40fa9531 Full Hd 40- 102 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Asude

Bilgili
40fa9531 Full Hd 40" 102 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Tavsiye Eder Misiniz?
40fa9531 Full Hd 40" 102 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Güncel Fiyatı 12749.0 Tl'den Satılmaktadır.

40fa9531 Full Hd 40" 102 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

40fa9531 Full Hd 40" 102 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

40fa9531 Full Hd 40" 102 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Ürün Açıklaması

40fa9531 Full Hd 40" 102 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Ürününün Satıcısı, VESTEL 40fa9531 Full Hd 40" 102 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv ürününü 12749.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

40fa9531 Full Hd 40" 102 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Kullanıcı Değerlendirmeleri
12749.0 Tl ye satışta olan 40fa9531 Full Hd 40" 102 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: babama aldim
İsim: A** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Mayıs 2024
Satıcı: MarkaReyon

Yorum: Zamanında, sorunsuz teslim edildi. 43" ten küçük olduğu içinkurulum ücretli. Geçişlerde şimdilik küçük kasmalar oluyor ama çokrahatsız edici değil. Zamanla göreceğiz.
İsim: M** H** T**
Tarih: 11 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: ses kalitesi ,görüntü kalitesi, herşeyi mükemmel. Kargoda da sıkıntıyaşamadım .
İsim: A** İ** Ç**
Tarih: 31 Mart 2024
Satıcı: TOKTOK

Yorum: Anlatıldığı gibi beğendik sadece kurulumda ücret ödememiz canımızı sıktı
İsim: İlknur İ.
Tarih: 14 Ağustos 2024

Yorum: urunu kullanmaya basladik insallah sorunsuz kullaniriz
İsim: A** S** G**
Tarih: 27 Mayıs 2024

Yorum: fiyat performans ürünü
İsim: İ** B**
Tarih: 21 Mayıs 2024

Yorum: ürün çok güzel beğendim.
İsim: E** Ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 03 Mayıs 2024

Yorum: Ürünümüz sorunsuz bir şekilde geldi
İsim: Yücel D.
Tarih: 24 Mayıs 2024

Yorum: URUN GEC GELDİ.ADRES TESLİMATLİ ALDİGİM ÜRÜN ADRESE GELMEDİ.HOROZNAKLİYAR DRESE GİTMEYE USENDİ SANİRİN
İsim: **** ****
Tarih: 19 Temmuz 2024
Satıcı: Demirhanlar Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Both product and service from Vestel Installation Engıneers wasexcellent. We will buy Vestel products again. Thank you
İsim: **** ****
Tarih: 15 Mart 2024
Satıcı: Doğan Group-Vestel Yetkili Online Bayi

40fa9531 Full Hd 40" 102 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: merhaba arkasında duvara asilacak yeri varmi
Cevap: Var efendim ancak bu modellerde kurulum olmadığı için montajı ve aparatı ücretlidir

Soru: Merhaba kurulum ücretlimi? Kurulumu biz yapsak garantide sorun olur mu?
Cevap: Kurulum ücretsizdir

Soru: Ürün kablosuz sadece Wi-Fi özellikli olanlardan mı acaba yardımcı olabilir misiniz
Cevap: Evet efendim

Soru: internetli mi
Cevap: İnternet bağlantısı vardır. Aksi durumda Smart olmasının bir nedeni olmaz.

Soru: merhaba WiFi var mi? ve YouTube a girer mi sorunsuz
Cevap: Merhabalar eve mevcuttur efendim.

Soru: YouTube netflix özellikleri var mı rahat bir şekilde internete bağlanıyor mu cihaz ?
Cevap: Var efendim

Soru: kurulum bilgilerinde 40 inç ve üzeri kurulum ücretsizdir deniyor siz sorularda kurulumun ücretli olduğunu yazmışsınız hangisi doğru
Cevap: Merhaba;43 inç ve üstü kurulum ücretsizidir.iyi günler dileriz.

Soru: Eni boyu kaç cm
Cevap: Merhabalar; tercih ettiğiniz ürünün TV Genişliği (Ayaklı) 902 mm, TV Yüksekliği (Ayaklı) 553 mm, TV Derinliği (Ayaklı) 168 mm, TV Genişliği (Ayaksız) 902 mm, TV Yüksekliği (Ayaksız) 517 mm, TV Derinliği (Ayaksız) 87 mm'dir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: Disney plus yukleyebiliyormuyuz eskiden Vestel bu uygulamayı desteklemiyordu birde kurulum ücreti ne kadar
Cevap: MERHABALAR EFENDİM UYGULAMA YÜKLENİR KURULUM ÜCRETİNİ"DE BİLGİMİZ YOKTUR SERVİS BİLİYOR.

Soru: kurulumu ücretsiz mi
Cevap: merhabalar ekran boyutu 43"'ten küçük olan ürünler için kurulum ücretlidir.

Soru: merhaba 102ekran yazıyor ama küçük değil dimi
Cevap: MERHABA DAHA BÜYÜK EKRAN MODELLERİDE MEVCUTTUR.

Soru: Merhaba, Ürünün montajını yetkili servis mi yapacak?
Cevap: Merhabalar; yetkili servis tarafından kurulum şartı yoktur. Kendiniz kutu açılımı yapabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

Soru: kurulum ücretlimi aceba
Cevap: Evet efendim. Ama siz kendinizde kurulum yapabilirsiniz.

Soru: garanti türü nasıl
Cevap: Merhabalar; ürün 3 yıl Vestel garantisi altındadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: Tanıtımında smart yazıyor ama özelliklerinde SMART YOK diyor. Açıklar mısınız.
Cevap: Merhabalar ürün android smar TV ozelligindedir

Soru: Netflix varmi içinde
Cevap: var efendim.

Soru: merhaba TV yanında duvara askı aparatı geliyor mu
Cevap: Merhaba, kutu içeriğinde askı aparatı mevcut değildir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhabalar Wi-fi özelliği var mı efendim?
Cevap: Merhabalar; tercih ettiğiniz üründe Dahili Wi-Fi mevcuttur. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhabalar bu modelin birde 30 numara ile biteni var hangisi daha yeni versiyon acaba?
Cevap: Merhabalar 31 olan yeni versiyon.

Soru: kurulum ücretli mi
Cevap: Merhabalar efendim 40 inç ve altı ücretlidir 43 inç ve üzeri ücretsizdir

40fa9531 Full Hd 40" 102 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

40fa9531 Full Hd 40" 102 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led Tv En Uygun Satış Linki