlı birey için alınacak. Ses sistemi (işitme de rahatsızlık) nasıl. Hayırlı işler dilerim.
Cevap: strandart 8 volt düzeyinde

Soru: Google'dan film izleyebilirmiyiz kaç cıgabayt hafızası var flash bellek takınca hafıza yükseliyomu
Cevap: merhaba..hafıza yükselir..film izleyebilirsiniz

Soru: model nedir
Cevap: Android 11. 2023

Soru: kurulum nasıl oluyor
Cevap: 50 inç ve altı ürünlerde,kendiniz bağlantı ayaklarını takarak yapabilirsiniz kullanıma hazır uygulamalar yüklüdür.. Garanti dışı kalmaz efendim.. İyi günler dileriz

Soru: merhabalar ürünün eni boyu kac cm rixq etsem yardımcı olurmusunuz
Cevap: 105. 67. 5 cm efendim

43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Smart Led Tv Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Smart Led Tv En Uygun Satış Linki