4 Haftada Etkili %80 Fransız Kolajeni Kırışıklık Karşıtı Cpp Baby Collagen Göz Kremi 30gr En Düşük Fiyat Nerede ?

Aybuke

Bilgili
4 Haftada Etkili %80 Fransız Kolajeni Kırışıklık Karşıtı Cpp Baby Collagen Göz Kremi 30gr Bu Ürünü Almalı Mı?
4 Haftada Etkili %80 Fransız Kolajeni Kırışıklık Karşıtı Cpp Baby Collagen Göz Kremi 30gr Güncel Fiyatı 589.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

4 Haftada Etkili %80 Fransız Kolajeni Kırışıklık Karşıtı Cpp Baby Collagen Göz Kremi 30gr Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

4 Haftada Etkili %80 Fransız Kolajeni Kırışıklık Karşıtı Cpp Baby Collagen Göz Kremi 30gr Hakkında yaklaşık 1024 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

4 Haftada Etkili %80 Fransız Kolajeni Kırışıklık Karşıtı Cpp Baby Collagen Göz Kremi 30gr Teknik Detaylar

Ürün üretim tarihi bilgisi: Ürün üretim tarihi: 10.2022, tavsiye edilen : 10.2025 'tir. Ürün raf ömrü 3 yıldır. Elensilia cpp serisi ürünlerde ürün üstünde (ambalaj birleşim yerinde) üretim tarihi bilgisi yer almaktadır, bu bilgi, ürün barkodu ile üts - Kozmetik ürün sorgulama - Etiket bilgisi üzerinden kontrol edilebilir. Ürün kutusu üstündeki orijinal korece metinde, ürün üstünde üretim tarihi bilgisi yer aldığı belirtilmektedir, görsel translate uygulamasından da kontrol sağlanabilmektedir._x000D_
_x000D_

Güney Kore'nin etkili cilt bakım markası Elensilia 'dan CPP %80 Baby Collagen şimdi daha etkili, daha güçlü ve daha büyük. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
%80 saf kolajen, altın ve peptit içeren göz kremi, 479 dalton boyutunda çok düşük moleküllü kolajen içerir. Bu sayede diğer kolajen çeşitlerine göre daha hızlı emilir ve daha kısa sürede etki eder. (ortlama kolajen molekülü 300.000 dalton ağırlığındadır!) _x000D_
_x000D_
_x000D_
Elensilia cpp collagen eye cream e göre; %688 kat daha fazla peptit ve aminoasit içerir! (palmitoyl tripeptide-1, palmitoly tripeptide-7 içeriğine göre, elensilia cpp collagen göz kremi ile baby collagen karşılaştırıldığında %688 kat daha fazla içermektedir) X10 kat daha hızlı kırışıklık bakımı etki sağlar. _x000D_
_x000D_
_x000D_
Neden baby – bebek kolajen? İnsan vücudunda bulunan 27 tip kolajen içerisinde tip 1 kolajen ve tip 3 kolajen, en çok bebek cildinde bulunur. Yaş aldıkça ciltte azalır ve cilt elastik, sıkı görünümünü kaybeder. Bebeklerin cildindeki gibi sıkı, canlı ve elastik görünümü sağlayan kolajen türleri olması sebebiyle, baby collagen ismi verilmiştir. Elensilia baby collagen krem, %80 oranında tip 1 ve tip 3 saf kolajen içerir. _x000D_
_x000D_
_x000D_
180 Yıllık kolajen sırrı! Fransız weishardt, 1839 yılında kurulan, 180 yıllık deneyime sahip, dünyanın 3 büyük kolajen üreticisinden biridir. %0.1 glycosaminoglycan, Fransız patentli matryxl 3000 içerir. %0.1 oranında haloxyl içeriğine sahiptir. _x000D_
_x000D_
_x000D_
Ürün vaatleri: 4 HAFTADA ETKİLİ OLDUĞU KLİNİK ÇALIŞMALARLA KANITLANMIŞTIR._x000D_
_x000D_
_x000D_
Göz çevresi kırışıklık görünümünü azaltır. Alın, dudak kenarları ve nazolabial çizgilerin görünümünü hafifletir._x000D_
_x000D_
_x000D_
MİKTAR: 30ml _x000D_
_x000D_
_x000D_
Dermatolojik test edilmiştir. _x000D_
_x000D_
_x000D_
MADE IN KOREA _x000D_
_x000D_
_x000D_
Resmi distribütör ile Orijinal ürün _x000D_
_x000D_

iİçindekiler: COLLAGEN EXTRACT,GLYCERIN,NIACINAMIDE,1,2-HEXANEDIOL,WATER, DIMETHICONE,HYDROGENATED POLYDECENE,BUTYLENE GLYCOL, TRIETHYLHEXANOIN, CETEARYL ALCOHOL,SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER,CYCLOPENTASILOXANE,POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE,BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER,ISOHEXADECANE,GLYCERYL CAPRYLATE,AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER,SODIUM POLYACRYLATE,POLYSORBATE 80,HYDROGENATED LECITHIN,CHLORPHENESIN, GLYCOSAMINOGLYCANS,ADENOSINE,CARBOMER,SORBITAN OLEATE,ALLANTOIN, DISODIUM EDTA,POLYSORBATE 20,STEARETH-20,GLYCINE,SERINE,GLUTAMIC ACID,GOLD,ASPARTIC ACID,LEUCINE,ALANINE,PALMITOYL TRIPEPTIDE-1,LYSINE, ARGININE,TYROSINE,PHENYLALANINE,PROLINE,VALINE,THREONINE,N- HYDROXYSUCCINIMIDE, ISOLEUCINE,PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7,POLYGLYCERYL-10 STEARATE,HISTIDINE,CYSTEINE,METHIONINE,LACTOBACILLUS FERMENT LYSATE, PANTHENOL,BETA-GLUCAN,PCA,TOCOPHERYL ACETATE,TARAXACUM OFFICINALE LEAF EXTRACT,CAPRYLYL GLYCOL,SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE,CHRYSIN, GLYCERYL ARACHIDONATE,ACETYL HEXAPEPTIDE-8,ETHYLHEXYLGLYCERIN,GLYCERYL LINOLENATE,BIOTIN,RETINYL PALMITATE,FOLIC ACID,CYANOCOBALAMIN, PYRIDOXINE,THIAMINE HCL >_x000D_

4 Haftada Etkili %80 Fransız Kolajeni Kırışıklık Karşıtı Cpp Baby Collagen Göz Kremi 30gr Ürününün Satıcısı, ELENSILIA 4 Haftada Etkili %80 Fransız Kolajeni Kırışıklık Karşıtı Cpp Baby Collagen Göz Kremi 30gr ürününü 589.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

4 Haftada Etkili %80 Fransız Kolajeni Kırışıklık Karşıtı Cpp Baby Collagen Göz Kremi 30gr Yorumlar Ve Değerlendirmeler
589.9 Tl ye satışta olan 4 Haftada Etkili %80 Fransız Kolajeni Kırışıklık Karşıtı Cpp Baby Collagen Göz Kremi 30gr Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1024 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: hep denemek istiyordum marskackinlari öneri listesinde görünce hemen kampanyayla aldım. bebek gibi olmak için çok başarılı anında nem bombası attı gözüme ve bütün gün yumuş yumuş kaldı gözlerim. tereddütsüz alabilirsiniz. 10 üzeri göz kremim var ilk 3 e girer
İsim: M** T** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Aralık 2023
Satıcı: K-LAND

Yorum: Stok yapılması gereken ürün göz altımı kısa sürede toparladı çok memnun kaldım ♥️
İsim: U** Ö**
Tarih: 26 Ekim 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Piyasadaki en iyi göz kremi göz çevremdeki ince çizgileri açtı
İsim: **** ****
Beden: 14 Temmuz 2023

Yorum: ennn sevdiğim bayılarak kullandığım göz kremi 2. tüpü kullanıyorum şuan etkisi harika ben en son parmaklarımda kalan kremle kirpiklerimi aşağıdan yukarıya tarıyorum kirpikleride uzatıyor bence vazgeçilmezim
İsim: d** v**
Tarih: 26 Kasım 2023

Yorum: Sabah akşam kullanıyorum. Çok memnunum. 44 yaşındayım. Göz bölgesinde özel bir problemim yok. Nemlendirme ihtiyacımı karşılaması yeterliydi benim için. Uzun vadede yarar sağlayacağını düşünüyorum. Bittikçe alırım.
İsim: E** S**
Tarih: 29 Eylül 2023

Yorum: Çok başarılı ve göz çevresi hep nemli devamlı kullandığınızda fark ediyorsunuz mükemmel görünümü.
İsim: B** Y**
Tarih: 19 Haziran 2023

Yorum: indirimde stoklamalik bir urun cok yumusak bir yapisi var aninda emiliyor
İsim: A** A** D**
Beden: 27 Kasım 2023

Yorum: Canım Nihal im(@ojemrujumrimelim) sayesinde tanıştım Elensilia ile. İyi ki tanıştırmış beni. Diğer göz kremini de kullandım fakat bu yapısı içeriğiyle Bi harikaa👍yaş 53 sabah akşam kullanıyorum 1 aydır çok düzenli bir şekilde. İlk kez bir ürünün kaz ayağı çizgilerimi yumuşattığını gözlemliyorum. Söyleyeceklerim bu kadar. Nokta.
İsim: Y** E**
Tarih: 26 Temmuz 2023

Yorum: Gercekten fark hıssedılır derecede , 36 yasındayım gozaltım daha canlı gozukuyor sayesınde , orta yas cok rahat tercıh edebılır
Tarih: 11 Ekim 2023

Yorum: mükemmel bir göz çevresi kremi, ojemrujumrimelim tavsiyesi ile aldim, önerdiği hersey gibi bu kremde harika. ihtiyaca uygun alıyorsanız tam anlamı ile nokta atışı. 44 yaşımdayım kırışıklık karşıtı kullaniyorum
İsim: E** E**
Tarih: 17 Mart 2024

Yorum: Ürüne @ojemrujumrimelim tavsiyesiyle aldım, nihal hanımın tüm tavsiyelerine kulak veriyorum kullandığım gibi etkisini gördüm, bebeğim doğduktan sonra çok uykusuz kalmıştım be kötü görünüyordu göz altlarım iyi geldi ❤️
İsim: S** D**
Beden: 17 Temmuz 2023

Yorum: Paketleme güzeldi. İndirimde stok olsun diye aldım. Çok severek kullanıyorum.
İsim: E** D**
Tarih: 09 Kasım 2023

Yorum: Sürekli kullandığım ürün zaten bittikçe alıyorum 👏👏
İsim: F** K**
Tarih: 17 Ağustos 2023

Yorum: Nihan Kanık’ın son videosunda görmüştüm bu kremi markadan hiç haberim yoktu.Tam aradığım buydu, göz altlarımı çok güzel nemlendirdi tüm gün nemi hissettim. Anti age özelliğini bilemiyorum uzun süre kullanmak gerekiyor. Yaş 48 kuru cilt ve çok nemsiz. . Ocak 2024 fiyat 459.-TLKesinlikle tavsiye ederim.
İsim: NEŞE B.
Tarih: 04 Ocak 2024

Yorum: Elensılıayla nihal kanık sayesinde tanıştım daha önce diğer ürününü kullanıyordum çok memnundum ama bu üründe harika tekrar alırım
İsim: Remziye S.
Tarih: 17 Haziran 2023

Yorum: Aksamlari kullaniyorum o sekilde daha faydali oldugunu gozlemledim kadife gibi yapiyor gozaltimi 32 yasindayim cok kuru gozaltlarim gayet nemli oluyor sabah uyandigimda ojemrujumrimelim Nihan hanimda görmüştüm. Memnunum tesekkur ediyorum
İsim: E** m** S**
Tarih: 07 Ocak 2024

Yorum: Şu aralar en sevdiğim göz kremi. Makyaj altında da çok iyi duruyor, hemen emiliyor.
İsim: Ö** A**
Beden: 04 Mart 2024

Yorum: Ojem Rujum Rimelim Nihan tavsiyesiyle aldım , İşe yarayacağını düşünüyorum , içerik güzel . İndirimden 434 TL’ye aldım bu arada .
Tarih: 19 Temmuz 2023

Yorum: Ojemrujumrimelim tavsiyesi ile geldim. Her akşam kullanıyorum umarım etkisini görürüm
İsim: E** E** E**
Tarih: 19 Temmuz 2023

Yorum: Markanın ürünlerini çok beğeniyorum bu markanın diğer göz kremini kullanıyodum ama nihal hanımın önerisiyle bunu aldım çizgileri falan azaltıyor çok memnun kaldım en önemlisi beyaz buton yapmıyor
İsim: Aslı B.
Tarih: 16 Ekim 2023

Yorum: @ojemrujumrimelim tavsiyesi ile aldım, Nihal hanıma çok güveniyorum, sağolsun içerik okuma konusunda büyük iş üstleniyor
Tarih: 18 Ağustos 2023

Yorum: Annem için aldık ve çok yumuşacık dokusu var. Makyaj mı dedin Nihal hanım sayesinde tanıdım. Bende kullandım çok konforlu bir göz kremi.
İsim: E** B**
Beden: 07 Eylül 2024

Yorum: cok iyi bi krem. ojemrujumrimelim tavsiyesi sasirtmadi
İsim: ş** ö**
Tarih: 17 Aralık 2023

Yorum: 2 kutum iyi ki almışım
İsim: S** Q**
Tarih: 20 Ağustos 2023

Yorum: İlk defa aldım @ojemrujumrimelim nihalin tavsiyesiyle. Sırf fiyatlar artıcak diye stok yapmak için aldım. Artık birdahaki sefere kredi çeker alırım. Hediye için de teşekkür ederim 🤩 kargoda gayet sağlamdı bu arada 👍
İsim: M** H**
Tarih: 12 Haziran 2023

Yorum: Elensilia markasının diğer göz bakım kremini kullanıyorduk memnunduk birde bunu denemek istedik deneyince güncelleyeceğim
İsim: A** Y**
Tarih: 24 Aralık 2023

Yorum: Ojemrujumrimelimin önerisiyle aldım çok güzel nemlendirmesi bıraktığı etki ve çokta bereketli kocaman uzun süre kullanırsınız
İsim: a** k**
Tarih: 19 Ağustos 2023

Yorum: Henüz kullanmaya başlamadım ama ojemrujumrimelim önerince stoklayıp aldığım bi ürün 😊
İsim: B** G**
Tarih: 29 Ocak 2024

Yorum: Nihal Kanık önerisiyle aldım ve hemen faydasını gördüm. Hem hissi çok güzel hem de etkili bir ürün. Bu fiyata stok yapmak lazım tam bir fiyat-performans ürünü
İsim: E** G** ö**
Tarih: 10 Eylül 2023

Yorum: Anneme aldım kullanınca yazarım etkilerini
İsim: M** M** E**
Tarih: 08 Aralık 2023

4 Haftada Etkili %80 Fransız Kolajeni Kırışıklık Karşıtı Cpp Baby Collagen Göz Kremi 30gr Sıkça Sorulan Sorular

Soru: merhaba 19 yasındayım gözümün hemen altında kırışıklıklarım var makyaj yaptığımda oraya dolmuyor ama yine de orayı cok belli ediyor asla kapanmıyor. öbür elensilia göz kremini kullanıyorum ama o kırışıklıkta bi etkisini göremedim. bu ürün daha çok işe yarar mı acaba? biraz gözaltı morluklarım var o krem işe yaramadı bu yarar mı peki?
Cevap: Merhaba bu ürünü genel olarak 30 yaş üstü için önermekteyiz diğer ürünümüz daha uygundur hem morluklar için hem de yaşınız için

Soru: Merhaba 51 yaşındayım ürünü yeni kullanmaya başladım memnunum, morluk sorunum çok yok. Daha çok göz altı torbaları ve nazobiel ve ağız kenarı çizgileri için uygun geldi. Sizce de doğru ürünü mü tercih ettim. Diğer ürünü mü kullanmalıyım emin olamadım. Yönlendir ne yapabilir misiniz? Teşekkürler
Cevap: Merhaba doğru bir ürün tercih etmişsiniz kullanmaya devam edebilirsiniz sevgiler

Soru: 45 yaş kaz ayaklarında, kırışıklıklarda etki eder mi gerçekten?
Cevap: Merhaba etkili bir üründür düzenli kullanımda etkisini görebilirsiniz sevgiler

Soru: Merhaba hangi yaş grubuna uygub
Cevap: Merhaba 35 yaş üstü için önermekteyiz.sevgiler

Soru: merhaba yaşım 46 göz çevrem kırışık hangi ürünü önerirsiniz
Cevap: Merhaba bu ürünümüzü kullanabilirsiniz,sevgiler

Soru: merhaba diğer krem jel yapida budami jel yoksa kremsi yapidamidir bunu merak ediyorum TSKLER
Cevap: Merhaba bu ürünümüz krem yapıya sahiptir sevgiler

Soru: göz altlarımda ve çevresinde morluklar ve kırışıklıklar var yaş 47 bu krem bana uygun olur mu
Cevap: Merhaba uygun bir üründür tercih edebilirsiniz

Soru: Hamilelikte kullanılır mı?
Cevap: Merhaba evet kullanabilirsiniz

Soru: merhaba beyaz ve kahverengi arasında fark var mı acaba
Cevap: merhaba bu ürünün altında açıklamada farklar belirtilmiştir.

Soru: merhaba bu diğer 10 gr ve 20 grlık olanlarla aynı ürün mü acaba
Cevap: merhaba aynı ürün değildir farkları ürün açıklamasında yer almaktadır sevgiler

Soru: merhaba tam içerik listesini öğrenebilir miyim?
Cevap: Merhaba; İçindekiler: COLLAGEN EXTRACT,GLYCERIN,NIACINAMIDE,1,2-HEXANEDIOL,WATER, DIMETHICONE,HYDROGENATED POLYDECENE,BUTYLENE GLYCOL, TRIETHYLHEXANOIN, CETEARYL ALCOHOL,SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER,CYCLOPENTASILOXANE,POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE,BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER,ISOHEXADECANE,GLYCERYL CAPRYLATE,AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER,SODIUM POLYACRYLATE,POLYSORBATE 80,HYDROGENATED LECITHIN,CHLORPHENESIN, GLYCOSAMINOGLYCANS,ADENOSINE,CARBOMER,SORBITAN OLEATE,ALLANTOIN, DISODIUM EDTA,POLYSORBATE 20,STEARETH-20,GLYCINE,SERINE,GLUTAMIC ACID,GOLD,ASPARTIC ACID,LEUCINE,ALANINE,PALMITOYL TRIPEPTIDE-1,LYSINE, ARGININE,TYROSINE,PHENYLALANINE,PROLINE,VALINE,THREONINE,N- HYDROXYSUCCINIMIDE, ISOLEUCINE,PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7,POLYGLYCERYL-10 STEARATE,HISTIDINE,CYSTEINE,METHIONINE,LACTOBACILLUS FERMENT LYSATE, PANTHENOL,BETA-GLUCAN,PCA,TOCOPHERYL ACETATE,TARAXACUM OFFICINALE LEAF EXTRACT,CAPRYLYL GLYCOL,SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE,CHRYSIN, GLYCERYL ARACHIDONATE,ACETYL HEXAPEPTIDE-8,ETHYLHEXYLGLYCERIN,GLYCERYL LINOLENATE,BIOTIN,RETINYL PALMITATE,FOLIC ACID,CYANOCOBALAMIN, PYRIDOXINE,THIAMINE HCL

Soru: Merhaba, içerisindeki peptit oranı nedir acaba?
Cevap: Merhaba, %0.01 peptit içeir

Soru: testerı ya da deneme boyu var mi?
Cevap: Merhaba bu kremimizin deneme boyu yoktur diğer kremimizin(beyaz ambalajlı) olan ürünümüzün deneme boyu vardır

Soru: Merhaba kırışıklık için en etkili kreminiz bu ürün mü 42 yaşındayım
Cevap: Merhaba evet bu ürünümüzü tercih edebilirsiniz

Soru: Merhaba paraben sls sles parfüm ve alkol içerir mi?İçerik bilgisi okuyamıyorum
Cevap: Merhaba, hiçbirini içermez, sevgiler

Soru: Hangi kargo ile çalışıyorsunuz
Cevap: Merhaba trendyol express,sevgiler

Soru: Kullanım şekli nasıldır acaba birde gözaltındaki siyahlıklara iyi gelirmi
Cevap: Merhaba sabah akşam kullanıma uygundur göz çevrenize masaj yaparak yedirebilirsiniz,kırışıklıklarda etkilidir koyu halkalar için aynı markanın diğer göz kremini tercih edebilirsiniz sevgiler

Soru: Hamile ve emzirenler kullanabilir mi acaba
Cevap: Merhaba evet kullanabilirsiniz sevgiler

Soru: Merhaba göz kenarlarım millia oluşumuna aşırı meyilli, bu ürünü kullanırsam milia oluşturu mu:
Cevap: Merhaba millia ya eğilimli göz çevresi için uygundur tercih edebilirsiniz

Soru: Cpp göz kremi gelecek mi?
Cevap: Merhaba ay sonu stoklar güncellenecek

4 Haftada Etkili %80 Fransız Kolajeni Kırışıklık Karşıtı Cpp Baby Collagen Göz Kremi 30gr Görseller

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

4 Haftada Etkili %80 Fransız Kolajeni Kırışıklık Karşıtı Cpp Baby Collagen Göz Kremi 30gr En Uygun Satış Linki