3lü Squat Bant Pilates Fitness Spor Kalça Egzersiz Direnç Bandı Lastiği (HAFİF ORTA SERT) Tavsiye Edilen Yer Neresi ?

DenizGizemi

Bilgili
3lü Squat Bant Pilates Fitness Spor Kalça Egzersiz Direnç Bandı Lastiği (HAFİF ORTA SERT) En Düşük Fiyat Nerede?
3lü Squat Bant Pilates Fitness Spor Kalça Egzersiz Direnç Bandı Lastiği (HAFİF ORTA SERT) Anlık Fiyatı 349.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

3lü Squat Bant Pilates Fitness Spor Kalça Egzersiz Direnç Bandı Lastiği (HAFİF ORTA SERT) Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

3lü Squat Bant Pilates Fitness Spor Kalça Egzersiz Direnç Bandı Lastiği (HAFİF ORTA SERT) Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

3lü Squat Bant Pilates Fitness Spor Kalça Egzersiz Direnç Bandı Lastiği (HAFİF ORTA SERT) Teknik Açıklamalar

3lü Squat Bant Pilates Fitness Spor Kalça Egzersiz Direnç Bandı Lastiği (HAFİF ORTA SERT) Ürününün Satıcısı, Technojet 3lü Squat Bant Pilates Fitness Spor Kalça Egzersiz Direnç Bandı Lastiği (HAFİF ORTA SERT) ürününü 349.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

3lü Squat Bant Pilates Fitness Spor Kalça Egzersiz Direnç Bandı Lastiği (HAFİF ORTA SERT) Hakkında Yapılan Yorumlar
349.9 Tl ye satışta olan 3lü Squat Bant Pilates Fitness Spor Kalça Egzersiz Direnç Bandı Lastiği (HAFİF ORTA SERT) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: cok ozenliydi cok begendm cantasi paketlenmesi herseyi severek kullancam cok teskkur ederim😉
İsim: g** s**
Tarih: 07 Kasım 2023
Beden: Beden:M-CD
Satıcı: TechnoJet

Yorum: birkaç egzersizden sonra xl olan yırtıldı iade kabul etmiyorlar
İsim: S** A**
Tarih: 13 Eylül 2024

Yorum: Esneklik ve boyutları çok güzel, bu fiyata alınabilir bir ürün,ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaktır
İsim: S** D**
Tarih: 14 Kasım 2022

Yorum: Kesinlikle kayma yapmiyor ayak basen bacak bölgelerine uyumlu esnekligide ideal. Almanızı tavsiye ederim taşıma filesi ile birlikte gonderdiler cok güzel 👍👍
İsim: F** Ç**
Tarih: 09 Kasım 2022

Yorum: Harika,esneklikleri ve kalitesi çok iyi,hızlı geldi,teşekkürler👏👏
İsim: **** ****
Tarih: 29 Kasım 2022

Yorum: Teşekkürler
İsim: C** B**
Tarih: 07 Nisan 2023

Yorum: daha kullanamadım ama iyi diye düşünüyorum
İsim: H** G**
Tarih: 05 Eylül 2024

Yorum: Oğlum sporcu onun için aldım ama sanırım yaşına pek uygun değil ürün güzel ama.
İsim: Mehmet C. G.
Tarih: 08 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Kayma yapmıyor farklı boyutlarda olması avantajlı bir çok hareketi yapıyorum 👍
İsim: **** ****
Tarih: 10 Kasım 2022

3lü Squat Bant Pilates Fitness Spor Kalça Egzersiz Direnç Bandı Lastiği (HAFİF ORTA SERT) Ürüne Dair Sorular

Soru: Kaç kg ağırlığında
Cevap: Merhaba, yarim kilodan fazla degildie efendim, iyi günler dileriz

Soru: direncin sağladığı kg ne kadar
Cevap: merhaba Sertlik Derecesi: Hafif Orta ve Sert olmak üzere 3 ayrı Direç Sertliği Ölçü : Her bir direnç lastiği ölçüsü ürün görsellerinde belirtilmiştir.

Soru: Merhabalar. Üçlü takım olarak mı gönderiyorsunuz?
Cevap: MErhaba efendim, ever, 3'lü takım olarak gönderilmektedir, iyi günler dileriz.

3lü Squat Bant Pilates Fitness Spor Kalça Egzersiz Direnç Bandı Lastiği (HAFİF ORTA SERT) Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

3lü Squat Bant Pilates Fitness Spor Kalça Egzersiz Direnç Bandı Lastiği (HAFİF ORTA SERT) En Uygun Satış Linki