Deniz
Bilgili
3lu Beyaz Cam Ankastre Set (HOT3051WI/E FIRIN/HVW6MW SETUSTU OCAK/HDG6C1GWTK/1 DAVLUMBAZ) En Düşük Fiyat Nerede?
3lu Beyaz Cam Ankastre Set (HOT3051WI/E FIRIN/HVW6MW SETUSTU OCAK/HDG6C1GWTK/1 DAVLUMBAZ) Mevcut Fiyatı 16832.0 Tl'den Satılmaktadır.
3lu Beyaz Cam Ankastre Set (HOT3051WI/E FIRIN/HVW6MW SETUSTU OCAK/HDG6C1GWTK/1 DAVLUMBAZ) Kullanıcılar Memnun Mu?
3lu Beyaz Cam Ankastre Set (HOT3051WI/E FIRIN/HVW6MW SETUSTU OCAK/HDG6C1GWTK/1 DAVLUMBAZ) Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
3lu Beyaz Cam Ankastre Set (HOT3051WI/E FIRIN/HVW6MW SETUSTU OCAK/HDG6C1GWTK/1 DAVLUMBAZ) Detaylı Açıklama
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Özellikler >_x000D_
Değerler >_x000D_
Cihaz tipi >_x000D_
Duvar tipi davlumbaz >_x000D_
Havalandırma kapasitesi >_x000D_
447 m³/h >_x000D_
Motor Gücü (m3) >_x000D_
1000 W >_x000D_
Motor sayısı >_x000D_
1 >_x000D_
Filtre sistemleri >_x000D_
Alüminyum filtre >_x000D_
Lamba tipi >_x000D_
LED >_x000D_
LED ışıklar >_x000D_
Var >_x000D_
Genişlik >_x000D_
60 cm >_x000D_
Derinlik >_x000D_
40 cm >_x000D_
Renk >_x000D_
Beyaz >_x000D_
Ağırlık >_x000D_
11 KG >_x000D_
Fırın Tipi >_x000D_
Ankastre >_x000D_
Fonksiyon Sayısı >_x000D_
8 >_x000D_
Hacim >_x000D_
65 lt >_x000D_
Çocuk Kilidi >_x000D_
Var >_x000D_
Diğer Özellikler >_x000D_
Buz Çözme, Alt Isıtıcı, Elektro Turbo Fırın, Emaye İç Yüzey, Emniyet Termostatı, LED Ekran, Soğuk Hava Fanı, Tel Izgara, Tepsi, Üst Isıtıcı >_x000D_
Enerji Sınıfı >_x000D_
A >_x000D_
Kapak Sayısı >_x000D_
1 >_x000D_
Izgara >_x000D_
Var >_x000D_
Aydınlatma >_x000D_
Var >_x000D_
Saat >_x000D_
Var >_x000D_
Tasarım >_x000D_
Beyaz >_x000D_
_x000D_
3lu Beyaz Cam Ankastre Set (HOT3051WI/E FIRIN/HVW6MW SETUSTU OCAK/HDG6C1GWTK/1 DAVLUMBAZ) Ürününün Satıcısı, Hoover 3lu Beyaz Cam Ankastre Set (HOT3051WI/E FIRIN/HVW6MW SETUSTU OCAK/HDG6C1GWTK/1 DAVLUMBAZ) ürününü 16832.0 Tl'den Satılmaktadır.
3lu Beyaz Cam Ankastre Set (HOT3051WI/E FIRIN/HVW6MW SETUSTU OCAK/HDG6C1GWTK/1 DAVLUMBAZ) Hakkında Yapılan Yorumlar
16832.0 Tl ye satışta olan 3lu Beyaz Cam Ankastre Set (HOT3051WI/E FIRIN/HVW6MW SETUSTU OCAK/HDG6C1GWTK/1 DAVLUMBAZ) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: ürün satıcısında sıkıntı yok fakat hoover servisi inanılmaz kötü ve kabaherşeye para istiyorlar. kesinlikle servisi yüzünden alınmaz
İsim: **** ****
Tarih: 19 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Electrovitrin
Yorum: Araştırıp aldık ve gayet memnunum
İsim: D** Y**
Tarih: 03 Eylül 2024
Satıcı: İKSAVM
Yorum: Güzel kaliteli
İsim: F** Ö**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Yorum: Harika bir ürün tam istediğimiz gibi geldi kullanıyorum çok memnunum teşekkürler
İsim: B** T**
Tarih: 02 Temmuz 2024
Yorum: guzel basarili gonul rahatliyla alabikirsiniz
İsim: s** b**
Tarih: 15 Haziran 2024
Yorum: mükemmel.urun 3. defa aldık tavsiye ediyorum
İsim: V** D**
Tarih: 10 Haziran 2024
Yorum: Fırını kullandım keki gayet güzel pişirdi
İsim: R** Ş**
Tarih: 05 Haziran 2024
Yorum: Ürünler ambalaj ve kargolama Horoz Lojistik çok iyi henüz servis çağırıp kurduramadık.
İsim: YASİN A.
Tarih: 31 Mayıs 2024
Yorum: teşekkürler
İsim: Aytaç k.
Tarih: 17 Mayıs 2024
Yorum: ürün gayet güzel ve çok kullanışlı tavsiye edilir bu markanın kurutmamakinesini de aldık gerçekten çok güzel
İsim: D** B**
Tarih: 19 Ocak 2024
Satıcı: İndiriminmerkezi
Yorum: Güzel yeni kullanmaya başladım memnunuz. Gözüktüğü gibi
İsim: İ** K**
Tarih: 16 Haziran 2024
Yorum: Karnı aç gelen yetkili servisimiz ürünü kurmamak için elinden gelenherşeyi yaptı. 10.30 dedikleri randevuya 12 de geldiler. Ölçüleri tamolan mutfağa o böyle olmaz bu böyle olmaz siz iade edin diyerek hiçbirşey yapmadan gittiler.
İsim: Bayram S. S.
Tarih: 10 Şubat 2024
Yorum: Ürün çok güzel paketlenmiş olarak hızlı ulaştı elime, gayet güzeldi.Davlımbazın mıknatısı arada bırakıyor kendisini ama büyük bir problemdeğil, gayet kullanışlı sorunsuz bir ürün
Tarih: 10 Ağustos 2024
Satıcı: madrella
Yorum: Ürün sorunsuz teslim aldım ve yetkili servis 24 saat olmadan montajıyapıldı Eskişehir haifer (Hoover)yetkili servise çok teşekkür ediyorum
İsim: Ümit A.
Tarih: 09 Nisan 2024
3lu Beyaz Cam Ankastre Set (HOT3051WI/E FIRIN/HVW6MW SETUSTU OCAK/HDG6C1GWTK/1 DAVLUMBAZ) Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: fırın içi rezidanslar gozuyormu
Cevap: Hoover müşteri hizmetlerinden bılgı alabılırsınız efendım
Soru: fırının camı neden çizgili buğulu acaba aydınlatır mısınız ışık yanınca içini gösteriyor mu
Cevap: Merhabalar; Firma tarafından ön cam dekoratif ve estetik açıdan bu şekilde tasarlanmıştır ışık açıkkende kapalı ikende içini görmenize engel bir durum teşkil etmemektedir. İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: Merhaba kolay gelsin, bize ürün geldi ama fırın ve ocakta fiş başlığı bulunmuyor bu normal mi ?
Cevap: Merhabalar yetkılı servis yardımcı olacaktır efendim yetkılı servis gelmeden ürünü açmayın efendim
Soru: Manisa'ya gönderim mevcut mu
Cevap: Merhabalar Türkiye'nin 81 iline sevk yapılmaktadır fakat merkeze uzak bazı mahalle ve köylere sevkiyat konusunda sorun yaşanabiliyor mahalle bilgisi vermeniz durumunda kontrol edebiliriz. İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: ür ünleri pişirirken dakika ayarı var mı acaba ..
Cevap: Zamanlayıcı var efendim
Soru: merhaba. benim ankastre dolabım 60 cm.Bu ankastre ölçuleri benimkine uyarmi?
Cevap: Merhabalar Hoover müşteri hizmetlerını ararsanız daha net bılgı alabılırsınız efendhn
Soru: ocak ölçüsü 56-49 cm uygunmudur
Cevap: Merhabalar; Ocak ölçüleri Genişlik : 59.5 cm Derinlik : 51.0 cm Yükseklik : 9.5 cm olarak belirtilmiştir. İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: alt rezidans acid degil dimi
Cevap: Merhaba alt rezidansları kapalıdır efendım
Soru: merhaba izmire gönderiminiz varmi
Cevap: Merhaba efendim evet Türkiye nin her yerine gönderimiz vardır
Soru: Kaç litre acaba
Cevap: 65 lt fırın
Soru: bütün ölçüleri alabilirmiyim fırın davlumbaz ocak
Cevap: Merhabalar; Fırın: G x D x Y (mm) 595 x 595 x 568 Davlumbaz : Ürün Yüksekliği (mm) 745 Ürün Genişliği (mm) 597 Ürün Derinliği (mm) 391,86 Ocak : Genişlik : 59.5 cm Derinlik : 51.0 cm Yükseklik : 9.5 cm olarak belirtilmiştir. İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: fırının camı neden öyle anlayamadım açıklar mısınız
Cevap: Merhaba, Soruyu tam olarak anlayamadık, biraz açıklama yaparsanız yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. İyi günler dileriz, Electrovitrin
Soru: Fırın A sınıfı enerjimi kulaniyor
Cevap: A enerji elektrik
Soru: merhaba bacasız kullanıma uygunmudur
Cevap: Merhaba, Karbon filtre alırsanız, bacaksız olarak kullana bilirsiniz. İyi günler dileriz, Electrovitrin
Soru: ürünün fırın ölçüleri kaç ona göre kabin alacağım ama
Cevap: Merhabalar Sizler için araştırdık ürün ölçüleri sitesinde şu şekilde belirtilmiştir; G x D x Y (mm) 595 x 595 x 568 İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: ürünler pistiginde kendiliginden kapanıyor zamanlayici degilmi...
Cevap: Evet efendim detaylı bılgı ıcın Hoover müşteri hizmetlerını arayabılırsınız efendim
Soru: 81 ilde servis olduğunu biliyorum ama ben Gaziantep’in Nizip ilçesinde oturuyorum orada servis var mı yok mu onu bilmek isterim
Cevap: Merhabalar; Tüm ilçelerde yetkili servis vardır;yoksa bile en yakın ilçedeki servis hizmet vermektedir.İyi günler dileriz ELECTROVİTRİN
Soru: iyi günler. ankastre kısmı dokunmatik mi? fırında çocuk kilidi var mı? fırın turbolu mu
Cevap: Merhaba, Dokunmatik ekran değildir, Manuel dir, Fırın Turbodur. Bildiğimiz kadarı ile çocuk kiliti yok, doğru ve net bilgi için lütfen Hoover müşteri hizmetleri arayınız sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklardır (8508111290). İyi günler dileriz, Electrovitrin
Soru: Davlumbaz filtreli mi bacalı mı
Cevap: merhaba davlumbaz bacalı ve yıkanabilir alüminyum filtreli iyi günler dileriz Elecktrovitrin
Soru: Merhaba davlumbaz Hdcg62 ile farkı nedir
Cevap: Merhaba , 1 ile 2 arasındaki fark , 1 spot ışık var , 2 led ışık m vücuttur. İyi günler dileriz , Electrovitrin
3lu Beyaz Cam Ankastre Set (HOT3051WI/E FIRIN/HVW6MW SETUSTU OCAK/HDG6C1GWTK/1 DAVLUMBAZ) Ürüne Ait Resimler
3lu Beyaz Cam Ankastre Set (HOT3051WI/E FIRIN/HVW6MW SETUSTU OCAK/HDG6C1GWTK/1 DAVLUMBAZ) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
3lu Beyaz Cam Ankastre Set (HOT3051WI/E FIRIN/HVW6MW SETUSTU OCAK/HDG6C1GWTK/1 DAVLUMBAZ) Mevcut Fiyatı 16832.0 Tl'den Satılmaktadır.
3lu Beyaz Cam Ankastre Set (HOT3051WI/E FIRIN/HVW6MW SETUSTU OCAK/HDG6C1GWTK/1 DAVLUMBAZ) Kullanıcılar Memnun Mu?
3lu Beyaz Cam Ankastre Set (HOT3051WI/E FIRIN/HVW6MW SETUSTU OCAK/HDG6C1GWTK/1 DAVLUMBAZ) Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
3lu Beyaz Cam Ankastre Set (HOT3051WI/E FIRIN/HVW6MW SETUSTU OCAK/HDG6C1GWTK/1 DAVLUMBAZ) Detaylı Açıklama
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Özellikler >_x000D_
Değerler >_x000D_
Cihaz tipi >_x000D_
Duvar tipi davlumbaz >_x000D_
Havalandırma kapasitesi >_x000D_
447 m³/h >_x000D_
Motor Gücü (m3) >_x000D_
1000 W >_x000D_
Motor sayısı >_x000D_
1 >_x000D_
Filtre sistemleri >_x000D_
Alüminyum filtre >_x000D_
Lamba tipi >_x000D_
LED >_x000D_
LED ışıklar >_x000D_
Var >_x000D_
Genişlik >_x000D_
60 cm >_x000D_
Derinlik >_x000D_
40 cm >_x000D_
Renk >_x000D_
Beyaz >_x000D_
Ağırlık >_x000D_
11 KG >_x000D_
Fırın Tipi >_x000D_
Ankastre >_x000D_
Fonksiyon Sayısı >_x000D_
8 >_x000D_
Hacim >_x000D_
65 lt >_x000D_
Çocuk Kilidi >_x000D_
Var >_x000D_
Diğer Özellikler >_x000D_
Buz Çözme, Alt Isıtıcı, Elektro Turbo Fırın, Emaye İç Yüzey, Emniyet Termostatı, LED Ekran, Soğuk Hava Fanı, Tel Izgara, Tepsi, Üst Isıtıcı >_x000D_
Enerji Sınıfı >_x000D_
A >_x000D_
Kapak Sayısı >_x000D_
1 >_x000D_
Izgara >_x000D_
Var >_x000D_
Aydınlatma >_x000D_
Var >_x000D_
Saat >_x000D_
Var >_x000D_
Tasarım >_x000D_
Beyaz >_x000D_
_x000D_
3lu Beyaz Cam Ankastre Set (HOT3051WI/E FIRIN/HVW6MW SETUSTU OCAK/HDG6C1GWTK/1 DAVLUMBAZ) Ürününün Satıcısı, Hoover 3lu Beyaz Cam Ankastre Set (HOT3051WI/E FIRIN/HVW6MW SETUSTU OCAK/HDG6C1GWTK/1 DAVLUMBAZ) ürününü 16832.0 Tl'den Satılmaktadır.
3lu Beyaz Cam Ankastre Set (HOT3051WI/E FIRIN/HVW6MW SETUSTU OCAK/HDG6C1GWTK/1 DAVLUMBAZ) Hakkında Yapılan Yorumlar
16832.0 Tl ye satışta olan 3lu Beyaz Cam Ankastre Set (HOT3051WI/E FIRIN/HVW6MW SETUSTU OCAK/HDG6C1GWTK/1 DAVLUMBAZ) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: ürün satıcısında sıkıntı yok fakat hoover servisi inanılmaz kötü ve kabaherşeye para istiyorlar. kesinlikle servisi yüzünden alınmaz
Tarih: 19 Eylül 2024
Yorum: Araştırıp aldık ve gayet memnunum
İsim: D** Y**
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: Güzel kaliteli
İsim: F** Ö**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Yorum: Harika bir ürün tam istediğimiz gibi geldi kullanıyorum çok memnunum teşekkürler
İsim: B** T**
Tarih: 02 Temmuz 2024
Yorum: guzel basarili gonul rahatliyla alabikirsiniz
İsim: s** b**
Tarih: 15 Haziran 2024
Yorum: mükemmel.urun 3. defa aldık tavsiye ediyorum
İsim: V** D**
Tarih: 10 Haziran 2024
Yorum: Fırını kullandım keki gayet güzel pişirdi
İsim: R** Ş**
Tarih: 05 Haziran 2024
Yorum: Ürünler ambalaj ve kargolama Horoz Lojistik çok iyi henüz servis çağırıp kurduramadık.
İsim: YASİN A.
Tarih: 31 Mayıs 2024
Yorum: teşekkürler
İsim: Aytaç k.
Tarih: 17 Mayıs 2024
Yorum: ürün gayet güzel ve çok kullanışlı tavsiye edilir bu markanın kurutmamakinesini de aldık gerçekten çok güzel
İsim: D** B**
Tarih: 19 Ocak 2024
Satıcı: İndiriminmerkezi
Yorum: Güzel yeni kullanmaya başladım memnunuz. Gözüktüğü gibi
İsim: İ** K**
Tarih: 16 Haziran 2024
Yorum: Karnı aç gelen yetkili servisimiz ürünü kurmamak için elinden gelenherşeyi yaptı. 10.30 dedikleri randevuya 12 de geldiler. Ölçüleri tamolan mutfağa o böyle olmaz bu böyle olmaz siz iade edin diyerek hiçbirşey yapmadan gittiler.
İsim: Bayram S. S.
Tarih: 10 Şubat 2024
Yorum: Ürün çok güzel paketlenmiş olarak hızlı ulaştı elime, gayet güzeldi.Davlımbazın mıknatısı arada bırakıyor kendisini ama büyük bir problemdeğil, gayet kullanışlı sorunsuz bir ürün
Tarih: 10 Ağustos 2024
Satıcı: madrella
Yorum: Ürün sorunsuz teslim aldım ve yetkili servis 24 saat olmadan montajıyapıldı Eskişehir haifer (Hoover)yetkili servise çok teşekkür ediyorum
İsim: Ümit A.
Tarih: 09 Nisan 2024
3lu Beyaz Cam Ankastre Set (HOT3051WI/E FIRIN/HVW6MW SETUSTU OCAK/HDG6C1GWTK/1 DAVLUMBAZ) Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: fırın içi rezidanslar gozuyormu
Cevap: Hoover müşteri hizmetlerinden bılgı alabılırsınız efendım
Soru: fırının camı neden çizgili buğulu acaba aydınlatır mısınız ışık yanınca içini gösteriyor mu
Cevap: Merhabalar; Firma tarafından ön cam dekoratif ve estetik açıdan bu şekilde tasarlanmıştır ışık açıkkende kapalı ikende içini görmenize engel bir durum teşkil etmemektedir. İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: Merhaba kolay gelsin, bize ürün geldi ama fırın ve ocakta fiş başlığı bulunmuyor bu normal mi ?
Cevap: Merhabalar yetkılı servis yardımcı olacaktır efendim yetkılı servis gelmeden ürünü açmayın efendim
Soru: Manisa'ya gönderim mevcut mu
Cevap: Merhabalar Türkiye'nin 81 iline sevk yapılmaktadır fakat merkeze uzak bazı mahalle ve köylere sevkiyat konusunda sorun yaşanabiliyor mahalle bilgisi vermeniz durumunda kontrol edebiliriz. İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: ür ünleri pişirirken dakika ayarı var mı acaba ..
Cevap: Zamanlayıcı var efendim
Soru: merhaba. benim ankastre dolabım 60 cm.Bu ankastre ölçuleri benimkine uyarmi?
Cevap: Merhabalar Hoover müşteri hizmetlerını ararsanız daha net bılgı alabılırsınız efendhn
Soru: ocak ölçüsü 56-49 cm uygunmudur
Cevap: Merhabalar; Ocak ölçüleri Genişlik : 59.5 cm Derinlik : 51.0 cm Yükseklik : 9.5 cm olarak belirtilmiştir. İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: alt rezidans acid degil dimi
Cevap: Merhaba alt rezidansları kapalıdır efendım
Soru: merhaba izmire gönderiminiz varmi
Cevap: Merhaba efendim evet Türkiye nin her yerine gönderimiz vardır
Soru: Kaç litre acaba
Cevap: 65 lt fırın
Soru: bütün ölçüleri alabilirmiyim fırın davlumbaz ocak
Cevap: Merhabalar; Fırın: G x D x Y (mm) 595 x 595 x 568 Davlumbaz : Ürün Yüksekliği (mm) 745 Ürün Genişliği (mm) 597 Ürün Derinliği (mm) 391,86 Ocak : Genişlik : 59.5 cm Derinlik : 51.0 cm Yükseklik : 9.5 cm olarak belirtilmiştir. İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: fırının camı neden öyle anlayamadım açıklar mısınız
Cevap: Merhaba, Soruyu tam olarak anlayamadık, biraz açıklama yaparsanız yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. İyi günler dileriz, Electrovitrin
Soru: Fırın A sınıfı enerjimi kulaniyor
Cevap: A enerji elektrik
Soru: merhaba bacasız kullanıma uygunmudur
Cevap: Merhaba, Karbon filtre alırsanız, bacaksız olarak kullana bilirsiniz. İyi günler dileriz, Electrovitrin
Soru: ürünün fırın ölçüleri kaç ona göre kabin alacağım ama
Cevap: Merhabalar Sizler için araştırdık ürün ölçüleri sitesinde şu şekilde belirtilmiştir; G x D x Y (mm) 595 x 595 x 568 İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: ürünler pistiginde kendiliginden kapanıyor zamanlayici degilmi...
Cevap: Evet efendim detaylı bılgı ıcın Hoover müşteri hizmetlerını arayabılırsınız efendim
Soru: 81 ilde servis olduğunu biliyorum ama ben Gaziantep’in Nizip ilçesinde oturuyorum orada servis var mı yok mu onu bilmek isterim
Cevap: Merhabalar; Tüm ilçelerde yetkili servis vardır;yoksa bile en yakın ilçedeki servis hizmet vermektedir.İyi günler dileriz ELECTROVİTRİN
Soru: iyi günler. ankastre kısmı dokunmatik mi? fırında çocuk kilidi var mı? fırın turbolu mu
Cevap: Merhaba, Dokunmatik ekran değildir, Manuel dir, Fırın Turbodur. Bildiğimiz kadarı ile çocuk kiliti yok, doğru ve net bilgi için lütfen Hoover müşteri hizmetleri arayınız sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklardır (8508111290). İyi günler dileriz, Electrovitrin
Soru: Davlumbaz filtreli mi bacalı mı
Cevap: merhaba davlumbaz bacalı ve yıkanabilir alüminyum filtreli iyi günler dileriz Elecktrovitrin
Soru: Merhaba davlumbaz Hdcg62 ile farkı nedir
Cevap: Merhaba , 1 ile 2 arasındaki fark , 1 spot ışık var , 2 led ışık m vücuttur. İyi günler dileriz , Electrovitrin
3lu Beyaz Cam Ankastre Set (HOT3051WI/E FIRIN/HVW6MW SETUSTU OCAK/HDG6C1GWTK/1 DAVLUMBAZ) Ürüne Ait Resimler
3lu Beyaz Cam Ankastre Set (HOT3051WI/E FIRIN/HVW6MW SETUSTU OCAK/HDG6C1GWTK/1 DAVLUMBAZ) En Uygun Satış Linki
Hoover 3lu Beyaz Cam Ankastre Set (HOT3051WI/E FIRIN/HVW6MW SETUSTU OCAK/HDG6C1GWTK/1 DAVLUMBAZ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hoover 3lu Beyaz Cam Ankastre Set (HOT3051WI/E FIRIN/HVW6MW SETUSTU OCAK/HDG6C1GWTK/1 DAVLUMBAZ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.